2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
hey maşşalahh bee hayırlı olsun tatlımm ne güzelde yükselmiş değerin..rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin..iğne konusunu net olarak bilmiyorum ama bi arkadaşım üçüncü ayına kadar devam etmişti.kişiye ve bebişin durumuna göre değişebiliyor yanılmıyorsam

Hayirli olsun arkadasim insallah kucagina almakta nasip olsun.

Gozunaydin canım maşallah değerin çok güzel olmuş

Allahım yurdumun her yerinde okunan ezanlar hürmetine niyetle okuduğum 4444 tane duayı kabul et, arkadaşlarımı sevindir Allahım
aminnnnnnnnnnnnnnn KOCAMAN YÜREKLİ ARKADAŞIM AMİNNNNNNNNNNNNN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

CANIM GÖZÜN AYDIN DARISI KALP ATIŞLARINA

anladım canım sağol .amin inşallah öyle olur.

Arkadaslar ablamin gorumcesi 10 senelik evliydi ve 40 yasindaydi..benimle ayni gun evlendi ilk kez tup bebek icin hastaneye gitmis ve yapilan tahlilerde 6 haftalik hamileymis cok sevindim insallah bizede nasip olur

Bak ben demistim sana 2.teste ziplar degerin diye..kisiye gore degisiyor igne,bazi arkadaslar 12.haftaya kadar kullandi.ben sadece arada kullanmak zorunda kaldim.sen kese ve kalp bir arada goreceksin o zaman belki igneyi keserler.gunde 1 mi canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…