napıyosunuz ki :44: durun tahmin ediim, pijama partisiii!!
Pek sık giremiyorum kusurabakmayin yeni cvp yaziyorum bu sebeple pgt ile ilgili dr lar bisi demedi de ben forumu okurken gormustum hani banada yapilmalimi diye dusundum bi sorim dedim
yaşadıklarım sanki bir kabus şaka v.s anlayamıyorum boşlukları dolduramıyorum mayıs 2013 tarihinde evlendim 38 yaşında hayatı galiba geç yakaladık bilmiyorum neyse 12 mayıs 2013 tarihinde evlendiğim gün adetliydim (26-27 gün üstüne de adet görürürdüm)10 haziran oldu adet olmadım bir test aldım test de çift çubuğu gördüm anlamadım sevindim mi üzüldüm bilemedim (herşey kolay oldu ya )2 gün daha bekledim ve sonrasında istanbul zeytinburnundaki ayrasya hastanesine gittim hiç bir şey bilmiyorum akıl alabileciğim kimse ben zekiyim ya çalışan üniversite mezunuyum ya ha ha gerisi boş ama öyle değilmiş sürekli konuyu dağıtıyorum kusura bakmayın...hastaneye gittim nazan hanım gittim kontrol oldum kese oluşmuş dedi bir takım tahliller istedi 15 gün sonra gel dedi kalp atışını duyarsın allah kucağında bıraksın dedi beni yolcu etti aradan zaman geçti ufak bir kanamam oldu lekelenme şeklinde ama o doktora ve hastaneye gitmedim küçük bir polikliniğe gittim bana progestron verdi günde 3 defa içi yorma kendini düşük tehliken var dedi dinlendim yormadım 22 haftaya geldik ( biz 5 kız kardeşiz erkek kardeşimiz yok ben de çok severim erkek çocukları )erkek bebek bekliyorum bebeğinde ufak ufak hareketlerini hissediyorum ilk gebelik olduğu için anlaşılmazmış 22 ekim sabahı eşim uyandırdı işe gideceğim ayağımı yataktan atar atmaz işedim ben öyle sanmışım üstümü temizledim kıyafetleri giydim ve işe gittim yoğun iş toplantısı falan filan ilk defa bebeği vajinamın üstünde hissettim aşağıda o şekilde çalıştım akşam eve geldim bu arada iş yeri yakın olduğu için normal doğum yapacağımı düşündüğüm için kolaylık olur diye işe yürüyerek gidiyorum yürüyerek eve geldim yemeğimi yaptım işimi bitirdim bir taraftan da bebeğime tığ işi battaniye yapıyorum bunuda biraz ördüm ve yattım ertesi günü gene aniden gelen idrardan şüphelenip tekrar polikliniğe gittim beni kontrol ettiler ve suyumun kalmadığını söylediler onlar bunu söylüyor konuşuyorla bana ugultu geliyor hiçbir şey anlamıyorum kadın bana küvez diyor yaşamaz diyor falan falan beni acil semiha şakir hastanesine sevk ettiler ciğer geliştirici bana sürekli antibiyotik ilaç halen boşluktayım neler oldu ne oldu bilmiyorum herşey iyi 2li test 3li test 4lü test hepsi iyi peki bu olanlar ne bilmiyorum çocuk 28 ekim sabah 6.25 dodu normal 648gr 57 gün küvezde kaldı sonra enfeksiyon kapıp öldü ama ben evlendiğim günden beri sürekli ağlıyorum yeni bir yer eşimle görücü usulü tanıştık alışmak aileye alışmak peşinden hamilelik peşinden bu olanlar yetmedi dedi tarih bu tarih halen ağlıyorum işte başarılı değilim artık yemekleri yakan herşey başarısız nisan 20 çocuk sahibi olmaya karar verdik ama bu arada sütüm geldiği için adet göremiyorum onu kestiler ileçların peşinden adet oldum iki ay iyi sonraki iki ay az geliyor gene zeytinburnunda ermeni hastanesine gittim hormon testleri yaptılar FSH :14.49 çıktı bu değerlerle normal yolla hamile kalamazsın dedi ama nasıl olur ben 5 ay önce hamileydim dedim olabilir dedi şimdi olamazsın aşlama