Allahimmmmm kimler gelmisssssssss hos gelmisssssskuzummmmm seni cok.ozledikkkkkkkk nasilsin bitanemmmm...bu kadar uzaklik yeter gayriii...daha yuz yuze buluscaktik yaw biz..yapsak ya bulusma olayini
phalaya katılıyorum canım biliyosun bende7 sinde öğrendim gebeliği daha yeni yeni o ağrılar azaldı sanki böyle lök diye adet boşalcak gibi ve ağrı hissediyordum ve şuan gebeyim inşallah seninde öyledir test günün ne zaman dı
Hiç moralini bozma sonra boşuna moralini bozduğuna üzülürsün
Inşallah öyle olur adet öncesi gibi hani kasıklar gevşer ya (pardon )ishal gibi oluruz öyle de olmaya başladım( ilk denemede başarısız olanlardan olacam galiba kızlar bunları düşünmeden yapamıyorum engelleyemiyorum
Gunaydin kizlarrr
Rabbim bu mubarek gunde filistinde yasayan müslüman kardeşlerimizin yardımcısı ol.
Televizyonu actım cogu kanalda israilin filistini karadan vurdugunu soyluyor.
Sen masum insanların yardimcisi oll.((
Günaydın kızlar
Yarın doktor randevum var ve yine çok stres yaptım offf
Sanırım Gazze'deki masum insanların ölmesi beni çok etkiledi
Kara bulutları dağıtamıyorum bi türlü
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
şuan adetliyim bitince okurum41 tane Meryem suresi okuyacağız, cumartesi günü aynı zamanda başlayalım ve 41 gün boyunca her gün okuyalım. (adetliysek ara verip adetimiz bitince kaldığımız yerden tekrar başlayacağız)Katılmak isteyenler bana alıntı yaparak ismini yazdıra bilirler.[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD]KAÇ
KİŞİYİZ
[/TD]
[TD="align: left"]NİCK
[/TD]
[TD]SAYI
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD="align: left"]phala
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Günaydın kızlar bugun 8 güne girdik bakalım geri sayım başladı inş olumlu sonuç almak nasip olsun hayırlısıyla bu mubarek cumanın hürmetine ettiğimz dualrımz kabul olsun inşEki Görüntüle 1192482 Eki Görüntüle 1192481
Amin
Benimde 8. günüm
Dün ağlama krizine girdim. Yine olmayacak gibi geliyor. Umarım güzel bir süpriz yaşarız
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ceydammmm yapıcam ama kocamın haberi olmayacakkkCanım bende bu sefer idrar testi yapacağım, daha zevkli oluyorson günü beklemek adamı yiğiyor
Adet problemim yok kesintisiz okuyabilirim canım :)41 tane Meryem suresi okuyacağız, cumartesi günü aynı zamanda başlayalım ve 41 gün boyunca her gün okuyalım. (adetliysek ara verip adetimiz bitince kaldığımız yerden tekrar başlayacağız)Katılmak isteyenler bana alıntı yaparak ismini yazdıra bilirler.[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD]KAÇ
KİŞİYİZ
[/TD]
[/TD]
[TD]SAYI
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD="align: left"]tasruk[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Gunaydin kizlarrr
Rabbim bu mubarek gunde filistinde yasayan müslüman kardeşlerimizin yardımcısı ol.
Televizyonu actım cogu kanalda israilin filistini karadan vurdugunu soyluyor.
Sen masum insanların yardimcisi oll.((
41 tane Meryem suresi okuyacağız, cumartesi günü aynı zamanda başlayalım ve 41 gün boyunca her gün okuyalım. (adetliysek ara verip adetimiz bitince kaldığımız yerden tekrar başlayacağız)Katılmak isteyenler bana alıntı yaparak ismini yazdıra bilirler.[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD]KAÇ
KİŞİYİZ
[/TD]
[/TD]
[TD]SAYI
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ceydammmm yapıcam ama kocamın haberi olmayacakkk...offf ne yapayım merak edıom:18::18: ama sonucu da nedense öğrenmek ıstemıomm..erken mı acaba 8. gun:44::44:..olumsuz almak cok uzucu yaaaa ..Allahım hepimize hayırlı olumlu sonuclar göstersınnn
41 tane Meryem suresi okuyacağız, cumartesi günü aynı zamanda başlayalım ve 41 gün boyunca her gün okuyalım. (adetliysek ara verip adetimiz bitince kaldığımız yerden tekrar başlayacağız)Katılmak isteyenler bana alıntı yaparak ismini yazdıra bilirler.[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD]KAÇ
KİŞİYİZ
[/TD]
[/TD]
[TD]SAYI
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
hayırlı cumalar kızlar..
rabbbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?