Ozaman sarı kafalarin olmasınşimdiden ezberlemeye başla çok sarı kafa var cokkk
ahh kuzumm senmiydin odurumu okumustum ama tam olarak sen olduğunu hatırlayamadım gelmiş geçmiş olsun canım benim bende diorum tazecik gelin ne işi var buralarda mevlam şifa versinn..nasıl bi yürekliliktir bu yüreğine sağlık aşkına sağlık kuzum..rabbim çifter çifter nasip etsin inşallahhhh sizee
bu sefer bende agliyiciiimm iki dene istiom ben hattaa rabbim nasip etsin ikiz olsun ki inşallah maşşalhhValla ben ağladım oldusanada iyi geceler canim hayırlı sahurlar
Ohhh mis olmuş iyi günlerde kirlen bende yarın mis olucam valla kuzum benderamazan girdi gireli geç kalıyorum sahura kadar uymuyoum sonrada geç kalıyorum uykudan kilo alicam
ayy daha olmadı cicimm ama olacak az kaldı bide perdeler,m, yıkayıp camlarımı sildimmiydii ohhh iste o vakit tastamam olicekk
ben de öğretmen evi falan ayarliim diorum ayad günlük kiralık ev falan bakimm bi şeklde kocimi ikna etmen lazım gerek..çünkü o bi kez izmirde ve rapor çıkarark deneyelim diyecek biliorum ama bi kez daha lambur lumbur dalmak istemiorum bu işe ya tutarsa hesabı..istiyorumki tam teşekkül ve gerçekten iş bu diyebileceğim bi yer olsun..
Haklısın bitanem olmusken iyisi olmalı öğretmen evini arayıp bir fiyat al sonuçta 15 günlük bir tedavi transferden sonra ben evcegezime donucembenim arkadaş istanbulda yaptirmisti 1 ay ev tutmuştu daha rahat ettik demişti hakkımızda hayırlısı kuzum
bu sefer bende agliyiciiimm iki dene istiom ben hattaa rabbim nasip etsin ikiz olsun ki inşallah maşşalhh
ağlarım ben ama yaaa..kıyamamm nasıl güzel bişi bu sölediğiinn rabbiimm mutluluğunuzu daim etsinn..gönlünüze göre versin teker teker diosun teker teker gelsin inşallahh gadasını aldığımmmHe ya daha 3 4tanesini biliyom
He benim canim o saol tatlm Allah razı olsun ay utandım ya demeyin öyle ben sevdim ve sevdiğimin yanında olup ona destek oldum güç oldum, da deme deme ole çifter fln deme teker teker gelsinler Allahın izniyle
inşallah be tatlımmm..sen bi başla bakalım hayırlısıyla önce bi seni kavustursun mevlam masal bebişe sonra hastaneydi doktordu bende senden akıl alırım artık olur dimiHaklısın bitanem olmusken iyisi olmalı öğretmen evini arayıp bir fiyat al sonuçta 15 günlük bir tedavi transferden sonra ben evcegezime donucembenim arkadaş istanbulda yaptirmisti 1 ay ev tutmuştu daha rahat ettik demişti hakkımızda hayırlısı kuzum
ağlarım ben ama yaaa..kıyamamm nasıl güzel bişi bu sölediğiinn rabbiimm mutluluğunuzu daim etsinn..gönlünüze göre versin teker teker diosun teker teker gelsin inşallahh gadasını aldığımmmben yaşlanıom garii ondan diom ki olmuşken ikiz olsunn düğünlerine bastonlamı gitcemm ayoolll
He ya daha 3 4tanesini biliyom
He benim canim o saol tatlm Allah razı olsun ay utandım ya demeyin öyle ben sevdim ve sevdiğimin yanında olup ona destek oldum güç oldum, da deme deme ole çifter fln deme teker teker gelsinler Allahın izniyle
inşallah be tatlımmm..sen bi başla bakalım hayırlısıyla önce bi seni kavustursun mevlam masal bebişe sonra hastaneydi doktordu bende senden akıl alırım artık olur dimi
Inşallah bitanem tabikide 7/24
valla çıtırsınn hee maşşalllahh..ben iki hafta sonra 20li yaşlarıma veda ediyoreeeAa bak bende ağlarım hıh:) aglamak yok artik gülme vaktibaston he ay alemsın kız ben daha 24luk çıtırım ki tek tek gelsin işin şakası bunlar rabbim neyi hayırlı gördüyse öyle olsun insallah canim
aynennn cicim malum aramızda saniyeler var sadeceCanlarim sahur vakti ben kaçar
Yarın görüşürüz anacim by:80::80:
Çok çalışman lazım çoktek derdimiz sarı kafalar olsun
valla çıtırsınn hee maşşalllahh..ben iki hafta sonra 20li yaşlarıma veda ediyoreeezaten ondan sonra hep 29
Sahur güzellerim naberrr
her zaman her yerde kk
daima kk
ilelebet kk
bi de gebe kalaydık iyiydi
Bilememislerdir belki editcimm..biz simdi bebis için dua edicez ya hanii belki yanlış anlasilir diye şeetmemislerdir.bende düşündüm senin düşündüğünü ama sonra bole bisi geldi aklima ondan olabiler sannimca didim:)Gebelerimize teessüf ederimisterdim ki sizlerde bizler için bu duaya katılın dua edin hamilelerin duası kabul olur derler ama olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?