veya tüp ikinci şok bu sefer iyi dr gidiyorum çapa öğretim görevlisi prof iki ay yumurta konrtolü sonrası fos yumurtalar büyüyüp kist oluyor böyle olmayacak dedi bana femera verdi ilaç 5 gün iç gel dedi gittim ne yumurta ne kist hiç biri yok ben burada sana bir şey yapamam dedi beni çapaya yönlendirdi orada İNFERLİTİ servisine dr benden test istedi AMH test sonucum 0.09 çok kötü dedi artık menepoza giriyormuşum bir tüp bebek merkezine gitgitte hangisine bu değerlerle olurmu adet olacak gibiyim her tarafım ağrıyor şimdi soruyorum arkadaşlarım bu değerlere sahip olupta güzel hikayeleri olanlar varmı? hangi doktor iyi Selman Bey mi Aret Bey mi bana yol gösterin şimdiden çok teşekkürler 1 senelik hikayemde uzun oldu
günaydın, arkadaşlar kıldığınız namazları etiğiniz duaları rabbim kabul eder inşallah .....
günaydın, arkadaşlar kıldığınız namazları etiğiniz duaları rabbim kabul eder inşallah .....
günaydınlarrrrrrrrrrrr Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem! ''
diyen bir Sevgili'nin ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile...
____________Cumanız Mübarek Olsun ..
sanada bebeğim cuma hürmetine inşşşgünaydın tatlım amin inşallah..
hayırlı cumlar arkadaşım
günaydın canımm
günaydın kızlar..
dün gece dua ederken liste bitmeyecek sandımşaka bi yana da bu kadar çok kişi olmamıza üzüldüm
rabbim dualarımı kabul etsin
Ayy bilmiyorum ama kiz rabbimm tez zamanda sanada nasip etsin aminnnn
kader arkadaşlarım..! iyiki varsınız...
iyiki varsınız...anlattıklarımı kimsenin dinlemediği kadar dinlediğiniz için
iyiki varsınız... her derdime çözüm arayışında oldugunuz için
iyiki varsınız... sorularıma yanıt oldugunuz için
iyiki varsınız... kimi zaman ağlayacak bir omuz oldugunuz için
iyiki varsınız ...kimi zaman karşılıklı gülüp eğlendiğimiz için
iyiki varsınız...anlayışlı oldugunuz için
iyiki varsınız...kardeş gibi oldugunuz için
iyiki varsınız... en yakınımdan daha yakın oldugunuz için
iyiki varsınız...diyerek bir sürü şey yazabilirim
hepinizi çok seviyorum
bende mukabeleye gideceğim birz dan yasinler , cuma suresi , meryem , tebareke , amme filan okuyup dua edeceğiz rabbim inşallah kabul eder
günaydınlarrrrrrrrrrrr Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem! ''
diyen bir Sevgili'nin ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile...
____________Cumanız Mübarek Olsun ..
günaydın kızlar..
dün gece dua ederken liste bitmeyecek sandımşaka bi yana da bu kadar çok kişi olmamıza üzüldüm
rabbim dualarımı kabul etsin
Bugün bizim evlilik yildonumumuz beniskosuz 6 yıli devirdik 7.yıla girdik bugün mutlu olmam gerekirken içimde bir burukluk var bir yanim eksik sankiama inanıyorum seneye inşallah eksik yanimiz tamamlanacak iyiki varsınız iyiki sizleri tanimisım hep destek hep moral oldunuz beraber güldük beraber agladik inşallah hepimiz günün birinde buraya ilaçlar opu transfer yerine bebislerimizin uykusuzlugundan gazından yemeğinden konuşalım hepiniz için dua ediyorum 🙏🙏 sizleri seviyorum ay cenem düştü gören varsa haber versin not tamam tamam espiri kötüydü
bende mukabeleye gideceğim birz dan yasinler , cuma suresi , meryem , tebareke , amme filan okuyup dua edeceğiz rabbim inşallah kabul eder
çok uyum geldi, yarın doktora gitcem ben hadi yatıyım artıkkkk....
