Ay kimler gelmişözledik seni bitanem bidaha bu kadar ayrı kalmayalim
Kuzumm ben varım
İnşallah cnm benim
Ayyyy çok yedim yaw gittikce kilo alıyorım
Canim ilaci bozabilirsin o sekilde ben yapma derim...bozulursada agri yapmaz ama etkisi olmaz:-(
Vay vay vay kimler gelmiş kimler. Nihayet hoş gelmiş seni küçük tatlı çakıltaşcık
Ramazanda normal canim ya ama o fıstık gibi vücudumuzu bozmayalim lütfen
Kuzum buralar çok yoğunum eşimin annannesi ve dedesi geldi onlarlayiz dünde migrenim tuttu yattımNerdesin kız sen:)
Canım ciğerim bende özledim söz birdaha bu kadar ara vermicem
Güzellikkkkkkkkkkkkkkkkkkk nasılsın beaa
Canım ciğerim bende özledim söz birdaha bu kadar ara vermicem
Kuzum buralar çok yoğunum eşimin annannesi ve dedesi geldi onlarlayiz dünde migrenim tuttu yattımoyüzden arada okuyup çıktım cevap yazamadım
Bencede bu kadr ayrı kalmayalimseni çok seviyoruz ki
Cupcakecimm hosgeldin canimcim nasilsinnnn??İnşallah cnm benim
Ayyyy çok yedim yaw gittikce kilo alıyorım
İyi beaa nası olsun iş ev ev iş gidiiip geliyik
Sana birşey diyim 2 hafta önce başladık 3 gün sürdü hemen hemen bütün kızlar sayfada resimlerini paylaştı çok hoş oldu birbirimizi gördük daha da sevdik ay biz çooook güzel kaynaştık ve çok iyi arkadaş olduk
Insallah birlikte alırız pozitiflerimizi:))
Yaw maşallahhhh sen manken gibisin çoook özeniyorum sana
Kuzum buralar çok yoğunum eşimin annannesi ve dedesi geldi onlarlayiz dünde migrenim tuttu yattımoyüzden arada okuyup çıktım cevap yazamadım
Bencede bu kadr ayrı kalmayalimseni çok seviyoruz ki
İyi beaa nası olsun iş ev ev iş gidiiip geliyik
Sana birşey diyim 2 hafta önce başladık 3 gün sürdü hemen hemen bütün kızlar sayfada resimlerini paylaştı çok hoş oldu birbirimizi gördük daha da sevdik ay biz çooook güzel kaynaştık ve çok iyi arkadaş olduk
Phalacim keyifler nasil cicimm?Vay vay vay kimler gelmiş kimler. Nihayet hoş gelmiş seni küçük tatlı çakıltaşcık
cnm senin nezaman transferin oldu kacirdimmi bennn
wayyyy kimlerrr gelmisss:)) hosgeldin cnmm yaa bir daha bukadar ara verme ozlettin kendinii sekerrr
phalaya katılıyorum canım biliyosun bende7 sinde öğrendim gebeliği daha yeni yeni o ağrılar azaldı sanki böyle lök diye adet boşalcak gibi ve ağrı hissediyordum ve şuan gebeyim inşallah seninde öyledir test günün ne zaman dı
Cupcakecimm hosgeldin canimcim nasilsinnnn??
Yok kız olmadım eylülde başlıcam tedaviyeekimde de evlilik yıl dönümüm var ona denk getircem insallah pozitifimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?