Banada 5kutu gonalf beskutu cetrodit ilk trdavide 10kutu menopur kalemgonalf verdiler ikincisindede kalem.gonalf haric cetroditte uc kutu verdiler ilk tedaviden kalanlari ikincidede kullandim ikincisindeki ilaclar duruyo elimde bizdede erkek faktoru cnmsana raporla kaç kutu ne verdiler ? bana 5 kutu gonal f 3 kutu menogon. tabiki canım benim yumurtalarda rezerv azlığı var.ama raporu da onun için verdiler.kadın yumurta rezerv azlığı yazıyor fakat verilen ilaç normal birinin kullanacağı dozlarda
sana raporla kaç kutu ne verdiler ? bana 5 kutu gonal f 3 kutu menogon. tabiki canım benim yumurtalarda rezerv azlığı var.ama raporu da onun için verdiler.kadın yumurta rezerv azlığı yazıyor fakat verilen ilaç normal birinin kullanacağı kac doz kulandin.peki sen cnm
Ooov cnm iyi bakalim insallah hepsi dollenir saglikla..
Aynen öyle tatlım, çok iyi anlıyorum seni.. Bizim tr de yapma şansımız yoktu o yüzden 2.de burda denedik yine.. İnşallah 2. tedavilerimiz uğurlu gelir bize..Canim ben burda bi defa tupbebek denedim sonuc alamadim drlarin umurlarinda degildi olursa olur olmassa olmaz modundalardi buradakiler trkiyedeki drlarin eline su bile dokemezler ikinci rabbim nasip ederse trkiyede deniycez
canım test günün ne zaman?
maşallahyarın güzel haberlerini alalım kaliteli sana sıkı tutunacak embriyoların olsun insallahhh
canım ben dün yaptım test sonuç 564.7 çıktı. yarın tekrar kan vereceğim. değerimin artması gerekiyormuş. inşallah yüksek bi değer çıkar yine dua ediyorum....haftaya da kese görülcek inşallah bakalım hayırlısı artık.... darısı isteyen herkesin başına......
Canim hayirli olsun opun..insallah guzel guzel dollenip buyurler..anladigim kadariyla 2.gun transfer olacak sende..benim embriyolog,embriyonun rahme genellikle 7.gununde tutundugunu soylemisti..yani tavsiyem transferin 6.gunune kadar kendine dikkat etmen,zorlamadan,yormadan kendini stressiz devam et hayata
Insallah canimSağol kuzumm...
Aynen öyle tatlım, çok iyi anlıyorum seni.. Bizim tr de yapma şansımız yoktu o yüzden 2.de burda denedik yine.. İnşallah 2. tedavilerimiz uğurlu gelir bize..
kafunder, sağol arkadaşım...
Tebrikleeeeeeeeeeeeeer tatlım..Ay çok güzel haber.. İnşallah hep güzel sorunsuz rahat bir hamişlik geçirirsin..
Darısı başımıza
Evet tatlım, 2.gün transferi. Sayı az olunca haliyle öyle oluyor.. Çok teşekkürler tavsiye içinİnşallah senin gibi güzel haberler vermek nasip olur bana da:)
canlarım ben ikinci kan testi sonucumu aldım. değerim tam ikiye katlamış. sonuç= 1133.55
merhaba cnm.. esin azosperm sanirim.. azosperm hastalarinda uc yillik evlilik sarti ve iki asilama sarti olmuyor direk tup bebek raporu alip o raporun gectigi ozellerde tedavi olabilirsiniz.. yani en kolay rapor alacaklar arasindasiniz tabi dogru hast rastlarsan..rahim ameliyatini devlet hast yapsa bile yaptirma cnm cok onemli hata yapilirsa geri donusu zor o yuzden rahim ameliyatini cok iyi bir tup bebek uzmanina yaptirman daha uygun..Mrb arkadaşlarr.Ben 2 senelik evliyim.Hatta bugün evlilik yıl dönümüm :) 7 ay önce eşimin hiç spermi olmadığıı ve direk tüp bebek tedavisine başlamamız söylendi.Tayinimizi Ankara'ya istedik ve 2 ay önce taşındık. Dün Prof.Dr Murat Sönmezer'in muayenehanesine gittik.ve bize yaklaşık 13000 tl'lik bir masraf çıkarttı. Bunun içinde benim çift rahim ameliyatım da var.ve devletin karşılamadığını söyledi. 2 senelik evliyiz ve Tüp bebek tedavisi olmamız şart. Çünkü sperm yok..gercekten devlet karşılamıyo mu ?? Nolur bana bi yol gösterin..Ayrıca ben çok korkuyorum bu çift rahim ameliyatından.ciddi bir operasyonmuş,dr öyle dedi..
hadi bizde görelim yaaaKızlar topikte online olanları görebilen var mı şu an..
