ayy sen gitmedin mi olsun bebişle gidersin bidaa
kocan yalnız gitti ama sen bi başına kalmadın ki bebişin var Maşallah
2 kişisiniz kiiiiiiiiiii
Balim arkadaskm tekrar tebrikler ve bisi soricimmmm transfer sonrasids mi igne vurulumuyorrrrr
Yok canim gidemedim yaaevet bebisle ben ikimiz kulaga guzel geliyo ama isleri ne guzel kocam yapiyodu,getir gotur vs koem olmayinca is basa dusuyo,o kotu oldu
Aaaa kesinlikle öyle yapmalısın, toplu yemek daha güzel olur, ben her tabağa ayrı yapmadım, ortaya yaptım oradan servis yaptım.
yok yok kaybetmedin kazandın bile diyebilirizzz
artık cümle dagarcıgımdan siliyorum o cümleyi bugün itibariyle
bu kadarcık mı sadece tişikkirler mihiç mi başka sölicek bişey yoktu yani
Himmmmmm gecmos olsun . Soru geliyortttttt diger bebise ne olacak pekiiiiii kalacakmi orda
Canim benimm..arada kacamak girip okuom ama yazacak kadar vakit tanimio esim..uzak kal dio netten kiziooo...bugun transferin 2.gununu de tamamladik cok sukur...sadce igne icini araba ile hastane ye gdip geldim yarindan itibarsn saglik ocagina giderim yurume yavas yavas...canlar benim transferden sonra kalan 3embriom icin hic ii konusmamislardi hatta bizde hc sormadik dun imha edilmistir die..bugun aradilar demesinler mi bi tanesi cok ii gelisti sonrada blast oldu durumu cok ii 6.gun dondurduk..ayy bi mutlu olduk anlatamam...test tarihiim 24 temmuz..Allahima yaslandim ben elimden geleni yaptim dilerim her kadin gibi bende anneligi yasarim..seherim cok saolun surekli aklinizdayim..oyle guzel dostlugunuz var ki insan imutlu eden..sizleri seviom.canlarim..hic belirtim yok..hamisler belirtiniz var mi ydiiii....
Iki dakika sosyal medyadayım kaçmış bizim kız sacindan tutucam kacamicakgeçmişi mi okumaya gittin nere kayboldun kız yinee
elma armutttttt:84::84: elma armuttttttttttttt:84::84:
Kız sizin gelin çok güzelmişfiziği yüzü maşallah
Canim sali gunu rahminde kanama alani falan gormezsiniz merak etme..yaz ben cok telaslandim,baslamadan bi kac gun once buraz is yapmistim,biraz da ondan belki( neyse sonuc olarak bana da dr izin vermedigi icin Almanyaya gezmeye gidemedim esim bugun gitti,ben kaldim bir basima..bide bana saka olsun diye dr diyor ki, bosver napcaksin sen gitme birak kocan helgalarla rahat rahat gezsin bende biraktim napayim bebek icin
Kız Allah iyiliğini versin nerde gördün ben bile daha görmedim
Canim benimm..arada kacamak girip okuom ama yazacak kadar vakit tanimio esim..uzak kal dio netten kiziooo...bugun transferin 2.gununu de tamamladik cok sukur...sadce igne icini araba ile hastane ye gdip geldim yarindan itibarsn saglik ocagina giderim yurume yavas yavas...canlar benim transferden sonra kalan 3embriom icin hic ii konusmamislardi hatta bizde hc sormadik dun imha edilmistir die..bugun aradilar demesinler mi bi tanesi cok ii gelisti sonrada blast oldu durumu cok ii 6.gun dondurduk..ayy bi mutlu olduk anlatamam...test tarihiim 24 temmuz..Allahima yaslandim ben elimden geleni yaptim dilerim her kadin gibi bende anneligi yasarim..seherim cok saolun surekli aklinizdayim..oyle guzel dostlugunuz var ki insan imutlu eden..sizleri seviom.canlarim..hic belirtim yok..hamisler belirtiniz var mi ydiiii....
dobrovskiy diye bişe de yok, onu da çıkarabilirsin arşivdensabah işleme gircem ya çok gerginim zati üstüme gelme bebaam
Iki dakika sosyal medyadayım kaçmış bizim kız sacindan tutucam kacamicak
Sagol canim ama bende bi tane bebek var zaten,karistirdin sensorunun cevabi:diger kese kendiliginden kuculup kayboluyor genelde..
yokmu yanına gelip yardımcı olabilcek kimse:26:
Kız sizin gelin çok güzelmişfiziği yüzü maşallah
Iftiramivay vay
Resmini gördümf... de baktım etiket yapmışsın bende baktım
tamam madem öyle ozaman seni azat ediyorum
yarın inşallah herşey yolunda gider canım
Rabbim yardımcın olsun sonunda mujdeni al inşallah
gerilme gerilme herşey güzel olacak Allah ın izniyle
tut valahemen de kaçtı görüyormusun bida alıntı yapmıcam işte küstümmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?