Canim bendn alindi..2.tup bebek tedavisine baslamak icin gittim,yeni olusmus bir polip cikti,almaya karar verdiler..dr cok sasirmisti bu ilac almadigim donemde cikti diye.tedavide kullanilan ilaclar,polip icin cicegi sulamak gibidir demisti drum..sonrasinda hemen tedaviye baslayalim dedi tutunma kolay oluyormus..oldu dabunyeye gore degisiyordur tabi,insallah hamile kalirsin da polip filan dusunmezsin
klasik tüp bebekte yumilere bir miktar sperm bırakılıyor kendi kendine döllenmesi bekleniyor
micro da ise seçilen 1 adet sperm direk yumurtaya enjekte ediliyor
hem döllenme şansı artıyor hemde kalite şansı iyi spermi seçtikleri için sevgiler
benimde polipim varmış bilmediğim histeroskopide çıktı kendisi bunca yıl saklamış kendini benden
bidaha oluşr mu dedim dr vucut yapıyor olabilir dedi
oyhhhh çok tatlısın yine
yan apt mı oturuyorrrrr vayyy ii bari yüzünü gören cenntlik modunda takılabiliyorsun
ayy şekerim bende rezerv azlıgı varsoru şeklini yiyim çok güldüm DDDD
Canim yaaa insallah tutunur cok umitli miyim bilmiyorum biraz ileri endometriozisim var o sebeple ilk seferde olacakmi bilmem artik olsun ben elimden geleni yapiyorum genede mutluyummm senin adinada sevindim kac aylik hamilesin simdi senin sorunun neydi tatliim
😊canimmm tek tek cvp vermisin tesrkkurler sana eline saglik polipin alindiktan sonra neler oldu pekiiiiii soru soruyu aciyor 😆
Umut olayım bi nebze. Bende de endometriyozis vardı yıllaaaardır geçmeyen üstelik hormon bozukluğu da vardı ilk denemede tuttu maşallah bin şükür. Sen de umutlu ol.
Umut olayım bi nebze. Bende de endometriyozis vardı yıllaaaardır geçmeyen üstelik hormon bozukluğu da vardı ilk denemede tuttu maşallah bin şükür. Sen de umutlu ol.
canım ben mayısda tüp bebek tedavisi oldum 1 ay öncede histeroskopim yapıldı o zaman polip alındı ve rahime çizik atıldı bebeğin tutunması kolaylaşıyormuş diye. sonrasında tüp bebk tedavime başladım işte neler oldu derken tam anlamadım ama :26:
yani benim için değişen bişey yok canım tüp bebekte negatif sonrası olan reglim gayet normaldi bu 2.reglim işte onda 4 gün kahve leke oldu başka bi değişiklik yok yani umarım dogru anlamışımdır sorunu:44:
Isterse yan dairede otursun değişen bişey yok sınırımı geçemezklasik tüp bebekte yumilere bir miktar sperm bırakılıyor kendi kendine döllenmesi bekleniyor
micro da ise seçilen 1 adet sperm direk yumurtaya enjekte ediliyor
hem döllenme şansı artıyor hemde kalite şansı iyi spermi seçtikleri için sevgiler
benimde polipim varmış bilmediğim histeroskopide çıktı kendisi bunca yıl saklamış kendini benden
bidaha oluşr mu dedim dr vucut yapıyor olabilir dedi
oyhhhh çok tatlısın yine
yan apt mı oturuyorrrrr vayyy ii bari yüzünü gören cenntlik modunda takılabiliyorsun
ayy şekerim bende rezerv azlıgı varsoru şeklini yiyim çok güldüm DDDD
Kız sen çok guluyosun seviyosun galiba kaynanani
Ohh bugün anamdaydım mis valla özlemişimkaynana muhabbeti üstüne iyi gider dedim
kızlar yahuuuu kimyasal gebelik dış gebelik demek miii
Arkadaşlar sağolun desteğiniz için. Bugün progesteron iğnesi oldum ve akşama aşırı bir gaz oldu. Bir öneriniz var mı? Ne iyi gelir?
Yokhe canım senin de hayırlı olsun. Inşallah iyi haberler alırız peş peşe
egunal demek doğum günün 24 Temmuz. Ne güzel denk gelmiş :) 3. Gün transferi yine canım.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yaaaaaaaçok uzuldum gerçekten çünkü olmaması bir yana insanın psikolojisi alt üst oluyor çok zor bişiler bunlar canım benim biraz dinlen gene denersin inşallah .. sen bana daha öncede söyledin belkide ben isimlerinizi tam ezber edemedim bazen aynı kişilere aynı soruları soruyorum olabilir teşekkürler cvp için . ay çok olcam biliyorum ama rahime çizik ne yavvvv one beeee bana da yaptılarsada benim haberim yok demediler öle bişi .... vede plolipin çıkmasın diye bi tedavi önerdilermi tatlimmmmm bu bekleme sürecindee sevgiilerrrrr
Isterse yan dairede otursun değişen bişey yok sınırımı geçemez
Kız sen çok guluyosun seviyosun galiba kaynanani
Canım iğne gaz ve şişkinlik yapıyor maalesefhele bizim gibi endometriyozislilere kolay gelsin canım bebişin sıkı tutunsun sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?