Ben bir kez daha kılmaya gidiyorum sonra sahur yapiciimmm...
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum...
Sık sık dualarda buluşacağız inşallah...
Bu kadar güzel yürekli kadınları bir arada yanımda görmek ne kadar şanslı olduğumu hissettiriyor bana..
Bugün teheccüd namazı yarın evlatlarımıza kavuşunca şükür namazı olacak...
Kocimin yemegini de yedirdim yatirdim..guzel bi gece oldu basta vesile oldugu icin sevgili editcim guldene ve hepinize tek tek tesekkur ederim..bu gece belkide omru hayatimda ilk kez bu kadar cok dua aldim ve bu kadar cok kisi için dua ettim.kalplerinizin ne kadar temiz oldugunu biliyorum ne kadar icten dilediğinizi biliyorum rabbimm muhakkak bos cevirmeyecek ellerimizi..tekrar tekrar tesekkur bu gece daha rahat uyuyabilir gördüğüm dualari gönül rahatligiyla hayra yorabilirim dualariniz sayesinde..uzunnn vakittir ilk defa bu kadar huzurluyum iyiki varsinizin..hepinize kocaman sarilip yanaklarinizdan ve bugün hayal yarin gercek olacak butunn yegenciklerimiz avuçiçinden operim...seviyorum sizi tüpçü kizcelerr:))
Kocimin yemegini de yedirdim yatirdim..guzel bi gece oldu basta vesile oldugu icin sevgili editcim guldene ve hepinize tek tek tesekkur ederim..bu gece belkide omru hayatimda ilk kez bu kadar cok dua aldim ve bu kadar cok kisi için dua ettim.kalplerinizin ne kadar temiz oldugunu biliyorum ne kadar icten dilediğinizi biliyorum rabbimm muhakkak bos cevirmeyecek ellerimizi..tekrar tekrar tesekkur bu gece daha rahat uyuyabilir gördüğüm dualari gönül rahatligiyla hayra yorabilirim dualariniz sayesinde..uzunnn vakittir ilk defa bu kadar huzurluyum iyiki varsinizin..hepinize kocaman sarilip yanaklarinizdan ve bugün hayal yarin gercek olacak butunn yegenciklerimiz avuçiçinden operim...seviyorum sizi tüpçü kizcelerr:))
inşallah canım benim inşallahhhhhKuzum yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz yavruna biraz daha yaklasiyorsun
Tebrik ederim canım.bizimde dokuz yıl oldu.rabbim kucaklarımızı doldursun inşallah..
Kız allahmi söyetti ben güzel haber vermedim ki ben hamile değilim beni biriyle karistirdin galiba:44Canimm rapor aldim evde bol bol dinleniyorum burayada cok giremiyorum valla.ama seni gordum cok şükür haberini aldim uctum havalara..kendime ettgm duadan ediyorum sanada.rabbime emanet yavrularimiz.sonuna kadar gidip kucagimiza almayi nasip etsin rabbim aminn.bu arada herkes oglan dyo benimkine az kaldi :)))
Amin bitanemKocimin yemegini de yedirdim yatirdim..guzel bi gece oldu basta vesile oldugu icin sevgili editcim guldene ve hepinize tek tek tesekkur ederim..bu gece belkide omru hayatimda ilk kez bu kadar cok dua aldim ve bu kadar cok kisi için dua ettim.kalplerinizin ne kadar temiz oldugunu biliyorum ne kadar icten dilediğinizi biliyorum rabbimm muhakkak bos cevirmeyecek ellerimizi..tekrar tekrar tesekkur bu gece daha rahat uyuyabilir gördüğüm dualari gönül rahatligiyla hayra yorabilirim dualariniz sayesinde..uzunnn vakittir ilk defa bu kadar huzurluyum iyiki varsinizin..hepinize kocaman sarilip yanaklarinizdan ve bugün hayal yarin gercek olacak butunn yegenciklerimiz avuçiçinden operim...seviyorum sizi tüpçü kizcelerr:))
Amin canim inşallah yıldönümü muz kutlu olsun ozamanaaaa tesadüfe bak canım bügün bizimde evlilik yıl dönümümüz bizde 9 yılı geride bıraktık rabbim inşallah evliliklerimizi bebişlerimizle taçlandırır daha anlamlı kılar.
Kız zaten ağlıyordumkader arkadaşlarım..! iyiki varsınız...
iyiki varsınız...anlattıklarımı kimsenin dinlemediği kadar dinlediğiniz için
iyiki varsınız... her derdime çözüm arayışında oldugunuz için
iyiki varsınız... sorularıma yanıt oldugunuz için
iyiki varsınız... kimi zaman ağlayacak bir omuz oldugunuz için
iyiki varsınız ...kimi zaman karşılıklı gülüp eğlendiğimiz için
iyiki varsınız...anlayışlı oldugunuz için
iyiki varsınız...kardeş gibi oldugunuz için
iyiki varsınız... en yakınımdan daha yakın oldugunuz için
iyiki varsınız...diyerek bir sürü şey yazabilirim
hepinizi çok seviyorum
melindammmm var sende bi şey yaaaa..... biliyon dimi ben de hep melinda gebe diye düşünüyommmKız allahmi söyetti ben güzel haber vermedim ki ben hamile değilim beni biriyle karistirdin galiba:44lsun kuzum bunları duymak bile güzeldi bol bol dinln canım
Amin inşallah bitaneminşallah canım benim inşallahhhhh
geçen her gün bizleri bebişlerimize bi adım daha yaklaştıran gün olsun, bebişlerimizde çok uzakta beklemesinler bizi yakıncacık olsunlar ki bir an evvel kavuşalımmmm
ayyy kıyamam hiçç.ağlama be bu şarkı sana geldin o vakit:ağlamak yooooookkkk gülmekkkkk var yarınlarda yarınlarda bebikk sevmek varhepiniz duygusala bağlamışsınız ve beni bile ağlatmayı başardınız
sende ölesinkiiiiiOyyy cansın sen can..
Bizde seni seviyoruz tatlımm
Öptümö
melindammmm var sende bi şey yaaaa..... biliyon dimi ben de hep melinda gebe diye düşünüyommm
opppssss öpücük o vakitttAmin bitanembende bende seni çok seviyorum
valla şimdi de güldüm.... hunim eksik ayolllayyy kıyamam hiçç.ağlama be bu şarkı sana geldin o vakit:ağlamak yooooookkkk gülmekkkkk var yarınlarda yarınlarda bebikk sevmek var
üçlenme vaktin gelmiş demek ki... 3 vakte kadar (mesela 3 ay sonra ekimAy evet şekerim bu bir işaret mi yoksa:26:kalinkamda hamile saniyirdu ucledim kız
kızçee sendemi burdaydınn görünmüodun ya aşşağıdaaavalla şimdi de güldüm.... hunim eksik ayolll
kocam gececi şekerim yatsam da zor uyuycam zaten... baktım beni de deli ye bağladın, takıldım kaldım sanakızçee sendemi burdaydınn görünmüodun ya aşşağıdaaa
üçlenme vaktin gelmiş demek ki... 3 vakte kadar (mesela 3 ay sonra ekim) senden pospozitif haberler bekliyoreeee o vakit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?