2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
noldu testin sonucu meraktayım..
Malesef negatif
geldim cancağızım...
kıyafetim dolayısı ilen amele yanığı oldum ben yaaa parça parça yaktı beni güneş
bunalımdayım
Sen her halinle fıstık gibisin yavrum çık çabuk bunalımdan böyle de güzelsin

seni çok seviyorum keşke yakın otursaydik

bende ayni seyi sormustum yumurta rezervina bazi kisilerde azda olsa zarar verebiliyor demislerdi ama yaptirmazsanda rezervin ne olursa olsun embriyo tutunmaz demisti doktor.. zor bi karar hayirlisi canim..

Gecmis olsun canim rabbim yuzunu guldursun..drun kim canim tedavinin hangi asamasindasin? Buyuk ihtimal bizde orda deniycez..bide fiyatlari nasil?? Kusuruma bakma cok soru sordum :-(

yok cnm ne kusuru hepimiz ayni yollardan geciyoruz istedigin zaman istedigin soruyu sorabilirsin.. doktoru nur hanim yada aylin hn olacak ama su ana kadar nur hanimla gorustum..memorialda ekip doktorlari ilac protokollarina karar veremiyor sadece muayene yapiyorlar semra hn karar veriyor..
dort tane yakin arkadasim orada tedavi oluyor ikisi gecen hafta pizitifi gordu gebeler, diger ikiside tedavideler ve cok memnunlar.
bakalim insallah bizde memnun kaliriz.. bu ay baskilama tedavim var agustos adetinde deneyecegim.. fiyatlar herkezde tamamen farkli benim 4.750 ama 5.500 kadar gidiyor.. daha alti olanlarda var..

Cok sagol canim arkadaslarini tebrik ediyorum bana umut oldular yazini okurken yuzum guldu valla.bende bugun nur hanimla gorustum bana 2100 euro + ilaclar dedi.yurtdisinda geldigim icin bana fazla soyledi gibi geldi..

Canim,bence gorumceni hic kafana takma,onun icin neden bebek sevdani kenara koyasin?kocan da seni uzmemek icin israr etmemistir..tayininiz ciktigina gore memur,hatta ogretmensiniz..gorumcenin simarikliklarini cekecegine,durumunuzu ayarliyorsaniz, ogretmen evinde kalin,igne doneminde..transferin 5.gunu filan da ucakla evinze donersinz..yada yakin arkadasin yok mu,yaninda alabilecegin? İlac zamani sen kalirsin,opuya 2gun kala kocan gelir,ne bileyim,cozum bulunur,yeter ki sen kararli ol

Koru beni sen bir tanem benim, ben savunmasız korunmasız bir küçük kıjıııım
Gerçekten çok iyi niyetliyimdir niyetliyimdirde birajcıkta cadıyımdır kız, ikizlerim ben ikizler

hııııııııııı ikizler olduğunu hiç sezdirmedin:18::18::18::18:
sen kendı kendıne yetersın o zaman

Canim ertelesemde belki çocuğun tutunmama sebebi bu.bosubosuna z aman ve para harciyoruz

Haklısın evet o kısmı düşünmedim o zaman bu konuda iyi bir doktor bul tabi kendi doktorun sana güven vermişse onunlada başlaya bilirsin. Allahım inşallah senin yolunu açacak merak etme canım

hııııııııııı ikizler olduğunu hiç sezdirmedin:18::18::18::18:
sen kendı kendıne yetersın o zaman

Ya bu ikizlerden neden bu kadar yaka silkiyorsunuz yaa, bizi bir siz anladınız ama sizde yanlış anladınız. Halbukim ikizler bildiğiniz gibi değiller içleri çok temizdir zarar gelmez onlardan birde ağzı çok laf yapar

Allah yardımcın olsun canım ya, hakikaten çok zor bi karar

benim yeğenim ve kocam ikizler..... gayette iyi tanıyorum, yaka silkmiyorum çok da iyi anlaşıyorum... bir koç olarak şunu da söylemeden edemiycem, koçlara inatçı diyenler ikizlerle henüz tanışmamışlardır

Haklısın evet o kısmı düşünmedim o zaman bu konuda iyi bir doktor bul tabi kendi doktorun sana güven vermişse onunlada başlaya bilirsin. Allahım inşallah senin yolunu açacak merak etme canım

güvenmeye çalışıyorum druma.....
kızzzzzzzzzzzzzz topikte en fazla sevilen insansın bence.kızım ne zaman ikizlerle tanışsam laf sokan,alttan iş çeviren değişik insanlardı.her milletin iyisi var kötüsü var burçlarda böyle işte...ama sen öyle degılsın merak etme

Allah yardımcın olsun canım ya, hakikaten çok zor bi karar

yani aslında kararsız kalacak bişey yok ıkı defa bebek tutunmadı,dr da en basında zaten demıstı.tüp şiş gibi isterseniz once alalım sonra tüp bebek yapalım veya deneyelim once tupu olmadı laparoskopı yaparız dedı.bır degıl ıkı defa yaptık olmadı demekkı doğru..
çok kjarışık oldu herhal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…