herkes isyanlarda canım online olanları görmediğimizden sohbet edemiyoruz
eski günlerimize kavuşalım artık yaaa
ben iyiyim bu arada 8 gün rötarla regl oldum yine
senin tüp bebek sonrası regl düzenin bozuldu mu kuzum benim 37 38günde 1 oluyor
sen nasılsın görünmedir ne zamandır formattan öncede yoktun
Arkadaşım hAyırlı olsun inşallah bende bugün çatlatma iğnesi vuruldun pazartesi toplucaklAr :) sanada banada hayırlı olur inşallah rabim herkezin gönlüne göre versin :)Yeni
buğun çatlatma iğnesi verdiler pazartasi yumiler toplanıcak rabbim inşallah bu sefer nasip ederK.İ.B.
Canim canim ne olur pes etme.Kizlar ben bebegimi kaybettimm...dun kurtajla aldilar benden..mutlulugum hayallaerim bi ay surdu..bebegimin kalbi durdu..dort gun karnimda ölü durmus..dusmesin die hergun igne olurken bebegim beni coktan birakmis..iki yilda uc bebek kaybettim.rabbim dusmanima vermesin bu aciyi tarifi yok..Allaha yalvariom sabir ver bana hayirli evlat saglikli evlat ver bana die ama icim yanioo..gozlerim de yas kalmadi..melegimin son ultrasin goruntusu gozumun onunden gitmio..ama kalbi yoktu..bebegim genetige gitti..ilk defa tup bebegim tutmustu..ve ben ilk defa kalp atisi gormustum..ama hic duymadim..hasretim hala o sese..rabbim kismet etmedi..iki yilda bir bos bir dis bir de kalbi duran gebelik yasadim..dayanamiyom kizlar acimin tarifi yok..ama diom Rabbim saglikli olsaydi hayirli olsaydi onu benden almazdi..uzun bi sure kendiem gelemem gbi gelio..nasi unutucam onlu gunleri..sabah karnim bombos uyandim...dilerim hepimiz bi gun saglikli evlatlari kucaklariz..kendinize ii bakin dostlarim..beni de dualarinzda unutmayin....
canımm biz erekek infertilitesiyiz aynı zamanda yumurta kalitesinde sorun var ama neden kalamadığımın bir açıklaması yok dr soruyorum neden diye (benim etst tekiklerde hormonlarda hiç bir şey çıkmıyor)tıbbın açıklayamayacağı şeyler vardır diyorlarTatlım bende 7 yıldır bebişim olmuyor sorabilir miyim acaba sakıncası yoksa kalamamamdaki sıkıntı neymiş doktorlar birşey diyor mu ?
normal canım merak etmeArkadaslar merhaba bir sorum olacak yardimci olursaniz sevinirim cuma gunu opuboldum yarin kismet olursa tranaferim var dr opudan sonra progestan fitil verdi onu kullaninca kahverengi bi akintim oluyo normal mi lutfen yardimci olun???
Allah razi olsun canim korktum kotu bisi mi oluyo diyenormal canım merak etme
yok yok bak ben halen kullanıyorum halen geliyor merak etmeAllah razi olsun canim korktum kotu bisi mi oluyo diye
Senin transfer ne zaman canimyok yok bak ben halen kullanıyorum halen geliyor merak etme
benim transfer 7 agustosta oldu şimdilik gebelik var ama kese felan görmediğim için sevinmeye korkuyorum.Senin transfer ne zaman canim
Canim insallah saglikli bi sekilde kucagina alirsin yawrunu benim transfer yarin hem heyecanliyim hem telasli korkuyorumbenim transfer 7 agustosta oldu şimdilik gebelik var ama kese felan görmediğim için sevinmeye korkuyorum.
bu arada çok zor biliyorum ama sakın ama sakın erken öğrenme 7sinde transfer oldu 15inde öğrendim çok küçük bi değerle değerim arttı çok şükür ama vakit geçmek bilmiyor
Tutunma lekesidir cnm bisey olmaz korkma insKizlar bugun transferimin 8.gunu cok koyu kahve kanamam olmus ilk defa geldi kan cok korktum bisey olmusmudur dunde idrar testi yapmistim belirgin sekilde ikinci cizgiyi gordum acaba dusmusmudur??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?