- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Ignelerin etkisi kişiden kişiye değişir canım bende kilo yaptı ignelersoruyu şöyle degiştireyim : tüp bebek için verilen igneler sizi ne kadar etkiliyor ? psikolojik ve bedensel olarak ? şişkinlik gaz sinir bozuklugu vb ??
antalya tüp bebek merk. gebiş kalan var mı ? deneyimlerini paylaşabilir mi?
istanbulda teksen bey vardı gidecegim ama para bagımlısı oldugunu düşünüyorum ve bir cok giden hasta muhakkak 2. veya 3. denemesinde bebe sahibi olmuş.
sizler nereyi ve doktor olarak kimi tavsiye edersiniz?
bir iki bişey yazarsanız memnun olurum
iyi geceler cnm bende 2006 dan beri bebek isteyen ve olmayan bi bayan olarak bu yolumuz sıkıntı dolu ama inşlh önce allah sonra da tedavilerle nasip olacak bizlere de...sevgili topic ahalisi... biz ne zaman cift cizgiyi görecegiz topiginin eskisiyim ama orada biri ki kişi haric herkes dogurdu hatta 2. cilerine gebişler. dogal olarak topic boş. ben gebiş kalamayanlardan biriyim.
korkuyorum. bir kerede tutsun tüpcük diyorum. yapanların destegi lazım. cevremde biri ki yaptıran var. onlarda bebelerine mi baksınlar bana mı destek versinler...olacak iş degil tabii..
anlıyıorum gunler hafta ve aylardan beri aynı şeyleri yaz anlat uygula insan sıkılıyor.
anlayan var anlamayan uff bir de sana mı anlatcaz behee diyeniniz var..
ama 2007 den beri cocuk isteyip de olamayan biri olarakinanın bir çok süreci etkiyi biliyorum lakin iş kendime gelince ürküyorum.
yardımcı olabilrseniz sevinirm..
Ignelerin etkisi kişiden kişiye değişir canım bende kilo yaptı ignelerben izmirde yaşıyorum söylediğin merkezler hakkında malesef bilgim yok
Seker Hoşgeldin
iyi geceler cnm bende 2006 dan beri bebek isteyen ve olmayan bi bayan olarak bu yolumuz sıkıntı dolu ama inşlh önce allah sonra da tedavilerle nasip olacak bizlere de...
benim çevrem kaynıyor çocuklarla ne hikmetse kardeşlerim abim hepsinin çifter çifter olsun bizim sınavımız da bu ama bu yoldan geçip evladımıza kavuşacağız...
sende kafana takmamaya çalış olmuyor ama elden de bişey gelmiyor boşuna kendimizi yıpratıyoruz...
aslında bende senin gibi hissediyorum bazen bende 32 yaşındayım:26:kafama takmıyorum... bu konuda cok rahatım ama yaşım 35 e geliyor. biraz tedirgin olmaya başladımhatta bazen cocuk fikri korkutuyor bile
aslında bende senin gibi hissediyorum bazen bende 32 yaşındayım:26:
ama zamanı olmayınca olmuyor uff kafamda hep sorular gezer durur
merkez araştırmasındasın galiba şuan sen ne zaman başlamayı düşünüyorsun peki tedaviye
kız ne kalmış ya temmuzdayız zaten hadi hayırlısıyla başla bakalımtemmuz- agustos regl ile birlikte hemen...
o ne demek ya intihara meyilli :44::44:reçeteye mi yazılmış bu yazımesela teksen camlıbel de 3. denemesinden tutturan bir arkadaşım son ilaçlarını aldıgında intihara meyilli diye not düşülmüş...
bu beni oldukca ürküttü :18: bebek sahibi olmaya calışırken kafamdan olmayayım ... zaten bünyem hem alerjik hemde acciip hassas her ilacın yan etkisini gani gani yaşıyorum...