iyi uykular hatunlar, Allah rahatlık versinnnn
yaşadıklarım sanki bir kabus şaka v.s anlayamıyorum boşlukları dolduramıyorum mayıs 2013 tarihinde evlendim 38 yaşında hayatı galiba geç yakaladık bilmiyorum neyse 12 mayıs 2013 tarihinde evlendiğim gün adetliydim (26-27 gün üstüne de adet görürürdüm)10 haziran oldu adet olmadım bir test aldım test de çift çubuğu gördüm anlamadım sevindim mi üzüldüm bilemedim (herşey kolay oldu ya )2 gün daha bekledim ve sonrasında istanbul zeytinburnundaki ayrasya hastanesine gittim hiç bir şey bilmiyorum akıl alabileciğim kimse ben zekiyim ya çalışan üniversite mezunuyum ya ha ha gerisi boş ama öyle değilmiş sürekli konuyu dağıtıyorum kusura bakmayın...hastaneye gittim nazan hanım gittim kontrol oldum kese oluşmuş dedi bir takım tahliller istedi 15 gün sonra gel dedi kalp atışını duyarsın allah kucağında bıraksın dedi beni yolcu etti aradan zaman geçti ufak bir kanamam oldu lekelenme şeklinde ama o doktora ve hastaneye gitmedim küçük bir polikliniğe gittim bana progestron verdi günde 3 defa içi yorma kendini düşük tehliken var dedi dinlendim yormadım 22 haftaya geldik ( biz 5 kız kardeşiz erkek kardeşimiz yok ben de çok severim erkek çocukları )erkek bebek bekliyorum bebeğinde ufak ufak hareketlerini hissediyorum ilk gebelik olduğu için anlaşılmazmış 22 ekim sabahı eşim uyandırdı işe gideceğim ayağımı yataktan atar atmaz işedim ben öyle sanmışım üstümü temizledim kıyafetleri giydim ve işe gittim yoğun iş toplantısı falan filan ilk defa bebeği vajinamın üstünde hissettim aşağıda o şekilde çalıştım akşam eve geldim bu arada iş yeri yakın olduğu için normal doğum yapacağımı düşündüğüm için kolaylık olur diye işe yürüyerek gidiyorum yürüyerek eve geldim yemeğimi yaptım işimi bitirdim bir taraftan da bebeğime tığ işi battaniye yapıyorum bunuda biraz ördüm ve yattım ertesi günü gene aniden gelen idrardan şüphelenip tekrar polikliniğe gittim beni kontrol ettiler ve suyumun kalmadığını söylediler onlar bunu söylüyor konuşuyorla bana ugultu geliyor hiçbir şey anlamıyorum kadın bana küvez diyor yaşamaz diyor falan falan beni acil semiha şakir hastanesine sevk ettiler ciğer geliştirici bana sürekli antibiyotik ilaç halen boşluktayım neler oldu ne oldu bilmiyorum herşey iyi 2li test 3li test 4lü test hepsi iyi peki bu olanlar ne bilmiyorum çocuk 28 ekim sabah 6.25 dodu normal 648gr 57 gün küvezde kaldı sonra enfeksiyon kapıp öldü ama ben evlendiğim günden beri sürekli ağlıyorum yeni bir yer eşimle görücü usulü tanıştık alışmak aileye alışmak peşinden hamilelik peşinden bu olanlar yetmedi dedi tarih bu tarih halen ağlıyorum işte başarılı değilim artık yemekleri yakan herşey başarısız nisan 20 çocuk sahibi olmaya karar verdik ama bu arada sütüm geldiği için adet göremiyorum onu kestiler ileçların peşinden adet oldum iki ay iyi sonraki iki ay az geliyor gene zeytinburnunda ermeni hastanesine gittim hormon testleri yaptılar FSH :14.49 çıktı bu değerlerle normal yolla hamile kalamazsın dedi ama nasıl olur ben 5 ay önce hamileydim dedim olabilir dedi şimdi olamazsın aşlama