2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Ignelerin etkisi kişiden kişiye değişir canım bende kilo yaptı igneler ben izmirde yaşıyorum söylediğin merkezler hakkında malesef bilgim yok

iyi geceler cnm bende 2006 dan beri bebek isteyen ve olmayan bi bayan olarak bu yolumuz sıkıntı dolu ama inşlh önce allah sonra da tedavilerle nasip olacak bizlere de...
benim çevrem kaynıyor çocuklarla ne hikmetse kardeşlerim abim hepsinin çifter çifter olsun bizim sınavımız da bu ama bu yoldan geçip evladımıza kavuşacağız...
sende kafana takmamaya çalış olmuyor ama elden de bişey gelmiyor boşuna kendimizi yıpratıyoruz...

antalyayı tercih etmemim ilk sebebi dışarıdan gelen hastalara tedavi süreci boyunca kalacak yer vermeleri (ücretsiz). sonra doktor ile telde grştüm iyi gibiydi. en önemliside sperm dondurma yapabiliyorlar. ücretide acayip birşey degildi, değişmediyse...

kafama takmıyorum... bu konuda cok rahatım ama yaşım 35 e geliyor. biraz tedirgin olmaya başladım hatta bazen cocuk fikri korkutuyor bile

Son düzenleme:
kafama takmıyorum... bu konuda cok rahatım ama yaşım 35 e geliyor. biraz tedirgin olmaya başladım hatta bazen cocuk fikri korkutuyor bile
aslında bende senin gibi hissediyorum bazen bende 32 yaşındayım:26:
ama zamanı olmayınca olmuyor uff kafamda hep sorular gezer durur
merkez araştırmasındasın galiba şuan sen ne zaman başlamayı düşünüyorsun peki tedaviye

izmirde smyrna art tüp bebek merk. de düşündüm.. ama merkezi doktoru fiilan arayıp hiçç sormadım..

temmuz- agustos regl ile birlikte hemen...

mesela teksen camlıbel de 3. denemesinden tutturan bir arkadaşım son ilaçlarını aldıgında intihara meyilli diye not düşülmüş...
bu beni oldukca ürküttü :18: bebek sahibi olmaya calışırken kafamdan olmayayım ... zaten bünyem hem alerjik hemde acciip hassas her ilacın yan etkisini gani gani yaşıyorum...

o ne demek ya intihara meyilli :44::44:reçeteye mi yazılmış bu yazı

kız ne kalmış ya temmuzdayız zaten hadi hayırlısıyla başla bakalım

evet bişey kalmadı en son adetim 28-29 hazirandı... 28 gunde bir görüyom. işte 3. gununde gidip kontrol olucam sonra da ilaçlara başlarım... hee doktor kim olacaksa diger ay başlayalım derse ona da okey. bu kadar bekledim bir ay daha beklerim...

canım hoşgeldin..keşke durumunla ilgili bilgim olsada yardımcı olabilsem ama prolaktin ile ilgili pek bişi bilmiyorum..sadece yanılmıyorsam süt hormonu diye biliniyor dimi?tedavinin yan etkileri de kişiye göre değişiyor kimi kilo alıyor kimi kilo veriyor asabiyet illaki çoğumuzda oluyor gerek hormon yuklemesinden gerekse durumun psikolojik ağırlığından..nihayetindee bir sürü şanslı insanın evinde kendi yatağında kocişinlee tak fişi bitir işi yadaa enn nefret haliylee '' ceket atsa hamileyim ayolll'' durumuyla sahip olduğuu evlatcığa biz neler neler aşarak sahip olmaya çalışıyoruz..zor bişey haliyle..ama imkansız değil rabbimin izniyle hepimiz kavusucaz bebişlerimize..seninde yolun bahtın açık olsun..rabbim şifa olacak kapılar açsın sana inşallahh

bana izmir de olur ? izmirde kime nereye gidiyorsun? memnun musun?
1.deneme ege Ünv 2.ve 3.deneme eurofertil (su hastanesi)şu Hastanesindeki doktor çok iyi ilgili direk cebinden ulasabiliyorsun çok memnundun ama malesef negatif 4.deneme için ekimde bursa Acıbademe gidicem bizde sorun morfoliji olduğu için IMSı cihazı orda var imsi (spermi 6000-8000kat büyütüyor) diğerleri 400 kat izmirde sadece bir merkezde var o nerkezide ben sevmiyorumoyüzden bursa yolcusuyum bursaya gitme imkanın varsa araştır istersen hastaneyi sen nerde oturuyorsun:26:
hoşbuldumm tatlımcımm nasılsın?
Ben Iyim kuzum ayni tas ayni hamam takiliyorum bugün göremedik seni :26:

aynen öyle beklemişsin bi ay da durusun sonu bebişli olsun da

o ne demek ya intihara meyilli :44::44:reçeteye mi yazılmış bu yazı

evet..çünkü yumurtaları gelişmiyordu onun. ilacların yan etkisi sonra psikosu iyice alt üst olmuştu...böyle br dip not yazılmış. tabii anlatırken abartmadıysa

evet..çünkü yumurtaları gelişmiyordu onun. ilacların yan etkisi sonra psikosu iyice alt üst olmuştu...böyle br dip not yazılmış. tabii anlatırken abartmadıysa
hııı anladım tuhaf bir durum ya hepimizin bu bu süreçte zaten hepimizin normal değil psikolojisi...

izmirde smyrna art tüp bebek merk. de düşündüm.. ama merkezi doktoru fiilan arayıp hiçç sormadım..
IMS o hastanede var fakat ben ve esim orayı sevmedik birsey itti bizi ordan arkadaşımın kuzeni orda ilk denemede hamile kaldı
Bence o reçeteye arkadasin ruh halini yazmış böyle birşey yapacaklarını sanmıyorum

sorma canımcım ya sahurdan sonra yatıyorum sonrada öğlene kadar uyuyorumm ramazan gireli doğru düzgün bi temizlik yapamamıştım ,mecburiyetten ara verince orucaa bugün şölee bi temizlik yaptım bol domestosluara arar girip okudumdaa yazmaya fırsatım olmadıı..akşamda kayınvalideme gittik iftara ordan anneme geçrik bizim köpeciğimiz annemde kalıyoda onu çıkardık dışarı birazz eve gelmem 12 buçuğu buldu..öyleee iştee cicimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…