Herkesee iyi bayamlar Kızlarr..
Herkese hayırlı bayramlar arkadaşlar, sevdiklerinizle ailenizle ve inşallah bebişlerimizle nice bayramlar görürüz..
Herkesee iyi bayamlar Kızlarr..
Herkese sevdikleriyle mutlu bayramlar dilerim :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
herkese mutlu kutlu bayramlar
Seker tadinda nice bayramlara
Hayırlı bayramlar arkadaşlarım.Herkese mutlu,huzurlu, nice bayramlara inşallahhh canlarım,seneye evlatlarımızla kutlarız bayramı 🙏🙏👯😇🍬🍭🍬
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayırlı bayramlar arkadaşlarım.
Kayın valideme gittik, eltimde geldi kendisi sağolsun evlere şenlik hepimizi mum yapan kayınbabamı bile korkutan ama el üstünde tutulan eltim evlendi ilk ayı hamile kalmıştı. Kilo almışsın dedim meğer ikinciye hamileymiş, şaşırdım haberim yoktu dedim. O da şaşırdı bilmediğime. Herhalde kayın validem üzülmeyeyim diye bana söylemedi. Ama eltim lafı soktu gene, herşeyi yetiştiriyorlarda bunumu söylemediler dedine güzel yaa ikinciye hamile, ha bide istememiş amanolmuş hamile olduğunuda bilmiyormuş 2 ay çünkü adeti düzensizmiş gecikti gene sanmış buzdolabını bile çektim dedi nasıl oldu da düşmedi anlamadım dedi. Ne iş yapmış hamile olduğunu bilmediği için. Allahın işi işi işte düşmeyince düşmüyor. Onlar adına sevindim tabi ama benim moralim bozuldu elimde hala koca bir sıfır. Onların evleride oldu, arabalarınıda aldılar çocuklarıda yaptılar biz ise hala böyleyiz sinir oluyorum.
İyi bayramlar canim onlara veren yuce rabbim bizede verir elbet ben bugun.koca bir negatif aldim uzuldum bendede bir elti var dusman basina derlerya o cinsten herkese yine koydurdu tutmamis demezmi bayram bayram zaten uzulmusum bide bana teselli veriyolar akillari sira yirmi yasinda oglu var napcan ugrasiyon al sana verim bunu diyo yuce rabbim tez vakitte isteyen.herkese ici sirada bu topikte olanlara saglikli sihattli hayirli evlatlar versin
İnsallah be canim Allahin verdigindede vardir bir hayat vermedigindede buda bizim sinavimizAh hayatım ah o negatifler yok mu. Allahım inşallah bizlerede verir bir gün. Etrafımızda ki akılsızlara biraz akıl verir inşallah.
İnsallah be canim Allahin verdigindede vardir bir hayat vermedigindede buda bizim sinavimiz
İyi bayramlar canim onlara veren yuce rabbim bizede verir elbet ben bugun.koca bir negatif aldim uzuldum bendede bir elti var dusman basina derlerya o cinsten herkese yine koydurdu tutmamis demezmi bayram bayram zaten uzulmusum bide bana teselli veriyolar akillari sira yirmi yasinda oglu var napcan ugrasiyon al sana verim bunu diyo yuce rabbim tez vakitte isteyen.herkese ici sirada bu topikte olanlara saglikli sihattli hayirli evlatlar versin
İnşallah arkadaşlar inşallah Allah nasip edecek. İşte bu kişiler maalesef herkesin etrafında var. Bunlara en iyi cevabı Rabbim versin.. Bunlar sanıyor ki çocuğu doğurdum bitti değil mi? Ama düşünebilecek beyinleri yok oysa hayat sınavlarla dolu ve belki de o övündüğün ve başkalarını yerdiğin çocuk olacak senin imtihanın. Bayram günü ağlatanı bilirim beni... Ama bu sabah uyandım dedim ki Allahım o beni ağlatanı sen ağlat bayram günü. Yemin ederim bir saat geçmedi haberi geldi... Üzgünüm böyle dileklerde bulunmak istemem ama çektiğimi ben bilirim...
2 tüp bebek 2 aşılama tedavisi gördüm çok istememe rağmen bebeğime kavuşamadım.dün adetimin 10 gün geçmesi sebebiyle(pko lu olduğum için hep gecikir) ve ağrı kesici içeceğim için neolur ne olmaz diyerek gidip kan testi yaptırdım ve değerlerim 29,6 çıktı 1 hafta sonra tekrar test yaptırmam gerekiyoemuş değerlerin yükselmesi gerekiyormuş ben şuan hamilemiyim diilmiyim bilmiyorum bi fikri olan?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hic bir fikrim yok ama insallah hamilesindir canim
Canim Allahtan hayirlisini diliyorum artik evet tedaviye devam edecem ama uzmicem kendimi oyle bi karar aldim artik kendim icin yasicam boyle yazinca cok denedim sanma 2tup denememdi dun negatifi gordum
2 tüp bebek 2 aşılama tedavisi gördüm çok istememe rağmen bebeğime kavuşamadım.adet olmayı bekliyordum tüp bebeğe başlamak için bi türlü olamadım dün adetimin 10 gün geçmesi sebebiyle(pko lu olduğum için hep gecikir) ve ağrı kesici içeceğim için neolur ne olmaz diyerek gidip kan testi yaptırdım ve değerlerim 29,6 çıktı 1 hafta sonra tekrar test yaptırmam gerekiyoemuş değerlerin yükselmesi gerekiyormuş ben şuan hamilemiyim diilmiyim bilmiyorum bi fikri olan?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?