2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
selam kızlar haydi kahvelerinizi:126: kapın gelin azcık sohbet edelimmmmmmmmm kaynatalım olmaz mı

Canim yaaa insallah tutunur cok umitli miyim bilmiyorum biraz ileri endometriozisim var o sebeple ilk seferde olacakmi bilmem artik olsun ben elimden geleni yapiyorum genede mutluyummm senin adinada sevindim kac aylik hamilesin simdi senin sorunun neydi tatliim

😊canimmm tek tek cvp vermisin tesrkkurler sana eline saglik polipin alindiktan sonra neler oldu pekiiiiii soru soruyu aciyor 😆

Umut olayım bi nebze. Bende de endometriyozis vardı yıllaaaardır geçmeyen üstelik hormon bozukluğu da vardı ilk denemede tuttu maşallah bin şükür. Sen de umutlu ol.

😊canimmm tek tek cvp vermisin tesrkkurler sana eline saglik polipin alindiktan sonra neler oldu pekiiiiii soru soruyu aciyor 😆

canım ben mayısda tüp bebek tedavisi oldum 1 ay öncede histeroskopim yapıldı o zaman polip alındı ve rahime çizik atıldı bebeğin tutunması kolaylaşıyormuş diye. sonrasında tüp bebk tedavime başladım işte neler oldu derken tam anlamadım ama :26:
yani benim için değişen bişey yok canım tüp bebekte negatif sonrası olan reglim gayet normaldi bu 2.reglim işte onda 4 gün kahve leke oldu başka bi değişiklik yok yani umarım dogru anlamışımdır sorunu:44:

Umut olayım bi nebze. Bende de endometriyozis vardı yıllaaaardır geçmeyen üstelik hormon bozukluğu da vardı ilk denemede tuttu maşallah bin şükür. Sen de umutlu ol.

canım nasılsın ne durumdasın merak ettim
Rabbim evladını korusun Allaha emanet olun ikinizde

yaaaaaaaaaaaaaaaaaa gerçekten miiiii çok güzel bir şey bu çok sevindim senin adına çünkü endo lu olmak çok zor . eeeee anlat bana biraz hadi mesela ameliyat oldunmu kistin oldumu hiç alındımı nerde tedavi oldun sana nasıl bir tedavi yaptılar doğdumu bebişin kaç yaşında yada ayında çok meraktayımmm

Ohh bugün anamdaydım mis valla özlemişim kaynana muhabbeti üstüne iyi gider dedim

yaaaaaaa çok uzuldum gerçekten çünkü olmaması bir yana insanın psikolojisi alt üst oluyor çok zor bişiler bunlar canım benim biraz dinlen gene denersin inşallah .. sen bana daha öncede söyledin belkide ben isimlerinizi tam ezber edemedim bazen aynı kişilere aynı soruları soruyorum olabilir teşekkürler cvp için . ay çok olcam biliyorum ama rahime çizik ne yavvvv one beeee bana da yaptılarsada benim haberim yok demediler öle bişi .... vede plolipin çıkmasın diye bi tedavi önerdilermi tatlimmmmm bu bekleme sürecindee sevgiilerrrrr

Isterse yan dairede otursun değişen bişey yok sınırımı geçemez
Kız sen çok guluyosun seviyosun galiba kaynanani
Ohh bugün anamdaydım mis valla özlemişim kaynana muhabbeti üstüne iyi gider dedim

Arkadaşlar sağolun desteğiniz için. Bugün progesteron iğnesi oldum ve akşama aşırı bir gaz oldu. Bir öneriniz var mı? Ne iyi gelir?

Yokhe canım senin de hayırlı olsun. Inşallah iyi haberler alırız peş peşe

egunal demek doğum günün 24 Temmuz. Ne güzel denk gelmiş :) 3. Gün transferi yine canım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Canım iğne gaz ve şişkinlik yapıyor maalesef hele bizim gibi endometriyozislilerekolay gelsin canım bebişin sıkı tutunsun sana

kızlar yahuuuu kimyasal gebelik dış gebelik demek miii

Hayır canım testin pozitif çıkması ama daha ultrasonda göremeden negatife dönmesi. Çok erken gebelik kaybı.

Dış gebelik de rahim dışında olan gebelik. Örneğin embriyo gidip tüplerden birine yerleşiyor.

Dış gebelik kimyasal da olabilir klinik de. Kimyasal gebelik dış gebelik de olabilir rahimde de

polip çıkmasın diye bişey demedi doktor vucut yapıyo dedi yani yeniden oluşabilirmiş
diğer deneme önceside yine histeroskopi olursa bakarlar varsa alırlar artık
rahime çizik atılıyor canım bebeğin orda yuvalanması içinmiş tutunmayı kolaylaştırıyomuş
atıldıysa haberin olmaz tabi narkozda oldugun için ama sölelerdi sanırım bilemiyorum

Isterse yan dairede otursun değişen bişey yok sınırımı geçemez

Kız sen çok guluyosun seviyosun galiba kaynanani

seviyorum ben canım Allah var bende hiç kaynanalık görmedim görümcemde kardşem gibidir
Çok şükür iyi insanlara denk geldim
ben iyi oldum onlarda bana iyi oldular karşılıklı yani
ama bi tarafda sorun varsa diğer kişi isterse agzınla kuş tutsun olmadımı olmuyor

Canım iğne gaz ve şişkinlik yapıyor maalesef hele bizim gibi endometriyozislilerekolay gelsin canım bebişin sıkı tutunsun sana

Yapacak bir şey yok yani :)
Sen yatmış mıydın transferden sonra?

kızlar yahuuuu kimyasal gebelik dış gebelik demek miii

kimyasal gebelikde bebek tutunma aşamasına gelip b hcg salgılıyor ama yerleşemeden düşüyor
b hcg de düşüyor buda kimyasal oluyor gün geçtikçe b hcg sıfırlanıyor
dış gebelikde ise bebek yerleşmesi gereken yere değilde tüpe yerleşiyor ona da dış gebelik deniyor
sorular kraliçesi seniii
babam böyle pasta yapmayı nerde öğrendi? bu keki böyle kabartan ne? krem şanti nedir ne için kullanılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…