Cok üzüldüm tatlim yaaa..gecmis olsun..rabbim en hayırlı vakitte saglikla gelecek evlatlar nasip etsin sana..Kizlar mrh benim hamileligim surmedi dusuk yapiyorum suan cok uzuldum herhalde olmicak benim hic bi zaman daha oncede dogal yoldan olup kalbi durmustu rahmimde problem var sanirim cok yoruldum 3 gundur hastanede yatiyorum hala dusuk yapiyorum kurtasta yapmiyorlar cok uzgunm hic bu kadar uzun surceni dusunmjuyodum dusugun cok agrilarim oldu halada var sizler napiyosunuz
Kizlar mrh benim hamileligim surmedi dusuk yapiyorum suan cok uzuldum herhalde olmicak benim hic bi zaman daha oncede dogal yoldan olup kalbi durmustu rahmimde problem var sanirim cok yoruldum 3 gundur hastanede yatiyorum hala dusuk yapiyorum kurtasta yapmiyorlar cok uzgunm hic bu kadar uzun surceni dusunmjuyodum dusugun cok agrilarim oldu halada var sizler napiyosunuz
Kizlar ben bebegimi kaybettimm...dun kurtajla aldilar benden..mutlulugum hayallaerim bi ay surdu..bebegimin kalbi durdu..dort gun karnimda ölü durmus..dusmesin die hergun igne olurken bebegim beni coktan birakmis..iki yilda uc bebek kaybettim.rabbim dusmanima vermesin bu aciyi tarifi yok..Allaha yalvariom sabir ver bana hayirli evlat saglikli evlat ver bana die ama icim yanioo..gozlerim de yas kalmadi..melegimin son ultrasin goruntusu gozumun onunden gitmio..ama kalbi yoktu..bebegim genetige gitti..ilk defa tup bebegim tutmustu..ve ben ilk defa kalp atisi gormustum..ama hic duymadim..hasretim hala o sese..rabbim kismet etmedi..iki yilda bir bos bir dis bir de kalbi duran gebelik yasadim..dayanamiyom kizlar acimin tarifi yok..ama diom Rabbim saglikli olsaydi hayirli olsaydi onu benden almazdi..uzun bi sure kendiem gelemem gbi gelio..nasi unutucam onlu gunleri..sabah karnim bombos uyandim...dilerim hepimiz bi gun saglikli evlatlari kucaklariz..kendinize ii bakin dostlarim..beni de dualarinzda unutmayin....
heyecanlı bekleyiş başlamışş hayırlı olsun..konuş bol bol bebikinlee annesii..sen artık anne sayılırsın bi yerde içinde seninle kalabilmek için çabalayan minnacık bi bebiş var ve inşallahh başaracak annesii..rabbim yüzünüzü güldürsünn canım
Kizlar ben bebegimi kaybettimm...dun kurtajla aldilar benden..mutlulugum hayallaerim bi ay surdu..bebegimin kalbi durdu..dort gun karnimda ölü durmus..dusmesin die hergun igne olurken bebegim beni coktan birakmis..iki yilda uc bebek kaybettim.rabbim dusmanima vermesin bu aciyi tarifi yok..Allaha yalvariom sabir ver bana hayirli evlat saglikli evlat ver bana die ama icim yanioo..gozlerim de yas kalmadi..melegimin son ultrasin goruntusu gozumun onunden gitmio..ama kalbi yoktu..bebegim genetige gitti..ilk defa tup bebegim tutmustu..ve ben ilk defa kalp atisi gormustum..ama hic duymadim..hasretim hala o sese..rabbim kismet etmedi..iki yilda bir bos bir dis bir de kalbi duran gebelik yasadim..dayanamiyom kizlar acimin tarifi yok..ama diom Rabbim saglikli olsaydi hayirli olsaydi onu benden almazdi..uzun bi sure kendiem gelemem gbi gelio..nasi unutucam onlu gunleri..sabah karnim bombos uyandim...dilerim hepimiz bi gun saglikli evlatlari kucaklariz..kendinize ii bakin dostlarim..beni de dualarinzda unutmayin....
