tabikiiii bende sana cvp yazdım ama senden alıntı yapmamışım ölece ortaya yazmış gibi oldu dedimkine hakketen o reklamdaki gibiyim ayyy canım benimmmmm kızzz tabiki bildim şaka yaptığını rahat ol ne demek ggülümmmm hem bende seviyorum valla takılmayı canımmm teşekkürler cvpların için bak üst yazılarda var sana diye ortaya yazmışım cvp muck
gördüm gördüm canım ozaman cılkını çıkarıp uzatıyorum
bir bilmecem var tüpçülerrrr:44:
haydi sor sor
transferden sonra yenir
acaba nedir nedir
tropik denince akla hemen onun adı gelir
ananas ananas ananasssss
ben yazarken eğlendim sizde eğlenin tamam mı
Bi yandan da maç izliyom tatlım kocam kişisiyle
Kaynana muhabbeti olmuş ben benimkini çok severim canım benim o
Ben hep buralardayim kuzum sen gitmeden gitmemama parsen nerde:26:
cnm bizdede kv hayattayken beni azda olsa bazi konularda uzdu ama vefat ettiya cok cok derinden uzuluyorum keske hayatta olsaydida azda olsa uzseydi... bi evde buyuk kadin olmayinca tadi olmuyor.. aklima geldikce ozluyor agliyorum ve sadece iki yil kv lik yapabildi ama Allahim buyuklerimizi hicbirimizin basindan eksik etmesin..
Allahtan hic tartismamiz olmadi icim rahat..
gördüm gördüm canım ozaman cılkını çıkarıp uzatıyorum
haydi sor sor
transferden sonra yenir
acaba nedir nedir
ananas ananas ananasssss
Susam sokağında eğlenceyle karışık bişey öğretmeler gibi oldu :) bu arada ben de yedim he ananas hurafe mi gerçek mi bilmeden her duyduğumu yaptıydım sorgulamadan :)
evettttt daha durun daha o sorularıma geçmedim o gün gelsin bide olarııı da soricammmmmm ne yenir ne içilir yatcammı hiç kalkmadan yahuuu hakket kaç gün yattam kalkmadannn ay bak ben normal konuşamıyom hep soru hep soruuuu cehalet işte bir gün gelecek bende burdan sizler gibi herkese bilgi vericem inşalhhal bir şu süreç bitsin hele yuhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Kız gece gece koptum resmengördüm gördüm canım ozaman cılkını çıkarıp uzatıyorum
haydi sor sor
transferden sonra yenir
acaba nedir nedir
ananas ananas ananasssss
aaaa maç var dimi ben kendi kendime kk da takılıyorum valla bi yandan açım bari
sende bendensin ozaman bende severim
tamam bak şarkı yaptım minime oku da gül azcık
parsene bi alıntı mı yapsakkkk :44:
canım Allah rahmet eylesin
arkasından böyle şeyler söylemen bile ne güzel mutluluk
Rabbim bizide kaynana yapsın inşallahkız bizim evlatlarda kıymetli olcak ya pek bi cadı kaynana oluruz he hiç kıyamayız evlatlarımıza dimi bi an düşündüm de
ayy susam sokagı çok da severdim
bizim mahallede susam sokagı diye bi çocuk giyim magazası vardı ismi öyleydi
hep o susam sokagı orda sanırdım nasıl bi kafaysa artık
halbuki vitrinde kıyafetler vardı ama ne alaka deme geçerken içeri iyice bakardım edi büdü falan görüncek mi diye
ayyyyyy hatırladım da ben çok safmışım ya
bende iki yıldır uğraşıyorum İnan bu iki yıl ömrümden 10 yılı aldı isyan etmek istemiyorum ama İnan elimde değiil Allah hepimizin yardımcısı olsun
Tmm ben size haber ederim zatin kesin sorular sorarim gene 😆sen hele transfer ol hayırlısıyla biz sana hepsini söylücez merak etme kuzum
keşke bizde hiç bilmeseydik ama işte zamanla öğrendik malesef canım
siz ikinizde endolumusunuz ay kaybetmiyim sizleriiiii soru felan soracak olurum neme lazımmm
Evet canım aynen papacak bişey yok
Ben ilk gün çoğunlukla yattım sonraki günler evde yavaş yavaş işlerimi yaptım nerdeyse hiç yatmadım 6. gün 3 km yol yürüdüm7.8.9. günler feci adet sancısı çektim 9. günden itibaren idrar testi yaptım kızları delirttim burda
Kız gece gece koptum resmenne güzel yazmışsın susam sokaginada ayrı bi güldüm
Tmm ben size haber ederim zatin kesin sorular sorarim gene 😆
:):):):) seninki yine normal canım ister istemez aklına gelir. Televizyonun içini açmaya çalışan çocuklar olmuştu ya içindeler mi çizgi filmdekiler diye. Biz saftık. Şimdikiler gibi tabletten ninni dinlemedik tabi.
Anaa ben seni transfer oldun da sonuç bekliyosun sanıyorum ya. Hangi aşamadasın? Daha merkez araştırıyorum dermişsin...
Oyyy cansın sen can..
Bizde seni seviyoruz tatlımm
Öptümö
Yooooo yooooi ben igne oluyom gonal f oluyirum bennnnn gobisimdenn pirt pirt igne yapiyos bana gobisimdennnnn yumoslari ne zaman alcaklarr acabaaaa bilmiyom yumiler az biraz benim sayisi ve daha dunn gittim dr 12.5 tu en buyugu ole iste
evet hayal dünyam çok genişti enterasan bi çocuklugum vardı
ozamanlar neler düşündüğümü annem bilse kesin beni doktora götürürdü
kova burcunun özelliği sanırım hayalperestim biraz, hala daha öyleyim de
bak bişey daha anlatıyım :))
annem bana hep derdi işte yemeğimi falan yemeyince bak yemezsen Allah taş eder falan
hani bazı konularda hep Allah taş eder derdi artık yine nasıl etkilendiysem annemin sölediğinden
ben bahçemizdeki her taşı küçük çocuk sanırdım zaman zaman onlarla konuşurdum elime alıp sen annene ne yaptın da Allah seni taş etti diyetaşların küçük cocukların annesini üzme sonucu ortaya çıktıgını kanıtlayamadım ama hep ona inandım
oo daha neler neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?