Kızlar kayınpederi şimdi defnettik ve eve geldik.Allah geride kalanlara sabır versin...Uçak yolculuğu sıkıntı değilmiş araba yolculuğu büyük sıkıntıymış...Herşey doktorumun bilgisi dahilinde...Şu an her şey yolunda...Herkese sevgiler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızçelerim hepimizin bayramını şimdiden kutluyorum..
Fırsat buldukça gelmeye çalışırım...
Evlatsız son bayramımız olsun inşallah
Kızlar kayınpederi şimdi defnettik ve eve geldik.Allah geride kalanlara sabır versin...Uçak yolculuğu sıkıntı değilmiş araba yolculuğu büyük sıkıntıymış...Herşey doktorumun bilgisi dahilinde...Şu an her şey yolunda...Herkese sevgiler
Ahh kuzum benim bende hamile kaldığımda senin gibi hep korkuyordum heran bebeğime bişi olacak diye aklım gidiyordu ve korktuğum başıma geldi hamileliğin tadını çıkaramamıştım
Lütfen rahat ol herkezin bünyesi farklı kiminde belirti oluyor kiminde olmuyor bunu sende çoook iyi biliyorsun meleğine allahın izniyle bişi olmaz
ben biara abartmıştım iki günde bir kan testi yaptırıyordum kendime farkında olmadan zarar verdim belkide bu saçma sapan hareketlerim yüzünden bebeğime de zarar verdim kim bilir :85:
Kizlar sabah test yaptim kocaman bir negatif cok uzgunum yine olmadi sanirim kan yarin vercem ama kan vermek bile istemiyorum
10gun bugun silik bile bisey yok cok net tek cizgiCancagizimmm idrar testinde cikmayabilir..neden uzuosun kendini hemen..benim degerim 373 ciktiginda bile idrar o kadar silikti ki..kacinci gunun bugun..
Cancagizimmm idrar testinde cikmayabilir..neden uzuosun kendini hemen..benim degerim 373 ciktiginda bile idrar o kadar silikti ki..kacinci gunun bugun..
kızlar merhabalar aranızda pcoslu olup tüp bebek yaptıran oldumu ben ekim gibi yaptıracağım ve ohss denen şeyi okudum ve çoook korkuyorum
her pcosluda bu sorun oluşuyor mu :26:
Kızlar kayınpederim bu gece vefat etti. Yarın Konya'ya gidiyoruz cenazeye...Eşim perişanBen de çok severdim Allah mekanını cennet eylesin ((
gece gece koptum kız olsun biz anladık
Hahahahabiz anladık tatlım seni :)
Kocadan gizli iş yaparsan böyle olur
kızlar merhabalar aranızda pcoslu olup tüp bebek yaptıran oldumu ben ekim gibi yaptıracağım ve ohss denen şeyi okudum ve çoook korkuyorum
her pcosluda bu sorun oluşuyor mu :26:
Ballım ilk değerin 373 demi .. Ikinci kaç çıktı yaptırdın mı daha sonradan ... Benim 313 çıkmıştı ilk .. 17.gün 1623 çıktı ..
hepinize ailenizle birlikte iyi bayramlar diliyorum... opuldunuz
Kızçelerim hepimizin bayramını şimdiden kutluyorum..
Fırsat buldukça gelmeye çalışırım...
Evlatsız son bayramımız olsun inşallah
Buarada nerde bu kiz dunden beri pek gorunmedi diye dusunenler vardir illakii yanii oyle umuyorumm vardir dimibayramustu bi halt ettim ki durumum perisandi bugun..dun 10 yil sonra ilk kez sacimi boyatmaya niyet ettim kocamin yapma diyr bütün yakarislarini gormezden gelip cok severdi kendi rengini sacimin..neyse sadece ombre olacak nasilsa dedim yani ne kaa kötü olabilirdi kii..sonuc tammm bir hayal kırıklığı allahimmm yok bole biseyy nasıl cirkin bir renk nasil cirkin bi boyama anlatamamm...sabahi zor ettimm
.sabah dogruu kuafore tekrar kendi rengimden bi ton daha koyu boyatip geldim:)))cok heves ediodumm cok pisss kapak oldu bana..bi daha saclarima ak dusmeden boyatmakk miii allahh korusun:))aldim boyumun ölçüsünü. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?