2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Ay inşallah kuzum bursa uğurlu gelsin inşallah
şehrimiz yeşildir, güzeldir mübarektir... Emir Sultan Hazretlerinin türbesini ziyaret edebilirsin mesela hazır gelmişken ve tedavinin hemen öncesindeyken... henüz bende yapmadım ama bunu öneren çok insan var....

bi düzeltme yapıyım, mübarektir dedim ama hani bursada bi sürü önemli zaatın türbesi vs. varya o açıdan... yanlış anlatmış olmıyım da:18::18::18:

Son düzenleme:
kocam gececi şekerim yatsam da zor uyuycam zaten... baktım beni de deli ye bağladın, takıldım kaldım sana
ayy vardiyalımı çalışıyo kocinn yazık yaaa çok zor olur..manisada bi çok kişinin durumu öyledir malumm sanayii şehri(her iki kadından biri bu dertten muzdarip ama napiciksinn hatun bakmak kolay diil çalışıceklermeslaği ne eşinin tatlım?

eleknktrink teknisyeni şekerim... benimki genelde geceye kalmazdı da bu ara izinde olanlar var, mecburen....

senin ki neci şekerimmmm

eleknktrink teknisyeni şekerim... benimki genelde geceye kalmazdı da bu ara izinde olanlar var, mecburen....
ohh meslek güzelll..hayırlı kazançları olsun canım..gece vardiyası içinde ikinizede sabır diliyorumm..kızzzz ovülasyon günleri geldimii göndermee bi yere lazım olur valla ben gecenin köründe uyandırdığımı bilirimm yazık ama napiim ayol banada yazık..gerçi artıkın bizde ovülasyon movülasyon kalmadı gayet spontane relaxx..malumm bende kapı duvarr spaydiler ha ovülasyon günü gitmişler ha başka bi gün mecburenn kapıda kalıolar garibanlarr

senin ki neci şekerimmmm
aslen seramikçi benimki cicim seramik mühendisi ama hayat kartlarını azıcık ters oynadı benim koca oldu satınalma mühendisi aradada babayla birlikte müteahhitlik yapıoo öle takılıo garibimm ama ben diidimmm hep dirimmmm hatun bakmak kolay diill anacım

valla şekercan bende de durum farklı değil.... yumiler büyüse bide çatlasa belki olcak da spaydi değil süpermen olsalar kar etmez şuan

Allah bol kazançlar versin size de şekerim.... benim ki hatun bakması zor olur diye memurunu almış vaktiylen "sana devlet bakıyo" diyo bazen.... tövbeee küfür gibi.... sana da belediye baksın o zaman diyesi geliyo insanın da neyse ki arlı edepli azcık da çekingen hatunum da tutuyom çenemi

Son düzenleme:
Eneee delimi neee devlet bakacadii madem seni niye aldimmm derlerrr adamaaa derlerrr derler de dua etsin arli edepli azcik da çekingen hatuna denk gelmis:)))vallaa benimki bilememiss aldi benii tee bolee oturuyon evde koca gun,o getirio ben yiyom napiimmm ya bi bebik sevdasına tutulduk ise bilem giremedimm lisansimi aldim yuksek lisansi ev hanımliginda tamamlayip masteri bebikle yapiciimm sonra tutmasinlar benii calisecegimmm cok sıkıldım evdee otur otur..temizlige sariom surekli..yakinda domastosa su katip icicem

yumilere zararı olabülüüüürrrr domestosunnnn :120::120::120:iyi düşünnnn

bazı zamanlar ev hanımlığına pek bi özeniyom ama biraz izin alıyom, evde takılıyom geçiyo

ailem köyde oturuyo, genelde yeni evlenenler bi bocalar ya; hani normalde işten eve gidersin ev temiz sofra hazır ütü yok anne herşeyi halletmiş ama evlenince hepsi birden ve aniden sana kalır ve bocalama başlar... ben ilk evlendiğimde haftada bir cam falan siliyodum sürekli bi temizlik hali.... köyden gidip geliyodum işe, işten gidince ablama yardım ediyodum, serası var; sonra eve gidip yemek hazırlıyodum ve tüm evin içişleri bendeydi; bahçe işleri falanda ablamda.... e tabi evlenip ilçeye gelince bende bi boşluk oldu. sadece evin işleri var ve bitiyo hemen, napsam napsammmm ımmm du ben bi süpüriyim siliyim parlatıyımm, börek açıyım kek yapıyım halindeydim. adam bi ayda 5 kilo alınca hamur işini yasakladı bana "ama sen yine de böek aç hayatım" diyerekkkk

oysa şimdiiii ütüyü yapmak bi zor geliyooo....

