2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canim ilaci bozabilirsin o sekilde ben yapma derim...bozulursada agri yapmaz ama etkisi olmaz:-(

Olabilirde ama dağılmasını sağlıyor progestan yağlı bir iğne vurunca taş gibi kalıyo 3 yada 4 günde dağılıyo böylede etkisi az olmaz mı vucuda em güzeli doktora yada tanıdık varsa sormak lazım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Güzellikkkkkkkkkkkkkkkkkkk nasılsın beaa

İyi beaa nası olsun iş ev ev iş gidiiip geliyik
Sana birşey diyim 2 hafta önce başladık 3 gün sürdü hemen hemen bütün kızlar sayfada resimlerini paylaştı çok hoş oldu birbirimizi gördük daha da sevdik ay biz çooook güzel kaynaştık ve çok iyi arkadaş olduk

Son düzenleme:

Tühhhhhh kaçırdım desene Kıskandım şimdi sizi

Yaw maşallahhhh sen manken gibisin çoook özeniyorum sana

Tmm ben zayıf bi hatunum ama sen kendine bak ya maşallahın var güzellik

Kuzum buralar çok yoğunum eşimin annannesi ve dedesi geldi onlarlayiz dünde migrenim tuttu yattım oyüzden arada okuyup çıktım cevap yazamadım

Bencede bu kadr ayrı kalmayalimseni çok seviyoruz ki

E misafir varsa normal kuzum. Dikkat et kendine tatlm ya benim de başım ağrıyo bugün çok

Evet evet çok güzel oldu kız senin f...var mi ekleyelim birbirimizi

cnm senin nezaman transferin oldu kacirdimmi bennn

Yok kız olmadım eylülde başlıcam tedaviye ekimde de evlilik yıl dönümüm var ona denk getircem insallah pozitifimi

wayyyy kimlerrr gelmisss:)) hosgeldin cnmm yaa bir daha bukadar ara verme ozlettin kendinii sekerrr

Kuzum yaaaaaa ben sana çok özeniyorum senin kadar güçlü olabilsem keşkeeeeeee
ben 2. Tedavimde çok yıkıldım sen kaç kere denedin ama maşallahhhh çok güçlüsün ben anca kendime gelebildim :85:

cnm kacirmisim sonucun pozitifmii tebrikler.. masallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…