Ben görüyorum siz de durum ne?
Anladığım kadarıyla sadece pro üyeler online olanları görebiliyor...
oyyy transferinde olmuş hanımınnnninşlh güzel haberlerini alıcazzzzzzzzzzzzzzzzKızlar, dün yazamadım. Bugün transferim oldu. 4 yumurtadan 3 ü döllenmiş, 2 si transfer edildi. 3. yumurtayı bekleteceklermiş, 5.güne devam ederse donduracaklarmış. Şimdi iki minnoşum var içerde.. Çok heyecanlı ve mutluyum.. İnşallah bu sefer güzel sonuç almak nasip olur
Kuzuuuuum tebrikleeeeeeeeeeer tekrar.. her şey gayet güzel gidiyor bak.. İkiz mi geliyor yoksa?
Kızlar, dün yazamadım. Bugün transferim oldu. 4 yumurtadan 3 ü döllenmiş, 2 si transfer edildi. 3. yumurtayı bekleteceklermiş, 5.güne devam ederse donduracaklarmış. Şimdi iki minnoşum var içerde.. Çok heyecanlı ve mutluyum.. İnşallah bu sefer güzel sonuç almak nasip olur
Kuzuuuuum tebrikleeeeeeeeeeer tekrar.. her şey gayet güzel gidiyor bak.. İkiz mi geliyor yoksa?
Kızlar, dün yazamadım. Bugün transferim oldu. 4 yumurtadan 3 ü döllenmiş, 2 si transfer edildi. 3. yumurtayı bekleteceklermiş, 5.güne devam ederse donduracaklarmış. Şimdi iki minnoşum var içerde.. Çok heyecanlı ve mutluyum.. İnşallah bu sefer güzel sonuç almak nasip olur
oyyy transferinde olmuş hanımınnnninşlh güzel haberlerini alıcazzzzzzzzzzzzzzzz
Sen de benim gibi az yumurta varmus geri sayim basladi demek ikimizi de...insallah yakin zamanda verecegiz guzel haberleri
Çooook Sağol bebeğim. ... evet şimdilik her şey yolunda çok şükür. Ikiz olabilir çünkü iki tane transfer edildi. .... inşallah senin de güzel haberlerini alırız
herkese hayırlı akşamlar kızlar;uzun zamandır giremedim nasılsınız?umarım herkes iyidir...tranferi olan arkadaşlar hayırlı haberlerinizi duyarız inş.hamile olanlarda tamamına erdirsin allahım...kızlar bende hepinizden dua rica ediyorum ikinci denemem olacak inş,donmuş embriyo transferim yarın saat 11:30 da sabah 8 de çözecekler inş,bi sorun yaşanmaz hasar görüp ölebiliyomuş çünki o yüzden herkesten dua bekliyorum hepinizi öpüyorum....
teşekkür ederim canım inş..iki tane ama doktor birine %25 birine %40 yaşama şansı veriyo Allah bilir tabi o yüzden dualarınıza çok ihtiyacım var...bide benim ilk denemem çok berbat geçti anlatamam doğum yaptın sayılır dedi doktor o kadar kötüydüm o yüzden yarın beni bayıltıcak o yüzden de endişeliyim.. rabbim hepimizin yardımcısı olsunSağolun kızlar..İnşallah bakalım..
Yedirenk, evet kuzum durumlarımız benzer çok, inşallah sonu güzel olur beraber güzel haberler alırız..
Teşekkürler... Ayy ne güzel bir kere de iki evlat sahibi olursun çok hoş olur..Hayırlısı tabii hangisi hayırlısı olacaksa o olsun arkadaşım..
