- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 773
aslında yapılan işlemin bir adı olmalı kağıtta:44::44::26::26:
kesin böyledir diyede yanıltmak istemiyorum ama ofis histeroskopiye benziyor...
bir çok hastanede bu işlemi monitörden hastada izleyebiliyor..
yaa sıkıntılı bi durummmuş ama ne yapalım evlatlarımız içiçn nelere katlanıyoruz varsın çay kahvede olmasın...O da bişey mi? Türk kahvesi bile yasakBende de kansızlık vardı canım ama sanırım düzelmiş doktorum kansızlıkla ilgili bişey demedi çünkü canım tedavide değil gebelikte vücuttaki demiri emmesi tehlikeli olduğu için yasak
ziyaretiniz kabul olsun bende gitmedim edirne ye çok istiyorum inşlh gidip camileri gezerim...Hatunlar nasilsiniz ne yapiyorsunuz 470 mesaj okumaya usendim :) kardesceyizimle edirnedeydik bugun Eki Görüntüle 1183832
Size selimiyeyi getirdim :)
Du sen hemen şikayetçi oluyom bi de hatırlatıyo bak
Egunalım orda misin ben bu yukardaki hatundan şikayetciyim bugün hsg sonucumu atiyom bilmiyom ama iyi diyo ne biçim tüpcü anacim bilmiyo bi de yorum yapıyo şikayetım var a dostlar
Canim guldenim bak beni nasıl tanımısyinemi olay var
bilmiyorum ama iyi diyo yani
pozitif düşün sorun varsada çözülecek diyodur moral vermek amaçlı iyi niyetli yani
hadi öpüşün barışın
Evet bi de bana hatırlatıyo senin geldiğini çok pislik bi arkadaş yaama barışıyım hadi kiyamam
Melimdammmmm kuzummmm tatlmmm şikayetimi ettim rahatladım hadi barışalim mucx
Alemsiniz kızlar yaaa
bencede bi sor canım..
tüplerde sorun olsa batın bölgesine sıvı gelmez tüpler sorunsuz belli..
karında yayılan sıvı konusunda tereddüt ettik egunalla ne diyon hoca de
şikayetleri dilekçe ile bildirin bana bundan sonra resmi bir yazı olmadan ciddiye alamıyorum
şimdi tesadüfen gördüm mesai saatim dışında ama olsun topiğin huzuru sözkonusu dedim kavga çıkmasın dedim ilgilendim
yaa sıkıntılı bi durummmuş ama ne yapalım evlatlarımız içiçn nelere katlanıyoruz varsın çay kahvede olmasın...
ziyaretiniz kabul olsun bende gitmedim edirne ye çok istiyorum inşlh gidip camileri gezerim...
gezin kız kardeşinle ne güzel
ptg bir tür genetik test. yumurtalar toplandıgında içlerinde sıvı alıp genetigine bakıyorlar.
Yani herkez yaptirmalimi bu testi diyeyim
Merh kizlarr iyi geceler ben hene bisi soricim pgt nedir
bencede bi sor canım..
tüplerde sorun olsa batın bölgesine sıvı gelmez tüpler sorunsuz belli..
karında yayılan sıvı konusunda tereddüt ettik egunalla ne diyon hoca de
şikayetleri dilekçe ile bildirin bana bundan sonra resmi bir yazı olmadan ciddiye alamıyorum
şimdi tesadüfen gördüm mesai saatim dışında ama olsun topiğin huzuru sözkonusu dedim kavga çıkmasın dedim ilgilendim
Canim guldenim bak beni nasıl tanımıs
çok tan barıştım ki
Ama beni ispikledi blgk
yapılabilir doktorun tercihi olabilir - gelişmeyen embiriyo sorunu olursa istiyorlar ve eger belirlenmiş bir genetik problem varsa çiftlerden birinde veya 2sinde de ptg isteniyor.
extra ücret talep edildigini biliyorum degişmediyse...
Him tesekkurkler cvp icin acaba herkez yaptiriyormu doktormu gerek gorur ve kac paradir kiijji buuuu😊
Hadi bakalimmm hayırlı haberlerle gel insallahhhiyi geceler yarın hastane kapılarında olacagım... yatayım artık iyi gecellerrrrr
Merh kizlarr iyi geceler ben hene bisi soricim pgt nedir
iyi geceler yarın hastane kapılarında olacagım... yatayım artık iyi gecellerrrrr
Geldimmm benn geldimmm ayy yarın uyuyomu olcaz bu saatte sonrada namazimizi kilicaz insallah..gerci ben adet donemindeyim biticek insallah yarin bitmezse tesbihle katilicam size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?