bende almanları tutuyom
her havuzun dibi aynı
editörümmmmm hadi gel sende katıl bize
çok eğleniyosss biz
Banane banane yedim işte yedim
benim kocam bu espiriyi çok yapar dayimda almanyada yaşıyor şimdi türkiyede geçen gün tavla oynuyorlar benim koca bu espiriyi yaptı dayım nededi biliyomusun almancada böyle bişey yok
bende almanları tutuyom
her havuzun dibi aynı
almanlarımm mmmııı
Canim benimm..arada kacamak girip okuom ama yazacak kadar vakit tanimio esim..uzak kal dio netten kiziooo...bugun transferin 2.gununu de tamamladik cok sukur...sadce igne icini araba ile hastane ye gdip geldim yarindan itibarsn saglik ocagina giderim yurume yavas yavas...canlar benim transferden sonra kalan 3embriom icin hic ii konusmamislardi hatta bizde hc sormadik dun imha edilmistir die..bugun aradilar demesinler mi bi tanesi cok ii gelisti sonrada blast oldu durumu cok ii 6.gun dondurduk..ayy bi mutlu olduk anlatamam...test tarihiim 24 temmuz..Allahima yaslandim ben elimden geleni yaptim dilerim her kadin gibi bende anneligi yasarim..seherim cok saolun surekli aklinizdayim..oyle guzel dostlugunuz var ki insan imutlu eden..sizleri seviom.canlarim..hic belirtim yok..hamisler belirtiniz var mi ydiiii....
O ne demek ben duymamışım ki:44::44:
Ama ama mesut var orda napim seviyom
bişey demek değilmiş kuzum öyle uydurmuşlar işte
söylerken alman şivasi oluyo ya
Görmedim görmedim korkarım ben hırsızdan hem de sarı kafa çalan hırsız:18:
Oh oh almanlarım gol attı:118:
uydurmuşlar yani dimibizde çok bişey diyomuşuz gibi iyiki bi öğrenmişiz habire her havuzun dibi aynı diyoz her gördüğümz almana
sen zaten burdasın kuzum senide davet ettm ya ondan şey ettim di
olur tabiki sensiz olmaz zateneee günceldemisn şimdi yani sen
Ay çok teşekkür ederim tam duymaya muhtaç olduğum şeyler. Kese iyi kalbi atıyo normal ama düşük riski var tabi dedi işe gitmek yok dinlen dedi eşim sordudiğer içinde bebek gelişmeyen kese yapmış olabilir mi diye olabilir dedi. Salı günü güzel haberler paylaşırım umarım. Sen de kimbilir nasıl korkmuşsundur daha keseyi görmeden. 29 mayıs transfer benim de çok yakınmışız irtibatı koparmayalım canım :)
mesut türk bebeğim..
niye almanyada oynuyosa zaten
Hım hiç duymamışım bise de kaybetmemisim o zaman
hem suçlu hem güçlü
tabikide yok kız
güncel sayılırım, yar güncelim galiba, diğer topiklerde fink atıyom bi yandanuyumadan önce son sözlerim, tişikkirlir
hem suçlu hem güçlü
tabikide yok kız
Canim sali gunu rahminde kanama alani falan gormezsiniz merak etme..yaz ben cok telaslandim,baslamadan bi kac gun once buraz is yapmistim,biraz da ondan belki( neyse sonuc olarak bana da dr izin vermedigi icin Almanyaya gezmeye gidemedim esim bugun gitti,ben kaldim bir basima..bide bana saka olsun diye dr diyor ki, bosver napcaksin sen gitme birak kocan helgalarla rahat rahat gezsin bende biraktim napayim bebek icin
Canim sali gunu rahminde kanama alani falan gormezsiniz merak etme..yaz ben cok telaslandim,baslamadan bi kac gun once buraz is yapmistim,biraz da ondan belki( neyse sonuc olarak bana da dr izin vermedigi icin Almanyaya gezmeye gidemedim esim bugun gitti,ben kaldim bir basima..bide bana saka olsun diye dr diyor ki, bosver napcaksin sen gitme birak kocan helgalarla rahat rahat gezsin bende biraktim napayim bebek icin
Canim benimm..arada kacamak girip okuom ama yazacak kadar vakit tanimio esim..uzak kal dio netten kiziooo...bugun transferin 2.gununu de tamamladik cok sukur...sadce igne icini araba ile hastane ye gdip geldim yarindan itibarsn saglik ocagina giderim yurume yavas yavas...canlar benim transferden sonra kalan 3embriom icin hic ii konusmamislardi hatta bizde hc sormadik dun imha edilmistir die..bugun aradilar demesinler mi bi tanesi cok ii gelisti sonrada blast oldu durumu cok ii 6.gun dondurduk..ayy bi mutlu olduk anlatamam...test tarihiim 24 temmuz..Allahima yaslandim ben elimden geleni yaptim dilerim her kadin gibi bende anneligi yasarim..seherim cok saolun surekli aklinizdayim..oyle guzel dostlugunuz var ki insan imutlu eden..sizleri seviom.canlarim..hic belirtim yok..hamisler belirtiniz var mi ydiiii....
yok yapmadım bgnde dışarda yedik canım
sanırım ben yapamıcam o yemeği
izmire gidince annemlere yaparım bendehem sevinirler
ben bişey yapınca hoşlarına gidiyo uzaktan gidiyorum ya zevkli oluyo benim her yaptıgımı seviyorlar çok mutlu oluyorum
Aaaa kesinlikle öyle yapmalısın, toplu yemek daha güzel olur, ben her tabağa ayrı yapmadım, ortaya yaptım oradan servis yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?