2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

canımcım geçen yıl kk da ramazan özel yarışmasına katılıp birinci olmuştum menüdeki ana yemek çökertme kebabıydı aşağıdaki linkten girip nasıl yapıldığını fotoları ile görebilirsin..

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=639196

Kızlar Günaydın...
Allah duslarınızı kabul etsin
Ben de her gece dualarımla size katılıyorum
Hep dualarımdasınız hep...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canıııım benim bende seni çok seviyorum sen benim ballimsın
canım gelişmeleri devam etmesi daha güzel demek oluyor ki transferin yarın olacak aman geç olsun da güç olmasın. Doktorlar normalde hemen transfer ederler ama demek seninkilerin durumları çok iyi ki devam etmesini istiyor.

tamam canım
evet mutlaka yap mutlaka yap mutlaka yap

elam tedaviye başlıyormuşsun hayırlısı olsun canım rabbim bu sefer yüzünü güldürsün seninde inşallah
benim yüzümden oldu hep hakkınızı helal edin çok pişman oldum cidden:26:

ben anlamamm acıktım iştee..
şaka şaka yaa...fikir alcan tabı sekerım ala ala ne olcak .
valla canım ben kendı kendıme karar verdım doktor ne dıcek bılmem bakalım umarım bu reglı de baslarım ayın 16 sında olucak muhtamelen
hayırlısı olur inşallah saol bebeim

Kızlar Günaydın...
Allah duslarınızı kabul etsin
Ben de her gece dualarımla size katılıyorum
Hep dualarımdasınız hep...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın güzel annecik
Allah duslarınızı kabul etsin yazmışsın klavye sürçmesi olmuş ama ben sevdim güldüm sayende
Dualarımız hepimiz içindi
bize de pozitif sonuçlar almayı sizede sağlıklı dogumlar nasip etsin yüce Rabbim

:80: Günaydın kızlar Rabbim dün geceki dualarımızı en hayırlısından kabul eylesin :116:

günaydın canım. amin inşallah

Evet canım yaa farketmemişim Amin canım

tüp bebeğemi başlıyorsun,yakın zamanlardaymış bir aksilik olmassa benim de 26.sında başlarım sanırım..

unutmadan sorayım
hep sorcam hep sorcam unutuyorum
KK ya üye olmadan önce girer okurdum her arkadaş yazılarının sonuna (tam hatırlamıyorum ama şöyleydi) gayduru gubbab cemilen yazıyorlar.
Bu nedir kuzum yaa

Biz de seni seviyoruz beybim

ama ama amaaaa bu haksızlıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
harika hepsiiiiiiiiiiiiiiiiiii bende istiyorummm yufka keselerinden çökertme kebabından

biri yapsada akşama yesek keşke

sen yap sen hepsi nefis olmuş hele baklava nasıl dilimledin öyle becerikli hatunsun Maşallah

gönlüne göre olur inşallah canım hayırlısı ne zamansa ozaman başla inşallah
senin içinde burda hep birlikte sevinelim tez vakitte

tüp bebeğemi başlıyorsun,yakın zamanlardaymış bir aksilik olmassa benim de 26.sında başlarım sanırım..

canım ben zaten 2 deneme yapmıştım maalesef olmadı smdı 3 .denem için başlamayı düşünüyorum gecen ay ıcın doktor gelm demıstı gıtmedım bu ay reglıde gidicem bakalım ne dicekler umarım ertelemez
senın de hakkında hayırlısı olsun

Evet canım yaa farketmemişim Amin canım

olur arada ben gidip başka topiklerde alıntı yapıyorum ona ne demeli
dün kafunderin kan sonucuna alıntı yapim derken dondurulmuş embriyo topiğinde coştum

unutmadan sorayım
hep sorcam hep sorcam unutuyorum
KK ya üye olmadan önce girer okurdum her arkadaş yazılarının sonuna (tam hatırlamıyorum ama şöyleydi) gayduru gubbab cemilen yazıyorlar.
Bu nedir kuzum yaa

sanırım o smileydi sonra kalktı tahminimce o yüzden o smiley isim olarak kaldı diyorum ben
benimde dikkatimi çekmişti ama öyle düşündüm şahsen
bilmem editörüm ne der :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…