2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlar ben bugün yazlığa annemleri görmeye gidiyorum pazartesiye kadar sizden uzak kalıcam
İkili test sonuçlarım çıkmış 1/10.000...Doktorum tatilde olduğu için ancak sorun yok her şey harika diyebildi...

Canim gecmis olsun surekli aklimdaydin ne durumda oldugunu merak ediyordum rabbim sabir versin kuzum

dualarımız seninle canım. tam saatine denk gelmiş okudum yazını anında dua ettim rabbime inşallah sıkıntısız atlatırsın

neden o kadar ağrı olduki..ben sadece mesanem dolu diye sıkıntı yaşadım hiç ağrı sızı çekmedim.Genelde rahim girişi sorunlu olursa ağrı yaşanıyormuş.bir sorun varmıki ?

yazan ellerine sağlık arkadaşım,ben de siyaset olarak görmüyorum.. bir bayan olarak Atatürk'ü sevmemiz gerek çünkü şu an insan yerine koyuluyorsak,şurda iki satır yazabiliyorsak, kendi kararımızla yaşayabiliyorsak onun sayesindedir.

kan pıhtılaşması falan yok degılmi genelde arkadaşlardan duyuyorum..ondan dolayı düşük yasıyorar

merhaba arkadaşlar sizler tüpbebek tedavisiyle bebişinize kavuşmuş yada kavuşacak annelersiniz.sizden bir ricam olacak eğer elinizde tüpbebek tedavisinden kalma ilaçlarınız varsa ihtiyaç sahibi bir arkadaşım için ilaç topluyoruz şu anda elimizde 2 adet 600lük puregon var devamını bulursak çevremizdekilerin yardımıyla 15 senelik evli arkadaşımın tüpbebek tedavisini yaptırıcaz .elinde ilaç bulunan ve yardımcı olmak isteyen arkadaşlar lütfen bana özelden ulaşsınlar şimdiden teşekkür ederim

Kizlar ben bebegimi kaybettimm...dun kurtajla aldilar benden..mutlulugum hayallaerim bi ay surdu..bebegimin kalbi durdu..dort gun karnimda ölü durmus..dusmesin die hergun igne olurken bebegim beni coktan birakmis..iki yilda uc bebek kaybettim.rabbim dusmanima vermesin bu aciyi tarifi yok..Allaha yalvariom sabir ver bana hayirli evlat saglikli evlat ver bana die ama icim yanioo..gozlerim de yas kalmadi..melegimin son ultrasin goruntusu gozumun onunden gitmio..ama kalbi yoktu..bebegim genetige gitti..ilk defa tup bebegim tutmustu..ve ben ilk defa kalp atisi gormustum..ama hic duymadim..hasretim hala o sese..rabbim kismet etmedi..iki yilda bir bos bir dis bir de kalbi duran gebelik yasadim..dayanamiyom kizlar acimin tarifi yok..ama diom Rabbim saglikli olsaydi hayirli olsaydi onu benden almazdi..uzun bi sure kendiem gelemem gbi gelio..nasi unutucam onlu gunleri..sabah karnim bombos uyandim...dilerim hepimiz bi gun saglikli evlatlari kucaklariz..kendinize ii bakin dostlarim..beni de dualarinzda unutmayin....

canm Allahm yardmcın olsun insallah en kısa zamanda hayrlsyla kavsursun bebegne

Canım ALLAH sabır versin. Biz inanarak başaracağız ve mevlam en hayırlısı nasip edecektir bize.Biz bir bebek sahibi olmanın zorluğunu bilen bunun için mücadele edenleriz ALLAH bunun karşılığını sağlıklı evlatlar ile gösterecektir bize.

Cnm çok üzüldüm ya allah önce sabır ardındanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

canm cok uzuldum ya Allahm guc kuvvet versn sana ve en kısa zamanda hayrlsyla bebisni yollasın sana

canım benim ya gerçekten zor bir durum umutlanıp sonradan umudun kırılması,bence bundan sonra bu drumun neden kaynaklandığını araştır.elbet eninde sonunda kavuşacaksın.mutlaka bir sebebi vardır.İnşallah en yakın zamanda uğraşmadan kavuşursun bebeğine

[QUOTminim, post: 36606824, member: 549872"]Kizlar mrh benim hamileligim surmedi dusuk yapiyorum suan cok uzuldum herhalde olmicak benim hic bi zaman daha oncede dogal yoldan olup kalbi durmustu rahmimde problem var sanirim cok yoruldum 3 gundur hastanede yatiyorum hala dusuk yapiyorum kurtasta yapmiyorlar cok uzgunm hic bu kadar uzun surceni dusunmjuyodum dusugun cok agrilarim oldu halada var sizler napiyosunuz[/QUOTE]
Canm cok geçmiş olsun 6dusuk yapan biri olarak seni çok iyi anliyorm

Allah yardimcin olsun.kismet değilmiş keşke elden bişey gelse ama olmuyor ayni seyi ben yasadim insan adeata olmek istiyor yuregin ruhun parca parca oluyor ama acidan olunmuyor ve ertesi gun gunes yeniden doğuyor Allah bundan sonra yüzümüzü guldurdun kucaklarimizi doldursun insallah

Canm cok geçmiş olsun 6dusuk yapan biri olarak seni çok iyi anliyorm [/QUOTE]
Mrb sen bursada nerde yaptın

Öncelikle çok geçmiş olsun Allah bi daha boyle acilar yasatmasin.ben de bos gebelik yasadim ve 8.haftaya kadar beklettik ha bugun ha yarın duyarim gorurum diye sonrasi agir bir dusuk ve ambulansla hastanede bitti sonu.Rabbim diledigine veriyor bize de tevekkul etmek dusuyor.kulun kula ettigi dua kabul olurmud insallah evladini kucagina aldigin gunu de görürsün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…