2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

napiyim canım buraya gelince kafam krışıyor valla.
yok benim regl eskisi gibi aynı 28 günde bir yani.

Canim canim ne olur pes etme.

Tatlım bende 7 yıldır bebişim olmuyor sorabilir miyim acaba sakıncası yoksa kalamamamdaki sıkıntı neymiş doktorlar birşey diyor mu ?
canımm biz erekek infertilitesiyiz aynı zamanda yumurta kalitesinde sorun var ama neden kalamadığımın bir açıklaması yok dr soruyorum neden diye (benim etst tekiklerde hormonlarda hiç bir şey çıkmıyor)tıbbın açıklayamayacağı şeyler vardır diyorlar

Arkadaslar merhaba bir sorum olacak yardimci olursaniz sevinirim cuma gunu opuboldum yarin kismet olursa tranaferim var dr opudan sonra progestan fitil verdi onu kullaninca kahverengi bi akintim oluyo normal mi lutfen yardimci olun???

Arkadaslar merhaba bir sorum olacak yardimci olursaniz sevinirim cuma gunu opuboldum yarin kismet olursa tranaferim var dr opudan sonra progestan fitil verdi onu kullaninca kahverengi bi akintim oluyo normal mi lutfen yardimci olun???
normal canım merak etme

Senin transfer ne zaman canim
benim transfer 7 agustosta oldu şimdilik gebelik var ama kese felan görmediğim için sevinmeye korkuyorum.
bu arada çok zor biliyorum ama sakın ama sakın erken öğrenme 7sinde transfer oldu 15inde öğrendim çok küçük bi değerle değerim arttı çok şükür ama vakit geçmek bilmiyor

Canim insallah saglikli bi sekilde kucagina alirsin yawrunu benim transfer yarin hem heyecanliyim hem telasli korkuyorum

Mrb kızlar,bişi daha sorcam sizee.bizim sorun erkek infertilitesi ya,rapor çıkarttırcaz.Raporun çıkması 3 ay falan mı sürüyooo,biyerden duydum da

Kizlar bugun transferimin 8.gunu cok koyu kahve kanamam olmus ilk defa geldi kan cok korktum bisey olmusmudur dunde idrar testi yapmistim belirgin sekilde ikinci cizgiyi gordum acaba dusmusmudur??

kızlar bi kaç gündür yoktum kışa hazırlık yaptım konserve vs işlerle ugraştım
bi kaç sayfa okudum ama hiç iç acıcı haberler yok sanırım
ballım minimm ikinizede Allah tan sabır diliyorum
bu acılarınızı unutturcak sağlıklı hayırlı evlatlar versin Rabbim çok üzüldüm gerçkten

BALLIM CANIM BENİM YAA...Ballım yemin ederim tüylerim diken diken oldu şimdi gördüm yazını..geçmiş olsun arkadaşım rabbim sabır versin..metanetli olmalıyız arkadaşım.bende hiç kalp atışı duyamadım gebeliklerimde..rabbim hayırlısını nasip etsin canım..seni en iyi ben anlarım...ağlama dicem ama için nasıl rahatlıcaksa öyle davran canım..içine atma sakın ama sakın...rabbim birgün bizlerede nasip eder inşallah..ben birdaha gebe kalabilirsem kulağıma küpe kayınvalideme falan asla demicem kadın gazete gibi herkese yaymış.duyan duyana valla..nazar deyiyo bizlere...göbeğim belli olana kadar saklıcam...sana korun dediler mi ben korunmuyorum kürtaj sonrası gebelik kolay oluyomuş diyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…