İyi akşamlar.. Hiç negatif düşünme, inşallah yarın minnoşunu alıp döneceksin ve 9 ay da göbüşünde olacakTek embriyomu donduruldu?
Kıyamam sana.. Bak gör yarın rahat geçecek, anestezi yapacak olması bence iyi hiç endişelenme, aksine canın yanmayacak ve bundan dolayı gerilmeyeceksin ki bu minnoşlar için çok iyi olacak.. Çözülüp çözülmeyeceklerini ise aynen dediğin gibi allahtan başkası bilemez.. İnşallah hayırlısı neyse o olsun... Eğer çözülünce bozulacaklarsa, transfer olsa bile tutmayacak demektir ki transfer olduktan sonra bekleyip negatif sonuç almaktan çok çok daha iyidir baştan olmaması.. Yine de inşallah hiç bi şey olamayacak yarın herşey güzel geçecek.. dualarım seninle arkadaşım.. Bize de haber ver fırsat bulunca..teşekkür ederim canım inş..iki tane ama doktor birine %25 birine %40 yaşama şansı veriyo Allah bilir tabi o yüzden dualarınıza çok ihtiyacım var...bide benim ilk denemem çok berbat geçti anlatamam doğum yaptın sayılır dedi doktor o kadar kötüydüm o yüzden yarın beni bayıltıcak o yüzden de endişeliyim.. rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Yok yok gördüm ben karışmadıBanu_K cevap sana yazdım ama sanırım karıştı
Kizlar haziran ayinda tup bebek denemem olmustu toplanan 6 yumurtada bos cikti.transfer bile olmadi.igneleri kullandigim aydaki ilk ayda adetim tam vaktinde geldi.normal adet oldum yani herzaman oldugu gibi afedersiniz sulu ve kanli.bu ay yumurtalarim kalitesiz diye arisutu polen karisimi,balikyagi,herzamanki gibi aspirin ve folikasit kullanmaya devam ettim.ve simdi adet olma tarihim 4 gun onceydi.hala olmadim.gebelik belirtisi hic yok ama ne rahimde kasilma nede goguslerde sislik yok.akintimda normal beyaz geliyo.acikcasi test alip yapmayada korkuyorum.idrarda cikmaz diye.hamile kalan arkadaslar hicbir belirti yasamadan hamilelik yasadiniz mi?yoksa bu gecikme yukarida saydigim ilaclardan olabilir mi ?
sağol canım koskoca 9 yılı devirdik dün..
sevgili beyimde pek bi güzel hazırlık yapmış sağolsun...
herkese hayırlı akşamlar kızlar;uzun zamandır giremedim nasılsınız?umarım herkes iyidir...tranferi olan arkadaşlar hayırlı haberlerinizi duyarız inş.hamile olanlarda tamamına erdirsin allahım...kızlar bende hepinizden dua rica ediyorum ikinci denemem olacak inş,donmuş embriyo transferim yarın saat 11:30 da sabah 8 de çözecekler inş,bi sorun yaşanmaz hasar görüp ölebiliyomuş çünki o yüzden herkesten dua bekliyorum hepinizi öpüyorum....
canım ne güzel :) yumiler döllenmiş hatta annemizin göbüşüne yerleşmişler :) inşallah sıkıca yerleşirler ve 9 ay orada kalırlarrrrrr :)
inş..çok teşekkür ederim canım...canım idrar testi yap kendini düşünüp yorma :) inşallah pozitif çıkar tatlım :)
maşallah :)nice mutlu yıllara :) seneye bir fazla olursunuz inşallah :)
şu havuz konusunda da kıskandım :) canım çekti haberin olsun :)
canım ne güzel :) yumiler döllenmiş hatta annemizin göbüşüne yerleşmişler :) inşallah sıkıca yerleşirler ve 9 ay orada kalırlarrrrrr :)
canım yarın donmuş yavruların o drları utandırır da güzelce çözülürler ve sana da sıkıca tutunurlar inşallahhhhh :)
SEVGİLİ Banu_K bugün bebişlerini vermişler sana çok sevindim,hayırlı haberlerini duyarız inş...geç farkettim girdim siteye ama okuyamadım fazla son yemegimi yicem o yüzden koşturuyorum farketmediğim için kusuruma bakma canım benim öpüyorum seni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?