Koru beni sen bir tanem benim, ben savunmasız korunmasız bir küçük kıjıııım
Gerçekten çok iyi niyetliyimdir niyetliyimdirde birajcıkta cadıyımdır kız, ikizlerim ben ikizler
h.sonu olaydı benım ıcın ıyıdı.e kaçta kalkçaz
siz tedavi oldunuz mu daha önce benim ilk olacakta
hayır canım küçük bi tıp merkezinde çalışıyorum
Evet yurtdisinda iki asilama ve bir tupbebek tedavisi oldum sonuc alamadim.simdi sansimizi memorialde denemek istiyoruz insallah hayirli gelir..
anans işte daaa:)) tabletten o kadar oluyor :)
ii sanslar dilerim inşallah hayırlısı olsun
Uuuuuu benim eşim de ikizler4 kişi yaşamak nasıl eşin başa çıkabiliyo mu? ben bazen böyle oluyom da
Tesekur ederim canim rabbim hepimizi hayirlara karsilastirsin.sizdeki sorun ne ?
sorunum çok benim endometriozis hastasıyım daha öncede ameliytlarım var falan şuanda kistim yok ama doğal yollardan olmuyor tüp bebiş dedices sizin sebep nedir
bılıyorum ve bu korkuyorum bu korkumu dra dedıgımde benım enson düşüncem şuan yumurta rezervine zarar vermek dedi..yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
eşimde yıne tüp yapalım sonra yap şu laporoskopıyı dıyor ama zaten ıkı tane yaptım hıç tutunma olmadı druma guvenıp olayım dıyorum
Bende polikistik over hastasiyim + esimde sperm problemi var
hımm anladım ama bence bu kez herşey yolunda gidecek merak etme, emeklerine değsin diyorum yürekten
Bende polikistik over hastasiyim + esimde sperm problemi var
kızlar transfer iptal edilince ne zaman adet olunuyor? bir de opu öncesi kaç saat aç susuz kalıyorduk?
hastaneni doktorunu ayarladınmı peki
Hosbulduk canim.Benimde 1. Denemem orda olmuştu yine oraya gidiyorum değiştirmedik. Eşime tese yapıldı spermler donduruldu Egede. Değiştirmeyi dusunmedik insallah hayirlisi olur.
Memorial sisli dr.Nur hanim ile irtibattayim.sen hangi merkezde tedavi goruyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?