Yapacak bir şey yok yani :)
Sen yatmış mıydın transferden sonra?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Isterse yan dairede otursun değişen bişey yok sınırımı geçemez
Kız sen çok guluyosun seviyosun galiba kaynanani
canım nasılsın ne durumdasın merak ettim
Rabbim evladını korusun Allaha emanet olun ikinizde
İyiyim canım yatıyorum evde lekelenmeler var salı günü kontrole gidicem çok teşekkür ederim ilgin ve duan için Allah razı olsun.
kimyasal gebelikde bebek tutunma aşamasına gelip b hcg salgılıyor ama yerleşemeden düşüyor
b hcg de düşüyor buda kimyasal oluyor gün geçtikçe b hcg sıfırlanıyor
dış gebelikde ise bebek yerleşmesi gereken yere değilde tüpe yerleşiyor ona da dış gebelik deniyor
sorular kraliçesi seniii
babam böyle pasta yapmayı nerde öğrendi? bu keki böyle kabartan ne? krem şanti nedir ne için kullanılır
Yapacak bir şey yok yani :)
Sen yatmış mıydın transferden sonra?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yaaaaaaaaaaaaaaaaaa gerçekten miiiii çok güzel bir şey bu çok sevindim senin adına çünkü endo lu olmak çok zor . eeeee anlat bana biraz hadi mesela ameliyat oldunmu kistin oldumu hiç alındımı nerde tedavi oldun sana nasıl bir tedavi yaptılar doğdumu bebişin kaç yaşında yada ayında çok meraktayımmm
Iyi olmanıza sevindim kuzum bizimde aslında ortada olan bişey yok sadece yildizimiz barışmadipolip çıkmasın diye bişey demedi doktor vucut yapıyo dedi yani yeniden oluşabilirmiş
diğer deneme önceside yine histeroskopi olursa bakarlar varsa alırlar artık
rahime çizik atılıyor canım bebeğin orda yuvalanması içinmiş tutunmayı kolaylaştırıyomuş
atıldıysa haberin olmaz tabi narkozda oldugun içinama sölelerdi sanırım bilemiyorum
seviyorum ben canım Allah var bende hiç kaynanalık görmedim görümcemde kardşem gibidir
Çok şükür iyi insanlara denk geldim
ben iyi oldum onlarda bana iyi oldular karşılıklı yani
ama bi tarafda sorun varsa diğer kişi isterse agzınla kuş tutsun olmadımı olmuyor
gittin mi bileeee
daha karpuss keseceğdikkkk
kimyasal gebelikde bebek tutunma aşamasına gelip b hcg salgılıyor ama yerleşemeden düşüyor
b hcg de düşüyor buda kimyasal oluyor gün geçtikçe b hcg sıfırlanıyor
dış gebelikde ise bebek yerleşmesi gereken yere değilde tüpe yerleşiyor ona da dış gebelik deniyor
sorular kraliçesi seniii
babam böyle pasta yapmayı nerde öğrendi? bu keki böyle kabartan ne? krem şanti nedir ne için kullanılır
dinlen canım Allah ın izniyle herşey yolunda gidecek
ne demek canım çok iyi anlıyorum senin endişeni haklısında
tez zamanda feraha kavuşursun inşallah Allah senden de razı olsun canım tabiki dualarımda hepiniz varsınız
size sağlıklı dogumlar bizede pozitif müjdeler olsun inşallah
Iyi olmanıza sevindim kuzum bizimde aslında ortada olan bişey yok sadece yildizimiz barışmadi
Burdayım bebeğim
Kistim vardı ameliyat yapmadı doktor doğum kontrol hapı kullandım 1 ay kist küçüldü 1,5 cm oldu tüp bebek iğnelerine başladım gonalf verdi çok yüksek dozda değildi 29 mayısta da transfer oldu. Merkezde yatarken doktoruma kist başımıza iş açar mı tutunmayı engeller mi dedim şu anda umrumuzda değil o dedi. Çok şükür tuttu hem de ikiz gebelikti ama birini kaybettim şimdi diğeri için düşük riskim var diye yatıyorum tabi bu ikiz olmasından kaynaklı kistle alakası yok rahat ol. Şu an 9 haftalık Allah izin verirse. Bahçeci fulya'da yaptırdım.
