- 25 Haziran 2014
- 499
- 199
- 63
eger bu hiteroskopi anestezi altında yapılan bişeyse bana anestezi filan vermediler...belki o degildir..sadece işlem sonrasında ciddi bel agrısı cekmiştim...
yinemi olay var
bilmiyorum ama iyi diyo yani
pozitif düşün sorun varsada çözülecek diyodur moral vermek amaçlı iyi niyetli yani
hadi öpüşün barışın
Du sen hemen şikayetçi oluyom bi de hatırlatıyo bak
Egunalım orda misin ben bu yukardaki hatundan şikayetciyim bugün hsg sonucumu atiyom bilmiyom ama iyi diyo ne biçim tüpcü anacim bilmiyo bi de yorum yapıyo şikayetım var a dostlar
Hatunlar nasilsiniz ne yapiyorsunuz 470 mesaj okumaya usendim :) kardesceyizimle edirnedeydik bugun Eki Görüntüle 1183832
Size selimiyeyi getirdim :)
Hatunlar nasilsiniz ne yapiyorsunuz 470 mesaj okumaya usendim :) kardesceyizimle edirnedeydik bugun Eki Görüntüle 1183832
Size selimiyeyi getirdim :)
canım çok güzellllll :)merhaba canım senden alıntı yaptım ama herkese teşekkür ediyorum bugün aradılar ve 4üde çok iyi durumdalarmış yarın sabah transferim olacak ve çok heyecanlıyımmmm
hadiiiii hayırlııı haberlerleeeeeee gelllll inşaAllahhhhhhhh....KOskocamannnnnnn hcg lerle gel inşaAllahhhhhh...
ofis hisreroskopide anestezi vermezler..
sana yapılan ofis olabilir..
Ben bunu doktoruma bir koşu gidip mail atayım canım çok sağol
Evet bi de bana hatırlatıyo senin geldiğini çok pislik bi arkadaş yaama barışıyım hadi kiyamam
Melimdammmmm kuzummmm tatlmmm şikayetimi ettim rahatladım hadi barışalim mucx
ne güzeellll bende geçen yıl gittim ama uğrayamadım
aklımda kaldı gideceğim ilk fırsatta kardeşim kırklarelinde ona gidince edirneye gidiyoruz gezmeye mutlaka camii ziyaretim olacak
Kardeşin geldiği gibi istanbuldan edirneye mi gittiniz
bencede bi sor canım..
tüplerde sorun olsa batın bölgesine sıvı gelmez tüpler sorunsuz belli..
karında yayılan sıvı konusunda tereddüt ettik egunalla ne diyon hoca de
şikayetleri dilekçe ile bildirin bana bundan sonra resmi bir yazı olmadan ciddiye alamıyorum
şimdi tesadüfen gördüm mesai saatim dışında ama olsun topiğin huzuru sözkonusu dedim kavga çıkmasın dedim ilgilendim
merhaba canım senden alıntı yaptım ama herkese teşekkür ediyorum bugün aradılar ve 4üde çok iyi durumdalarmış yarın sabah transferim olacak ve çok heyecanlıyımmmm
yani tüpcükleri görmemiştir rahim agzı ve içine baktı demek mi oluyor bu ofis ? hani tüpcüklere kadar indiyse garip bişey görse yazardı raporuna demi..gerci rapor da yazılı degildi verdikleri bir sürü oval elips işaretler koydu carpı carpı bişeyin yok demişlerdi. istanbul egitim ve araştırma hastanesinde (samatyada ) yapıldı.
Kuzum kardesim dun sabah geldi dun evdeydik aksam belediyeden aradilar gezi bar geliyor musunuz diye e kardesim de oturmaya mi geldik gidelim gari diyince bugun sabah gidiverdik
Heee şimdi anladım, edirnede ben bir yıl okudum sonra istanbula geldim bilirim oraları
cnm benim ya ne gönlü güzel kadınsın aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
maşallah cnm iki kese ne güzel darısı bizlere olsun inşlh ne olur dua et bizlerede ne olur
umarım tedaviye başlarsın...
değerlerin çok güzel gerisi daha güzel kese ye pıt pıt lara olsun
maşşalah cnm ne güzel mevlam mucizesini göndermiş darısı bizlere olsun....
tatlış tam adet oldun mu :26:
neeeeeeeeeeeeeyaaaaaaaaaaa çay yasak mııııııııııııııııııı olamazzzzzzzzz
ben yaşayamam kızzzzzzzzzzzz ayy çaysız hayat yokkk
yahu bende kansızlık var onu bile düşünmeden çaysız yapamam her tedavide mi çay yasak yoksa kişiye göre değişir mi yaa valla zor bi durum:26::26:
yarın güzel günlerin başlangıcı olsun inşlhhhhhhhhhhhh
Cok guzeldi insaallah gidip gezersin 3 cami gezdik en cok 3 serefeli camiyi sevdim
Onu bana bir getirin diye bilir
merhaba kızlar nasılsınız? my baby asyaa serçem ne durumdasınız? geçmişi okuyamadım malum boş vaktim hiç yok artık diyebilirimkızım biraz evvel uyudu bende bi bakayım dedim size...biz çok iyiyiz şükür bu ayın 12 sinde 1 aylık olacağız ne çabuk zaman geçiyor sanki daha dün gibi tüp bebek yaptıracaktım o ay hamile olduğumu öğrendim ALLAHım YARRABİM şimdi kızım yanımda uyuyor şükürler olsun... size hep hep dua ediyorum doğumdada ettim ALLAHım kabul etsin inşallaaah hepinizi çok öptümm kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?