2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Allahimmmmm kimler gelmisssssssss hos gelmisssssskuzummmmm seni cok.ozledikkkkkkkknasilsin bitanemmmm...bu kadar uzaklik yeter gayriii...daha yuz yuze buluscaktik yaw biz..yapsak ya bulusma olayini

Canım bende bu sefer idrar testi yapacağım, daha zevkli oluyor son günü beklemek adamı yiğiyor

41 tane Meryem suresi okuyacağız, cumartesi günü aynı zamanda başlayalım ve 41 gün boyunca her gün okuyalım. (adetliysek ara verip adetimiz bitince kaldığımız yerden tekrar başlayacağız)Katılmak isteyenler bana alıntı yaparak ismini yazdıra bilirler.

[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD]KAÇ
KİŞİYİZ

[/TD]
[TD="align: left"]NİCK
[/TD]
[TD]SAYI
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD="align: left"]phala
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:

10.günüm.. Pazar test tarihim ..

Hiç moralini bozma sonra boşuna moralini bozduğuna üzülürsün

Inşallah öyle olur adet öncesi gibi hani kasıklar gevşer ya (pardon )ishal gibi oluruz öyle de olmaya başladım ( ilk denemede başarısız olanlardan olacam galiba kızlar bunları düşünmeden yapamıyorum engelleyemiyorum

Gunaydin kizlarrr

Rabbim bu mubarek gunde filistinde yasayan müslüman kardeşlerimizin yardımcısı ol.
Televizyonu actım cogu kanalda israilin filistini karadan vurdugunu soyluyor.
Sen masum insanların yardimcisi oll. ((

Son düzenleme:

Eğer test tarihine bir kaç gün kalmışsa idrar testi yap kendini böyle üzme

Gunaydin kizlarrr

Rabbim bu mubarek gunde filistinde yasayan müslüman kardeşlerimizin yardımcısı ol.

Amin inşallah inşallah

Günaydın kızlar

Yarın doktor randevum var ve yine çok stres yaptım offf

Sanırım Gazze'deki masum insanların ölmesi beni çok etkiledi

Kara bulutları dağıtamıyorum bi türlü

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kendine stres yapma canım bu aşamalar çok önemli,benim de tüp bebek bayramdan sonraya kaldı.bayramda çalışıyorlarmış ama anneme gideceğim.ılacı bir kaç gün fazla içeceğim.geç adet olacağım.

şuan adetliyim bitince okurum

Son düzenleme:
41 tane Meryem suresi okuyacağız, cumartesi günü aynı zamanda başlayalım ve 41 gün boyunca her gün okuyalım. (adetliysek ara verip adetimiz bitince kaldığımız yerden tekrar başlayacağız)Katılmak isteyenler bana alıntı yaparak ismini yazdıra bilirler.

[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD]KAÇ
KİŞİYİZ

[/TD]
[TD="align: left"]NİCK
[/TD]
[TD]SAYI
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD="align: left"]phala
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD="align: left"]tasruk[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Amin
Benimde 8. günüm
Dün ağlama krizine girdim. Yine olmayacak gibi geliyor. Umarım güzel bir süpriz yaşarız

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin
Benimde 8. günüm
Dün ağlama krizine girdim. Yine olmayacak gibi geliyor. Umarım güzel bir süpriz yaşarız

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen canım iğnelerden mi nedir anlamadım bende transferın 5.gunu ağladım... gıttım doktorun yanına..kızdı bana...ne hissedeceksin 5.gun belirti neden arıyorsun..belirti diye bişey yok...sadece suna okdaklan dedı sen ve bız elımızden gelenı yaptık..gerisi Allahın işi..karıısılmaz artık bundan sonrasına...oyle aglayınca rahatladım ama ara ara duygu dalgalanması yasıom işteeeAllahım emeklerimizi karşılıksız koymasın ya Rabbim onları bize hayırlı saglıklı salih evlatlar olarak nasip etsinnnn

Canım bende bu sefer idrar testi yapacağım, daha zevkli oluyor son günü beklemek adamı yiğiyor
ceydammmm yapıcam ama kocamın haberi olmayacakkk...offf ne yapayım merak edıom:18::18: ama sonucu da nedense öğrenmek ıstemıomm..erken mı acaba 8. gun:44::44:..olumsuz almak cok uzucu yaaaa..Allahım hepimize hayırlı olumlu sonuclar göstersınnn

Adet problemim yok kesintisiz okuyabilirim canım :)

Gunaydin kizlarrr

canım sabahtan beri moralim çok bozuk Rabbim bu israili kahretsin vicdansızlar çocukları nasıl da vuruyorlar içim sızlıyor

canım bende katılabilirim :)

canım bugün 8. günmüş erken canım :) 10. günü bekle bence :)

Bende katılmak istiyorum

hayırlı cumalar kızlar..
rabbbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…