2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Pek sık giremiyorum kusurabakmayin yeni cvp yaziyorum bu sebeple pgt ile ilgili dr lar bisi demedi de ben forumu okurken gormustum hani banada yapilmalimi diye dusundum bi sorim dedim

anladım canım ilk denemen mi peki?

Bahsettiğin doktorlar hakkında hiçbir bilgim yok canım o konuda yardımcı olamayacağım
Kaybın için çok üzüldüm Rabbim o günlerini unutturacak sağlıklı sıhhatli gebelik ve dogum nasip etsin sana inşallah
Rabbim ol dedikten sonra amh dediğin hormon nedir ki sen elinden geleni yap gerisi Allah ın takdiri canım
umarım herşey yolunda gider istediğin gibi bi doktor merkez bulursun derdine derman olurlar.
sen dualarını eksik etme tüp bebekte moral çok önemli motivasyonunu yüksek tutmaya çalış çok düşünüp üzme kendini olur mu.
Allah yar ve yardımcın olsun. sevgiler....

Son düzenleme:
günaydın, arkadaşlar kıldığınız namazları etiğiniz duaları rabbim kabul eder inşallah .....

günaydınlarrrrrrrrrrrr Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem! ''
diyen bir Sevgili'nin ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile...
____________Cumanız Mübarek Olsun ..

günaydın kızlar..
dün gece dua ederken liste bitmeyecek sandım şaka bi yana da bu kadar çok kişi olmamıza üzüldüm
rabbim dualarımı kabul etsin

günaydın, arkadaşlar kıldığınız namazları etiğiniz duaları rabbim kabul eder inşallah .....

günaydın tatlım amin inşallah..

hayırlı cumlar arkadaşım

günaydın canımm

günaydın kızlar..
dün gece dua ederken liste bitmeyecek sandım şaka bi yana da bu kadar çok kişi olmamıza üzüldüm

bende mukabeleye gideceğim birz dan yasinler , cuma suresi , meryem , tebareke , amme filan okuyup dua edeceğiz rabbim inşallah kabul eder

Sen ne güzel yazmışsın böyle şiir gibi, güzel kalpli, sevgi bilen değer bilen arkadaşım, can yoldaşım, kardeşim

günaydın kızlar..

Sizlere de günaydın canlarım benim

valla ben esprine güldüm hatta çok hoşuma gitti, gereken yerlerde kullanacağım

çok uyum geldi, yarın doktora gitcem ben hadi yatıyım artıkkkk....

iyi uykular hatunlar, Allah rahatlık versinnnn

merhaba arkadaşım çok zor günler geçirmişsin rabbim içini ferahlatsın ne olur cok fazl uzulup kendını yıpratma.
benım maalesef bu konuda bı bılgım yok ama emınım arkadaşlar sana yazarlar

Canım fsh değeri benim 18 di o sırada bir yumurtam oldu ama döllenmedi, hemen kürlere başladım ve ayrıca biosteron hap kullandım fsh değerim 6 ya düştü. Fsh değeri her ay değişiyor fakat amh değeri gerçek durumu ortaya koyuyor. Benim amh değerim 0.89 senin ki evet epey düşük ama bu normal yolla gebe kalamayacağını asla göstermez ki sen kalmışsın zaten. Bence tüp bebekten önce kendine biraz iyi bak, bir çok kürler var araştır 2-3 ay zaman ver doğal yolla olmasını baktın olmuyor o zaman tüp düşüne bilirsin. Hatta o 2-3 ay içindede bir kere aşılama dene bunu söylüyorum çünkü doğal yolla hamile kalabilmiş olduğun için.
Oğlunu kaybettiğine çok üzüldüm düşünsene süt geliyormuş senden, neyse daha fazla üzülme veren Allah alır, isteyen Allah verir. Hakkında hayırlısı olsun, moralini yüksek tut, stres yapma fsh değerini stres çok çok çok etkiler.

ÇOK ZOR ZAMANLAR YAŞAMIŞSINNN http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=356856&page=1451&p=36096357#post36096357 BU TOPİĞİ ZİYARET EDERSEN EĞER ORADAKİ ARKADAŞLAR DR KONUSUNDA AMH KONUSUNDA SANA YARDIMCI OLACAKLARDIR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…