2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Başınız sağolsun arkadaşım, gidiyorlar ve bizi çok üzüyorlar

Canimmm basiniz sag olsun Allah geride kalanlara sabir versin..kendine ve kuzuna dikkat et cnm..

Kuzumm zor elde.edince surekli aklimiz orda oluo..en fazla bi iki.dk.unutuom hamile oldugumu sora yine gelio aklima baslio beynimde sorular..Allahim a sigindim hayirli sqglikli evlat ver die..sabredip beklemekten baska care yok..kalp atimina kadar pek rahat deilim anliycan..ilk gebeligim bos gebelikdi ve cok yipratti beni..o yuZden kalp.sesini hic duymadigim icin bana mucize gbi gelioo..Allahim bu sfer bebisim saglikli olsun ne olur...korktugumla karsilastirma beni..Aminn..

Kizlar sabah test yaptim kocaman bir negatif cok uzgunum yine olmadi sanirim kan yarin vercem ama kan vermek bile istemiyorum

Cancagizimmm idrar testinde cikmayabilir..neden uzuosun kendini hemen..benim degerim 373 ciktiginda bile idrar o kadar silikti ki..kacinci gunun bugun..

Cancagizimmm idrar testinde cikmayabilir..neden uzuosun kendini hemen..benim degerim 373 ciktiginda bile idrar o kadar silikti ki..kacinci gunun bugun..

Ballım ilk değerin 373 demi .. Ikinci kaç çıktı yaptırdın mı daha sonradan ... Benim 313 çıkmıştı ilk .. 17.gün 1623 çıktı ..

kızlar merhabalar aranızda pcoslu olup tüp bebek yaptıran oldumu ben ekim gibi yaptıracağım ve ohss denen şeyi okudum ve çoook korkuyorum

her pcosluda bu sorun oluşuyor mu :26:

kızlar merhabalar aranızda pcoslu olup tüp bebek yaptıran oldumu ben ekim gibi yaptıracağım ve ohss denen şeyi okudum ve çoook korkuyorum

her pcosluda bu sorun oluşuyor mu :26:

Bende pko var canım ... Ve tüp bebek yaptırdım şükür ohhs olmadım .. Toplamadan önce e2 değerine bakıyorlar zaten .. Şükürler olsun şuanda hamileyim .. 5 haftalık.. Korkma sakın bu süreçte en güçlü olan sen olmalısın iğneler ilaçlar .. Süreç sabır istiyor hep .. Pko larda çok yumurta elde edebiliyorlar ama kaliteli az çıkıyor gerçi benim öyle oldu 21 tane toplandı 6 tane döllendi .. 2 tane transfer edildi 1 dondururlmuşum kaldı ... Allah yardımcın olsun

Kızlar kayınpederim bu gece vefat etti. Yarın Konya'ya gidiyoruz cenazeye...Eşim perişan Ben de çok severdim Allah mekanını cennet eylesin ((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canim basiniz sagolsun... Allah rahmet eylesin..(

gece gece koptum kız olsun biz anladık

Hahahaha biz anladık tatlım seni :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kocadan gizli iş yaparsan böyle olur

Oh be neyseki yazamasam da beni anlayan birileri var kız benim okumam var yazmam yok diyeceğim gari kocisin telefonundan yazdım bende internet yok zırt pirt istiyom telefonu bide yazabileydim iyiydi

Ballım ilk değerin 373 demi .. Ikinci kaç çıktı yaptırdın mı daha sonradan ... Benim 313 çıkmıştı ilk .. 17.gün 1623 çıktı ..

Tatlim ilk 12.gun yaptirdim 140 ikinci 14.gun 373..bu testten sora idrar yaptim hem de sabah idrari ile yine cok silikdi..arkadasa onu demek istedim...benim dr dha test istemedi cuma kese icin cagirdii...hayirlisi ile kese ve kalp de gorurssk.birzz daha.rahatlicam:18:

Canlarimmm hepinize simdiden sevdiklerinizle iyi bayramlar dilerim..Rabbim nice bayramlara erdirsin...operimmm bolca

Buarada nerde bu kiz dunden beri pek gorunmedi diye dusunenler vardir illakii yanii oyle umuyorumm vardir dimi bayramustu bi halt ettim ki durumum perisandi bugun..dun 10 yil sonra ilk kez sacimi boyatmaya niyet ettim kocamin yapma diyr bütün yakarislarini gormezden gelip cok severdi kendi rengini sacimin..neyse sadece ombre olacak nasilsa dedim yani ne kaa kötü olabilirdi kii..sonuc tammm bir hayal kırıklığı allahimmm yok bole biseyy nasıl cirkin bir renk nasil cirkin bi boyama anlatamamm...sabahi zor ettimm
.sabah dogruu kuafore tekrar kendi rengimden bi ton daha koyu boyatip geldim:)))cok heves ediodumm cok pisss kapak oldu bana..bi daha saclarima ak dusmeden boyatmakk miii allahh korusun:))aldim boyumun ölçüsünü. .

sana ne olsa yakisir guzelim.. :))) deniz gozlummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…