2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
ayy sen gitmedin mi olsun bebişle gidersin bidaa
kocan yalnız gitti ama sen bi başına kalmadın ki bebişin var Maşallah
2 kişisiniz kiiiiiiiiiii

Yok canim gidemedim yaa evet bebisle ben ikimiz kulaga guzel geliyo ama isleri ne guzel kocam yapiyodu,getir gotur vs koem olmayinca is basa dusuyo,o kotu oldu

geçmişi mi okumaya gittin nere kayboldun kız yinee
elma armutttttt:84::84: elma armuttttttttttttt:84::84:

yok yok kaybetmedin kazandın bile diyebilirizzz

artık cümle dagarcıgımdan siliyorum o cümleyi bugün itibariyle

bu kadarcık mı sadece tişikkirler mi hiç mi başka sölicek bişey yoktu yani

dobrovskiy diye bişe de yok, onu da çıkarabilirsin arşivden sabah işleme gircem ya çok gerginim zati üstüme gelme bebaam

Oooo çok sevi dim canım ne kadar güzel bir haber
Encede eşin çok iyi yapıyor uzak dur netten, dinlen meyve ye ceviz ye kendine çok iyi bak oldu mu...

İnşallah canım hemen yazıcam sana. Ben de hafta sonu çok yürüdüm gezdik vs ona bağlıyorum da işte kuruntu tabi bunlar. Dr son muayenede tatile gidebilirsin denize girebilirsin iğneyi bırak diyince o rahatlıkla alanyada tatil ayarladık biz de ve yaklaşık 3-4 dakika önce iptal ettim Allah sağlık versin de yine gideriz sen almanyaya ben alanyaya :):) annemi çağırıyorum ben hafta içi hafta sonu da eşim yardım ediyor ama hiç benim harcım değilmiş sürekli yatmak sen de lütfen dikkat et sağ salim atlatalım şu 3 ayı.

canm benm cok sevndm cok sukur haberm vardı transfernden ama göremeynce sor ded bıtanede bebısn var hıı donmuusssahanee canm ınsallah o kardesı olsunnbelırtıyı gec sen keyfını yasa suan hamıssın annesn ve olacaksında cok dıkkat et ılaclarını aksata hep dualarmdasın bıratnemm banada haber ver

dobrovskiy diye bişe de yok, onu da çıkarabilirsin arşivden sabah işleme gircem ya çok gerginim zati üstüme gelme bebaam

tamam madem öyle ozaman seni azat ediyorum
yarın inşallah herşey yolunda gider canım
Rabbim yardımcın olsun sonunda mujdeni al inşallah
gerilme gerilme herşey güzel olacak Allah ın izniyle

Iki dakika sosyal medyadayım kaçmış bizim kız sacindan tutucam kacamicak

tut vala hemen de kaçtı görüyormusun bida alıntı yapmıcam işte küstümmmm

Bende bende kustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…