2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

canım valla ben öyle hastalıklı gibi sürekli yatmadım.kalktım yemek yaptım geldim yarım saat yattım hamile gibi hareketlerime dikkat ederek geçirdim ilk 3 gün dışarı çıkmadım ama evdede böyleydim yani biraz dinlence birazda hareket halinde hele akşamları eşim gelince ayağımı uzatıp oyurdum yatmadım.tabiki iş yapmadım hala da süpürge yapamıyorum mesela küçük gır gır gibi elektrikli bişeyim var o çok hafif onla yapıyorum.yani dikkat et ama bence hareketsizde kalma kan dolaşımıda önemli canım tekrar hayırlı olsun sımsıkı tutunsun canım benim

Ayy bilgili hatunum da cevap atmış ohh diyim o zaman bekle beni eylül hayırlısıyla tedavixe başlamaya az kaldı

eylüle ne kaldı yaparsın bir minnak kızçe koyarsın adını eylül

Bari benimkisinede yorum yap

yapıyım

herşey normal sadece son cümleye takıldım tabii ben bilir kişi değilim..
geçen sıvının karın boşluğuna yayılması gerekir yani batın dediği bölgeye burada bir miktar dağılım göstermiş diyoo pek anlamadım açıkcası..tamamının mı yayılması normal bir kısmı geçsede oluyormu sorusu geldi aklıma...sende tüpler açık çok şükür...son kısmını tam yorumlayamasamda doğal gebelik için bence bir sorun görünmüyor..

Saol canım hergün iğneye gidiyorum onun için zaten dışarı çıkmak zorunda kalıyorum evin içinde de dolaşıyorum ara ara yatıyorum ev işi yapmıyorum hiç inşallah sıkıntı olmaz

İnşallah canım ya saol iyi dileklerin için ., sen ne aşamadasın ?

ben 10 yıllık evliyim bu surede ne duydumsa denedim olmadı 5 aşılama 5 tüp bebek olmadı birkere pozitifi gördüm oda 6 haftalıkken düştü...ilk ve son oldu ...ama yeni bir merkeze başladım kanda bazı hücreler yüksek bazıları düşük bunun için kan düzenleyici serum kullanıyorum düzelme olduğunda 6.tüp bebeğe başlıyacağız hemen tahlil verdim bayram sonrası çıkacak sonuç bekliyorum

merhaba kızlar nasılsınız? my baby asyaa serçem ne durumdasınız? geçmişi okuyamadım malum boş vaktim hiç yok artık diyebilirim kızım biraz evvel uyudu bende bi bakayım dedim size...biz çok iyiyiz şükür bu ayın 12 sinde 1 aylık olacağız ne çabuk zaman geçiyor sanki daha dün gibi tüp bebek yaptıracaktım o ay hamile olduğumu öğrendim ALLAHım YARRABİM şimdi kızım yanımda uyuyor şükürler olsun... size hep hep dua ediyorum doğumdada ettim ALLAHım kabul etsin inşallaaah hepinizi çok öptümm kendinize iyi bakın

Du sen hemen şikayetçi oluyom bi de hatırlatıyo bak

Egunalım orda misin ben bu yukardaki hatundan şikayetciyim bugün hsg sonucumu atiyom bilmiyom ama iyi diyo ne biçim tüpcü anacim bilmiyo bi de yorum yapıyo şikayetım var a dostlar

dosyam yanımda degil ama galiba bana histeroskopi yapıldı.. googleye sordum eger başka bir işlem yoksa bana simir testim sonrasında yapılmıştı. böle bir alet soktu adam mikroskop gibi bişeyle bir sıvı vererek rahim içine baktı... simir sonucumun kötü cıkmasının sebebini de vajinit oldugum içinmiş.tedavi oldum. 3 ay ara ile simir yapıldı. bir daha kötü bir sonuc almadım.

tabii o işlem o işlemse!! ?? tüpcüklerime bakmış mıdır acep..cift cizgi topigine zamanında yazmıştım ama eskiye dönük nasıl bulucam...ayy heyecan yaptım belki tüpcüklerime de bakmıştır...
tabii bu olay üzerinden en az 3-4 sene gecti...

birde rahim filmimde bilmem ne saga yatıktır yazıyor... acaba saga yatık olan neyse dogal yolla gebiş kalmama engel mi ??

