- 8 Ekim 2012
- 9
- 415
- 56
- 40
hey maşşalahh bee hayırlı olsun tatlımm ne güzelde yükselmiş değerin..rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin..iğne konusunu net olarak bilmiyorum ama bi arkadaşım üçüncü ayına kadar devam etmişti.kişiye ve bebişin durumuna göre değişebiliyor yanılmıyorsam12. gün değerim 77.52 di bugün gene kan verdim 14.gün değerim 230.52
15 gün sonra kontrole çağırdılar.bide kızlar transferden beri progesteron iğne kullanıyorudum o kontrole kadar devam et dediler.daha ne kadar devam edicek bu iğneler
12. gün değerim 77.52 di bugün gene kan verdim 14.gün değerim 230.52
15 gün sonra kontrole çağırdılar.bide kızlar transferden beri progesteron iğne kullanıyorudum o kontrole kadar devam et dediler.daha ne kadar devam edicek bu iğneler
Allahım yurdumun her yerinde okunan ezanlar hürmetine niyetle okuduğum 4444 tane duayı kabul et, arkadaşlarımı sevindir Allahım
Gozunaydin canım12. gün değerim 77.52 di bugün gene kan verdim 14.gün değerim 230.52
hoppppp nabersiniz güzelliklerrr
Ama haklıyım dimi
Bizde öyle düşünmüştük tatlm:)
Hım bak vaz mi geçsem acaba şikayetimden
banane banane
aminnnnnnnnnnnnnnn KOCAMAN YÜREKLİ ARKADAŞIM AMİNNNNNNNNNNNNN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞAllahım yurdumun her yerinde okunan ezanlar hürmetine niyetle okuduğum 4444 tane duayı kabul et, arkadaşlarımı sevindir Allahım
hey maşşalahh bee hayırlı olsun tatlımm ne güzelde yükselmiş değerin..rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin..iğne konusunu net olarak bilmiyorum ama bi arkadaşım üçüncü ayına kadar devam etmişti.kişiye ve bebişin durumuna göre değişebiliyor yanılmıyorsam
CANIM GÖZÜN AYDINDARISI KALP ATIŞLARINA
Hayirli olsun arkadasim insallah kucagina almakta nasip olsun.
Gozunaydin canımmaşallah değerin çok güzel olmuş
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞamiiiin canım sağol rabbim bütün isteyenlere sağlıkla nasip etsin inşallah
Canım nasılsınnn
sağol canım inşallah böyle güzel devam eder.darısı seninde başına olsun sağlıkla inşallah az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?