veya tüp ikinci şok bu sefer iyi dr gidiyorum çapa öğretim görevlisi prof iki ay yumurta konrtolü sonrası fos yumurtalar büyüyüp kist oluyor böyle olmayacak dedi bana femera verdi ilaç 5 gün iç gel dedi gittim ne yumurta ne kist hiç biri yok ben burada sana bir şey yapamam dedi beni çapaya yönlendirdi orada İNFERLİTİ servisine dr benden test istedi AMH test sonucum 0.09 çok kötü dedi artık menepoza giriyormuşum bir tüp bebek merkezine gitgitte hangisine bu değerlerle olurmu adet olacak gibiyim her tarafım ağrıyor şimdi soruyorum arkadaşlarım bu değerlere sahip olupta güzel hikayeleri olanlar varmı? hangi doktor iyi Selman Bey mi Aret Bey mi bana yol gösterin şimdiden çok teşekkürler 1 senelik hikayemde uzun oldu
Canım fsh değeri benim 18 di o sırada bir yumurtam oldu ama döllenmedi, hemen kürlere başladım ve ayrıca biosteron hap kullandım fsh değerim 6 ya düştü. Fsh değeri her ay değişiyor fakat amh değeri gerçek durumu ortaya koyuyor. Benim amh değerim 0.89 senin ki evet epey düşük ama bu normal yolla gebe kalamayacağını asla göstermez ki sen kalmışsın zaten. Bence tüp bebekten önce kendine biraz iyi bak, bir çok kürler var araştır 2-3 ay zaman ver doğal yolla olmasını baktın olmuyor o zaman tüp düşüne bilirsin. Hatta o 2-3 ay içindede bir kere aşılama dene bunu söylüyorum çünkü doğal yolla hamile kalabilmiş olduğun için.yaşadıklarım sanki bir kabus şaka v.s anlayamıyorum boşlukları dolduramıyorum mayıs 2013 tarihinde evlendim 38 yaşında hayatı galiba geç yakaladık bilmiyorum neyse 12 mayıs 2013 tarihinde evlendiğim gün adetliydim (26-27 gün üstüne de adet görürürdüm)10 haziran oldu adet olmadım bir test aldım test de çift çubuğu gördüm anlamadım sevindim mi üzüldüm bilemedim (herşey kolay oldu ya )2 gün daha bekledim ve sonrasında istanbul zeytinburnundaki ayrasya hastanesine gittim hiç bir şey bilmiyorum akıl alabileciğim kimse ben zekiyim ya çalışan üniversite mezunuyum ya ha ha gerisi boş ama öyle değilmiş sürekli konuyu dağıtıyorum kusura bakmayın...hastaneye gittim nazan hanım gittim kontrol oldum kese oluşmuş dedi bir takım tahliller istedi 15 gün sonra gel dedi kalp atışını duyarsın allah kucağında bıraksın dedi beni yolcu etti aradan zaman geçti ufak bir kanamam oldu lekelenme şeklinde ama o doktora ve hastaneye gitmedim küçük bir polikliniğe gittim bana progestron verdi günde 3 defa içi yorma kendini düşük tehliken var dedi dinlendim yormadım 22 haftaya geldik ( biz 5 kız kardeşiz erkek kardeşimiz yok ben de çok severim erkek çocukları )erkek bebek bekliyorum bebeğinde ufak ufak hareketlerini hissediyorum ilk gebelik olduğu için anlaşılmazmış 22 ekim sabahı eşim uyandırdı işe gideceğim ayağımı yataktan atar atmaz işedim ben öyle sanmışım üstümü temizledim kıyafetleri giydim ve işe gittim yoğun iş toplantısı falan filan ilk defa bebeği vajinamın üstünde hissettim aşağıda o şekilde çalıştım akşam eve geldim bu arada iş yeri yakın olduğu için normal doğum yapacağımı düşündüğüm için kolaylık olur diye işe yürüyerek gidiyorum yürüyerek eve geldim yemeğimi yaptım işimi bitirdim bir taraftan