2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
kuzularım,güzellerim,canlarım ben bı dizim var onu seyredecem isim istemeyin veremem busefer kı kötü ama merak edıyorum:))))
sonrada malum yarı fınal maçı var..size iyi geceler

yok karışık olmadı... gayet iyi anladımmmm

Valla ikizler hayat doludur. ..kardesim ikizler.hic de bir sorun yok. Ben de aslan fenayimdir aranizda aslan yokmu yaaav

LÜTFEN YAZIYI DİKKATLİ OKUYUN!!!
Teheccüd namazı en az 2 en fazla 10 rekat olarak kılınır..
Önemli olan 2 ve 2 nin katları şeklinde kılınmasıdır...
Niyet ettim Allahım teheccüd namazımı kılmaya denir ve namaza başlanır..
2 rekatta bir selam verilir isteyen 4 rekatta bir selam verebilir bu durumda yatsı namazının ilk sünneti gibi kılınır.
Daha kolay olması açısından bizler 2 rekatta bir selam verelim...
Namaz günü,saati ve hangi tesbih çekileceği (regl olanlar için )daha sonra bildirilecektir.
Katılımcılardan regl dönemine dek gelenler olabilir bu durumda yine aynı saatte uyanıp tespih çekip dua edecekler.
Reglim katılamıyorum diye birşey yok toplu duada hepimiz yer alabiliriz.
Kimimiz namaz kılarak kimimiz tesbih çekerek...
Namazdan sonra isim listemizi okuyup hayırlı sağlıklı evlatlar dileyelim...
Şimdi toplu teheccüd namazına katılmak isteyenler bana özelden gerçek adını soyadını yazsın bende gizli kalacaktır..
Namazdan bir gün önce listeyi kapatacağım ve listeyi toplu halde namaza katılacaklara özel mesaj yoluyla göndereceğim..
Daha öncede buna benzer bir listemiz olmuştu ve beni peşinizde koşturdunuz hatırlatırım kocaman kadınlarız lütfen sorumluluğunuzu unutmayın ve bu süreçte ortalıktan kaybolmayın..Özel mesajlarıma cevap verin...Yardımcı olun bana...

Teheccüd Namazına Katılacaklar

[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD="align: center"]Kişi
Sayısı
[/TD]
[TD="align: center"]Nick[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD]egunal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD]phala[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]3[/TD]
[TD]yeteeeeer[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]4[/TD]
[TD]fundaonr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]5[/TD]
[TD]dualarimdasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]6[/TD]
[TD]blgk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]7[/TD]
[TD]perceneige[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]8[/TD]
[TD]kafunder[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]9[/TD]
[TD]parsen[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]10[/TD]
[TD]millstone[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]11[/TD]
[TD]kdr
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]12[/TD]
[TD]ikramaya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]13[/TD]
[TD]ddeeryaa[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]14[/TD]
[TD]dmrsda[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]15[/TD]
[TD]masideaydn[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]16[/TD]
[TD]neslii[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]17[/TD]
[TD]tripbel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]18[/TD]
[TD]melindam3535[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]19[/TD]
[TD]ballim86[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]20[/TD]
[TD]cemrem29[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]21[/TD]
[TD]amayaa[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]22[/TD]
[TD]nfy_9185[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]23[/TD]
[TD]elam88[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]24[/TD]
[TD]mybaby24[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]25[/TD]
[TD]9ay[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
kozlar birşey soracagim biz tedaviye basladik bugün iğnelerin 5.günü benim sol kasigimda hafif bir agri var bu normal mı ? Daha önce asilama oldum yine iğne kullandim ama hatırlayamadım boyle bir agri varmiydi diye ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

3 yaşlı teyze yaşlılıktan yakınıyorlarmış aman bu yaşlılık ne zor demiş 1. Teyze geçen gün kapıyı açtım içeriye mi girecektim dışarıya mı çıkacaktım unuttum demiş..2. Teyze al benden de o kadar demiş geçenlerde bende merdivende yoruldum diye otururayım dedim inecekmiydim çıkacakmıydım unuttum demiş bunun üzerine 3. Teyze ayyyyy siz iyce bunamışsınız demiş allah korusun demiş elini yanındaki tahdaya vurmuş 2 saniye sonra kim ooo demiş

normal canımmm olur böyle ağrılar

Kalemimin Ucundan Damlayan Yürek Sesim...!
Nasıl Başladığını Bilemediğim.. Çözemediğim Gönül Bağım.. Bir Kıvılcımla Yüreğimi Yakan , Bir Sevda Yangınım....
Sen..! Gitmek İsteyipte Gidemediğim Şehir.. Dokunmak İstedikçe Uzaklaşan Bir Hayal Özlemlerle Örülü Bir Orman Yangınım.. Yaklaştıkça Yakan Sevda Ateşim....
Sen...! Tadına Doyamadığım Ömür Meyvesi... Kimi Zamanlarımdan Çalışlarım... Zaman Hırsızım.... Tadına DoYamadığım Cennet Mevsimim....
Sen..! Çaresizliğim, Korkaklığımla Ördüğüm... Dönmeyi Başaramadığım Hayat Yolum.... Sonum... İlklerim... Hece hece Ezberim....
Sen...! Yüreğimdeki Son Durağım.... Benim Ol Diyemediğim.... Kaybetmeyi İstemediğim Huzur Limanım....... Evet....
Sen...! İşte Sen...! Sadece Sustuğum.... Her Sustuğumda Bir Kelime Beklediğim....!! Sen .... ! Sen...! Sen....! İşte Öyle....BEBEĞİM(((

herkese teşekkürler kızlar şimdi 4üde döllendi ama yarına hepsinin yaşamama olasılıkları var değil mi

Bunu eşim çok sever çok anlatır ya tabi o teyzeli degil amcalı olarak

Kızlar Perşembe gecesi teheccüd namazına kalkıyoruuzzzz..

Tmmdır patron perşembe aksam uyumak lazım:)

Transfer gunu bekleyen, sonuc bekleyen, degerlerinin katlari icin matematik profesoru olanlar, uzak yakin fark etmez keseyi gormek icin dort gozunu acanlar , pit pitlari duymak icin kulaklarini radar mertebesinde kullananlar, tedaviye henuz baslayamayanlar ve baslayacak olanlar, tedaviye devam edenler "anne adaylari" kalbinizdeki pir pir heyecanli dilekleriniz gercek olsun :) insallah tez zamanda :)

Video sitesinden video linki paylasimi var mi bilmiyorum.. Tekmelenmek nedir babalar ogrensin videosu :)))) videoyu yollayacaken cosup dilekler gercek olsun yazarken buldum :) iyi de oldu.. OL'sun. Videoyu baska bir yerde de paylasmis bulundum ama link prosedurleri nedir bilemedim :) olmadi sileriz sonra :)))

http://youtu.be/S08uxnWwhQA

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…