2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
canım nasılsın ne durumdasın merak ettim
Rabbim evladını korusun Allaha emanet olun ikinizde

İyiyim canım yatıyorum evde lekelenmeler var salı günü kontrole gidicem çok teşekkür ederim ilgin ve duan için Allah razı olsun.

İyiyim canım yatıyorum evde lekelenmeler var salı günü kontrole gidicem çok teşekkür ederim ilgin ve duan için Allah razı olsun.

dinlen canım Allah ın izniyle herşey yolunda gidecek
ne demek canım çok iyi anlıyorum senin endişeni haklısında
tez zamanda feraha kavuşursun inşallah Allah senden de razı olsun canım tabiki dualarımda hepiniz varsınız
size sağlıklı dogumlar bizede pozitif müjdeler olsun inşallah

minim şaka yaptım canım alınmadın dimi :26:

Yapacak bir şey yok yani :)
Sen yatmış mıydın transferden sonra?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet canım aynen papacak bişey yok

Ben ilk gün çoğunlukla yattım sonraki günler evde yavaş yavaş işlerimi yaptım nerdeyse hiç yatmadım 6. gün 3 km yol yürüdüm 7.8.9. günler feci adet sancısı çektim 9. günden itibaren idrar testi yaptım kızları delirttim burda

Kistim vardı ameliyat yapmadı doktor doğum kontrol hapı kullandım 1 ay kist küçüldü 1,5 cm oldu tüp bebek iğnelerine başladım gonalf verdi çok yüksek dozda değildi 29 mayısta da transfer oldu. Merkezde yatarken doktoruma kist başımıza iş açar mı tutunmayı engeller mi dedim şu anda umrumuzda değil o dedi. Çok şükür tuttu hem de ikiz gebelikti ama birini kaybettim şimdi diğeri için düşük riskim var diye yatıyorum tabi bu ikiz olmasından kaynaklı kistle alakası yok rahat ol. Şu an 9 haftalık Allah izin verirse. Bahçeci fulya'da yaptırdım.

Iyi olmanıza sevindim kuzum bizimde aslında ortada olan bişey yok sadece yildizimiz barışmadi
gittin mi bileeee
daha karpuss keseceğdikkkk

Burdayım bebeğim

ay hakkaten o reklam gibiyimmm ama bak bi sürü şey öğrencim sayenizde ben valla yıllardır dış gebelik kimyasal gebelik aynı şey sanıyodum biri tıptaki ismi biri halk arasındaki ismi sanıyordum :

Bu akşamki desteğinizle sanki ağrım sızım azaldı valla. :) Benim de hep dualarımda müjde bekleyenler. İnşallah en kısa zamanda pozitif sonuçlarınızı paylaşırız.

Iyi olmanıza sevindim kuzum bizimde aslında ortada olan bişey yok sadece yildizimiz barışmadi

Burdayım bebeğim

valla gelenek olmuş gelin kaynana anlaşmazlıgı illa bişey buluyorlar kaynanalık yapıcak
benim kv kendi kv çok çekmiş hep anlatır sanırım onunda etkisi var benim de öyle şeyler yaşamamı istemiyor o yüzden pek bi iyiyiz maşallah aman boşverrr sende ne kdr uzak okdr iyi

ben gittin sandım bi an seni aşağıda göremedim gitme tamam mı:2:

ay hakkaten o reklam gibiyimmm ama bak bi sürü şey öğrencim sayenizde ben valla yıllardır dış gebelik kimyasal gebelik aynı şey sanıyodum biri tıptaki ismi biri halk arasındaki ismi sanıyordum :

sor tabi canım ben öyle şakacık yaptım sana

napıyon tatlım sesin çıkmıyor aşağılardasın gel yukarı gell gelll

minim şaka yaptım canım alınmadın dimi :26:

tabikiiii bende sana cvp yazdım ama senden alıntı yapmamışım ölece ortaya yazmış gibi oldu dedimkine hakketen o reklamdaki gibiyim ayyy canım benimmmmm kızzz tabiki bildim şaka yaptığını rahat ol ne demek ggülümmmm hem bende seviyorum valla takılmayı canımmm teşekkürler cvpların için cvp muck

Son düzenleme:

Ben hep buralardayim kuzum sen gitmeden gitmem ama parsen nerde:26:

cnm bizdede kv hayattayken beni azda olsa bazi konularda uzdu ama vefat ettiya cok cok derinden uzuluyorum keske hayatta olsaydida azda olsa uzseydi... bi evde buyuk kadin olmayinca tadi olmuyor.. aklima geldikce ozluyor agliyorum ve sadece iki yil kv lik yapabildi ama Allahim buyuklerimizi hicbirimizin basindan eksik etmesin..
Allahtan hic tartismamiz olmadi icim rahat..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…