İşlem sırasına kadar hatta işlemdan sonra 37 dk daha tutabildim :)) 3 dk daha tutamadım:) inşallah tutunurlar yaaaaa enox diye kan pıhtısını önlemek için göbekten iğneye başladım o da çok yakıyormuş ya .. Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın yüzümüzü güldürsün yaşayan bilir ancak ...
Gül transferden sonra neler yaptın evdemiydin yattın mı. ?
Ayy bilgili hatunum da cevap atmışohh diyim o zaman bekle beni eylül hayırlısıyla tedavixe başlamaya az kaldı
Bari benimkisinede yorum yap
Benim hsg sonucumda bunlar yazıyor;
Uterusun şekli, konturu ve büyüklüğü normaldir. Kavitesi düzenlidir. Her iki tuba normal uzunluk ve çapta olup opak madde pasajlark normal basınçla oluşmuştur. Opak madde batın içine bir miktar dağılım göstermektedir
canım valla ben öyle hastalıklı gibi sürekli yatmadım.kalktım yemek yaptım geldim yarım saat yattım hamile gibi hareketlerime dikkat ederek geçirdim ilk 3 gün dışarı çıkmadım ama evdede böyleydim yani biraz dinlence birazda hareket halinde hele akşamları eşim gelince ayağımı uzatıp oyurdum yatmadım.tabiki iş yapmadım hala da süpürge yapamıyorum mesela küçük gır gır gibi elektrikli bişeyim var o çok hafif onla yapıyorum.yani dikkat et ama bence hareketsizde kalma kan dolaşımıda önemli canım tekrar hayırlı olsun sımsıkı tutunsun canım benim
İnşallah canım ya saol iyi dileklerin için ., sen ne aşamadasın ?
Gulden geldi ki
Mutlaka bi sebebi vardir canim senin tam teskilatli bi merkezde tedavi olman gerekiyo bence detayli arastirilman gerek.yaptigim ilk tedavide spermden dolayi olmadigini soylemislerdi.14 yumurta toplanmisti ve sadece ikisi dollenebilmisti.ucuncu gun 4 hucreliydiler..transfer sirasinda embriyolog bana fazla umitlenmemi soylemisti sperm cok kotuydu demisti transferden aglayarak cikmistim :'( uzattim ayol
ben 10 yıllık evliyim bu surede ne duydumsa denedim olmadı 5 aşılama 5 tüp bebek olmadı birkere pozitifi gördüm oda 6 haftalıkken düştü...ilk ve son oldu ...ama yeni bir merkeze başladım kanda bazı hücreler yüksek bazıları düşük bunun için kan düzenleyici serum kullanıyorum düzelme olduğunda 6.tüp bebeğe başlıyacağız hemen tahlil verdim bayram sonrası çıkacak sonuç bekliyorum
eylüle ne kaldı yaparsın bir minnak kızçe koyarsın adını eylül
yapıyım
herşey normal sadece son cümleye takıldım tabii ben bilir kişi değilim..
geçen sıvının karın boşluğuna yayılması gerekir yani batın dediği bölgeye burada bir miktar dağılım göstermiş diyoo pek anlamadım açıkcası..tamamının mı yayılması normal bir kısmı geçsede oluyormu sorusu geldi aklıma...sende tüpler açık çok şükür...son kısmını tam yorumlayamasamda doğal gebelik için bence bir sorun görünmüyor..
cnm benim ya ne gönlü güzel kadınsın aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnAllahım bebek isteyen ve burada olan tüm arkadaşlarım için niyet etmiş olduğum 4444 tane okuduğum Salat-ı Tefriciyeleri kabul et Allahım. Okuduğum 4444 Salat-ı Tefriciye hürmetine bizlere en kısa zamanda hayırlı, sağlıklı ve kısmetli evlatlar nasip et Allahım. Amin...
maşallah cnm iki kese ne güzel darısı bizlere olsun inşlh ne olur dua et bizlerede ne olurSağol canım ,dün keseleri gördük çok şükür iki tane2 hafta sonra da kalp atışlarını görmeye gidicez pıt pıtları da görmek nasip olur inşallah..
