2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
aslında yapılan işlemin bir adı olmalı kağıtta:44::44::26::26:
kesin böyledir diyede yanıltmak istemiyorum ama ofis histeroskopiye benziyor...
bir çok hastanede bu işlemi monitörden hastada izleyebiliyor..

yazıyordur da ben şu an kendi evimde degilim... hatırlamaya calışıyorum :) monitor filan yoktu içimi gören bir tek işlemi yapan doktor. ablam yanımdaydi sordum o da hatırlamıor. adını sanını...
zaten kaç yıılll oldu en iyi ihtimalle 3 sene bilemedik 4...

ben neden istanbuldayım onu da yazayım erkek kardeşimin eşi 3 gün önce dogum yaptı. hala oldum... doguma geldim.. evde bir küçük kuzu var uyuyor kızımız oldu..ablamdan teyze olmuştum kardeşimden de hala...

yaa sıkıntılı bi durummmuş ama ne yapalım evlatlarımız içiçn nelere katlanıyoruz varsın çay kahvede olmasın...
Hatunlar nasilsiniz ne yapiyorsunuz 470 mesaj okumaya usendim :) kardesceyizimle edirnedeydik bugun Eki Görüntüle 1183832

Size selimiyeyi getirdim :)
ziyaretiniz kabul olsun bende gitmedim edirne ye çok istiyorum inşlh gidip camileri gezerim...
gezin kız kardeşinle ne güzel

yinemi olay var
bilmiyorum ama iyi diyo yani
pozitif düşün sorun varsada çözülecek diyodur moral vermek amaçlı iyi niyetli yani
hadi öpüşün barışın
Canim guldenim bak beni nasıl tanımıs
Evet bi de bana hatırlatıyo senin geldiğini çok pislik bi arkadaş ya ama barışıyım hadi kiyamam

Melimdammmmm kuzummmm tatlmmm şikayetimi ettim rahatladım hadi barışalim mucx
çok tan barıştım ki
Alemsiniz kızlar yaaa

Ama beni ispikledi blgk

iyi geceler yarın hastane kapılarında olacagım... yatayım artık iyi gecellerrrrr

ptg bir tür genetik test. yumurtalar toplandıgında içlerinde sıvı alıp genetigine bakıyorlar.

Üç doktorda bana rahmin çok iyi durumda demişti, filmleri filanda gösterdim bu durumda Laporoskopi gerekmez değil mi?

Kizlar ben de yeni ogrendim belediyelerin kultur turlari oluyormus ucret almiyorlar her otobusun sorumlu oldugu bir kisi var bir de rehberler var yemek de verdiler aksam bukundugunuz yerdeki belediyeleri bir arayin derim istedigin kisiyle katilabiliyorsun filan oraya gittigimde gordun ankaradan bile gelenler vardi yine belediyenin kultur turuydu

Yani herkez yaptirmalimi bu testi diyeyim

Merh kizlarr iyi geceler ben hene bisi soricim pgt nedir

yapılabilir doktorun tercihi olabilir - gelişmeyen embiriyo sorunu olursa istiyorlar ve eger belirlenmiş bir genetik problem varsa çiftlerden birinde veya 2sinde de ptg isteniyor.
extra ücret talep edildigini biliyorum degişmediyse...

Dilekçe mi tmm ama sen bi dilek şikayet kutusu yap bize editörüm

Canim guldenim bak beni nasıl tanımıs

çok tan barıştım ki

Ama beni ispikledi blgk

Bak ya hem barıştık diyo hem ispikledi diyip beni şikayet ediyo

Him tesekkurkler cvp icin acaba herkez yaptiriyormu doktormu gerek gorur ve kac paradir kiijji buuuu😊

fiyatını bilmiyorum muhtemelen merkeze göre degişir. 3 sene önce pahalı oldugu söylenirdi...

Geldimmm benn geldimmm ayy yarın uyuyomu olcaz bu saatte sonrada namazimizi kilicaz insallah..gerci ben adet donemindeyim biticek insallah yarin bitmezse tesbihle katilicam size

Offff yaaaaaa cok kafam karisiyor benim ne zor bu islerrr yada ilk denemem ya acayip cahilim 😆 bu e2 ye kac gunde bir bakilmasi gerekir arkadaslarr her gun mu

Merh kizlarr iyi geceler ben hene bisi soricim pgt nedir

yumurtalar toplandıktan sonra dölleme gerçekleşir ve oluşan embriyolardan bir hücre alınarak genetiğine bakılır sağlıklı olanlar transfer edilir...

iyi geceler yarın hastane kapılarında olacagım... yatayım artık iyi gecellerrrrr

iyi geceler tatlım..
hastane yollarında tüm işlerin su gibi akıp gitsin inşallah...

bir yandan sarılıp öpüşelim bir yandan da laf sokuşturalımla olmuyor bu işler..
biri der pislik biri der ispikliyo...
sizi topiğin bir köşesinde tek ayak üstünde beklemeye alıyorum ben indirin demeden o ayak inmeyecek

Geldimmm benn geldimmm ayy yarın uyuyomu olcaz bu saatte sonrada namazimizi kilicaz insallah..gerci ben adet donemindeyim biticek insallah yarin bitmezse tesbihle katilicam size

evet canım uyuyor olcaz randevulu uykuda nasıl oluyorsa işte..
uyumam gerekiyora ya uyku tutmaz beni yarın akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…