2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

uydurmuşlar yani dimi bizde çok bişey diyomuşuz gibi iyiki bi öğrenmişiz habire her havuzun dibi aynı diyoz her gördüğümz almana

ayy canım hoşgeldin iyi yaptın bi haber aldık senden
Ne güzel demek dondurulmuş 6.gün embriyosu oldu çok güzel haber bu
Rabbim göbüşlerindekini sana bagışlasın dondurulmuş olan sonra kardeş olsun inşallah
belirtilere takılma canım Rabbim ol desin ve olsun yeterki çok çok iyi bak kendine Allah a emanet ol

sen zaten burdasın kuzum senide davet ettm ya ondan şey ettim di
olur tabiki sensiz olmaz zaten eee günceldemisn şimdi yani sen

güncel sayılırım, yar güncelim galiba, diğer topiklerde fink atıyom bi yandan uyumadan önce son sözlerim, tişikkirlir

Canim sali gunu rahminde kanama alani falan gormezsiniz merak etme..yaz ben cok telaslandim,baslamadan bi kac gun once buraz is yapmistim,biraz da ondan belki( neyse sonuc olarak bana da dr izin vermedigi icin Almanyaya gezmeye gidemedim esim bugun gitti,ben kaldim bir basima..bide bana saka olsun diye dr diyor ki, bosver napcaksin sen gitme birak kocan helgalarla rahat rahat gezsin bende biraktim napayim bebek icin

Hım hiç duymamışım bise de kaybetmemisim o zaman

yok yok kaybetmedin kazandın bile diyebilirizzz

hem suçlu hem güçlü

tabikide yok kız

artık cümle dagarcıgımdan siliyorum o cümleyi bugün itibariyle
güncel sayılırım, yar güncelim galiba, diğer topiklerde fink atıyom bi yandan uyumadan önce son sözlerim, tişikkirlir

bu kadarcık mı sadece tişikkirler mi hiç mi başka sölicek bişey yoktu yani

Himmmmmm gecmos olsun . Soru geliyortttttt diger bebise ne olacak pekiiiiii kalacakmi orda

ayy sen gitmedin mi olsun bebişle gidersin bidaa
kocan yalnız gitti ama sen bi başına kalmadın ki bebişin var Maşallah
2 kişisiniz kiiiiiiiiiii

Balim arkadaskm tekrar tebrikler ve bisi soricimmmm transfer sonrasids mi igne vurulumuyorrrrr

Aaaa kesinlikle öyle yapmalısın, toplu yemek daha güzel olur, ben her tabağa ayrı yapmadım, ortaya yaptım oradan servis yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…