Son düzenleme:

aynen canımcım detaylı tetkiklerimiz olmadı bana göre..
kanda genetiğe bakılsın istiyorum bir de dna hasar testi..
bunlarıda yaptırırımsam geriye bir pgt yöntemi ile tüp bebek kalır o da son nokta zaten..

Allah gönlünün muradını inşallah bu sefer verir baya tecrübe sahibi olmuşsun sen ... Sabrına da hayran kaldım .. Yılmamışsın

Olmaz ki bizim kızımızın ismi belli oğlumuzun da tabi gelirlerse bize sana şikayet yazısı yazdım oku onu

cnm benim ya ne gönlü güzel kadınsın aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Sağol canım ,dün keseleri gördük çok şükür iki tane 2 hafta sonra da kalp atışlarını görmeye gidicez pıt pıtları da görmek nasip olur inşallah..
maşallah cnm iki kese ne güzel darısı bizlere olsun inşlh ne olur dua et bizlerede ne olur
Bugün adet oldum.yarin hastaneye gidicem bakalım benim kist küçülmüsmü. Küçüldü ise inşallah tedavi başlar. Hakkımizda hayırlısı
umarım tedaviye başlarsın...
değerlerin çok güzel gerisi daha güzel kese ye pıt pıt lara olsun
Arkadaslar ablamin gorumcesi 10 senelik evliydi ve 40 yasindaydi..benimle ayni gun evlendi ilk kez tup bebek icin hastaneye gitmis ve yapilan tahlilerde 6 haftalik hamileymis cok sevindim insallah bizede nasip olur
maşşalah cnm ne güzel mevlam mucizesini göndermiş darısı bizlere olsun....
tatlış tam adet oldun mu :26:
Bana çay-kahve yasak en çok çayı özlüyorum ama sabahları 1 bardak için izin aldım doktorumdan
neeeeeeeeeeeee yaaaaaaaaaaa çay yasak mıııııııııııııııııııolamazzzzzzzzz
ben yaşayamam kızzzzzzzzzzzz ayy çaysız hayat yokkk
yahu bende kansızlık var onu bile düşünmeden çaysız yapamam her tedavide mi çay yasak yoksa kişiye göre değişir mi yaa valla zor bi durum:26::26:
merhaba canım senden alıntı yaptım ama herkese teşekkür ediyorum bugün aradılar ve 4üde çok iyi durumdalarmış yarın sabah transferim olacak ve çok heyecanlıyımmmm
yarın güzel günlerin başlangıcı olsun inşlhhhhhhhhhhhh

Kuzum Afiyet olsun dicem de ben yazana kadar sahur geldi caybahcesindeki yediklerine ictiklerine afiyet olsun

Alışkanlık be gülüm tabiki uzulursun ama taşınmaydi tedaviydi bebisti unutursun bile

Haklısın canım sadece alışkanlık
Tedavime odaklanmalıyım ve iyi siz varsınız oralarda sizinle avunacağım

yinemi olay var
bilmiyorum ama iyi diyo yani
pozitif düşün sorun varsada çözülecek diyodur moral vermek amaçlı iyi niyetli yani
hadi öpüşün barışın

O da bişey mi? Türk kahvesi bile yasak Bende de kansızlık vardı canım ama sanırım düzelmiş doktorum kansızlıkla ilgili bişey demedi çünkü canım tedavide değil gebelikte vücuttaki demiri emmesi tehlikeli olduğu için yasak

eger bu hiteroskopi anestezi altında yapılan bişeyse bana anestezi filan vermediler...belki o degildir..sadece işlem sonrasında ciddi bel agrısı cekmiştim...

Insallah hersey gonlune gore olur canim.bu arada adet duzenin nasil??

Ben bunu doktoruma bir koşu gidip mail atayım canım çok sağol

yinemi olay var
bilmiyorum ama iyi diyo yani
pozitif düşün sorun varsada çözülecek diyodur moral vermek amaçlı iyi niyetli yani
hadi öpüşün barışın

Evet bi de bana hatırlatıyo senin geldiğini çok pislik bi arkadaş ya ama barışıyım hadi kiyamam

Melimdammmmm kuzummmm tatlmmm şikayetimi ettim rahatladım hadi barışalim mucx

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…