2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
oyyyyy kesin buluşalım çok yakınız biz

keşke bende olsaydımmmm

Benimde çok uykum var gözlerim kapanıyorsahur biter bitmez cuppa yatak

ne guzelll yarın bıde dıscıye gıdecm ama oruc tutacam bozulmaz tut dedı doktor ıgne yapmıcakmıs

Sen nerdeydin kuzum:)

Gel gel sende gel

Bu sene vakit yok canim da önünüzdeki sene istiyo eşim tabi hamis olursam doğum yaza gelemeyiz ki Allahım tedavi başlamadan hamile kaldım da doğum düşünüyom

keske gelebılssmmmm

Bunu öğrendiğim çok iyi oldu bu seferkinde bende böyle yaparım:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayyyyyyyyyyyyy çok guzellllllllllll
Begenmene sevindim tatlimm ilk denemeydi olurmu olmazmi becerebilirmiyim derken oldu sanki:))benim de cok icime sindi..fistigin uzerindede o kadar guzel durdu kii bi de popo da bez boylee kaldırıyo etegi havaya ayy deli oldum delii severken

Günaydın kızlar bugun 8 güne girdik bakalım geri sayım başladı inş olumlu sonuç almak nasip olsun hayırlısıyla bu mubarek cumanın hürmetine ettiğimz dualrımz kabul olsun inş

Canimmmm dualarina tum yuregimle Aminnnnnnnn diyorum..Rabbim hepjmizin kalbinden geceni hakkinda hayirli eylesin...cnm benim de 7.gunum hic belirti yok:18:yarin bi idrar testi yapiyim diomsenin test gunu ne zaman benim taaaaa persembe yaaaawww

Benim aklım hep sizdeydi ama inan anca kendime geldim
sizlere çok alışmışım iyiki varsınız

Allahimmmmm kimler gelmisssssssss hos gelmisssssskuzummmmm seni cok.ozledikkkkkkkknasilsin bitanemmmm...bu kadar uzaklik yeter gayriii...daha yuz yuze buluscaktik yaw biz..yapsak ya bulusma olayini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…