hummm canım geçmiş olsunnn ve benim çok ameliyatlarım var maalesef işim biraz or yapışmış hep içeriler tüpler bile yamuk yumukmuş dış gebelik olabilir dediler genede tüp bebek deniyoz aslında labroskopi olsam tüpümü alçaklarmış mı ne ama ilk deneyelim olmazsa laparoskopi olcam töle yapılcak ve uda 4. ameliyat demek oluyor :)
Kistim vardı ameliyat yapmadı doktor doğum kontrol hapı kullandım 1 ay kist küçüldü 1,5 cm oldu tüp bebek iğnelerine başladım gonalf verdi çok yüksek dozda değildi 29 mayısta da transfer oldu. Merkezde yatarken doktoruma kist başımıza iş açar mı tutunmayı engeller mi dedim şu anda umrumuzda değil o dedi. Çok şükür tuttu hem de ikiz gebelikti ama birini kaybettim şimdi diğeri için düşük riskim var diye yatıyorum tabi bu ikiz olmasından kaynaklı kistle alakası yok rahat ol. Şu an 9 haftalık Allah izin verirse. Bahçeci fulya'da yaptırdım.
hummm canım geçmiş olsunnn ve benim çok ameliyatlarım var maalesef işim biraz or yapışmış hep içeriler tüpler bile yamuk yumukmuş dış gebelik olabilir dediler genede tüp bebek deniyoz aslında labroskopi olsam tüpümü alçaklarmış mı ne ama ilk deneyelim olmazsa laparoskopi olcam töle yapılcak ve uda 4. ameliyat demek oluyor :)
Ay bu hastalık böyle işte ne yapacağı belli olmuyor inşallah ilk denemede sağlıklıca tutar hem bi daha ameliyat olmazsın. Şimdi sana özetlerken durumumu film şeridi gibi geçti gözümün önünden de vay arkadaş dedim ne çekmişim hala da çekiyorum buna şükür gerçi binlerce kez şükür ama her birimizin hikayesi ayrı zor.
ay hakkaten o reklam gibiyimmmama bak bi sürü şey öğrencim sayenizde ben valla yıllardır dış gebelik kimyasal gebelik aynı şey sanıyodum biri tıptaki ismi biri halk arasındaki ismi sanıyordum :
minim şaka yaptım canım alınmadın dimi :26:
napıyon tatlım sesin çıkmıyor aşağılardasın gel yukarı gell gelll
valla gelenek olmuş gelin kaynana anlaşmazlıgı illa bişey buluyorlar kaynanalık yapıcak
benim kv kendi kv çok çekmiş hep anlatır sanırım onunda etkisi var benim de öyle şeyler yaşamamı istemiyor o yüzden pek bi iyiyiz maşallahaman boşverrr sende ne kdr uzak okdr iyi
ben gittin sandım bi an seni aşağıda göremedimgitme tamam mı:2:
valla gelenek olmuş gelin kaynana anlaşmazlıgı illa bişey buluyorlar kaynanalık yapıcak
benim kv kendi kv çok çekmiş hep anlatır sanırım onunda etkisi var benim de öyle şeyler yaşamamı istemiyor o yüzden pek bi iyiyiz maşallahaman boşverrr sende ne kdr uzak okdr iyi
ben gittin sandım bi an seni aşağıda göremedimgitme tamam mı:2:
Ay bu hastalık böyle işte ne yapacağı belli olmuyor inşallah ilk denemede sağlıklıca tutar hem bi daha ameliyat olmazsın. Şimdi sana özetlerken durumumu film şeridi gibi geçti gözümün önünden de vay arkadaş dedim ne çekmişim hala da çekiyorum buna şükür gerçi binlerce kez şükür ama her birimizin hikayesi ayrı zor.
öyle cidden tatlım neler yasadık hayırlısı diyorum hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?