- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Bende koç burcuyumbenim yeğenim ve kocam ikizler..... gayette iyi tanıyorum, yaka silkmiyorum çok da iyi anlaşıyorum... bir koç olarak şunu da söylemeden edemiycem, koçlara inatçı diyenler ikizlerle henüz tanışmamışlardır
Tamamdir kuzumKızlar Perşembe gecesi teheccüd namazına kalkıyoruuzzzz..
Ben geeeldim:))
Tmm kuzum bekliyoruz gözler sende:)
Ozelden nasil gonderecemkii??
Kalemimin Ucundan Damlayan Yürek Sesim...!
Nasıl Başladığını Bilemediğim.. Çözemediğim Gönül Bağım.. Bir Kıvılcımla Yüreğimi Yakan , Bir Sevda Yangınım....
Sen..! Gitmek İsteyipte Gidemediğim Şehir.. Dokunmak İstedikçe Uzaklaşan Bir Hayal Özlemlerle Örülü Bir Orman Yangınım.. Yaklaştıkça Yakan Sevda Ateşim....
Sen...! Tadına Doyamadığım Ömür Meyvesi... Kimi Zamanlarımdan Çalışlarım... Zaman Hırsızım.... Tadına DoYamadığım Cennet Mevsimim....
Sen..! Çaresizliğim, Korkaklığımla Ördüğüm... Dönmeyi Başaramadığım Hayat Yolum.... Sonum... İlklerim... Hece hece Ezberim....
Sen...! Yüreğimdeki Son Durağım.... Benim Ol Diyemediğim.... Kaybetmeyi İstemediğim Huzur Limanım....... Evet....
Sen...! İşte Sen...! Sadece Sustuğum.... Her Sustuğumda Bir Kelime Beklediğim....!! Sen .... ! Sen...! Sen....! İşte Öyle....BEBEĞİM(((
Kızlar Perşembe gecesi teheccüd namazına kalkıyoruuzzzz..
herkese teşekkürler kızlar şimdi 4üde döllendi ama yarına hepsinin yaşamama olasılıkları var değil mi
3 yaşlı teyze yaşlılıktan yakınıyorlarmış aman bu yaşlılık ne zor demiş 1. Teyze geçen gün kapıyı açtım içeriye mi girecektim dışarıya mı çıkacaktım unuttum demiş..2. Teyze al benden de o kadar demiş geçenlerde bende merdivende yoruldum diye otururayım dedim inecekmiydim çıkacakmıydım unuttum demiş bunun üzerine 3. Teyze ayyyyy siz iyce bunamışsınız demiş allah korusun demiş elini yanındaki tahdaya vurmuş 2 saniye sonra kim ooo demiş
Bende koç burcuyum
Tamamdir kuzum
Hoşgeldinözledim kız seni
bu akşam değil yarın göndercem
benim nickimin üzerine tıkla özel mesaj diye bir alan çıkar onada tıkla ve gir mesaj kutusuna yaz ve göndere bas..
Bende koç burcuyum
Tamamdir kuzum
Hoşgeldinözledim kız seni
bu akşam değil yarın göndercem
benim nickimin üzerine tıkla özel mesaj diye bir alan çıkar onada tıkla ve gir mesaj kutusuna yaz ve göndere bas..
o gece isimlerimizi tek tek okurken duygulanacaksınız..
düşünsene aynı saatte bir sürü hatun aynı duada buluşacaz ve Rabbimden evladımızı isteyecez
tamamdır canım perşembe hatırlatın ara ara topikte :) benim hafıza fena
Bebisim okurken bile tuglerim diken diken olduo gece isimlerimizi tek tek okurken duygulanacaksınız..
düşünsene aynı saatte bir sürü hatun aynı duada buluşacaz ve Rabbimden evladımızı isteyecez
Canim yapamadim yaa tlden giriyorum o yuzden olabilirmiki?
benim yeğenim ve kocam ikizler..... gayette iyi tanıyorum, yaka silkmiyorum çok da iyi anlaşıyorum... bir koç olarak şunu da söylemeden edemiycem, koçlara inatçı diyenler ikizlerle henüz tanışmamışlardır
Canim yapamadim yaa tlden giriyorum o yuzden olabilirmiki?
Bebisim okurken bile tuglerim diken diken olduRabbim dualrimizi kabul etsin inşallah
Kızlar bu üniversiteyi bitirdiğim zamanki halim
Eki Görüntüle 1181685
Bu da oğluşum ve ben yanımızdaki de doktorum bizim merkez her yıl bebek şenliği düzenler resim bebek şenliğinden Eki Görüntüle 1181688
Bu da oğluşum teyzeler
iEki Görüntüle 1181689
Bende özledim ki giremedim dünden beri:)
Tmm:)
Ayy ben şimdi bile duygulandım
merhaba kızlar 4 yumurtam var yazmıştım şimdi aradılar 4üde döllenmişyarın bi daha arayacaklarmış....
güvenmeye çalışıyorum druma.....
kızzzzzzzzzzzzzz topikte en fazla sevilen insansın bence.kızım ne zaman ikizlerle tanışsam laf sokan,alttan iş çeviren değişik insanlardı.her milletin iyisi var kötüsü var burçlarda böyle işte...ama sen öyle degılsın merak etme
aynen canım düşüncesi bile etkiliyor bir de uygularken ki duygu yoğunluğu nasıl olur tahmin edersin..
eski topikte çok yaptık çok etkili oluyor...
bunda istediğim performansı alırsam kadir gecesi de teheccüde kalkalım diyorum...
bütün dertlerimi kızcağıza anlatıyorum bıktı benden artık
Ben geeeldim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?