Bugun kinakizimin dogumgunuydu teyzesi ona tütü yaptim bi de yazi yazdim badisinee kocimde yardim etti resmini çekmiştim ama yukleyemedim
Biliyorumm tatlimm..son zaman gorustunuzmu hic umutluyla:)))büyümüş mü göbüs iice:))
İnşallah canım sende pozitşf ol gerçi sen pozitifsinde
Ayy kız bizde buluşalım ama eylül itibarıyle buluşalım:) ne güzel olur kuzum yaa
Rahatladım kuzum da gazze haberleri içimi yakiyo ya(
hımm olabiler cicimm ne kadar küçük olmalı biliomusun pikiTüh gene bir ar yğklemeyi dene canı ha bu arada resim büyükse yüklemez küçültmen lazım
Kız benim canım tedavi çekti
Ayy kız bizde buluşalım ama eylül itibarıyle buluşalım:) ne güzel olur kuzum yaa
Rahatladım kuzum da gazze haberleri içimi yakiyo ya(
Yazını okuduğumda Kalbim nasıl hızlı attı anlatamam biranda kendimi hamile gibi hissettim
Kurban olduğum allahımmmmmm bizlere tez zamanda hayırlı sağlıklı bebişler nasip olıur inşallahhhhhhhhhhh bu topik bebek haberleriyle dolar taşar inşallahhh
yaa ahh benmde hayalm dogar dogmaz gıydırecem tutuyuuuuuBugun kinakizimin dogumgunuydu teyzesi ona tütü yaptim bi de yazi yazdim badisinee kocimde yardim etti resmini çekmiştim ama yukleyemedim
Oy yerim kız seniYaaa olurmu oyle sey ben guzel yegenimee hediyee yaparimkii sen yeter kii kendin gibi guzel bi kiz dogur..kapiya teslim bilem yapatim ayoll hem gelir mincririm onu:))
Amin inşallah kuzum okuması bile güzel kim bilir kendi nasıldırbenim icime dogan su senin, melindanin ve cupcalovenin ikizleriniz olacak..
Sorma sorma ama bunlar ne ilk olacak ne son fakir savunmasız devletlerin sonu maalesef böyle oluyor Allah yardım etsin sebep olanlarıda kahretsin
Kuzum sen nerde oturuyordun bi ara kartala çok geliyordun
Aynen öyle canim Allahım yardımcıları olsun
Pendikteyim kuzum ben ya çok yakıniz buluşalım valla çok güzel olur:) evet eşim orda kontrol oluyo ağustosta yine kartaldayız okul başlayınca buluşalım canim malum tatil memleketteyız haberlesiriz eylülde:)
biliosun aslındaa ilk buluşmanızda aramıştım fatma yı:)selamımı sölemişti ama nickimin telaffuzu zor oldugundan ben oldugumun anlamamış olabilirsin tatlım..istanbul da olsam gelirdim valla amaa manisadan zorrYeni görüştük sayılır bana gelmişti göbişi çok tatlı olmuş maşallahhhhh
Ben bilmiyordum umutluyla konuştuğunu :26:Sende gel birdahaki buluşmamızda çok mutlu olurum
Valla süper olur Hayır demembenmdeevalla para olsada 1 ay yapsak 1 ay dursakk
Ebetttt benim dee yaaa ama sonu pozitif olanindann ya mumkunse
biliosun aslındaa ilk buluşmanızda aramıştım fatma yı:)selamımı sölemişti ama nickimin telaffuzu zor oldugundan ben oldugumun anlamamış olabilirsin tatlım..istanbul da olsam gelirdim valla amaa manisadan zorr
oyyyyy kesin buluşalım çok yakınız biz
Kesinlikle kuzumm heyecanlandim bak
Aynen öyle canim Allahım yardımcıları olsun
Pendikteyim kuzum ben ya çok yakıniz buluşalım valla çok güzel olur:) evet eşim orda kontrol oluyo ağustosta yine kartaldayız okul başlayınca buluşalım canim malum tatil memleketteyız haberlesiriz eylülde:)
İnşallahhhhh buluştuğumuzda ikimizde hamile oluruz
Bende bendeama izmirden gelemem ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?