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ALLAH YARDIMCIN OLSUNKizlar mrh benim hamileligim surmedi dusuk yapiyorum suan cok uzuldum herhalde olmicak benim hic bi zaman daha oncede dogal yoldan olup kalbi durmustu rahmimde problem var sanirim cok yoruldum 3 gundur hastanede yatiyorum hala dusuk yapiyorum kurtasta yapmiyorlar cok uzgunm hic bu kadar uzun surceni dusunmjuyodum dusugun cok agrilarim oldu halada var sizler napiyosunuz
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN RABBİM ACINI DİNDİRSİN İNŞALLAH ÇOK ZOR ŞEYLER YAŞAMIŞSIN AMA HERŞEY BİZ İNSANLAR İÇİN İMTİHANKizlar ben bebegimi kaybettimm...dun kurtajla aldilar benden..mutlulugum hayallaerim bi ay surdu..bebegimin kalbi durdu..dort gun karnimda ölü durmus..dusmesin die hergun igne olurken bebegim beni coktan birakmis..iki yilda uc bebek kaybettim.rabbim dusmanima vermesin bu aciyi tarifi yok..Allaha yalvariom sabir ver bana hayirli evlat saglikli evlat ver bana die ama icim yanioo..gozlerim de yas kalmadi..melegimin son ultrasin goruntusu gozumun onunden gitmio..ama kalbi yoktu..bebegim genetige gitti..ilk defa tup bebegim tutmustu..ve ben ilk defa kalp atisi gormustum..ama hic duymadim..hasretim hala o sese..rabbim kismet etmedi..iki yilda bir bos bir dis bir de kalbi duran gebelik yasadim..dayanamiyom kizlar acimin tarifi yok..ama diom Rabbim saglikli olsaydi hayirli olsaydi onu benden almazdi..uzun bi sure kendiem gelemem gbi gelio..nasi unutucam onlu gunleri..sabah karnim bombos uyandim...dilerim hepimiz bi gun saglikli evlatlari kucaklariz..kendinize ii bakin dostlarim..beni de dualarinzda unutmayin....
kuzum çok üzüldüm allah sabır versinKizlar ben bebegimi kaybettimm...dun kurtajla aldilar benden..mutlulugum hayallaerim bi ay surdu..bebegimin kalbi durdu..dort gun karnimda ölü durmus..dusmesin die hergun igne olurken bebegim beni coktan birakmis..iki yilda uc bebek kaybettim.rabbim dusmanima vermesin bu aciyi tarifi yok..Allaha yalvariom sabir ver bana hayirli evlat saglikli evlat ver bana die ama icim yanioo..gozlerim de yas kalmadi..melegimin son ultrasin goruntusu gozumun onunden gitmio..ama kalbi yoktu..bebegim genetige gitti..ilk defa tup bebegim tutmustu..ve ben ilk defa kalp atisi gormustum..ama hic duymadim..hasretim hala o sese..rabbim kismet etmedi..iki yilda bir bos bir dis bir de kalbi duran gebelik yasadim..dayanamiyom kizlar acimin tarifi yok..ama diom Rabbim saglikli olsaydi hayirli olsaydi onu benden almazdi..uzun bi sure kendiem gelemem gbi gelio..nasi unutucam onlu gunleri..sabah karnim bombos uyandim...dilerim hepimiz bi gun saglikli evlatlari kucaklariz..kendinize ii bakin dostlarim..beni de dualarinzda unutmayin....
Yani şimdi biz bu raporu devlette çıkartıp özel tüp bebek merkezinde yaptirabiliyoz öyle mii.devlet karşılıyo yanii..Zekai Tahir Burak hastanesi iyi diyolar ama..ozmn biz rapor çıkarabilecegimiz hastaneyi bulcaz.ayy çok tşk ederim cnm,çok açıklayıcı olduunnn,Sağol ♡♡merhaba cnm.. esin azosperm sanirim.. azosperm hastalarinda uc yillik evlilik sarti ve iki asilama sarti olmuyor direk tup bebek raporu alip o raporun gectigi ozellerde tedavi olabilirsiniz.. yani en kolay rapor alacaklar arasindasiniz tabi dogru hast rastlarsan..rahim ameliyatini devlet hast yapsa bile yaptirma cnm cok onemli hata yapilirsa geri donusu zor o yuzden rahim ameliyatini cok iyi bir tup bebek uzmanina yaptirman daha uygun..
azosperm icin raporu alsan bile o raporu devlet hast. kullanma cnm sgk gecen ozelde kullan cunku devlet hast erkek infertilitesi ve azosperm konusunda uzman degil..