Son düzenleme:
çok uyum geldi, yarın doktora gitcem ben hadi yatıyım artıkkkk....

iyi uykular hatunlar, Allah rahatlık versinnnn

Tabiii oylee bi kosusturmadan cikinca haliyle ama massallahin varmis seninde cicimm o kaaa ise nasil yetisiodun..valla bu ev benim ömrümü yidii ömrümü..borek neyin de acamam zatii hazir yufkalar ben ve benim gibiler icin var valla kocin pek sanslii dort ayak ustune düşmüş..utu konusunda yorum bile yapmak istemiyorummm iykkkkkkk yanii o derece..uzaya insan falan gonderiolar yok teknolocikk yok gelismee arkidiss utu yapabilenn bi makine icat etmedikten sonra bana teknolocik gelisme demesinn

benimki deve de kulak şekerim; sen bide ablamla annemin yetiştiği işleri görsen... wuhuuuuu

ama evet özellikle şu havalarda ütü ı ı teknolojik gelişmelerin daha da gelişmesi temennisiyle yanaklarınıza öpücüklerimi konduruyorummmm

özel mesaj kutun ağzına kadar dolmuş beni boşalt diyor...
mesaj atamıyorum yavrucum bi kutuna gidiver

Son düzenleme:
amin canım inş ALLAH DUALARIMIZI KABUL VE MAKBUL ETSİN

ha şunu da söyliyim... börek konusunda kocam beni çok düşünür sağ olsun hep derdi ki "hazır yufkalar var niye böyle uğraşıyon ki" dedim peki, bi kere yufkayla yaptım... "eline sağlık hayatım güzel olmuş da, sanki senin böreğin değil gibi... bişeyi mi eksik bunun????"

hıııı dedim açması eksik, hazır açılmışı vardı onu kullandımmm

açmak dediğim de, küçük küçük 10-15 cm çapında daireler olcak şekilde açıp üzerine yağ döküp bekletiyosun bi 10 dk. sonra sofra bezinin üzerine alıp sağından solundan elinle çekiştirerek sofra bezi boyutuna getiriyosun içini döküp sarıyosun oluyo sana çarşaf böreğiiii

oyyy ellerin dert görmesinn ya nasıl güzel anlatmışşş annem taktiği yaa annecimde öle yapar daa bana geçmemiş o gen ben ne yaparımmm ne yerimmm hesabıı hiçç yanii ölee misafirden misafiree ilgi alanım daha çok yemekler benim o da mümkün mertebe etsiz olacak..ara sıra et köfte tamam daa zeytinyağlı didinmii o vakit başks:))