da bebeğime tığ işi battaniye yapıyorum bunuda biraz ördüm ve yattım ertesi günü gene aniden gelen idrardan şüphelenip tekrar polikliniğe gittim beni kontrol ettiler ve suyumun kalmadığını söylediler onlar bunu söylüyor konuşuyorla bana ugultu geliyor hiçbir şey anlamıyorum kadın bana küvez diyor yaşamaz diyor falan falan beni acil semiha şakir hastanesine sevk ettiler ciğer geliştirici bana sürekli antibiyotik ilaç halen boşluktayım neler oldu ne oldu bilmiyorum herşey iyi 2li test 3li test 4lü test hepsi iyi peki bu olanlar ne bilmiyorum çocuk 28 ekim sabah 6.25 dodu normal 648gr 57 gün küvezde kaldı sonra enfeksiyon kapıp öldü ama ben evlendiğim günden beri sürekli ağlıyorum yeni bir yer eşimle görücü usulü tanıştık alışmak aileye alışmak peşinden hamilelik peşinden bu olanlar yetmedi dedi tarih bu tarih halen ağlıyorum işte başarılı değilim artık yemekleri yakan herşey başarısız nisan 20 çocuk sahibi olmaya karar verdik ama bu arada sütüm geldiği için adet göremiyorum onu kestiler ileçların peşinden adet oldum iki ay iyi sonraki iki ay az geliyor gene zeytinburnunda ermeni hastanesine gittim hormon testleri yaptılar FSH :14.49 çıktı bu değerlerle normal yolla hamile kalamazsın dedi ama nasıl olur ben 5 ay önce hamileydim dedim olabilir dedi şimdi olamazsın aşlama veya tüp ikinci şok bu sefer iyi dr gidiyorum çapa öğretim görevlisi prof iki ay yumurta konrtolü sonrası fos yumurtalar büyüyüp kist oluyor böyle olmayacak dedi bana femera verdi ilaç 5 gün iç gel dedi gittim ne yumurta ne kist hiç biri yok ben burada sana bir şey yapamam dedi beni çapaya yönlendirdi orada İNFERLİTİ servisine dr benden test istedi AMH test sonucum 0.09 çok kötü dedi artık menepoza giriyormuşum bir tüp bebek merkezine gitgitte hangisine bu değerlerle olurmu adet olacak gibiyim her tarafım ağrıyor şimdi soruyorum arkadaşlarım bu değerlere sahip olupta güzel hikayeleri olanlar varmı? hangi doktor iyi Selman Bey mi Aret Bey mi bana yol gösterin şimdiden çok teşekkürler 1 senelik hikayemde uzun oldu
ÇOK ZOR ZAMANLAR YAŞAMIŞSINNN http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=356856&page=1451&p=36096357#post36096357 BU TOPİĞİ ZİYARET EDERSEN EĞER ORADAKİ ARKADAŞLAR DR KONUSUNDA AMH KONUSUNDA SANA YARDIMCI OLACAKLARDIRyaşadıklarım sanki bir kabus şaka v.s anlayamıyorum boşlukları dolduramıyorum mayıs 2013 tarihinde evlendim 38 yaşında hayatı galiba geç yakaladık bilmiyorum neyse 12 mayıs 2013 tarihinde evlendiğim gün adetliydim (26-27 gün üstüne de adet görürürdüm)10 haziran oldu adet olmadım bir test aldım test de çift çubuğu gördüm anlamadım sevindim mi üzüldüm bilemedim (herşey kolay oldu ya )2 gün daha bekledim ve sonrasında istanbul zeytinburnundaki ayrasya hastanesine gittim hiç bir şey bilmiyorum akıl alabileciğim kimse ben zekiyim ya çalışan üniversite mezunuyum ya ha ha gerisi boş ama öyle değilmiş sürekli konuyu dağıtıyorum kusura bakmayın...hastaneye gittim nazan hanım gittim kontrol oldum kese oluşmuş dedi bir takım tahliller istedi 15 gün sonra gel dedi kalp atışını duyarsın allah kucağında