cnm çok üzüldüm ne desem boş inşlh bi daha ki sefere yüzün gülsün...Kizlar mrh benim hamileligim surmedi dusuk yapiyorum suan cok uzuldum herhalde olmicak benim hic bi zaman daha oncede dogal yoldan olup kalbi durmustu rahmimde problem var sanirim cok yoruldum 3 gundur hastanede yatiyorum hala dusuk yapiyorum kurtasta yapmiyorlar cok uzgunm hic bu kadar uzun surceni dusunmjuyodum dusugun cok agrilarim oldu halada var sizler napiyosunuz
cnm sana ne desem bilemedim acılarınızı unutturan evlatlarınıza sahip olursunuz inşlhhKizlar ben bebegimi kaybettimm...dun kurtajla aldilar benden..mutlulugum hayallaerim bi ay surdu..bebegimin kalbi durdu..dort gun karnimda ölü durmus..dusmesin die hergun igne olurken bebegim beni coktan birakmis..iki yilda uc bebek kaybettim.rabbim dusmanima vermesin bu aciyi tarifi yok..Allaha yalvariom sabir ver bana hayirli evlat saglikli evlat ver bana die ama icim yanioo..gozlerim de yas kalmadi..melegimin son ultrasin goruntusu gozumun onunden gitmio..ama kalbi yoktu..bebegim genetige gitti..ilk defa tup bebegim tutmustu..ve ben ilk defa kalp atisi gormustum..ama hic duymadim..hasretim hala o sese..rabbim kismet etmedi..iki yilda bir bos bir dis bir de kalbi duran gebelik yasadim..dayanamiyom kizlar acimin tarifi yok..ama diom Rabbim saglikli olsaydi hayirli olsaydi onu benden almazdi..uzun bi sure kendiem gelemem gbi gelio..nasi unutucam onlu gunleri..sabah karnim bombos uyandim...dilerim hepimiz bi gun saglikli evlatlari kucaklariz..kendinize ii bakin dostlarim..beni de dualarinzda unutmayin....
güzel ve kaliteli yumoşlarrrrrrrrrrrrrrbuğun çatlatma iğnesi verdiler pazartasi yumiler toplanıcak rabbim inşallah bu sefer nasip eder
12 gün sonra hamiş haberini veririsin inşlh bi tanede olsa rabbim nasip ettiyse o sana sıkı sıkı tutunur...arkadaşlar hepinize hayırlı akşamlar;benim bugün donmuş embriyo transferim vardı,iki embriyodan biri yaşamadı bir tane kaldı Allaha çok şükür sağ salim aldım onu,heyecanlı bekleyiş başladı bekleyen herkese hayırlı mutlu haberler inş,inanın transfer odasında ve dua ettiğim her an sizleri de unutmadım hepinize dua ettim çok ağladım baya duygusal geçti hepinizi öpüyorum... haaa unutmadan sevgili Banu_K tatlım birlikte bu yolda yürümek dileğiyle seni de öpüyorum canım..
ewet cnm tabiki boyle bi hakkiniz var bunu hepimiz yapiyoruz.. ama bastan rapor alacagin yere sor disari heyet raporu veriyorlarmi, bazi devlet hastaneleri halen nuhneviden kalma disari vermeyiz diyenler oluyor.. disari rapor verecekleri tercih et..Yani şimdi biz bu raporu devlette çıkartıp özel tüp bebek merkezinde yaptirabiliyoz öyle mii.devlet karşılıyo yanii..Zekai Tahir Burak hastanesi iyi diyolar ama..ozmn biz rapor çıkarabilecegimiz hastaneyi bulcaz.ayy çok tşk ederim cnm,çok açıklayıcı olduunnn,Sağol ♡♡
cnm cokk gecmiss olsunn.. igne icin kesin cozum diyordu herkez neden boyle oldu acabaHeterezigot var ama ignede kullandim genwde durmadi cok uzuluyorum soktayim suan hala cok kriz gecurdim suan donuk haldeyim
Kizlar ben bebegimi kaybettimm...dun kurtajla aldilar benden..mutlulugum hayallaerim bi ay surdu..bebegimin kalbi durdu..dort gun karnimda ölü durmus..dusmesin die hergun igne olurken bebegim beni coktan birakmis..iki yilda uc bebek kaybettim.rabbim dusmanima vermesin bu aciyi tarifi yok..Allaha yalvariom sabir ver bana hayirli evlat saglikli evlat ver bana die ama icim yanioo..gozlerim de yas kalmadi..melegimin son ultrasin goruntusu gozumun onunden gitmio..ama kalbi yoktu..bebegim genetige gitti..ilk defa tup bebegim tutmustu..ve ben ilk defa kalp atisi gormustum..ama hic duymadim..hasretim hala o sese..rabbim kismet etmedi..iki yilda bir bos bir dis bir de kalbi duran gebelik yasadim..dayanamiyom kizlar acimin tarifi yok..ama diom Rabbim saglikli olsaydi hayirli olsaydi onu benden almazdi..uzun bi sure kendiem gelemem gbi gelio..nasi unutucam onlu gunleri..sabah karnim bombos uyandim...dilerim hepimiz bi gun saglikli evlatlari kucaklariz..kendinize ii bakin dostlarim..beni de dualarinzda unutmayin....
