2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
yinemi olay var
bilmiyorum ama iyi diyo yani
pozitif düşün sorun varsada çözülecek diyodur moral vermek amaçlı iyi niyetli yani
hadi öpüşün barışın

Alemsiniz kızlar yaaa

Hatunlar nasilsiniz ne yapiyorsunuz 470 mesaj okumaya usendim :) kardesceyizimle edirnedeydik bugun Eki Görüntüle 1183832

Size selimiyeyi getirdim :)

ne güzeellll bende geçen yıl gittim ama uğrayamadım
aklımda kaldı gideceğim ilk fırsatta kardeşim kırklarelinde ona gidince edirneye gidiyoruz gezmeye mutlaka camii ziyaretim olacak

merhaba canım senden alıntı yaptım ama herkese teşekkür ediyorum bugün aradılar ve 4üde çok iyi durumdalarmış yarın sabah transferim olacak ve çok heyecanlıyımmmm
canım çok güzellllll :) yarında sıkı sıkı yapışsınlar sana inşallah :)

hadiiiii hayırlııı haberlerleeeeeee gelllll inşaAllahhhhhhhh....KOskocamannnnnnn hcg lerle gel inşaAllahhhhhh...

inşallah canım :)

ofis hisreroskopide anestezi vermezler..
sana yapılan ofis olabilir..

yani tüpcükleri görmemiştir rahim agzı ve içine baktı demek mi oluyor bu ofis ? hani tüpcüklere kadar indiyse garip bişey görse yazardı raporuna demi..gerci rapor da yazılı degildi verdikleri bir sürü oval elips işaretler koydu carpı carpı bişeyin yok demişlerdi. istanbul egitim ve araştırma hastanesinde (samatyada ) yapıldı.

Ben bunu doktoruma bir koşu gidip mail atayım canım çok sağol

bencede bi sor canım..
tüplerde sorun olsa batın bölgesine sıvı gelmez tüpler sorunsuz belli..
karında yayılan sıvı konusunda tereddüt ettik egunalla ne diyon hoca de

Evet bi de bana hatırlatıyo senin geldiğini çok pislik bi arkadaş ya ama barışıyım hadi kiyamam

Melimdammmmm kuzummmm tatlmmm şikayetimi ettim rahatladım hadi barışalim mucx

şikayetleri dilekçe ile bildirin bana bundan sonra resmi bir yazı olmadan ciddiye alamıyorum
şimdi tesadüfen gördüm mesai saatim dışında ama olsun topiğin huzuru sözkonusu dedim kavga çıkmasın dedim ilgilendim

ne güzeellll bende geçen yıl gittim ama uğrayamadım
aklımda kaldı gideceğim ilk fırsatta kardeşim kırklarelinde ona gidince edirneye gidiyoruz gezmeye mutlaka camii ziyaretim olacak

Cok guzeldi insaallah gidip gezersin 3 cami gezdik en cok 3 serefeli camiyi sevdim

Onu bana bir getirin diye bilir

aslında yapılan işlemin bir adı olmalı kağıtta:44::44::26::26:
kesin böyledir diyede yanıltmak istemiyorum ama ofis histeroskopiye benziyor...
bir çok hastanede bu işlemi monitörden hastada izleyebiliyor..

Kuzum kardesim dun sabah geldi dun evdeydik aksam belediyeden aradilar gezi bar geliyor musunuz diye e kardesim de oturmaya mi geldik gidelim gari diyince bugun sabah gidiverdik

Heee şimdi anladım, edirnede ben bir yıl okudum sonra istanbula geldim bilirim oraları

Heee şimdi anladım, edirnede ben bir yıl okudum sonra istanbula geldim bilirim oraları

Bir tek camileri sevdim camiler oranin sakinlerine pek maneviyat katmamus mi bana mi oyle geldi anlamadim bir de cok sicaktiiiii son anlara dogruu susuzluktan catlayacaktim neyse ki catlamadim :)

sağol canım allah razı olsun rabbim herkese nasip etsin

Allah razı olsun canım senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…