bıraksın dedi beni yolcu etti aradan zaman geçti ufak bir kanamam oldu lekelenme şeklinde ama o doktora ve hastaneye gitmedim küçük bir polikliniğe gittim bana progestron verdi günde 3 defa içi yorma kendini düşük tehliken var dedi dinlendim yormadım 22 haftaya geldik ( biz 5 kız kardeşiz erkek kardeşimiz yok ben de çok severim erkek çocukları )erkek bebek bekliyorum bebeğinde ufak ufak hareketlerini hissediyorum ilk gebelik olduğu için anlaşılmazmış 22 ekim sabahı eşim uyandırdı işe gideceğim ayağımı yataktan atar atmaz işedim ben öyle sanmışım üstümü temizledim kıyafetleri giydim ve işe gittim yoğun iş toplantısı falan filan ilk defa bebeği vajinamın üstünde hissettim aşağıda o şekilde çalıştım akşam eve geldim bu arada iş yeri yakın olduğu için normal doğum yapacağımı düşündüğüm için kolaylık olur diye işe yürüyerek gidiyorum yürüyerek eve geldim yemeğimi yaptım işimi bitirdim bir taraftan da bebeğime tığ işi battaniye yapıyorum bunuda biraz ördüm ve yattım ertesi günü gene aniden gelen idrardan şüphelenip tekrar polikliniğe gittim beni kontrol ettiler ve suyumun kalmadığını söylediler onlar bunu söylüyor konuşuyorla bana ugultu geliyor hiçbir şey anlamıyorum kadın bana küvez diyor yaşamaz diyor falan falan beni acil semiha şakir hastanesine sevk ettiler ciğer geliştirici bana sürekli antibiyotik ilaç halen boşluktayım neler oldu ne oldu bilmiyorum herşey iyi 2li test 3li test 4lü test hepsi iyi peki bu olanlar ne bilmiyorum çocuk 28 ekim sabah 6.25 dodu normal 648gr 57 gün küvezde kaldı sonra enfeksiyon kapıp öldü ama ben evlendiğim günden beri sürekli ağlıyorum yeni bir yer eşimle görücü usulü tanıştık alışmak aileye alışmak peşinden hamilelik peşinden bu olanlar yetmedi dedi tarih bu tarih halen ağlıyorum işte başarılı değilim artık yemekleri yakan herşey başarısız nisan 20 çocuk sahibi olmaya karar verdik ama bu arada sütüm geldiği için adet göremiyorum onu kestiler ileçların peşinden adet oldum iki ay iyi sonraki iki ay az geliyor gene zeytinburnunda ermeni hastanesine gittim hormon testleri yaptılar FSH :14.49 çıktı bu değerlerle normal yolla hamile kalamazsın dedi ama nasıl olur ben 5 ay önce hamileydim dedim olabilir dedi şimdi olamazsın aşlama veya tüp ikinci şok bu sefer iyi dr gidiyorum çapa öğretim görevlisi prof iki ay yumurta konrtolü sonrası fos yumurtalar büyüyüp kist oluyor böyle olmayacak dedi bana femera verdi ilaç 5 gün iç gel dedi gittim ne yumurta ne kist hiç biri yok ben burada sana bir şey yapamam dedi beni çapaya yönlendirdi orada İNFERLİTİ servisine dr benden test istedi AMH test sonucum 0.09 çok kötü dedi artık menepoza giriyormuşum bir tüp bebek merkezine gitgitte hangisine bu değerlerle olurmu adet olacak gibiyim her tarafım ağrıyor şimdi soruyorum arkadaşlarım bu değerlere sahip olupta güzel hikayeleri olanlar varmı? hangi doktor iyi Selman Bey mi Aret Bey mi bana yol gösterin şimdiden çok teşekkürler 1 senelik hikayemde uzun oldu
allah kabul etsin arkadaşım..
Sizlere de günaydın canlarım benim
allah kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?