2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
bana bırakmadın mı kızzz.boğazında kalsın emiiiiiii

çağırınca geliyorum ben şekerim
öyle çıkıyorum sahneye.yoksa çıkmam
Kapı tam kapanacakti geldin ama geç geldin napayım o arada da uzuntuden midem kazindi yedim

:)) evet cnm hic pesini birakmak istemeyiz evlatlarimizin gelinler damatlar yandiii..

kızım olursa damadı eve almayı planlıyorum içgüveyi yani oğlum olursa zaten her türlü
o zamanlar gelsinde hele inşallah mürvetlerinide görürüz evlatlarımızın
onlar mutlu olsunlarda tek bizde mutlu oluruzzz

siz böyle programda hazırlayın ben gelirim ya ne demek..
ama çiçeklerimi unuttunuz hani nerdeler.
gelenlere bir demet çiçek veriyorlardı benim hatırladığım

melindam çiçekleri de yedi üzüntüdennn
bunlar da kalanlar

Ne öyle kız assolistler gibi olmaz ki canimm özleriz biz seni

Eyvaaah hissiz mi var:84::84::84: nerde çabuk yakalayalım

Heh aferin hepsini bi günde harcama kuzum bölüm bölüm yayınla merak edelim

datlum ya evde oturuyoruz işte,maç izliyoduk final varyaaa.
arjantini tutuyorum bennn.sizz

hala merak ediyormusun butun bu anlattıklarıma rağmen

datlum ya evde oturuyoruz işte,maç izliyoduk final varyaaa.
arjantini tutuyorum bennn.sizz

Bizde izliyoz ya hem izler hem takip ederim topiki:) benim kocam da arjantin tutuyo ben almanları seviyom kız onlar alsın

Ay çok teşekkür ederim tam duymaya muhtaç olduğum şeyler. Kese iyi kalbi atıyo normal ama düşük riski var tabi dedi işe gitmek yok dinlen dedi eşim sordudiğer içinde bebek gelişmeyen kese yapmış olabilir mi diye olabilir dedi. Salı günü güzel haberler paylaşırım umarım. Sen de kimbilir nasıl korkmuşsundur daha keseyi görmeden. 29 mayıs transfer benim de çok yakınmışız irtibatı koparmayalım canım :)

Kapı tam kapanacakti geldin ama geç geldin napayım o arada da uzuntuden midem kazindi yedim

hiçte bile geç gelmedim,bilgisayarı açtım hemen geldimm..bence sen çok acıkmışsın

evet çiçeklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr geç oldu amaaa neyseeeee

bunlar da kalanlar

yedi valla.bari birazını bırak kızım beeeee

ay nasıl özlemişiz birbirimizi kaç mesajdır sarılıyoruz
Valla ozlemisiz dur bidaha sarilayim

Sen gördün mü kız yoksa
bunlar da kalanlar

:125:

toplami kadar diil canim..sagolsun iidir kayinvalidem transferden sonra cok yardimci oldu allah razi olsun ama nihayetinde kaynana yaniii benimkinin bi inadi cok kötü(dedigim dediktir..bi de kendi kafasının icinde yasiyorr,ufacık bişeyi bugün alirr bi hafta kurarrr kurarrr sonra yok efendim boyle dedi boyle yapti..sonuctaa sırtında kanadi tepesinde haresi olsaa adi kayinvalide yaniii melek olmasi mumkun diiill

Banane banane yedim işte yedim
bende almanları tutuyom
her havuzun dibi aynı

benim kocam bu espiriyi çok yapar dayimda almanyada yaşıyor şimdi türkiyede geçen gün tavla oynuyorlar benim koca bu espiriyi yaptı dayım nededi biliyomusun almancada böyle bişey yok

kızlarrrr balımmmdan haber varmııı ???????????????????

Canim benimm..arada kacamak girip okuom ama yazacak kadar vakit tanimio esim..uzak kal dio netten kiziooo...bugun transferin 2.gununu de tamamladik cok sukur...sadce igne icini araba ile hastane ye gdip geldim yarindan itibarsn saglik ocagina giderim yurume yavas yavas...canlar benim transferden sonra kalan 3embriom icin hic ii konusmamislardi hatta bizde hc sormadik dun imha edilmistir die..bugun aradilar demesinler mi bi tanesi cok ii gelisti sonrada blast oldu durumu cok ii 6.gun dondurduk..ayy bi mutlu olduk anlatamam...test tarihiim 24 temmuz..Allahima yaslandim ben elimden geleni yaptim dilerim her kadin gibi bende anneligi yasarim..seherim cok saolun surekli aklinizdayim..oyle guzel dostlugunuz var ki insan imutlu eden..sizleri seviom.canlarim..hic belirtim yok..hamisler belirtiniz var mi ydiiii....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…