2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
sana ne olsa yakisir guzelim.. :))) deniz gozlummm

Ahhhh tatlimm sagolasinn:))cok moralim bozuldu ama yaa oturup aglaycaktim sinirimden..sukur ki toparlandi ama benim kendi rengim hakkatenn cok guzelmis((napalimm görmüş olduk yaşamis olduk...biraz degisiklik iidir dimi ama..sen nasilsin canimcim

Canlarimmm hepinize simdiden sevdiklerinizle iyi bayramlar dilerim..Rabbim nice bayramlara erdirsin...operimmm bolca

Saol tatlmm sana da iyi bayramlar bi sonraki bayrama bebisleri gobuse yerleştiriyoz insallah

Hehe kız koca sözü dinlemedin adamın ahı tuttu heralde neyse ki toparlamışsın canim bayram öncesi kötü olurdu yoksa

Iyi bayramlar dilerim hepinizeeeee kizxxlarr

Saol tatlmm sana da iyi bayramlar noldu bebisler ne zaman transfer oluyo bakim canim merak ettim

Kızçelerim hepimizin bayramını şimdiden kutluyorum..
Fırsat buldukça gelmeye çalışırım...
Evlatsız son bayramımız olsun inşallah

Canim Sanada sevdiklerinle nice bayramlar dilerim,bayramlar yoğun geçiyor malum,hepimizin girmesi biraz zor olacak

Kızlar kayınpederim bu gece vefat etti. Yarın Konya'ya gidiyoruz cenazeye...Eşim perişan Ben de çok severdim Allah mekanını cennet eylesin ((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim başınız sağolsun,allah mekânın cennet etsin.sizlere ve evladina uzun ömür versin...

sana ne olsa yakisir guzelim.. :))) deniz gozlummm

Cancagizimmm idrar testinde cikmayabilir..neden uzuosun kendini hemen..benim degerim 373 ciktiginda bile idrar o kadar silikti ki..kacinci gunun bugun..

10gun bugun silik bile bisey yok cok net tek cizgi

Ballım ilk değerin 373 demi .. Ikinci kaç çıktı yaptırdın mı daha sonradan ... Benim 313 çıkmıştı ilk .. 17.gün 1623 çıktı ..

Canım basınızsağolsun allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Rabbim ailesine sabır versin

Canlarim hepciginizinize iyi bayramlar

canım ilk kez mi boyadın :) çok heveslendiğinde olmuyor benim hep öyle olmuştur :) neyse düzeltmişsin ama şunu söylemeliyim sana o beğenmediğin bile yakışmıştır eminimmmmmmmm :)

Sana hersey yakışır kuzum ben bukalemun gibi sürekli renk değiştiriyor um çok seviyorum saclarimlà oynamayı eee kocis sözü dinlenersin artık

Canlarim kaderortaklarim hepinize şeker tadında bir bayram geçirmeniz dileğiyle
Tatlıları çikolatalari çok yemeğin ha kilolu hamile kalırsınız benden söylemesi

Canlarimmm Ramazan bayraminizil mubarek olsun.Rabbim sevdiklarinizle ve kucaginiza almayi nasip etti gi meleklerimizle nice bayramlara eristirsin hepimizi..sizleri cok seviyorum..gurbette benim ailemsiz ilk bayramim..cok zormus beaaa...

Herkeseiyi bayramlar olsun insallah önümüzdeki bayrama gobuşte bebislerimizle girelim insallah

Canlarim kaderortaklarim hepinize şeker tadında bir bayram geçirmeniz dileğiyle
Tatlıları çikolatalari çok yemeğin ha kilolu hamile kalırsınız benden söylemesi

Amin kuzum insallah hepimize iyi bayramlar:)

Canlarimmm Ramazan bayraminizil mubarek olsun.Rabbim sevdiklarinizle ve kucaginiza almayi nasip etti gi meleklerimizle nice bayramlara eristirsin hepimizi..sizleri cok seviyorum..gurbette benim ailemsiz ilk bayramim..cok zormus beaaa...

Saol tatlmm hepimize iyi bayramlar:) aileden uzak zor tabi canim ama bebisinlesin sende

Kızlar hepinizin bayramı mübarek olsun. ... Benimde ailemden uzak ilk bayramım her zaman gidiyordum bu Bayram annem gelme dedi bebek yerine otursun dedi ... Ama zor oluyor .. İnşallah bebeişlerimle gideriz en kısa zamanda ..

Kızlar crınonejel içimde sanırım topaklaştı enjekte ederken çubuk içimde ilerlemiyor bunu nasıl atacam içimden .. kullandığım zaman yürüyorum genelde ne yapayım ben ??

Korkma canm bnde pco yum 32yum toplandi ama olmadm insallah yine olmam

teşekkürler arkadaşlar içim rahatladı biraz cidden sıkıntılı birşey araştırdım (

hakkımızda hayırlısı anksiyetik bir kişilim..

herkese iyi bayramlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…