- 8 Ekim 2012
- 9
- 415
- 56
- 40
Simdiii sira sana gelmiştii ensumm alıntı yapiim de bi yerden bi hatrini soriiim dedimmm ama fistikim benden once davranmiss:)))iyiyimm tatliş sen nasilsin?canimm benimm nasilsin iyisin dimi..
Uçç tabiiii tatlimm evrene pozitif mesaj gondermek de onemliii:)))ben pozitif dusuncenim gucune de inanirimm ne kaaa ii dusuncee o kaaa ii seyler hayattaa:))Deli yayok yok ben çok pozitifim daha başlamadan tedaviye olumlu sonuç alacağım günü düşünüyom ben uçtum
yarın daha doğrusu bugün yaklaşık 10 saat sonra başlıyorum :))))
Dogrudurr tatlimm canin sagolsun sen iyiysen sorun yok yeterkii iyi ol mutlu ol..bak bulustuk yine:))Benim aklım hep sizdeydi ama inan anca kendime geldim
sizlere çok alışmışım iyiki varsınız
bende agustosta cnm :))
liste zaten hep agustos eylul ekime yoneldi.. harika olacak hepimiz pespese
iyidirr canimmm
Eneee seher gelmiss hosgelmisss nasilsinn sehercim?
Simdiii sira sana gelmiştii ensumm alıntı yapiim de bi yerden bi hatrini soriiim dedimmm ama fistikim benden once davranmiss:)))iyiyimm tatliş sen nasilsin?
Phalacim keyifler nasil cicimm?
Dogrudurr tatlimm canin sagolsun sen iyiysen sorun yok yeterkii iyi ol mutlu ol..bak bulustuk yine:))
canimm canimmm ozledim seniii guzellik otuuu
hos bulduk canmm ben ıyıyım sen nasılsınn
Şükür Allahıma iyiğim, yerime eleman geldi işleri öğretiyorum o yüzden yoruluyorum. Pek bir değişiklik yokbyani canım anlayacağın, sen neler yapmaktasın?
güzellik otu ha sevdim bu ismi
Bu arada aklıma birşey getirdin, çocukken anneme koparacak çiçek bulamayınca ot koparıp götürürmüşüm
Sehercim merhaba görüşemiyoruz yaa
Kuzum iştenmi ayrılıyorsun :26:
güzellik otu ha sevdim bu ismi
Bu arada aklıma birşey getirdin, çocukken anneme koparacak çiçek bulamayınca ot koparıp götürürmüşüm
İyiyim bendee tatlım tesekkur ederimmhos bulduk canmm ben ıyıyım sen nasılsınn
canim benim.. guzel yuregin cocukluktan geliyor demekki.. ayy senin aynindan bi tane kucuk bi kiz kendime istiyorum:))
İyiyim bendee tatlım tesekkur ederimm
evet canm nasılsın ıyımısn görusmeyelı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?