Amiiiin inşallah kuzum
Hayırlı olsun canım benim! Seni hiç bırakmasınlar!!
walla öyle olcak inş...sağ salim bi geçsin de birlikte bekleyip birbirimize dua ederiz ve tüm arkadaşlara da tabi ayyy düşünsene ikimizde hamile çocuklarımızın arasında saat farkı olur aynı yaşta olurlar burda birlikte büyütürüz wallaCanımmm.. Çok sağol..İnşallah sende yarın minnoşlarını alıp geleceksin.. Sonra beraber sonucu bekleyeceğiz seninle
walla öyle olcak inş...sağ salim bi geçsin de birlikte bekleyip birbirimize dua ederiz ve tüm arkadaşlara da tabi ayyy düşünsene ikimizde hamile çocuklarımızın arasında saat farkı olur aynı yaşta olurlar burda birlikte büyütürüz walla
Allah büyük neden olmasın onun ol demesi yeter inş...bu arada hamile duası kabul olur demişsin arkadaşa o zaman bende tüm hamile arkadaşlardan hepimiz için güzel dualar istiyorum Allah rızası için bizlere dua edin hepinizi öpüyorum...Hayali bile çok güzel, mutlu oldum bak birdenartık bebek isimlerinden mamalarından kakalarından falan konuşalım istiyorum ben de :)
Bol şans kuzum yarın için.. Stres yok, sakin ol, pozitif ol, bebeklerini kap gel.. İlk fırsatta da haber ver mutlaka.. Öpüyorum çokAllah büyük neden olmasın onun ol demesi yeter inş...bu arada hamile duası kabul olur demişsin arkadaşa o zaman bende tüm hamile arkadaşlardan hepimiz için güzel dualar istiyorum Allah rızası için bizlere dua edin hepinizi öpüyorum...
Allah razı olsun çok saol temennilerin için inşallah Allahın izniyle öyle olacak uzun zaman oldu benden uzakta hayatta kalmaya çalışıyorlar buluşacağız inş...internetim de sorun yaşamazsam akşam girerim paylaşırım olan biteni merak etme canım benim, bende seni öpüyorum iyi geceler diliyorum Allah rahatlık versin ben çıkıyorum izninle duş alıp uyumaya çalışıcam yarın görüşmek dileğiyle...Bol şans kuzum yarın için.. Stres yok, sakin ol, pozitif ol, bebeklerini kap gel.. İlk fırsatta da haber ver mutlaka.. Öpüyorum çok
Allah rahatlık versin iyi geceler kuzumAllah razı olsun çok saol temennilerin için inşallah Allahın izniyle öyle olacak uzun zaman oldu benden uzakta hayatta kalmaya çalışıyorlar buluşacağız inş...internetim de sorun yaşamazsam akşam girerim paylaşırım olan biteni merak etme canım benim, bende seni öpüyorum iyi geceler diliyorum Allah rahatlık versin ben çıkıyorum izninle duş alıp uyumaya çalışıcam yarın görüşmek dileğiyle...
bir vakitler bu üldede zaytin dalı diye bişey vardı...sonra birileri geldi önce yapraklar gittii sonra dallarr..kimsenin kimseye tahammülü kalmadı saygı yok sevgi yokSelam hanımlar herkese hayırlı cumalar...
Bugün nasıl dua ettiğimi bir Allah biliyor...İnşallah tutar...Atatürk havalimanı'nın ismini değiştiriyomuş sırık...Nasıl fesat herif! 40 fırın ekmek yese yine Mustafa Kemal olamaz!
Allah büyük neden olmasın onun ol demesi yeter inş...bu arada hamile duası kabul olur demişsin arkadaşa o zaman bende tüm hamile arkadaşlardan hepimiz için güzel dualar istiyorum Allah rızası için bizlere dua edin hepinizi öpüyorum...
Canımmm.. Çok sağol..İnşallah sende yarın minnoşlarını alıp geleceksin.. Sonra beraber sonucu bekleyeceğiz seninle
Kizlar mrh benim hamileligim surmedi dusuk yapiyorum suan cok uzuldum herhalde olmicak benim hic bi zaman daha oncede dogal yoldan olup kalbi durmustu rahmimde problem var sanirim cok yoruldum 3 gundur hastanede yatiyorum hala dusuk yapiyorum kurtasta yapmiyorlar cok uzgunm hic bu kadar uzun surceni dusunmjuyodum dusugun cok agrilarim oldu halada var sizler napiyosunuz
Kizlar mrh benim hamileligim surmedi dusuk yapiyorum suan cok uzuldum herhalde olmicak benim hic bi zaman daha oncede dogal yoldan olup kalbi durmustu rahmimde problem var sanirim cok yoruldum 3 gundur hastanede yatiyorum hala dusuk yapiyorum kurtasta yapmiyorlar cok uzgunm hic bu kadar uzun surceni dusunmjuyodum dusugun cok agrilarim oldu halada var sizler napiyosunuz
Tesk sen nasilsin nasil gidiyor umarim hersey yolundadirCanım çok üzüldüm Allah yardımcın olsun...Zamanı gelince sağlıklı bir bebeğin olacak
Sagol cnm hepimizincanım çok üzüldümallahım yardımcın olsun
Tesk sen nasilsin nasil gidiyor umarim hersey yolundadir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?