- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 773
canım hoşgeldin..keşke durumunla ilgili bilgim olsada yardımcı olabilsem ama prolaktin ile ilgili pek bişi bilmiyorum..sadece yanılmıyorsam süt hormonu diye biliniyor dimi?tedavinin yan etkileri de kişiye göre değişiyor kimi kilo alıyor kimi kilo veriyor asabiyet illaki çoğumuzda oluyor gerek hormon yuklemesinden gerekse durumun psikolojik ağırlığından..nihayetindee bir sürü şanslı insanın evinde kendi yatağında kocişinlee tak fişi bitir işi yadaa enn nefret haliylee '' ceket atsa hamileyim ayolll'' durumuyla sahip olduğuu evlatcığa biz neler neler aşarak sahip olmaya çalışıyoruz..zor bişey haliyle..ama imkansız değil rabbimin izniyle hepimiz kavusucaz bebişlerimize..seninde yolun bahtın açık olsun..rabbim şifa olacak kapılar açsın sana inşallahh
1.deneme ege Ünv 2.ve 3.deneme eurofertil (su hastanesi)şu Hastanesindeki doktor çok iyi ilgili direk cebinden ulasabiliyorsun çok memnundun ama malesef negatif 4.deneme için ekimde bursa Acıbademe gidicem bizde sorun morfoliji olduğu için IMSı cihazı orda var imsi (spermi 6000-8000kat büyütüyor) diğerleri 400 kat izmirde sadece bir merkezde var o nerkezide ben sevmiyorumoyüzden bursa yolcusuyum bursaya gitme imkanın varsa araştır istersen hastaneyi sen nerde oturuyorsun:26:
ben fethiyede oturuyorum..bursayı hiç duymamıştım...istanbulda bir de bülent tıraş diye bir adam var. ya acıbadem maslak da yada medicana maslak da. hatırımda degil. antalya olmazsa ve 2. denemeye gücüm yeterse onda denemeyi isterim. sende bir araştır adamı. bebek olacaksa da olmayacaksa da cart diye söylermiş oyalamazmış hastayı...
saol inşallahaynen öyle beklemişsin bi ay da durusun sonu bebişli olsun da
hııı anladım tuhaf bir durum ya hepimizin bu bu süreçte zaten hepimizin normal değil psikolojisi...
1.deneme ege Ünv 2.ve 3.deneme eurofertil (su hastanesi)şu Hastanesindeki doktor çok iyi ilgili direk cebinden ulasabiliyorsun çok memnundun ama malesef negatif 4.deneme için ekimde bursa Acıbademe gidicem bizde sorun morfoliji olduğu için IMSı cihazı orda var imsi (spermi 6000-8000kat büyütüyor) diğerleri 400 kat izmirde sadece bir merkezde var o nerkezide ben sevmiyorumoyüzden bursa yolcusuyum bursaya gitme imkanın varsa araştır istersen hastaneyi sen nerde oturuyorsun:26:
Ben Iyim kuzum ayni tas ayni hamam takiliyorumbugün göremedik seni :26:
IMS o hastanede var fakat ben ve esim orayı sevmedik birsey itti bizi ordan arkadaşımın kuzeni orda ilk denemede hamile kaldı
Bence o reçeteye arkadasin ruh halini yazmışböyle birşey yapacaklarını sanmıyorum
Cemremkızım olursa ismini hep Cemre koymak istemiştim ama şimdi masal naz düşünüyorum cedrusun eltisi duymasın kızımın ismini çalar
Full hali pcden girdiğinizin aynısı hem sarı kafalarda varkopya vereyim 27 =
ayyy şimdi gelebildim ya benn geç kaldım tabiisiide gitmiş kızçelerin çoğu..eski sayfaları okurken farkettimm datlum sen daha 9 aylık mı evlisinn:26::26:
benim abimin kızının adı bende severim nickim olsun istedim masal anz da güzel aman haaa sakın sil hemen yazıyıCemremkızım olursa ismini hep Cemre koymak istemiştim ama şimdi masal naz düşünüyorum cedrusun eltisi duymasın kızımın ismini çalar
Ohhh mis olmuş iyi günlerde kirlen bende yarın mis olucam valla kuzum benderamazan girdi gireli geç kalıyorum sahura kadar uymuyoum sonrada geç kalıyorum uykudan kilo alicamsorma canımcım ya sahurdan sonra yatıyorum sonrada öğlene kadar uyuyorumm ramazan gireli doğru düzgün bi temizlik yapamamıştım ,mecburiyetten ara verince orucaa bugün şölee bi temizlik yaptım bol domestosluara arar girip okudumdaa yazmaya fırsatım olmadıı..akşamda kayınvalideme gittik iftara ordan anneme geçrik bizim köpeciğimiz annemde kalıyoda onu çıkardık dışarı birazz eve gelmem 12 buçuğu buldu..öyleee iştee cicimm..
