- 8 Ekim 2012
- 9
- 415
- 56
- 40
sana ne olsa yakisir guzelim.. :))) deniz gozlummm
Canlarimmm hepinize simdiden sevdiklerinizle iyi bayramlar dilerim..Rabbim nice bayramlara erdirsin...operimmm bolca
Buarada nerde bu kiz dunden beri pek gorunmedi diye dusunenler vardir illakii yanii oyle umuyorumm vardir dimibayramustu bi halt ettim ki durumum perisandi bugun..dun 10 yil sonra ilk kez sacimi boyatmaya niyet ettim kocamin yapma diyr bütün yakarislarini gormezden gelip cok severdi kendi rengini sacimin..neyse sadece ombre olacak nasilsa dedim yani ne kaa kötü olabilirdi kii..sonuc tammm bir hayal kırıklığı allahimmm yok bole biseyy nasıl cirkin bir renk nasil cirkin bi boyama anlatamamm...sabahi zor ettimm
.sabah dogruu kuafore tekrar kendi rengimden bi ton daha koyu boyatip geldim:)))cok heves ediodumm cok pisss kapak oldu bana..bi daha saclarima ak dusmeden boyatmakk miii allahh korusun:))aldim boyumun ölçüsünü. .
Iyi bayramlar dilerim hepinizeeeee kizxxlarr
Kızçelerim hepimizin bayramını şimdiden kutluyorum..
Fırsat buldukça gelmeye çalışırım...
Evlatsız son bayramımız olsun inşallah
Kızlar kayınpederim bu gece vefat etti. Yarın Konya'ya gidiyoruz cenazeye...Eşim perişanBen de çok severdim Allah mekanını cennet eylesin ((
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ahhhh tatlimm sagolasinn:))cok moralim bozuldu ama yaa oturup aglaycaktim sinirimden..sukur ki toparlandi ama benim kendi rengim hakkatenn cok guzelmis((napalimm görmüş olduk yaşamis olduk...biraz degisiklik iidir dimi ama..sen nasilsin canimcim
sana ne olsa yakisir guzelim.. :))) deniz gozlummm
Saol tatlmm sana da iyi bayramlar bi sonraki bayrama bebisleri gobuse yerleştiriyoz insallah
Hehe kız koca sözü dinlemedin adamın ahı tuttu heraldeneyse ki toparlamışsın canim bayram öncesi kötü olurdu yoksa
Saol tatlmm sana da iyi bayramlar noldu bebisler ne zaman transfer oluyo bakim canim merak ettim
Cancagizimmm idrar testinde cikmayabilir..neden uzuosun kendini hemen..benim degerim 373 ciktiginda bile idrar o kadar silikti ki..kacinci gunun bugun..
10gun bugun silik bile bisey yok cok net tek cizgi
Ballım ilk değerin 373 demi .. Ikinci kaç çıktı yaptırdın mı daha sonradan ... Benim 313 çıkmıştı ilk .. 17.gün 1623 çıktı ..
Canım basınızsağolsun allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Rabbim ailesine sabır versin
Sanada iyi bayramlar canim sevdiklerinle beraber nice bayramlara insallahCanlarim hepciginizinize iyi bayramlar
Canlarim hepciginizinize iyi bayramlar
Buarada nerde bu kiz dunden beri pek gorunmedi diye dusunenler vardir illakii yanii oyle umuyorumm vardir dimibayramustu bi halt ettim ki durumum perisandi bugun..dun 10 yil sonra ilk kez sacimi boyatmaya niyet ettim kocamin yapma diyr bütün yakarislarini gormezden gelip cok severdi kendi rengini sacimin..neyse sadece ombre olacak nasilsa dedim yani ne kaa kötü olabilirdi kii..sonuc tammm bir hayal kırıklığı allahimmm yok bole biseyy nasıl cirkin bir renk nasil cirkin bi boyama anlatamamm...sabahi zor ettimm
.sabah dogruu kuafore tekrar kendi rengimden bi ton daha koyu boyatip geldim:)))cok heves ediodumm cok pisss kapak oldu bana..bi daha saclarima ak dusmeden boyatmakk miii allahh korusun:))aldim boyumun ölçüsünü. .
Canlarim kaderortaklarim hepinize şeker tadında bir bayram geçirmeniz dileğiyle
Tatlıları çikolatalari çok yemeğin ha kilolu hamile kalırsınız benden söylemesi
Canlarimmm Ramazan bayraminizil mubarek olsun.Rabbim sevdiklarinizle ve kucaginiza almayi nasip etti gi meleklerimizle nice bayramlara eristirsin hepimizi..sizleri cok seviyorum..gurbette benim ailemsiz ilk bayramim..cok zormus beaaa...
Kızlar crınonejel içimde sanırım topaklaştı enjekte ederken çubuk içimde ilerlemiyor bunu nasıl atacam içimden .. kullandığım zaman yürüyorum genelde ne yapayım ben ??
Bende pko var canım ... Ve tüp bebek yaptırdım şükür ohhs olmadım .. Toplamadan önce e2 değerine bakıyorlar zaten .. Şükürler olsun şuanda hamileyim .. 5 haftalık.. Korkma sakın bu süreçte en güçlü olan sen olmalısın iğneler ilaçlar .. Süreç sabır istiyor hep .. Pko larda çok yumurta elde edebiliyorlar ama kaliteli az çıkıyor gerçi benim öyle oldu 21 tane toplandı 6 tane döllendi .. 2 tane transfer edildi 1 dondururlmuşum kaldı ... Allah yardımcın olsun
Korkma canm bnde pco yum 32yum toplandi ama olmadm insallah yine olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?