kız ne kalmış ya temmuzdayız zaten hadi hayırlısıyla başla bakalım
canım hoşgeldin..keşke durumunla ilgili bilgim olsada yardımcı olabilsem ama prolaktin ile ilgili pek bişi bilmiyorum..sadece yanılmıyorsam süt hormonu diye biliniyor dimi?tedavinin yan etkileri de kişiye göre değişiyor kimi kilo alıyor kimi kilo veriyor asabiyet illaki çoğumuzda oluyor gerek hormon yuklemesinden gerekse durumun psikolojik ağırlığından..nihayetindee bir sürü şanslı insanın evinde kendi yatağında kocişinlee tak fişi bitir işi yadaa enn nefret haliylee '' ceket atsa hamileyim ayolll'' durumuyla sahip olduğuu evlatcığa biz neler neler aşarak sahip olmaya çalışıyoruz..zor bişey haliyle..ama imkansız değil rabbimin izniyle hepimiz kavusucaz bebişlerimize..seninde yolun bahtın açık olsun..rabbim şifa olacak kapılar açsın sana inşallahhantalyayı tercih etmemim ilk sebebi dışarıdan gelen hastalara tedavi süreci boyunca kalacak yer vermeleri (ücretsiz). sonra doktor ile telde grştüm iyi gibiydi. en önemliside sperm dondurma yapabiliyorlar. ücretide acayip birşey degildi, değişmediyse...
1.deneme ege Ünv 2.ve 3.deneme eurofertil (su hastanesi)şu Hastanesindeki doktor çok iyi ilgili direk cebinden ulasabiliyorsun çok memnundun ama malesef negatif 4.deneme için ekimde bursa Acıbademe gidicem bizde sorun morfoliji olduğu için IMSı cihazı orda var imsi (spermi 6000-8000kat büyütüyor) diğerleri 400 kat izmirde sadece bir merkezde var o nerkezide ben sevmiyorumbana izmir de olur ? izmirde kime nereye gidiyorsun? memnun musun?
Ben Iyim kuzum ayni tas ayni hamam takiliyorumhoşbuldumm tatlımcımm nasılsın?
aynen öyle beklemişsin bi ay da durusun sonu bebişli olsun daevet bişey kalmadıen son adetim 28-29 hazirandı... 28 gunde bir görüyom. işte 3. gununde gidip kontrol olucam sonra da ilaçlara başlarım... hee doktor kim olacaksa diger ay başlayalım derse ona da okey. bu kadar bekledim bir ay daha beklerim...
o ne demek ya intihara meyilli :44::44:reçeteye mi yazılmış bu yazı
hııı anladım tuhaf bir durum ya hepimizin bu bu süreçte zaten hepimizin normal değil psikolojisi...evet..çünkü yumurtaları gelişmiyordu onun. ilacların yan etkisi sonra psikosu iyice alt üst olmuştu...böyle br dip not yazılmış. tabii anlatırken abartmadıysa
IMS o hastanede var fakat ben ve esim orayı sevmedik birsey itti bizi ordan arkadaşımın kuzeni orda ilk denemede hamile kaldıizmirde smyrna art tüp bebek merk. de düşündüm.. ama merkezi doktoru fiilan arayıp hiçç sormadım..
Bence o reçeteye arkadasin ruh halini yazmışevet..çünkü yumurtaları gelişmiyordu onun. ilacların yan etkisi sonra psikosu iyice alt üst olmuştu...böyle br dip not yazılmış. tabii anlatırken abartmadıysa
1.deneme ege Ünv 2.ve 3.deneme eurofertil (su hastanesi)şu Hastanesindeki doktor çok iyi ilgili direk cebinden ulasabiliyorsun çok memnundun ama malesef negatif 4.deneme için ekimde bursa Acıbademe gidicem bizde sorun morfoliji olduğu için IMSı cihazı orda var imsi (spermi 6000-8000kat büyütüyor) diğerleri 400 kat izmirde sadece bir merkezde var o nerkezide ben sevmiyorumoyüzden bursa yolcusuyum bursaya gitme imkanın varsa araştır istersen hastaneyi sen nerde oturuyorsun:26:
Ben Iyim kuzum ayni tas ayni hamam takiliyorumbugün göremedik seni :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?