teşekkür ederim... inşallah her isteyenin zor olmadan bir bebişi olsun...ve evet keşke ceketlik olsaydım..şimdiye 4 tane dogurudum
Biliyorum canım adını duydum doktorun ama istanbulda kalma sıkıntısı var iyi geceler hayırlı sahurlar1.deneme ege Ünv 2.ve 3.deneme eurofertil (su hastanesi)şu Hastanesindeki doktor çok iyi ilgili direk cebinden ulasabiliyorsun çok memnundun ama malesef negatif 4.deneme için ekimde bursa Acıbademe gidicem bizde sorun morfoliji olduğu için IMSı cihazı orda var imsi (spermi 6000-8000kat büyütüyor) diğerleri 400 kat izmirde sadece bir merkezde var o nerkezide ben sevmiyorumoyüzden bursa yolcusuyum bursaya gitme imkanın varsa araştır istersen hastaneyi sen nerde oturuyorsun:26:
ben fethiyede oturuyorum..bursayı hiç duymamıştım...istanbulda bir de bülent tıraş diye bir adam var. ya acıbadem maslak da yada medicana maslak da. hatırımda degil. antalya olmazsa ve 2. denemeye gücüm yeterse onda denemeyi isterim. sende bir araştır adamı. bebek olacaksa da olmayacaksa da cart diye söylermiş oyalamazmış hastayı...
saol inşallah
kızlar size iyi muhabbetler ben çıkıyorum sahurlukları hazırlayayım
herkese iyi geceler...
cicim yyaa şu senin bursa işini şimdi yine okudumda..kalma işini nasıl yapıcaksın.ya bende kocimi ikna edebilirsem bursa yada istanbul diyorum ya şimdii napsam nasıl bi çözüm bulsamda ikna etsem kii
o hastaneyi ben tesadüf ögrendim... memnun kalan kalmayan %50 gibi.
mümkün tabii... bende prolaktin düşürücü hormon alıyorum ceyrek doz almama ragmen inanılmaz şeyler yaşıyorum. ve doz artışı yaparsam halüsilasyon bile görüyorum. fark ettigimde salya sümük ilacı kesmek zorunda kalıyorum.
Bitanem benim annemin çoğu akrabası orda yaşıyor dayılaru çocukları onlarda kalicaz hatta evinde kalacağım kişi Acıbademe yürüme mesafesindeymis haberleri var ekimde nadipse bekliyorlar
yapabiler vallahiii ben o çingen eltiden herşeyi beklerim..flyingmom un da kulakları çınlasın gece gece çingen diyo ya o eltiye
Çingen elti fobi oldu bizdebenim abimin kızının adı bende severim nickim olsun istedim masal anz da güzel aman haaa sakın sil hemen yazıyısonra alır mazalalalh
ve önemli bir sorum daha var : 2 embiro hakkımı kullanmak istesemolur mu ??
2 embiriyoda yaş 35 ve üstü diye biliyom ama doktorlar sizce bana 1 senen kaldı 2 yapalım der mi
Çingen elti fobi oldu bizde
Merkeze bağlı isterlerse 2 koyuyorlar ben 30 yaşındayım 2 tane koymuslardi
Hım bunu da sevdimama aklımda tutamam ki
Ben karışık canim:) eşim testis ca idi biliyosan, biz o yüzden evlenip düğünü 7ay sonra yaptık düğün tarihine göre evet 9aylık evliyiz ama gerçekte bi buçuk yıl
hımm o zaman ben biraz doktor kapısında aglayayım da iki koysunteşekkür ederim..
saolun hanımlar. iyi geceler ve iyi sahurlar hepinize...
Gel şunu full site yap sende de olsun sarı kafalar:2: :122::119::132: :80::103::125::126: :86: hadi bunları ezberle
Banane sevmiyom benama ama ben bunların hepsini istiyom en iyisisevdiklerimi yazayım ezberleyeyim
Hım bunu da sevdimama aklımda tutamam ki
Ben karışık canim:) eşim testis ca idi biliyosan, biz o yüzden evlenip düğünü 7ay sonra yaptık düğün tarihine göre evet 9aylık evliyiz ama gerçekte bi buçuk yıl
Ohhh mis olmuş iyi günlerde kirlen bende yarın mis olucam valla kuzum benderamazan girdi gireli geç kalıyorum sahura kadar uymuyoum sonrada geç kalıyorum uykudan kilo alicam
teşekkür ederim... inşallah her isteyenin zor olmadan bir bebişi olsun...ve evet keşke ceketlik olsaydım..şimdiye 4 tane dogurudum
Biliyorum canım adını duydum doktorun ama istanbulda kalma sıkıntısı var iyi geceler hayırlı sahurlar
Bitanem benim annemin çoğu akrabası orda yaşıyor dayılaru çocukları onlarda kalicaz hatta evinde kalacağım kişi Acıbademe yürüme mesafesindeymis haberleri var ekimde nadipse bekliyorlar
ayy daha olmadı cicimm ama olacak az kaldı bide perdeler,m, yıkayıp camlarımı sildimmiydii ohhh iste o vakit tastamam olicekk
ben de öğretmen evi falan ayarliim diorum ayad günlük kiralık ev falan bakimm bi şeklde kocimi ikna etmen lazım gerek..çünkü o bi kez izmirde ve rapor çıkarark deneyelim diyecek biliorum ama bi kez daha lambur lumbur dalmak istemiorum bu işe ya tutarsa hesabı..istiyorumki tam teşekkül ve gerçekten iş bu diyebileceğim bi yer olsun..
bende sevmiom full site ya minnacık oluyo yazılarBanane sevmiyom benama ama ben bunların hepsini istiyom en iyisisevdiklerimi yazayım ezberleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?