Kizlar ben bebegimi kaybettimm...dun kurtajla aldilar benden..mutlulugum hayallaerim bi ay surdu..bebegimin kalbi durdu..dort gun karnimda ölü durmus..dusmesin die hergun igne olurken bebegim beni coktan birakmis..iki yilda uc bebek kaybettim.rabbim dusmanima vermesin bu aciyi tarifi yok..Allaha yalvariom sabir ver bana hayirli evlat saglikli evlat ver bana die ama icim yanioo..gozlerim de yas kalmadi..melegimin son ultrasin goruntusu gozumun onunden gitmio..ama kalbi yoktu..bebegim genetige gitti..ilk defa tup bebegim tutmustu..ve ben ilk defa kalp atisi gormustum..ama hic duymadim..hasretim hala o sese..rabbim kismet etmedi..iki yilda bir bos bir dis bir de kalbi duran gebelik yasadim..dayanamiyom kizlar acimin tarifi yok..ama diom Rabbim saglikli olsaydi hayirli olsaydi onu benden almazdi..uzun bi sure kendiem gelemem gbi gelio..nasi unutucam onlu gunleri..sabah karnim bombos uyandim...dilerim hepimiz bi gun saglikli evlatlari kucaklariz..kendinize ii bakin dostlarim..beni de dualarinzda unutmayin....
Gözün aydın tatlımmmarkadaşlar hepinize hayırlı akşamlar;benim bugün donmuş embriyo transferim vardı,iki embriyodan biri yaşamadı bir tane kaldı Allaha çok şükür sağ salim aldım onu,heyecanlı bekleyiş başladı bekleyen herkese hayırlı mutlu haberler inş,inanın transfer odasında ve dua ettiğim her an sizleri de unutmadım hepinize dua ettim çok ağladım baya duygusal geçti hepinizi öpüyorum... haaa unutmadan sevgili Banu_K tatlım birlikte bu yolda yürümek dileğiyle seni de öpüyorum canım..
pazartesi yumurtalar toplanıcak inşallah
Gözün aydın tatlımmmAlmış gelmişsin bebişini.. İnşallah da 9 ay sıkı sıkı tutunacak sana annesi.. Sakin ve rahat ol şimdi, dinlen ama yatalak gibi yatıp durma, arada hafif tempolu yürüyüşler yap kan dolaşımın için, bi 15 dakika mesela, bol sıvı tüket, beslenmene dikkat et, kendini mutlu edecek şeyler yap, bebeğinle geçireceğin günlerini hayal et..
