Valla süper olur Hayır demem
Inşallah tatlisim
Offf offf gel ekim gel gel gel ekim gel gel
olduu sanırsammmm kiiiiii
yaa bendee bendeeeeGelmiyon mu hiç istanbula kuzum gel geleşimin ızmirde akrabaları var gelirsek fln haberlesiriz kuzum
oyyyyy kesin buluşalım çok yakınız biz
Aynen öyle canim Allahım yardımcıları olsun
Pendikteyim kuzum ben ya çok yakıniz buluşalım valla çok güzel olur:) evet eşim orda kontrol oluyo ağustosta yine kartaldayız okul başlayınca buluşalım canim malum tatil memleketteyız haberlesiriz eylülde:)
Gelmiyon mu hiç istanbula kuzum gel geleşimin ızmirde akrabaları var gelirsek fln haberlesiriz kuzum
bu gunn hıc uykum yok yaaaaaaaaaaaa:26:
yaa bendee bendeeee
keşke bende olsaydımmmm
süper olur
oldu oldu bu gece gormeseydim catlardim
Ellerine sağlık süper olmuş bayıldım
Benimde çok uykum var gözlerim kapanıyorsahur biter bitmez cuppa yatak
Sen nerdeydin kuzum:)
Gel gel sende gel
Bu sene vakit yok canim da önünüzdeki sene istiyo eşim tabi hamis olursam doğum yaza gelemeyiz kiAllahım tedavi başlamadan hamile kaldım da doğum düşünüyom
Sen nerdeydin kuzum:)
Gel gel sende gel
Bu sene vakit yok canim da önünüzdeki sene istiyo eşim tabi hamis olursam doğum yaza gelemeyiz kiAllahım tedavi başlamadan hamile kaldım da doğum düşünüyom
Bunu öğrendiğim çok iyi oldu bu seferkinde bende böyle yaparım:)Hayir canim ilacin dagilmasi icin en guzel yontem kolonyali pamukla hafif cok bastirmadan ovmak yada sicak bir bezi cok sicak olmayan temiz bir bezle onla ovmak.bastirmadan.bastirirsan ilac disari cikabilir.ben hemsireyim gulum bizde cok yapiyoduk ondan soledim.oyle yaparsan ilac bozulur:-(
Begenmene sevindim tatlimm ilk denemeydi olurmu olmazmi becerebilirmiyim derken oldu sanki:))benim de cok icime sindi..fistigin uzerindede o kadar guzel durdu kii bi de popo da bez boylee kaldırıyo etegi havaya ayy deli oldum delii severkenayyyyyyyyyyyyy çok guzellllllllllll
Tesekkur ederimm tatlimm :))süper olmuş bu ellerine sağlık canım
Canimmmm dualarina tum yuregimle Aminnnnnnnn diyorum..Rabbim hepjmizin kalbinden geceni hakkinda hayirli eylesin...cnm benim de 7.gunum hic belirti yok:18:yarin bi idrar testi yapiyim diomGünaydın kızlar bugun 8 güne girdik bakalım geri sayım başladı inş olumlu sonuç almak nasip olsun hayırlısıyla bu mubarek cumanın hürmetine ettiğimz dualrımz kabul olsun inşEki Görüntüle 1192482 Eki Görüntüle 1192481
Benim aklım hep sizdeydi ama inan anca kendime geldim
sizlere çok alışmışım iyiki varsınız
Kız benim canım tedavi çekti
hımm olabiler cicimm ne kadar küçük olmalı biliomusun piki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?