2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
cnm çok üzüldüm ne desem boş inşlh bi daha ki sefere yüzün gülsün...
cnm sana ne desem bilemedim acılarınızı unutturan evlatlarınıza sahip olursunuz inşlhh
buğun çatlatma iğnesi verdiler pazartasi yumiler toplanıcak rabbim inşallah bu sefer nasip eder
güzel ve kaliteli yumoşlarrrrrrrrrrrrrr
12 gün sonra hamiş haberini veririsin inşlh bi tanede olsa rabbim nasip ettiyse o sana sıkı sıkı tutunur...

ewet cnm tabiki boyle bi hakkiniz var bunu hepimiz yapiyoruz.. ama bastan rapor alacagin yere sor disari heyet raporu veriyorlarmi, bazi devlet hastaneleri halen nuhneviden kalma disari vermeyiz diyenler oluyor.. disari rapor verecekleri tercih et..

Heterezigot var ama ignede kullandim genwde durmadi cok uzuluyorum soktayim suan hala cok kriz gecurdim suan donuk haldeyim
cnm cokk gecmiss olsunn.. igne icin kesin cozum diyordu herkez neden boyle oldu acaba( bendede homozigot var ne yazikki..
insallah bu son uzuntun olur bebisine tez zamanda kavusursun..

((( canimm benimmm cok cokk gecmiss olsunnnn cok uzuldumm inan... neden boyle oluyor kan pihtilasmasimi var trombofili paneline baktirmismiydin..
Allahim tez zamanda kucagini bebislerle doldursun..

canım çok üzüldüm allahım yardımcın olsun gönlüne ferahlık versin

Gözün aydın tatlımmm Almış gelmişsin bebişini.. İnşallah da 9 ay sıkı sıkı tutunacak sana annesi.. Sakin ve rahat ol şimdi, dinlen ama yatalak gibi yatıp durma, arada hafif tempolu yürüyüşler yap kan dolaşımın için, bi 15 dakika mesela, bol sıvı tüket, beslenmene dikkat et, kendini mutlu edecek şeyler yap, bebeğinle geçireceğin günlerini hayal et..

İnşallah da 2 hafta sonraya beraber seviniyor oluruz kuzum

Darısı basıma ve olmayanlara inşallahhh hayırlı sonuçlarla gelirsiniz inşallahhh ıkı hafta sonra dualarım sizlerle o heyecanı yasamanın nasıl birşey olduğunu bileşende tahmin ediyorum

biliyorsun 10 yıldır bende deniyorum 7 defa mikro debedik evet tüp bebekten başka elimizden bir şey gelmiyor ama bu bir lütüf kuzumm tüp bebeğin bile çare olamadığı insanlar var

Tatlım bende 7 yıldır bebişim olmuyor sorabilir miyim acaba sakıncası yoksa kalamamamdaki sıkıntı neymiş doktorlar birşey diyor mu ?

Darısı basıma ve olmayanlara inşallahhh hayırlı sonuçlarla gelirsiniz inşallahhh ıkı hafta sonra dualarım sizlerle o heyecanı yasamanın nasıl birşey olduğunu bileşende tahmin ediyorum

Amiiin.. Az kaldı sayılır kuzum sana da.. yaz bitti sayılır, bayramdı kış temizliğiydi derken ocak şıp diye gelecek. Senin için gün sayacağız o zaman, güzel de sonuç alacağız inşallah

Duygulandırdın benı Banucum inşallahhh inan sabırsızlıkla ogunu bekliyorum içim kıpır kıpır ediyor

Bu isyan degildir buna umitsizlik deniyor .umidimde yok yalan yazamicam duygum boyle yasadiiklarim bunu soyluyor bana sagol genede.

Daha hmamış değilim canım olursa en az iki yada üç düşünüyorum.

Duygulandırdın benı Banucum inşallahhh inan sabırsızlıkla ogunu bekliyorum içim kıpır kıpır ediyor

Beklemesi zor oluyor biliyorum kuzum, bende tedavilerimden önce hep çok bekledim.. İnşallah bir daha da gerek kalmaz.. Kafanı sürekli bı konuya takma ama benden tavsiye.. Ben o bekleme döneminde tüp bebek , bebek ya da bunla ilgili tüm konulardan uzak durdum, hatta kk ya bile girmedim, kızlar kızdı hatta :) Herkesin yapısı farklı, ben etkilenmem diyorsan sorun yok elbette. Ama ben çok kafama takıyordum, çok didikliyordum herşeyi buna odaklanınca o yüzden arada başka uğraşlar buldum kendime ve zihnimi uzak tuttum.. Bu sefer olur mu olmaz mı onu bilemem ama en azından ben daha rahat ve pozitifim.. Ama neticede güzel bir bekleyiş bu :) Bunun bile tadını çıkarmaya çalış.. De ki bu benim çocuksuz özgür son günlerim kendim için tadını çıkaracağım, sonra bebişime hazırlanıp onu kucağıma alacağım

:) tesekkurler insallah ama nedense bana kendim icin uzak birohtimal gibi geliyor tabi Allah bilir ne diyelim nasip ama umitli degilim olacagimida sanmiyorum cok yoruldum artik ugrasmicam bile tedaviyle olacaksa oylede olur Allahim verecekse degolmi bidaha tedavi olmicam

Bu isyan degildir buna umitsizlik deniyor .umidimde yok yalan yazamicam duygum boyle yasadiiklarim bunu soyluyor bana sagol genede.
minim, umutsuz olman da isyan etmende ağlaman da sızlaman da çok normal, hepimiz aynı durumda aynı duygularda olurduk.. o yüzden nasıl istiyorsan öyle yap öyle tut yasını.. yas tutmak da bir acıyı atlatmak için gereklidir.. ama sonra hayattın devam ettiğini, hayat devam ettikçe de umudun ve mutlulukların hiç bitmeyeceğini hatırla.. bizler bu yolda çocuk sahibi olacak mıyız olmayacak mıyız bilmiyoruz henüz.. inşallah istediğimize kavuşuruz.. ama olmazsa da olmayacaktır, hayat sadece bundan ibaret de değil.. en azından ben öyle düşünüyorum.. yaşamın bize hazırladığı şeyleri yaşayıp göreceğiz.. mutlu olduklarımızda olacak dibe vurduğumuz zamanlarda.. ama dediğim gibi hayat devam ediyor.. en geçmez sandığın acılar da geçiyor gün geliyor.. İnşallah herşey hepimizin gönlüne göre olsun arkadaşım

çok iyi olmuş canım olsun tek transfer olsun tam olsun önemli olan bir tanede olsa evlat sahibi olmak..benim de tek yumurta kaldı onla yetiniyorum..hayırlısı canım

Cnm ben sana su dort aydir yasadiklarimi yazsam inanmazsin pusmis tavugun basina gelmeyenler geldi ve negatuf sonucumuda aldim beni cok uzgun goren.kardesim bana saat yapmis ve umut bitmeden omur bitmeli yazmis bunu yazan kardesimde 4,5aylik bebegini kaybetti ve arkadasina kiz kacirirken yaninda diye suan ceza evinde ve besyil ceza aldi yedi aylij evliydi o umudunu kaybetmiyo bana teselli veriyo dusun Allah maddi imkan.verdikce deneriz yuce rabbimin.taktiri vericide o alicida nolur umudunu kaybetme ve hersey cocuk degil gencligimiz bonzai illetinde tv izliyemiyorum.bu dunyada cocuk sahibi olmak zor o cocuk ga sahip cikip temiz bir hayat sunmak inan daha zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…