kuzularım,güzellerim,canlarım ben bı dizim var onu seyredecem isim istemeyin veremem busefer kı kötü ama merak edıyorum:))))
sonrada malum yarı fınal maçı var..size iyi geceler
Aaaaa öyle kulaktan kulağa konuşmak yok çok ayıp
yok karışık olmadı... gayet iyi anladımmmmyani aslında kararsız kalacak bişey yok ıkı defa bebek tutunmadı,dr da en basında zaten demıstı.tüp şiş gibi isterseniz once alalım sonra tüp bebek yapalım veya deneyelim once tupu olmadı laparoskopı yaparız dedı.bır degıl ıkı defa yaptık olmadı demekkı doğru..
çok kjarışık oldu herhal
Ya bu ikizlerden neden bu kadar yaka silkiyorsunuz yaa, bizi bir siz anladınız ama sizde yanlış anladınız. Halbukim ikizler bildiğiniz gibi değiller içleri çok temizdir zarar gelmez onlardanbirde ağzı çok laf yapar
normal canımmm olur böyle ağrılarkozlar birşey soracagim biz tedaviye basladik bugün iğnelerin 5.günü benim sol kasigimda hafif bir agri var bu normal mı ? Daha önce asilama oldum yine iğne kullandim ama hatırlayamadım boyle bir agri varmiydi diye ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
3 yaşlı teyze yaşlılıktan yakınıyorlarmış aman bu yaşlılık ne zor demiş 1. Teyze geçen gün kapıyı açtım içeriye mi girecektim dışarıya mı çıkacaktım unuttum demiş..2. Teyze al benden de o kadar demiş geçenlerde bende merdivende yoruldum diye otururayım dedim inecekmiydim çıkacakmıydım unuttum demiş bunun üzerine 3. Teyze ayyyyy siz iyce bunamışsınız demiş allah korusun demiş elini yanındaki tahdaya vurmuş 2 saniye sonra kim ooo demiş
Kızlar Perşembe gecesi teheccüd namazına kalkıyoruuzzzz..
Kızlar Perşembe gecesi teheccüd namazına kalkıyoruuzzzz..
Bunu eşim çok sever çok anlatır ya tabi o teyzeli degil amcalı olarak
Tmmdır patronperşembe aksam uyumak lazım:)
Egunalcim benide listeye dahil et :))
evet datlum hazır olun yapmanız gerekenleri tek tek göndericem...
böyle yazınca kaçırıyorum ben şimdi dek geldikte yazıyorum özel mesajla ulaş bana dua için olurmu canım...
gerçek adını soyadını özelden gönderseneee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?