Cnm gecmis olsun bende dusuk yaptim halahastanedeyim kurtajda yapmiyolar yatiyorum 3 gundur cok uzgunum olmadi bu seferdeKizlar ben bebegimi kaybettimm...dun kurtajla aldilar benden..mutlulugum hayallaerim bi ay surdu..bebegimin kalbi durdu..dort gun karnimda ölü durmus..dusmesin die hergun igne olurken bebegim beni coktan birakmis..iki yilda uc bebek kaybettim.rabbim dusmanima vermesin bu aciyi tarifi yok..Allaha yalvariom sabir ver bana hayirli evlat saglikli evlat ver bana die ama icim yanioo..gozlerim de yas kalmadi..melegimin son ultrasin goruntusu gozumun onunden gitmio..ama kalbi yoktu..bebegim genetige gitti..ilk defa tup bebegim tutmustu..ve ben ilk defa kalp atisi gormustum..ama hic duymadim..hasretim hala o sese..rabbim kismet etmedi..iki yilda bir bos bir dis bir de kalbi duran gebelik yasadim..dayanamiyom kizlar acimin tarifi yok..ama diom Rabbim saglikli olsaydi hayirli olsaydi onu benden almazdi..uzun bi sure kendiem gelemem gbi gelio..nasi unutucam onlu gunleri..sabah karnim bombos uyandim...dilerim hepimiz bi gun saglikli evlatlari kucaklariz..kendinize ii bakin dostlarim..beni de dualarinzda unutmayin....
Heterezigot var ama ignede kullandim genwde durmadi cok uzuluyorum soktayim suan hala cok kriz gecurdim suan donuk haldeyimkan pıhtılaşması falan yok degılmi genelde arkadaşlardan duyuyorum..ondan dolayı düşük yasıyorar
benim artik hic umidim yok genede tsklerKızlar çok üzüldümŞimdi biz ne desek boş, yaşadığınız çok zor bir şey.. Ama inşallah en kısa zamanda tekrar ve bu sefer sağlıklı bebeklerinize kavuşursunuz.. allah yardımcınız olsun
Benim hic umidim kalmadi artik insallah sizlere nasip olur tesekiurler destegin icin hoscskalAllah yardimcin olsun.kismet değilmiş keşke elden bişey gelse ama olmuyor ayni seyi ben yasadim insan adeata olmek istiyor yuregin ruhun parca parca oluyor ama acidan olunmuyor ve ertesi gun gunes yeniden doğuyor Allah bundan sonra yüzümüzü guldurdun kucaklarimizi doldursun insallah
Tskler s3vgilerBallim minim ne diyecegimi bilemiyorum cnm gecmis olsun yuce rabbim tez vakitte hepimize saglikli hayirli evlatlar versin
Tessekurler sevgilerCok üzüldüm tatlim yaaa..gecmis olsun..rabbim en hayırlı vakitte saglikla gelecek evlatlar nasip etsin sana..
Merhaba canım,benim artik hic umidim yok genede tskler
böyle düşünme arkadaşım , aldığımız nefes bile bizim değil onu bile geri veriyoruz allah tan ümidini yitirme allah nasip edecek bir canı o verir ve geri o alır ... belki böylesi hakında daha hayırlıdır , vardır allah`ın bir bildiği ve ondan nasip etmemiştir , senden sadece bir şey istiyorum asla isyan etme vardır bunda bir hayır de ve acını yaşa sana sabır diliyorum inşallah bizlerde bir gün anneliği tadarız...Benim hic umidim kalmadi artik insallah sizlere nasip olur tesekiurler destegin icin hoscskal
Insallah arkadasim saglikla bebegine kavusursun rabbim bu ugurda emek veren butun herkesin emeklerini ve dualarini geri cevirmesinbuğun çatlatma iğnesi verdiler pazartasi yumiler toplanıcak rabbim inşallah bu sefer nasip eder
böyle düşünme arkadaşım , aldığımız nefes bile bizim değil onu bile geri veriyoruz allah tan ümidini yitirme allah nasip edecek bir canı o verir ve geri o alır ... belki böylesi hakında daha hayırlıdır , vardır allah`ın bir bildiği ve ondan nasip etmemiştir , senden sadece bir şey istiyorum asla isyan etme vardır bunda bir hayır de ve acını yaşa sana sabır diliyorum inşallah bizlerde bir gün anneliği tadarız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?