2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

hepiniz duygusala bağlamışsınız ve beni bile ağlatmayı başardınız

Oyyy cansın sen can..
Bizde seni seviyoruz tatlımm
Öptümö

Kuzum yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz yavruna biraz daha yaklasiyorsun
inşallah canım benim inşallahhhhh

geçen her gün bizleri bebişlerimize bi adım daha yaklaştıran gün olsun, bebişlerimizde çok uzakta beklemesinler bizi yakıncacık olsunlar ki bir an evvel kavuşalımmmm

Kız allahmi söyetti ben güzel haber vermedim ki ben hamile değilim beni biriyle karistirdin galiba:44lsun kuzum bunları duymak bile güzeldi bol bol dinln canım

Amin bitanembende bende seni çok seviyorum

aaaa tesadüfe bak canım bügün bizimde evlilik yıl dönümümüz bizde 9 yılı geride bıraktık rabbim inşallah evliliklerimizi bebişlerimizle taçlandırır daha anlamlı kılar.
Amin canim inşallah yıldönümü muz kutlu olsun ozaman
Kız zaten ağlıyordum yazına iyice açtım musluklari sende iyiki varsın ve iyiki seni tanimisim seni seviyorum

Kız allahmi söyetti ben güzel haber vermedim ki ben hamile değilim beni biriyle karistirdin galiba:44lsun kuzum bunları duymak bile güzeldi bol bol dinln canım
melindammmm var sende bi şey yaaaa..... biliyon dimi ben de hep melinda gebe diye düşünüyommm

inşallah canım benim inşallahhhhh

geçen her gün bizleri bebişlerimize bi adım daha yaklaştıran gün olsun, bebişlerimizde çok uzakta beklemesinler bizi yakıncacık olsunlar ki bir an evvel kavuşalımmmm
Amin inşallah bitanem

Canlarim sahur vaktimutfağa doğru isinlaniyorum bu gece için hepinize çok teşekkür ederimRabbim hepimizin dualarıni kabul etsin herkese hayırlı sahurlar hoscakalin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…