İnşallah da 2 hafta sonraya beraber seviniyor oluruz kuzum
biliyorsun 10 yıldır bende deniyorum 7 defa mikro debedik evet tüp bebekten başka elimizden bir şey gelmiyor ama bu bir lütüf kuzumm tüp bebeğin bile çare olamadığı insanlar var
Darısı basıma ve olmayanlara inşallahhh hayırlı sonuçlarla gelirsiniz inşallahhh ıkı hafta sonra dualarım sizlerle o heyecanı yasamanın nasıl birşey olduğunu bileşende tahmin ediyorum
Amiiin.. Az kaldı sayılır kuzum sana da.. yaz bitti sayılır, bayramdı kış temizliğiydi derken ocak şıp diye gelecek. Senin için gün sayacağız o zaman, güzel de sonuç alacağız inşallah
Canim senin bebisler ucuzmuDuygulandırdın benı Banucum inşallahhh inan sabırsızlıkla ogunu bekliyorum içim kıpır kıpır ediyor
Duygulandırdın benı Banucum inşallahhh inan sabırsızlıkla ogunu bekliyorum içim kıpır kıpır ediyor
:) tesekkurler insallah ama nedense bana kendim icin uzak birohtimal gibi geliyor tabi Allah bilir ne diyelim nasip ama umitli degilim olacagimida sanmiyorum cok yoruldum artik ugrasmicam bile tedaviyle olacaksa oylede olur Allahim verecekse degolmi bidaha tedavi olmicamMerhaba canım,
Ümidini kaybetme sakın sadece inan önce ALLAH a sonrada kendine. Yaşadıklarımız hiç kolay değil ve biz kolay olmadığını bilerek çıktık bu yola seni anlayabiliyorum ama emin ol bir gün kucağına alacaksın bebeğini kendine güvenini sakın kaybetme. O bebek o eve girecek ...
minim, umutsuz olman da isyan etmende ağlaman da sızlaman da çok normal, hepimiz aynı durumda aynı duygularda olurduk.. o yüzden nasıl istiyorsan öyle yap öyle tut yasını.. yas tutmak da bir acıyı atlatmak için gereklidir.. ama sonra hayattın devam ettiğini, hayat devam ettikçe de umudun ve mutlulukların hiç bitmeyeceğini hatırla.. bizler bu yolda çocuk sahibi olacak mıyız olmayacak mıyız bilmiyoruz henüz.. inşallah istediğimize kavuşuruz.. ama olmazsa da olmayacaktır, hayat sadece bundan ibaret de değil.. en azından ben öyle düşünüyorum.. yaşamın bize hazırladığı şeyleri yaşayıp göreceğiz.. mutlu olduklarımızda olacak dibe vurduğumuz zamanlarda.. ama dediğim gibi hayat devam ediyor.. en geçmez sandığın acılar da geçiyor gün geliyor.. İnşallah herşey hepimizin gönlüne göre olsun arkadaşımBu isyan degildir buna umitsizlik deniyor .umidimde yok yalan yazamicam duygum boyle yasadiiklarim bunu soyluyor bana sagol genede.
arkadaşlar hepinize hayırlı akşamlar;benim bugün donmuş embriyo transferim vardı,iki embriyodan biri yaşamadı bir tane kaldı Allaha çok şükür sağ salim aldım onu,heyecanlı bekleyiş başladı bekleyen herkese hayırlı mutlu haberler inş,inanın transfer odasında ve dua ettiğim her an sizleri de unutmadım hepinize dua ettim çok ağladım baya duygusal geçti hepinizi öpüyorum... haaa unutmadan sevgili Banu_K tatlım birlikte bu yolda yürümek dileğiyle seni de öpüyorum canım..
Cnm ben sana su dort aydir yasadiklarimi yazsam inanmazsin pusmis tavugun basina gelmeyenler geldi ve negatuf sonucumuda aldim beni cok uzgun goren.kardesim bana saat yapmis ve umut bitmeden omur bitmeli yazmis bunu yazan kardesimde 4,5aylik bebegini kaybetti ve arkadasina kiz kacirirken yaninda diye suan ceza evinde ve besyil ceza aldi yedi aylij evliydi o umudunu kaybetmiyo bana teselli veriyo dusun Allah maddi imkan.verdikce deneriz yuce rabbimin.taktiri vericide o alicida nolur umudunu kaybetme ve hersey cocuk degil gencligimiz bonzai illetinde tv izliyemiyorum.bu dunyada cocuk sahibi olmak zor o cocuk ga sahip cikip temiz bir hayat sunmak inan daha zor:) tesekkurler insallah ama nedense bana kendim icin uzak birohtimal gibi geliyor tabi Allah bilir ne diyelim nasip ama umitli degilim olacagimida sanmiyorum cok yoruldum artik ugrasmicam bile tedaviyle olacaksa oylede olur Allahim verecekse degolmi bidaha tedavi olmicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?