ama ama amaaaa bu haksızlıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
harika hepsiiiiiiiiiiiiiiiiiii bende istiyorummm yufka keselerinden çökertme kebabından
sen yap sen hepsi nefis olmuş hele baklava nasıl dilimledin öyle becerikli hatunsun Maşallah
gönlüne göre olur inşallah canım hayırlısı ne zamansa ozaman başla inşallah
senin içinde burda hep birlikte sevinelim tez vakitte
Biz de seni seviyoruz beybim
canım ben zaten 2 deneme yapmıştım maalesef olmadı smdı 3 .denem için başlamayı düşünüyorum gecen ay ıcın doktor gelm demıstı gıtmedım bu ay reglıde gidicem bakalım ne dicekler umarım ertelemez
senın de hakkında hayırlısı olsun
hamileyim sanırımmmmmmmmm :) 342 çıkmış sonucum dr ctesi tekrarlayalım dedi çok iyi dedi :) hamilesin dedi :)
unutmadan sorayım
hep sorcam hep sorcam unutuyorum
KK ya üye olmadan önce girer okurdum her arkadaş yazılarının sonuna (tam hatırlamıyorum ama şöyleydi) gayduru gubbab cemilen yazıyorlar.
Bu nedir kuzum yaa
eskiden bu kullandığımız sarı kafaların isimleri vardı sonradan numaralandırıldı..
güncelleme yapılınca sarı kafalar yerinde isimleri kaldı
örneğin ağlayan sarı kafanın adıda sen ağlama idi
eee ya başlarsa nasıl olacak tam bayram tatiline denk geliyor.Ben iğnenin ilk 5 günü bile bayram tatiline gelecek diye tedirgin oldum. İnşallah canım bu kez tutar senin.peki tüm tahlil kontrol hepsini yaptırdın değilmi,tutmama sebebi vardır muhakkak
Sabah sabah bitirdin beni gülden
Sende öylesin ki
Canimm dikkat et kendine yat dinlen hiç bise olmaz Allahın izniyle
Kızlar namaza duamıza hazırım Allahım kabul etsin insallah
sen kk da bayağı tecrübelisin sanırım,uzun bir geçmişin var. Benim daha üye olalı 1.5 yıl oldu çocuk düşündüğümden beri :)))
valla canım bayrama gelırse nasıl olur bılmem sonuçta hastane orası yumurta takıbı ıcın nöbetçi doktorlar vardır.cnku benım gıttığım ozel merkez deıl fakülte hastanesı h.sonu yumurta takıbı ıcın çağırdıkları zaman nobetcı doktorlar bakıyordu.
tutunmama sebebini falan araştırmadım canım yapılması gereken bazı testler varmı dıye sordum doktora bırı canlı dığeri dondurulmuş transferın olmuş bundan sonra olumsuz olursa bakılır dedı.
rabbım yardımcın olsun yani.
Allahım inşallah sana bağışlar bebeğini
olur arada ben gidip başka topiklerde alıntı yapıyorum ona ne demeli
dün kafunderin kan sonucuna alıntı yapim derken dondurulmuş embriyo topiğinde coştum
sanırım o smileydi sonra kalktı tahminimce o yüzden o smiley isim olarak kaldı diyorum ben
benimde dikkatimi çekmişti ama öyle düşündüm şahsen
bilmem editörüm ne der :26:
eskiden bu kullandığımız sarı kafaların isimleri vardı sonradan numaralandırıldı..
güncelleme yapılınca sarı kafalar yerinde isimleri kaldı
örneğin ağlayan sarı kafanın adıda sen ağlama idi
Rica ederim,ne zaman istersen yardimci olmaya calisirim:) ben hamileyim,8.haftadayim.2.denemem,benim opu da 30mayisti..
kan pıhtılaşması testi yaptırdınmı.bana birkaç arkadaş söyledi en son merveaydın arkadaşımız söyledi ben de dün gidip yaptırdım.Daha ilk denemem olacak ama öyle bişey varsa ortaya çıksın dedim.
Kocamı yaktım
Omzu tutulmuş tek taraflı dedi ki az önce ütüyü ısıt havlu koyalım üstünden ütüle omzumu
Bu dahiyane fikri nerden buldu bilmiyorum...
Dedim ki ben çamaşır ütülerim kafa ütülerim ama hiç insan ütülemedim
Uyardım..
Ütü buhar kazanlı ve buharı deli gibi veren bişi...
Havluyu koydum bastım buharı yaktım omzunu
Su topladı
Yanık kremi sürdüm inşallah iyi gelir işe gitti şimdi bu sıcakta yana
Yaktım herifimi a dostlar
Haberlere konuk olmak üzere idim kocasına kızan kadın adama kızgın ütüyü bastı
canım benim sana sormak istedigim bişey var bende 2 denemede hamileyim 2 önce ikiz oldugunu ögrendim ama kalp atıslarını daha duymadım benim midem bazen cok bulanıyor bazı günler hiç bulanmıyor bulanmadıgı zaman korkuyorum kalp atıslarını duymamada daha 12 gün var nrmalmi bütün bunlar
Kocamı yaktım
Omzu tutulmuş tek taraflı dedi ki az önce ütüyü ısıt havlu koyalım üstünden ütüle omzumu
Bu dahiyane fikri nerden buldu bilmiyorum...
Dedim ki ben çamaşır ütülerim kafa ütülerim ama hiç insan ütülemedim
Uyardım..
Ütü buhar kazanlı ve buharı deli gibi veren bişi...
Havluyu koydum bastım buharı yaktım omzunu
Su topladı
Yanık kremi sürdüm inşallah iyi gelir işe gitti şimdi bu sıcakta yana yana
Yaktım herifimi a dostlar
Haberlere konuk olmak üzere idim kocasına kızan kadın adama kızgın ütüyü bastı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?