2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Deli ya yok yok ben çok pozitifim daha başlamadan tedaviye olumlu sonuç alacağım günü düşünüyom ben uçtum
Uçç tabiiii tatlimm evrene pozitif mesaj gondermek de onemliii:)))ben pozitif dusuncenim gucune de inanirimm ne kaaa ii dusuncee o kaaa ii seyler hayattaa:))

Simdiii sira sana gelmiştii ensumm alıntı yapiim de bi yerden bi hatrini soriiim dedimmm ama fistikim benden once davranmiss:)))iyiyimm tatliş sen nasilsin?

kalp kalbe karsidir canim benim.. iyiyim ben cnm degisken ama genel olarak iyi..
asil sen tatlissin mavis:) cok optum

canimm canimmm ozledim seniii guzellik otuuu
güzellik otu ha sevdim bu ismi
Bu arada aklıma birşey getirdin, çocukken anneme koparacak çiçek bulamayınca ot koparıp götürürmüşüm

Son düzenleme:
güzellik otu ha sevdim bu ismi
Bu arada aklıma birşey getirdin, çocukken anneme koparacak çiçek bulamayınca ot koparıp götürürmüşüm

canim benim.. guzel yuregin cocukluktan geliyor demekki.. ayy senin aynindan bi tane kucuk bi kiz kendime istiyorum:))

canim benim.. guzel yuregin cocukluktan geliyor demekki.. ayy senin aynindan bi tane kucuk bi kiz kendime istiyorum:))

Ayyyy canım beniiim deme öyle çok utanıyorum ama kızın olursa sana benzesin anasının bir tanecik kızı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…