- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Malesef negatifnoldu testin sonucu meraktayım..
Sen her halinle fıstık gibisin yavrum çık çabuk bunalımdan böyle de güzelsingeldim cancağızım...
kıyafetim dolayısı ilen amele yanığı oldum ben yaaa parça parça yaktı beni güneş
bunalımdayım
Bilgisayarımı kapadım elime çantamı aldım çıktım işten, birde kızıyorum biraz geç çıktım herkes gitti diye. Babamı aradım neredesin diye arabayla beraber çıkıyoruz bilmem neredeyim dedi bende şaşırdım dakikasında benim kapımda olur diye, sonra saate bir baktım saat 4.30ben tası torbayı almışım vakit geldi diye çıkıp gitmişim iş yerindeki arkadaşlara da iyi akşamlar deyip çıktım kimsede de ses yok, kızdım insan bir iyi akşamlar diler diye, böyle bir şey yapmazlardı çünkü meğer onlarda şaşırmışlar. Anın da bir U dönüşü gene geldim iş yerine
opu ne ki birde neden ac duruyos
Opu yumurta toplama demek anestezi olacağı için gece 12 den sonra birsey yemiyorsun
Biliyorum canim senin laporoskopi oldugunu,yani kendisi bana amhin düşük elimizi çabuk tutmamız lazım yumurta kalitende iyi değil dedi,buna rağmen yumurta rezervine zarar verir mi ki????
Hayırlısı ya du bi rahim filmini atabilecekmiyim bakim
Gecmis olsun canim rabbim yuzunu guldursun..drun kim canim tedavinin hangi asamasindasin? Buyuk ihtimal bizde orda deniycez..bide fiyatlari nasil?? Kusuruma bakma cok soru sordum :-(
yok cnm ne kusuru hepimiz ayni yollardan geciyoruz istedigin zaman istedigin soruyu sorabilirsin.. doktoru nur hanim yada aylin hn olacak ama su ana kadar nur hanimla gorustum..memorialda ekip doktorlari ilac protokollarina karar veremiyor sadece muayene yapiyorlar semra hn karar veriyor..
dort tane yakin arkadasim orada tedavi oluyor ikisi gecen hafta pizitifi gordu gebeler, diger ikiside tedavideler ve cok memnunlar.
bakalim insallah bizde memnun kaliriz.. bu ay baskilama tedavim var agustos adetinde deneyecegim.. fiyatlar herkezde tamamen farkli benim 4.750 ama 5.500 kadar gidiyor.. daha alti olanlarda var..
Bence eşinin dediğini dinle. Bu ameliyatta bir Risk varsa biraz daha ertele bence
Canim ertelesemde belki çocuğun tutunmama sebebi bu.bosubosuna z aman ve para harciyoruz
hımm tmm
bu e2 bakıyorlarya birkaç gün ara ile hep kaç olmalı bilginiz var mı
Uzun oldu kusura bakmayın ama bana bi fikir verirseniz çok sevinirim
Günaydın kızlar başımdan gecen olayı anlatıcam ve bi şey danışıcsm bana yardımcı olurmusunuz ?
Benim yaşım 26 bir yıllık evliyiz ve eşimde sperm sayısı az olduğu için tüp bebek önerildi istanbulda özel hastahanede 2 Haziran'da tüp bebek tedavisine başladık ve hersey yolunda gitti 3 yumurta toplandı ve 3 de döllendi.19 Haziran'da Dr kaç tane transfer istediğimi sordu ve ben iki tane istediğim için iki tane transfer edildi diğeri ise donacak halde olmadığı için atıldı ben o kadar tutunacağından emindim ki hani bende bi sorun yok Dr %70 tutma ihtimali verdi bu arada bizim tayinimiz ağrıya çıktı ve transferden sonra taşındık (ben hiç bi iş yapmadım ) ve görümcemde kalmaya başladım ve görümcemde hamile olduğunu yeni öğrenmişti ve durmadan naz yapmaya başladı midem bulanıyor vs yok annem sana bakmasın bana bakacak senin annen sana baksın benim uzanmamdan bile rahatsız olup laf sokuyordu anlıycağınız düşündükce ağlıyorumtransferimden sonra kabız oldum çok kötü bi şekilde hocamı aradım ilaç kullandım o biraz iyi geldi ama 1 Temmuz test günümde test yaptırdım sonuç negatif Dr Ağustos'ta tedaviye gel tekrar deniyelim dedi şuam adet oluyorum ve görümcemde beni çok yıpratıcı için ist gidip onun evinde kalmak istemiyorum bu yüzden mi bilmiyorum tüp bebek yaptırmak istemiyorum bana bi fikir verin sizce ne yapayım hamile görünce bi garip oluyorum eşime ben tüp istemiyorum diyince tamam dedi ama çok üzüldü onada kuyamıyorum bilmiyorum bana yardımcı olun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Koru beni sen bir tanem benim, ben savunmasız korunmasız bir küçük kıjıııım
Gerçekten çok iyi niyetliyimdir niyetliyimdirde birajcıkta cadıyımdır kız, ikizlerim ben ikizler
Malesef negatif
Sen her halinle fıstık gibisin yavrum çık çabuk bunalımdan böyle de güzelsin
seni çok seviyorum keşke yakın otursaydik
Canim ertelesemde belki çocuğun tutunmama sebebi bu.bosubosuna z aman ve para harciyoruz
hııııııııııı ikizler olduğunu hiç sezdirmedin:18::18::18::18:
sen kendı kendıne yetersın o zaman
Allah yardımcın olsun canım ya, hakikaten çok zor bi kararbılıyorum ve bu korkuyorum bu korkumu dra dedıgımde benım enson düşüncem şuan yumurta rezervine zarar vermek dedi..yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
eşimde yıne tüp yapalım sonra yap şu laporoskopıyı dıyor ama zaten ıkı tane yaptım hıç tutunma olmadı druma guvenıp olayım dıyorum
Canım lütfen çok çok iyi araştır sonra pişman olma
Güldenim yine özel mesajımı görmedin
benim yeğenim ve kocam ikizler..... gayette iyi tanıyorum, yaka silkmiyorum çok da iyi anlaşıyorum... bir koç olarak şunu da söylemeden edemiycem, koçlara inatçı diyenler ikizlerle henüz tanışmamışlardırYa bu ikizlerden neden bu kadar yaka silkiyorsunuz yaa, bizi bir siz anladınız ama sizde yanlış anladınız. Halbukim ikizler bildiğiniz gibi değiller içleri çok temizdir zarar gelmez onlardanbirde ağzı çok laf yapar
Haklısın evet o kısmı düşünmedim o zaman bu konuda iyi bir doktor bul tabi kendi doktorun sana güven vermişse onunlada başlaya bilirsin. Allahım inşallah senin yolunu açacak merak etme canım
Allah yardımcın olsun canım ya, hakikaten çok zor bi karar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?