2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canımmm.. Çok sağol.. İnşallah sende yarın minnoşlarını alıp geleceksin.. Sonra beraber sonucu bekleyeceğiz seninle
walla öyle olcak inş...sağ salim bi geçsin de birlikte bekleyip birbirimize dua ederiz ve tüm arkadaşlara da tabi ayyy düşünsene ikimizde hamile çocuklarımızın arasında saat farkı olur aynı yaşta olurlar burda birlikte büyütürüz walla

Hayali bile çok güzel, mutlu oldum bak birden artık bebek isimlerinden mamalarından kakalarından falan konuşalım istiyorum ben de :)

Hayali bile çok güzel, mutlu oldum bak birden artık bebek isimlerinden mamalarından kakalarından falan konuşalım istiyorum ben de :)
Allah büyük neden olmasın onun ol demesi yeter inş...bu arada hamile duası kabul olur demişsin arkadaşa o zaman bende tüm hamile arkadaşlardan hepimiz için güzel dualar istiyorum Allah rızası için bizlere dua edin hepinizi öpüyorum...

Bol şans kuzum yarın için.. Stres yok, sakin ol, pozitif ol, bebeklerini kap gel.. İlk fırsatta da haber ver mutlaka.. Öpüyorum çok

Bol şans kuzum yarın için.. Stres yok, sakin ol, pozitif ol, bebeklerini kap gel.. İlk fırsatta da haber ver mutlaka.. Öpüyorum çok
Allah razı olsun çok saol temennilerin için inşallah Allahın izniyle öyle olacak uzun zaman oldu benden uzakta hayatta kalmaya çalışıyorlar buluşacağız inş...internetim de sorun yaşamazsam akşam girerim paylaşırım olan biteni merak etme canım benim, bende seni öpüyorum iyi geceler diliyorum Allah rahatlık versin ben çıkıyorum izninle duş alıp uyumaya çalışıcam yarın görüşmek dileğiyle...

Allah rahatlık versin iyi geceler kuzum

bir vakitler bu üldede zaytin dalı diye bişey vardı...sonra birileri geldi önce yapraklar gittii sonra dallarr..kimsenin kimseye tahammülü kalmadı saygı yok sevgi yokkala kala elimizde bir kuru zeytin SIRIĞI kaldırabbim sonumuzu hayretsin..ha bu arada Mustafa Kemal in adını savunmak siyaset değildir!!!ağzına sağlıköperimm kuzumm..

dualarımızz seninleee taze anne adayıı hadi kap gel yavruşlarınııı hep seninle olsunlar topluca halay çekelim burdaa pozitifi alıncaa inşallahhhh

Canımmm.. Çok sağol.. İnşallah sende yarın minnoşlarını alıp geleceksin.. Sonra beraber sonucu bekleyeceğiz seninle

heyecanlı bekleyiş başlamışş hayırlı olsun..konuş bol bol bebikinlee annesii..sen artık anne sayılırsın bi yerde içinde seninle kalabilmek için çabalayan minnacık bi bebiş var ve inşallahh başaracak annesii..rabbim yüzünüzü güldürsünn canım

arkadaşlar herkese GÜNAYDIIINN evden çıkmadan önce yazmak istedim,herkesten dua bekliyorum nolur birazdan hastaneye gidicem sabah 8 de ebriyolar çözülmeye başlicaktı durumları nasıl bilmiyorum...ama ben onları almaya gidicem Allahın izniyle alıp gelcem nolur dua dua dua...bu arada tüm yorumları okuyamadım bana yorum yapan arkadaşlara cevap yazamıyorum özür dilerim ama sizi seviyorum hepinizi öpüyorum iyi ki varsınız

Kizlar mrh benim hamileligim surmedi dusuk yapiyorum suan cok uzuldum herhalde olmicak benim hic bi zaman daha oncede dogal yoldan olup kalbi durmustu rahmimde problem var sanirim cok yoruldum 3 gundur hastanede yatiyorum hala dusuk yapiyorum kurtasta yapmiyorlar cok uzgunm hic bu kadar uzun surceni dusunmjuyodum dusugun cok agrilarim oldu halada var sizler napiyosunuz

Arkadaşlar merhaba,
Aranıza yeni katıldım. Bende ikinci denememi eylül gibi eurofertilde yapıcam. Bana tavsiye edeceğiniz bişeyler varsa bu dönemde bu beni çok rahatlatır.

canım çok üzüldüm allahım yardımcın olsun

Canım çok üzüldüm Allah yardımcın olsun...Zamanı gelince sağlıklı bir bebeğin olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…