umarım tedaviye başlarsın...Bugün adet oldum.yarin hastaneye gidicem bakalım benim kist küçülmüsmü. Küçüldü ise inşallah tedavi başlar. Hakkımizda hayırlısı
12. gün değerim 77.52 di bugün gene kan verdim 14.gün değerim 230.52
15 gün sonra kontrole çağırdılar.bide kızlar transferden beri progesteron iğne kullanıyorudum o kontrole kadar devam et dediler.daha ne kadar devam edicek bu iğneler
maşşalah cnm ne güzel mevlam mucizesini göndermiş darısı bizlere olsun....Arkadaslar ablamin gorumcesi 10 senelik evliydi ve 40 yasindaydi..benimle ayni gun evlendi ilk kez tup bebek icin hastaneye gitmis ve yapilan tahlilerde 6 haftalik hamileymis cok sevindim insallah bizede nasip olur
tatlış tam adet oldun mu :26:canım ben regl nedeni ile oruç değilim
eşimde bugün iş arkadaşlarıyla dışarda iftar yapıcak
bende biraz erken yedim misafirim de vardı anca yedim sonra da siteye girdim işte
sofra kaldırmadım yanihemen aperatif bişiler yedim
neeeeeeeeeeeeeBana çay-kahve yasaken çok çayı özlüyorum ama sabahları 1 bardak için izin aldım doktorumdan
yarın güzel günlerin başlangıcı olsun inşlhhhhhhhhhhhhmerhaba canım senden alıntı yaptım ama herkese teşekkür ediyorum bugün aradılar ve 4üde çok iyi durumdalarmış yarın sabah transferim olacak ve çok heyecanlıyımmmm
Kuzum Afiyet olsun dicem de ben yazana kadar sahur geldicaybahcesindeki yediklerine ictiklerine afiyet olsun
Alışkanlık be gülüm tabiki uzulursun ama taşınmaydi tedaviydi bebisti unutursun bile
Du sen hemen şikayetçi oluyom bi de hatırlatıyo bak
Egunalım orda misin ben bu yukardaki hatundan şikayetciyim bugün hsg sonucumu atiyom bilmiyom ama iyi diyo ne biçim tüpcü anacim bilmiyo bi de yorum yapıyo şikayetım var a dostlar
sağol canım canım ya bunlar yetmiyo kiii inşallah sonuna kadar sağlıkla giderde sağlıkla alırız kucağımıza cümlemizinde başına inşallah
cnm benim ya ne gönlü güzel kadınsın aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
maşallah cnm iki kese ne güzel darısı bizlere olsun inşlh ne olur dua et bizlerede ne olur
umarım tedaviye başlarsın...
değerlerin çok güzel gerisi daha güzel kese ye pıt pıt lara olsun
maşşalah cnm ne güzel mevlam mucizesini göndermiş darısı bizlere olsun....
tatlış tam adet oldun mu :26:
neeeeeeeeeeeeeyaaaaaaaaaaa çay yasak mııııııııııııııııııı olamazzzzzzzzz
ben yaşayamam kızzzzzzzzzzzz ayy çaysız hayat yokkk
yahu bende kansızlık var onu bile düşünmeden çaysız yapamam her tedavide mi çay yasak yoksa kişiye göre değişir mi yaa valla zor bi durum:26::26:
yarın güzel günlerin başlangıcı olsun inşlhhhhhhhhhhhh
aynen canımcım detaylı tetkiklerimiz olmadı bana göre..
kanda genetiğe bakılsın istiyorum bir de dna hasar testi..
bunlarıda yaptırırımsam geriye bir pgt yöntemi ile tüp bebek kalır o da son nokta zaten..
eylüle ne kaldı yaparsın bir minnak kızçe koyarsın adını eylül
yapıyım
herşey normal sadece son cümleye takıldım tabii ben bilir kişi değilim..
geçen sıvının karın boşluğuna yayılması gerekir yani batın dediği bölgeye burada bir miktar dağılım göstermiş diyoo pek anlamadım açıkcası..tamamının mı yayılması normal bir kısmı geçsede oluyormu sorusu geldi aklıma...sende tüpler açık çok şükür...son kısmını tam yorumlayamasamda doğal gebelik için bence bir sorun görünmüyor..
yinemi olay var
bilmiyorum ama iyi diyo yani
pozitif düşün sorun varsada çözülecek diyodur moral vermek amaçlı iyi niyetli yani
hadi öpüşün barışın
Insallah hersey gonlune gore olur canim.bu arada adet duzenin nasil??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?