2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Hayir canim ilacin dagilmasi icin en guzel yontem kolonyali pamukla hafif cok bastirmadan ovmak yada sicak bir bezi cok sicak olmayan temiz bir bezle onla ovmak.bastirmadan.bastirirsan ilac disari cikabilir.ben hemsireyim gulum bizde cok yapiyoduk ondan soledim.oyle yaparsan ilac bozulur:-(

Son düzenleme:
sen pozitif sonuc falan yazmissinya bi an gun bekliyorsun sandim:))) yaslilik istee

Deli ya yok yok ben çok pozitifim daha başlamadan tedaviye olumlu sonuç alacağım günü düşünüyom ben uçtum

Kuzum yaaaaaa ben sana çok özeniyorum senin kadar güçlü olabilsem keşkeeeeeee
ben 2. Tedavimde çok yıkıldım sen kaç kere denedin ama maşallahhhh çok güçlüsün ben anca kendime gelebildim :85:

canim sende guclusun.. ne demek yikilmak hemen toparlanip yeni tedaviyi dusunmek en guzeli.. Rabbim hepimize bi gun tayin etti bebis icin:)) hic ara vermee ve kendi icine kapanma yeterki cnm..

canimm canimmm ozledim seniii guzellik otuuu

canim sende guclusun.. ne demek yikilmak hemen toparlanip yeni tedaviyi dusunmek en guzeli.. Rabbim hepimize bi gun tayin etti bebis icin:)) hic ara vermee ve kendi icine kapanma yeterki cnm..

Canımsın yaaaaa
Bi aksilik çıkmazsa eylül gibi düşünüyorum sıfırdan başlıcam

Iki gündür gelemedim bende kizcelerim..kinakizimin dogum günüydü bugün ona dogumgunu cicileri hazirladik kocimle..cok guzel bi tütü yaptik badisine deniz 1 yaşında yazdik cokk guzel oldu..sizinlede paylasicaktim o kadar resim cektim ama ne hizliresim.com dan ne de direk kk dan mesaj bolumunden yukleyemedim((baska bi yol bilen varmi ki???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…