2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

canım boğazımızda düğümlenen sözleri ne güzel döküyorsun kelimelere :) Allahım hepimizin yardımcısı olsun :)

Kızlar Perşembe gecesi teheccüd namazına kalkıyoruuzzzz..

tamamdır canım perşembe hatırlatın ara ara topikte :) benim hafıza fena

herkese teşekkürler kızlar şimdi 4üde döllendi ama yarına hepsinin yaşamama olasılıkları var değil mi

canım sen iyi düşün iyi olsun :) 4ü de devam eder inşallah ve 2si sana sıkı sıkı tutunur inşallah canım :)

canım süper 3 teyze de bana uyuyor :) bazen bende öyleyim :) hatta eşime diyorum nene dede olmadan su çocuğu alsak kucağımıza :)

Bende koç burcuyum

Tamamdir kuzum

Hoşgeldinözledim kız seni

Bende özledim ki giremedim dünden beri:)

bu akşam değil yarın göndercem

benim nickimin üzerine tıkla özel mesaj diye bir alan çıkar onada tıkla ve gir mesaj kutusuna yaz ve göndere bas..

Tmm:)

o gece isimlerimizi tek tek okurken duygulanacaksınız..
düşünsene aynı saatte bir sürü hatun aynı duada buluşacaz ve Rabbimden evladımızı isteyecez

Ayy ben şimdi bile duygulandım

o gece isimlerimizi tek tek okurken duygulanacaksınız..
düşünsene aynı saatte bir sürü hatun aynı duada buluşacaz ve Rabbimden evladımızı isteyecez
Bebisim okurken bile tuglerim diken diken olduRabbim dualrimizi kabul etsin inşallah

Canim yapamadim yaa tlden giriyorum o yuzden olabilirmiki?

telden de gönderiyor sanırım kızlar ben hiç denemedim..
cepten girenler için sayfanın altı kısmında full site seçeneği varmış onu seçmen lazım..
bi de öyle dene..
ya da ismini açıktan paylaşmanda sorun yoksa burdan yaz canımcım..

Aaaaaaaa nededi bize

Bebisim okurken bile tuglerim diken diken olduRabbim dualrimizi kabul etsin inşallah

aynen canım düşüncesi bile etkiliyor bir de uygularken ki duygu yoğunluğu nasıl olur tahmin edersin..
eski topikte çok yaptık çok etkili oluyor...
bunda istediğim performansı alırsam kadir gecesi de teheccüde kalkalım diyorum...

Sen ne tatlısın böyle yaa ne güzel şeyler söylüyorsun ben sana ne yapsamda seni sevindirsem çünkü sen beni bu sözlerinle ihya ettin, şuan yerlerdeyim yerden yazıyorum sana
Sana vereceğim en güzel hediye duam olacak sanırsam
"ALLAHIM SANA EN KISA ZAMANDA EN SAĞLIKLI, EN HAYIRLI, EN KISMETLİ BİR EVLAT VERSİN İNŞALLAH"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…