2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

anammmmmmmmmmmmmm o derece yandı demek kız bı hastaneye gitsin barim..
yazık dicem ama kendi istemiş..
ama yine de yazık yaa..

Aayyy yazik olmus gecmis olsunn canimcim

tatlışımmmmmmm her zaman bulantı olması şart deıl kı..
bak benım kuzenımın uyku dışında hıç belirtisi olmadı maşallah suan 6. ayında

bilmiyorum canım ya zor buldum bişey olacak diye aklımcıkıyor kalp atıslarını duyamadıgım için üzülüyorum bebişlerimde beni bırakır diye korkuyorum

Ay öldürdün vallahii yaaa.....adamı iyileştireyim derken daha çok hasta yapmışsın.ama boşver bazen kocalara ceza vermek lazım.

anammmmmmmmmmmmmm o derece yandı demek kız bı hastaneye gitsin barim..
yazık dicem ama kendi istemiş..
ama yine de yazık yaa..

Aayyy yazik olmus gecmis olsunn canimcim

yaktım valla üzüldüm aklım onda kaldı pansumanda yaptım oruçluyum diyerek ileri gitmeden öptüm kokladım yolladım
dedim ama ben yakarım anlamam diye dediğimide yaptım

gülermisin ağlarmısın dedikleri bu olsa gerek
''ben hiç insan ütülemedim'' burda koptummmmmmmmmmmmmmm
geçmiş olsun canım o buharlılar çok kötü yakıo bnmde yakmışlıgım var ama adamı değil kendimi

Evet ilk denemem olacak korkuyorum biraz

evet canım bende kendimi buharla pek çok kez yaktım ama ilk kez birini yakıyorum
yatağa uzanmıştı mayışmış bir şekilde masaj gibi gelecek sandı zaar...
sıcağı yiyince nasıl bir kalkışı var yandım diye
uykusu açıldı kendine geldi..
bak dedim omzunun tutulması geçti sayemde
çivi çiviyi söker diye boşa dememiş atalarımız

Son düzenleme:
bilmiyorum canım ya zor buldum bişey olacak diye aklımcıkıyor kalp atıslarını duyamadıgım için üzülüyorum bebişlerimde beni bırakır diye korkuyorum

orası oyle tabı canım.ınsan zor elde edınce bısey olcak diye de çok korkuyor ama içini ferah tut..rabbime emanet miniklerin

yaktım valla üzüldüm aklım onda kaldı pansumanda yaptım oruçluyum diyerek ileri gitmeden öptüm kokladım yolladım
dedim ama ben yakarım anlamam diye dediğimide yaptım

çok geçmiş olsun canım yaaa

Evet ilk denemem olacak korkuyorum biraz

sorun nedir peki neden tüp bebek deniceksiniz canım?
bilmiyorum geçmişte yazmışmıydın ama

desene sorunu kökten çözdün daha tutulmaz artık kemiklerini iliklerini erittin adamın buharla
atalarımız çivi çiviyi söker demşte sen kocanı yak sonra çivi çiviyi söker de diye dememiş

Harbiden sen çok cadısın, havluya ne gerek var onu da koymasaydın şekerim direk bassaydın buharı. cık cık cık. Biz bunlara birde çocuk emanet edeceğiz

Canim hayirli olsun ikizlerin keseyi gordukten bir hafta sonra ben kalp duymaya gtmistim.ama sen gittiginde bayagi buyumus olacaklar,cok daha iyi goreceksin,merak etme..canim,bende sanirim hic belirti filan yok..bulanti gecenlerde bikac gun oldu,o da yemegi gec saatte yedim diye oldu sanirim..yani bulantim olmuyo diye hic uzulmeKisiye hatta gebelige gore boyle seyler degisirmis...

Sorunum cok kisaca endometriozis hastasiyim

orası oyle tabı canım.ınsan zor elde edınce bısey olcak diye de çok korkuyor ama içini ferah tut..rabbime emanet miniklerin

çok geçmiş olsun canım yaaa

sağol canım acımız büyük

ütüyüde insan ütüle diye icat etmemişler..
kalk omzumu ütüle diyen koca haklı bugüne kadar ütüyü sadece çamaşır üzerinde kullanan ve insanda deneyince yanmasına sebep olan kadın haksız

Harbiden sen çok cadısın, havluya ne gerek var onu da koymasaydın şekerim direk bassaydın buharı. cık cık cık. Biz bunlara birde çocuk emanet edeceğiz

Mantığa aykırı bir teklifle gelen kocayı yakan ben çocuk da bakamaz oldum bu olayda tebrik ediyorum yani

kıyamam trip de atarmış gel gel sen suçsuzsun
hep ütünün suçu piss ütü eee :120::120::120: dövdüm ben o ütüyü
çocuk bakamama fikrine katılmıyorum katiyen çok da güzel pek de güzel anne olursun tırnagını kesmeye kıyamazsın bence bebişin

kızlarrrrrrrrrr aradılarrrr....bugun saat 4.30 gıbı Allahın izniyle bebişlerimi alıcammm...bugun benım gunum ne olur dua edın hıc bırakmasınlar beniiiiiii

cok saol canım tesekkür edrim rahatladım biraz

Ütüyü gel suratıma bas dese gidip basacak mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…