2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

teşekkür ederim... inşallah her isteyenin zor olmadan bir bebişi olsun...ve evet keşke ceketlik olsaydım..şimdiye 4 tane dogurudum

Son düzenleme:
kızlar size iyi muhabbetler ben çıkıyorum sahurlukları hazırlayayım
herkese iyi geceler...

hııı anladım tuhaf bir durum ya hepimizin bu bu süreçte zaten hepimizin normal değil psikolojisi...

Cemrem kızım olursa ismini hep Cemre koymak istemiştimama şimdi masal naz düşünüyorum cedrusun eltisi duymasın kızımın ismini çalar

cicim yyaa şu senin bursa işini şimdi yine okudumda..kalma işini nasıl yapıcaksın.ya bende kocimi ikna edebilirsem bursa yada istanbul diyorum ya şimdii napsam nasıl bi çözüm bulsamda ikna etsem kii

o hastaneyi ben tesadüf ögrendim... memnun kalan kalmayan %50 gibi.

mümkün tabii... bende prolaktin düşürücü hormon alıyorum ceyrek doz almama ragmen inanılmaz şeyler yaşıyorum. ve doz artışı yaparsam halüsilasyon bile görüyorum. fark ettigimde salya sümük ilacı kesmek zorunda kalıyorum.

Son düzenleme:
Cemrem kızım olursa ismini hep Cemre koymak istemiştimama şimdi masal naz düşünüyorum cedrusun eltisi duymasın kızımın ismini çalar

yapabiler vallahiii ben o çingen eltiden herşeyi beklerim..flyingmom un da kulakları çınlasın gece geceçingen diyo ya o eltiye

Full hali pcden girdiğinizin aynısı hem sarı kafalarda var kopya vereyim 27 =

Hım bunu da sevdim ama aklımda tutamam ki

ayyy şimdi gelebildim ya benn geç kaldım tabiisiide gitmiş kızçelerin çoğu..eski sayfaları okurken farkettimm datlum sen daha 9 aylık mı evlisinn:26::26:

Ben karışık canim:) eşim testis ca idi biliyosan, biz o yüzden evlenip düğünü 7ay sonra yaptık düğün tarihine göre evet 9aylık evliyiz ama gerçekte bi buçuk yıl

benim abimin kızının adı bende severim nickim olsun istedim masal anz da güzel aman haaa sakın sil hemen yazıyısonra alır mazalalalh

sinir oldugum bir şey de bizim bu istegimizi kullanıp bizi sömüren merkezler...1. ci de olmadı gördün olumsuzlukları 2. cide ona göre başka bir yöntem tedavi veya tebbir almalılarmış gibi düşünüyorum...
yanlış mıyım ?

Ohhh mis olmuş iyi günlerde kirlen bende yarın mis olucam valla kuzum benderamazan girdi gireli geç kalıyorum sahura kadar uymuyoum sonrada geç kalıyorum uykudan kilo alicam

ve önemli bir sorum daha var : 2 embiro hakkımı kullanmak istesem olur mu ??
2 embiriyoda yaş 35 ve üstü diye biliyom ama doktorlar sizce bana 1 senen kaldı 2 yapalım der mi

yapabiler vallahiii ben o çingen eltiden herşeyi beklerim..flyingmom un da kulakları çınlasın gece geceçingen diyo ya o eltiye

benim abimin kızının adı bende severim nickim olsun istedim masal anz da güzel aman haaa sakın sil hemen yazıyısonra alır mazalalalh
Çingen elti fobi oldu bizde
ve önemli bir sorum daha var : 2 embiro hakkımı kullanmak istesem olur mu ??
2 embiriyoda yaş 35 ve üstü diye biliyom ama doktorlar sizce bana 1 senen kaldı 2 yapalım der mi

Merkeze bağlı isterlerse 2 koyuyorlar ben 30 yaşındayım 2 tane koymuslardi

Çingen elti fobi oldu bizde

Merkeze bağlı isterlerse 2 koyuyorlar ben 30 yaşındayım 2 tane koymuslardi

hımm o zaman ben biraz doktor kapısında aglayayım da iki koysun teşekkür ederim..

saolun hanımlar. iyi geceler ve iyi sahurlar hepinize...

Gel şunu full site yap sende de olsun sarı kafalar:2::122::119::132::80::103::125::126::86: hadi bunları ezberle

Gel şunu full site yap sende de olsun sarı kafalar:2::122::119::132::80::103::125::126::86: hadi bunları ezberle

Banane sevmiyom ben ama ama ben bunların hepsini istiyom en iyisisevdiklerimi yazayım ezberleyeyim

ahh kuzumm senmiydin o durumu okumustum ama tam olarak sen olduğunu hatırlayamadım gelmiş geçmiş olsun canım benim bende diorum tazecik gelin ne işi var buralarda mevlam şifa versinn..nasıl bi yürekliliktir bu yüreğine sağlık aşkına sağlık kuzum..rabbim çifter çifter nasip etsin inşallahhhh sizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…