yaşadıklarım sanki bir kabus şaka v.s anlayamıyorum boşlukları dolduramıyorum mayıs 2013 tarihinde evlendim 38 yaşında hayatı galiba geç yakaladık bilmiyorum neyse 12 mayıs 2013 tarihinde evlendiğim gün adetliydim (26-27 gün üstüne de adet görürürdüm)10 haziran oldu adet olmadım bir test aldım test de çift çubuğu gördüm anlamadım sevindim mi üzüldüm bilemedim (herşey kolay oldu ya )2 gün daha bekledim ve sonrasında istanbul zeytinburnundaki ayrasya hastanesine gittim hiç bir şey bilmiyorum akıl alabileciğim kimse ben zekiyim ya çalışan üniversite mezunuyum ya ha ha gerisi boş ama öyle değilmiş sürekli konuyu dağıtıyorum kusura bakmayın...hastaneye gittim nazan hanım gittim kontrol oldum kese oluşmuş dedi bir takım tahliller istedi 15 gün sonra gel dedi kalp atışını duyarsın allah kucağında bıraksın dedi beni yolcu etti aradan zaman geçti ufak bir kanamam oldu lekelenme şeklinde ama o doktora ve hastaneye gitmedim küçük bir polikliniğe gittim bana progestron verdi günde 3 defa içi yorma kendini düşük tehliken var dedi dinlendim yormadım 22 haftaya geldik ( biz 5 kız kardeşiz erkek kardeşimiz yok ben de çok severim erkek çocukları )erkek bebek bekliyorum bebeğinde ufak ufak hareketlerini hissediyorum ilk gebelik olduğu için anlaşılmazmış 22 ekim sabahı eşim uyandırdı işe gideceğim ayağımı yataktan atar atmaz işedim ben öyle sanmışım üstümü temizledim kıyafetleri giydim ve işe gittim yoğun iş toplantısı falan filan ilk defa bebeği vajinamın üstünde hissettim aşağıda o şekilde çalıştım akşam eve geldim bu arada iş yeri yakın olduğu için normal doğum yapacağımı düşündüğüm için kolaylık olur diye işe yürüyerek gidiyorum yürüyerek eve geldim yemeğimi yaptım işimi bitirdim bir taraftan da bebeğime tığ işi battaniye yapıyorum bunuda biraz ördüm ve yattım ertesi günü gene aniden gelen idrardan şüphelenip tekrar polikliniğe gittim beni kontrol ettiler ve suyumun kalmadığını söylediler onlar bunu söylüyor konuşuyorla bana ugultu geliyor hiçbir şey anlamıyorum kadın bana küvez diyor yaşamaz diyor falan falan beni acil semiha şakir hastanesine sevk ettiler ciğer geliştirici bana sürekli antibiyotik ilaç halen boşluktayım neler oldu ne oldu bilmiyorum herşey iyi 2li test 3li test 4lü test hepsi iyi peki bu olanlar ne bilmiyorum çocuk 28 ekim sabah 6.25 dodu normal 648gr 57 gün küvezde kaldı sonra enfeksiyon kapıp öldü ama ben evlendiğim günden beri sürekli ağlıyorum yeni bir yer eşimle görücü usulü tanıştık alışmak aileye alışmak peşinden hamilelik peşinden bu olanlar yetmedi dedi tarih bu tarih halen ağlıyorum işte başarılı değilim artık yemekleri yakan herşey başarısız nisan 20 çocuk sahibi olmaya karar verdik ama bu arada sütüm geldiği için adet göremiyorum onu kestiler ileçların peşinden adet oldum iki ay iyi sonraki iki ay az geliyor gene zeytinburnunda ermeni hastanesine gittim hormon testleri yaptılar FSH :14.49 çıktı bu değerlerle normal yolla hamile kalamazsın dedi ama nasıl olur ben 5 ay önce hamileydim dedim olabilir dedi şimdi olamazsın aşlama veya tüp ikinci şok bu sefer iyi dr gidiyorum çapa öğretim görevlisi prof iki ay yumurta konrtolü sonrası fos yumurtalar büyüyüp kist oluyor böyle olmayacak dedi bana femera verdi ilaç 5 gün iç gel dedi gittim ne yumurta ne kist hiç biri yok ben burada sana bir şey yapamam dedi beni çapaya yönlendirdi orada İNFERLİTİ servisine dr benden test istedi AMH test sonucum 0.09 çok kötü dedi artık menepoza giriyormuşum bir tüp bebek merkezine gitgitte hangisine bu değerlerle olurmu adet olacak gibiyim her tarafım ağrıyor şimdi soruyorum arkadaşlarım bu değerlere sahip olupta güzel hikayeleri olanlar varmı? hangi doktor iyi Selman Bey mi Aret Bey mi bana yol gösterin şimdiden çok teşekkürler 1 senelik hikayemde uzun oldu

tatlım dün görmemişim sanırım evlilik yıldönümünüzmüş:123::123:
yine aynı cümleyi sölücem ama banane banane sölücem işteeeeeeee
seneyeee bebişle kutlarsınız inşallah
ben inanıyorum olucak umutluyum hemde çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…