2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Bugun kinakizimin dogumgunuydu teyzesi ona tütü yaptim bi de yazi yazdim badisinee kocimde yardim etti resmini çekmiştim ama yukleyemedim

Tüh gene bir ar yğklemeyi dene canı ha bu arada resim büyükse yüklemez küçültmen lazım

Ayy kız bizde buluşalım ama eylül itibarıyle buluşalım:) ne güzel olur kuzum yaa

Rahatladım kuzum da gazze haberleri içimi yakiyo ya(

Sorma sorma ama bunlar ne ilk olacak ne son fakir savunmasız devletlerin sonu maalesef böyle oluyor Allah yardım etsin sebep olanlarıda kahretsin

inşallah canmm ınsallahhh

Yaaa olurmu oyle sey ben guzel yegenimee hediyee yaparimkii sen yeter kii kendin gibi guzel bi kiz dogur..kapiya teslim bilem yapatim ayoll hem gelir mincririm onu:))
Oy yerim kız seniamin inşallah bitanem seninde kızın senin gibi olsun
benim icime dogan su senin, melindanin ve cupcalovenin ikizleriniz olacak..
Amin inşallah kuzum okuması bile güzel kim bilir kendi nasıldır

Sorma sorma ama bunlar ne ilk olacak ne son fakir savunmasız devletlerin sonu maalesef böyle oluyor Allah yardım etsin sebep olanlarıda kahretsin

Aynen öyle canim Allahım yardımcıları olsun

Kuzum sen nerde oturuyordun bi ara kartala çok geliyordun

Pendikteyim kuzum ben ya çok yakıniz buluşalım valla çok güzel olur:) evet eşim orda kontrol oluyo ağustosta yine kartaldayız okul başlayınca buluşalım canim malum tatil memleketteyız haberlesiriz eylülde:)

oyyyyy kesin buluşalım çok yakınız biz

Yeni görüştük sayılır bana gelmişti göbişi çok tatlı olmuş maşallahhhhh
Ben bilmiyordum umutluyla konuştuğunu :26:Sende gel birdahaki buluşmamızda çok mutlu olurum
biliosun aslındaa ilk buluşmanızda aramıştım fatma yı:)selamımı sölemişti ama nickimin telaffuzu zor oldugundan ben oldugumun anlamamış olabilirsin tatlım..istanbul da olsam gelirdim valla amaa manisadan zorr

biliosun aslındaa ilk buluşmanızda aramıştım fatma yı:)selamımı sölemişti ama nickimin telaffuzu zor oldugundan ben oldugumun anlamamış olabilirsin tatlım..istanbul da olsam gelirdim valla amaa manisadan zorr

Şimdi hatırladım aynen nickin zor olduğu için söyleyememişti doğru yaaaaa
Birgün yolun istanbula düştüğünde kesin görüşelim cnm benim

Bende bendeama izmirden gelemem ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…