2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

gördüm gördüm canım ozaman cılkını çıkarıp uzatıyorum

bir bilmecem var tüpçülerrrr:44:
haydi sor sor
transferden sonra yenir
acaba nedir nedir
tropik denince akla hemen onun adı gelir
ananas ananas ananasssss

ben yazarken eğlendim sizde eğlenin tamam mı

Susam sokağında eğlenceyle karışık bişey öğretmeler gibi oldu :) bu arada ben de yedim he ananas hurafe mi gerçek mi bilmeden her duyduğumu yaptıydım sorgulamadan :)

Bi yandan da maç izliyom tatlım kocam kişisiyle

Kaynana muhabbeti olmuş ben benimkini çok severim canım benim o

aaaa maç var dimi ben kendi kendime kk da takılıyorum valla bi yandan açım bari
sende bendensin ozaman bende severim

Ben hep buralardayim kuzum sen gitmeden gitmem ama parsen nerde:26:

tamam bak şarkı yaptım minime oku da gül azcık
parsene bi alıntı mı yapsakkkk :44:

canım Allah rahmet eylesin
arkasından böyle şeyler söylemen bile ne güzel mutluluk
Rabbim bizide kaynana yapsın inşallah kız bizim evlatlarda kıymetli olcak ya pek bi cadı kaynana oluruz he hiç kıyamayız evlatlarımıza dimi bi an düşündüm de

evettttt daha durun daha o sorularıma geçmedim o gün gelsin bide olarııı da soricammmmmm ne yenir ne içilir yatcammı hiç kalkmadan yahuuu hakket kaç gün yattam kalkmadannn ay bak ben normal konuşamıyom hep soru hep soruuuu cehalet işte bir gün gelecek bende burdan sizler gibi herkese bilgi vericem inşalhhal bir şu süreç bitsin hele yuhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Susam sokağında eğlenceyle karışık bişey öğretmeler gibi oldu :) bu arada ben de yedim he ananas hurafe mi gerçek mi bilmeden her duyduğumu yaptıydım sorgulamadan :)

ayy susam sokagı çok da severdim
bizim mahallede susam sokagı diye bi çocuk giyim magazası vardı ismi öyleydi
hep o susam sokagı orda sanırdım nasıl bi kafaysa artık
halbuki vitrinde kıyafetler vardı ama ne alaka deme geçerken içeri iyice bakardım edi büdü falan görüncek mi diye
ayyyyyy hatırladım da ben çok safmışım ya

sen hele transfer ol hayırlısıyla biz sana hepsini söylücez merak etme kuzum
keşke bizde hiç bilmeseydik ama işte zamanla öğrendik malesef canım

Kız gece gece koptum resmen ne güzel yazmışsın susam sokaginada ayrı bi güldüm

Yapalım yapalım

:):):):) seninki yine normal canım ister istemez aklına gelir. Televizyonun içini açmaya çalışan çocuklar olmuştu ya içindeler mi çizgi filmdekiler diye. Biz saftık. Şimdikiler gibi tabletten ninni dinlemedik tabi.

siz ikinizde endolumusunuz ay kaybetmiyim sizleriiiii soru felan soracak olurum neme lazımmm

Sor canım her zaman aşk olsun :)

Senin de 3. gün transferiydi galiba. Canım hayırlı olsun tekrar. Benim de dün transfer oldu. Dünden beri yatıyordum artık dayanamayacağım zaten. kalkarım...

Kız gece gece koptum resmen ne güzel yazmışsın susam sokaginada ayrı bi güldüm

evet hayal dünyam çok genişti enterasan bi çocuklugum vardı
ozamanlar neler düşündüğümü annem bilse kesin beni doktora götürürdü
kova burcunun özelliği sanırım hayalperestim biraz, hala daha öyleyim de
bak bişey daha anlatıyım :))
annem bana hep derdi işte yemeğimi falan yemeyince bak yemezsen Allah taş eder falan
hani bazı konularda hep Allah taş eder derdi artık yine nasıl etkilendiysem annemin sölediğinden
ben bahçemizdeki her taşı küçük çocuk sanırdım zaman zaman onlarla konuşurdum elime alıp sen annene ne yaptın da Allah seni taş etti diye taşların küçük cocukların annesini üzme sonucu ortaya çıktıgını kanıtlayamadım ama hep ona inandım
oo daha neler neler

valla ya şimdikiler uzaya çıkıyorlar bilimsel konuşuyorlar bazen denk geliyorumda şok oluyorum sölediklerine

Anaa ben seni transfer oldun da sonuç bekliyosun sanıyorum ya. Hangi aşamadasın? Daha merkez araştırıyorum dermişsin...

Yooooo yooooi ben igne oluyom gonal f oluyirum bennnnn gobisimdenn pirt pirt igne yapiyos bana gobisimdennnnn yumoslari ne zaman alcaklarr acabaaaa bilmiyom yumiler az biraz benim sayisi ve daha dunn gittim dr 12.5 tu en buyugu ole iste

Yooooo yooooi ben igne oluyom gonal f oluyirum bennnnn gobisimdenn pirt pirt igne yapiyos bana gobisimdennnnn yumoslari ne zaman alcaklarr acabaaaa bilmiyom yumiler az biraz benim sayisi ve daha dunn gittim dr 12.5 tu en buyugu ole iste

Maşallah o zaman 18-22 mm arası toplanma aşamasına geliyo sanırım. Dr ayarlama yapar zaten ilacı arttırır gerekirse.

:) bambaşkaymışsın. Bu arada Allah sağ salim kucağıma almamı nasip ederse benim bebeğim de kova burcu olacak ve ben onu pek az teknolojik yetiştiricem inşallah. Demek ki sen gibi bişey olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…