iyi geceler;ben özelden msj yazdım ismimi soyadımı yazdım geldi mi bilmiyorum ,çünki msj sayısı yeterli değil yazamazsınız gibi yazı geldi ekrana,ne yapmam gerek yardım eder misin canım..bu duaya mutlaka katılmak istiyorum...
Tesekur ederim canim gozlerim agridi yazilar cok kucuk gozukuyo
Ay bende sevmiyom telden ful hali tel versiyonu güzel:) bi de sarı kafalar olsa süper olack:))
Olsun canim bizimde;-) :-D :-( :'( :O ♥♡♥bunlarimiz var :))))))
Aynen ben bi yandan sarı kafaları ezberlemeye çalışıyom bi kaç tane öğrendim kullanıyom onlariama hepsini öğrenemem ki
Rakamlami olusturuyosun?senden kopya cektim oldu valla
Ay bende sevmiyom telden ful hali tel versiyonu güzel:) bi de sarı kafalar olsa süper olack:))
Tmm kuzum bekliyoruz gözler sende:)
Insallah sıkıntısiz kavusursun canim.ben temmuzun sonuna kaldi.bu ay dogum kontrol ilaci verdi.son ay veriyorlarmis.daha cok verim almak için. .
ufff bu mesajı okurken bile duygulandım ki ben..çok güzel olacak inşallah..o gece isimlerimizi tek tek okurken duygulanacaksınız..
düşünsene aynı saatte bir sürü hatun aynı duada buluşacaz ve Rabbimden evladımızı isteyecez
Bu günde kan verecek misin?
ayyy şimdi gelebildim ya benn geç kaldım tabiisiide gitmiş kızçelerin çoğu..eski sayfaları okurken farkettimm datlum sen daha 9 aylık mı evlisinn:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?