2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Ballim minim ne diyecegimi bilemiyorum cnm gecmis olsun yuce rabbim tez vakitte hepimize saglikli hayirli evlatlar versin

Cok üzüldüm tatlim yaaa..gecmis olsun..rabbim en hayırlı vakitte saglikla gelecek evlatlar nasip etsin sana..

Kızlar çok üzüldüm Şimdi biz ne desek boş, yaşadığınız çok zor bir şey.. Ama inşallah en kısa zamanda tekrar ve bu sefer sağlıklı bebeklerinize kavuşursunuz.. allah yardımcınız olsun

Sağol kuzum.. Yazdığını okuyunca böyle musmutlu oldum.. İnşallah hepimizin yüzü gülsün tez zamanda

Cok uzuldum balimm..gecmis olsun(rabbim sabir versim sabrinjn sonunu selamet eylesin. .bir dahaki sefere saglikla gelsin yavrun insallah

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ALLAH YARDIMCIN OLSUN

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN RABBİM ACINI DİNDİRSİN İNŞALLAH ÇOK ZOR ŞEYLER YAŞAMIŞSIN AMA HERŞEY BİZ İNSANLAR İÇİN İMTİHAN

kuzum çok üzüldüm allah sabır versin

Yani şimdi biz bu raporu devlette çıkartıp özel tüp bebek merkezinde yaptirabiliyoz öyle mii.devlet karşılıyo yanii..Zekai Tahir Burak hastanesi iyi diyolar ama..ozmn biz rapor çıkarabilecegimiz hastaneyi bulcaz.ayy çok tşk ederim cnm,çok açıklayıcı olduunnn,Sağol ♡♡

Cnm gecmis olsun bende dusuk yaptim halahastanedeyim kurtajda yapmiyolar yatiyorum 3 gundur cok uzgunum olmadi bu seferde

Benim hic umidim kalmadi artik insallah sizlere nasip olur tesekiurler destegin icin hoscskal

benim artik hic umidim yok genede tskler
Merhaba canım,
Ümidini kaybetme sakın sadece inan önce ALLAH a sonrada kendine. Yaşadıklarımız hiç kolay değil ve biz kolay olmadığını bilerek çıktık bu yola seni anlayabiliyorum ama emin ol bir gün kucağına alacaksın bebeğini kendine güvenini sakın kaybetme. O bebek o eve girecek ...

Benim hic umidim kalmadi artik insallah sizlere nasip olur tesekiurler destegin icin hoscskal
böyle düşünme arkadaşım , aldığımız nefes bile bizim değil onu bile geri veriyoruz allah tan ümidini yitirme allah nasip edecek bir canı o verir ve geri o alır ... belki böylesi hakında daha hayırlıdır , vardır allah`ın bir bildiği ve ondan nasip etmemiştir , senden sadece bir şey istiyorum asla isyan etme vardır bunda bir hayır de ve acını yaşa sana sabır diliyorum inşallah bizlerde bir gün anneliği tadarız...

buğun çatlatma iğnesi verdiler pazartasi yumiler toplanıcak rabbim inşallah bu sefer nasip eder

Aynen katiliyorim zor kolay degil ama hep kendimi şöyle teselli ederum.demekki hayirli degilmis.birgun cocugum olmassa da kendimi avuturum.hayirsuz evlat olnasindansa olmamasi daha iyidir.herkes boyle teselli olsun bence.zor ama hayirlusi hakkimizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…