Tmm ben zayıf bi hatunum ama sen kendine bak ya maşallahın var güzellik
E misafir varsa normal kuzum. Dikkat et kendine tatlm ya benim de başım ağrıyo bugün çok
Evet evet çok güzel oldukız senin f...var mi ekleyelim birbirimizi
Olabilirde ama dağılmasını sağlıyor progestan yağlı bir iğne vurunca taş gibi kalıyo 3 yada 4 günde dağılıyo böylede etkisi az olmaz mı vucuda em güzeli doktora yada tanıdık varsa sormak lazım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Nasil olsunnn cicim aynı tasss ayni hamammm istee biraktigin gibiyizz yanii..cok sevindim buralara donmene tekrar hoşgeldin tatlimÇok şükür iyiyim fıstık sen nasılsın nasıl gidiyor hayat
sen pozitif sonuc falan yazmissinya bi an gun bekliyorsun sandim:))) yaslilik istee
Kuzum yaaaaaa ben sana çok özeniyorum senin kadar güçlü olabilsem keşkeeeeeee
ben 2. Tedavimde çok yıkıldım sen kaç kere denedin ama maşallahhhh çok güçlüsün ben anca kendime gelebildim :85:
aaayyy kimler de gelirmişşşşşşşÇok şükür iyiyim fıstık sen nasılsın nasıl gidiyor hayat
Deli yayok yok ben çok pozitifim daha başlamadan tedaviye olumlu sonuç alacağım günü düşünüyom ben uçtum
Nasil olsunnn cicim aynı tasss ayni hamammm istee biraktigin gibiyizz yanii..cok sevindim buralara donmene tekrar hoşgeldin tatlim
Nasil olsunnn cicim aynı tasss ayni hamammm istee biraktigin gibiyizz yanii..cok sevindim buralara donmene tekrar hoşgeldin tatlim
:)) en guzeliiii ne dusunursen onu cekersinnn
İyi beaa nası olsun iş ev ev iş gidiiip geliyik
Sana birşey diyim 2 hafta önce başladık 3 gün sürdü hemen hemen bütün kızlar sayfada resimlerini paylaştı çok hoş oldu birbirimizi gördük daha da sevdik ay biz çooook güzel kaynaştık ve çok iyi arkadaş olduk
canim sende guclusun.. ne demek yikilmak hemen toparlanip yeni tedaviyi dusunmek en guzeli.. Rabbim hepimize bi gun tayin etti bebis icin:)) hic ara vermee ve kendi icine kapanma yeterki cnm..
aaayyy kimler de gelirmişşşşşşş
Eneee seher gelmiss hosgelmisss nasilsinn sehercim?ne haber fıstıklarrrrrrrrr
yarın daha doğrusu bugün yaklaşık 10 saat sonra başlıyorum :))))Ben geldim iyikide gelmişim yaaaa hepimize tek tek sarılmak geldi içimden
Kuzum sen tedaviye başlamışsın yanlış okumadıysam doğrumu
Canımsın yaaaaa
Bi aksilik çıkmazsa eylül gibi düşünüyorum sıfırdan başlıcam
ne haber fıstıklarrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?