Kizlar bugun transferimin 8.gunu cok koyu kahve kanamam olmus ilk defa geldi kan cok korktum bisey olmusmudur dunde idrar testi yapmistim belirgin sekilde ikinci cizgiyi gordum acaba dusmusmudur??
Kanamam kirmiziya dondu puroluton igne verdi smdi yaptirmaya gidiyorum idrar testinde ikinci cizgide cikmisti ama adet oluyorum sanirimTutunma lekesidir cnm bisey olmaz korkma ins
Cnm tesekkurler ne guzel yazmissin dogru soyluyorsun biliyorum eline saglik . Iste karisik duygular icindeyim her insanin yaradilisi farkli tabi aslinda cok guclu biriyimdir ama artik gucum kalmadi. 2 ameliyat bir dogal gebelik 3 aya yakinken kayip. Ustune bir ameliyat daha olcakmi diye bekleme ve ilk microda dusuk ve korkunc kanamam oldu haaaa bide tup bebegimle bereber ohss oldum cok eziyet cektim bunlar fiziki ve maddi kismi birde is yerimde herkesin aciyan bakislari utanc duygusu her dusukte kurtajda dr hastane personelinden genemi sen muamelesi sulaledeki bebegi olmayan gelin olayi veee yasim 35 oldu 7 yillik evliyim 6 yildir bunlari yasiyorum ailem uzule uzule yaslandi gitti annem babam yiprandi her ameliyatimda omurlerinden omur gitti her kurtasimda kanamam durcakmi diye annem gozu kirpmadi bumlarin yuku ve esimin 40 yasina gelip benim yuzumden hala baba olmamasi omuzlarimdaki yuklerin sadece birazi . Biliyorum hepimiz yasiyoruz bunu ama benim gucum azaldi artik her insanin gucu farkli tabi. Insallah tekrar toparlanirim. Ameliyat ve kurtaj ve suni sanciyla dusuk yasamadan tutmayan tup bebek tedavisi gorsem en azindan manevi maddi kisa sureli fiziki surec yasardim diyorum bazen tutup dusmeside kotu. Cok yazdim neyse cnmmm tesekkurler destegin icin sevgilerminim, umutsuz olman da isyan etmende ağlaman da sızlaman da çok normal, hepimiz aynı durumda aynı duygularda olurduk.. o yüzden nasıl istiyorsan öyle yap öyle tut yasını.. yas tutmak da bir acıyı atlatmak için gereklidir.. ama sonra hayattın devam ettiğini, hayat devam ettikçe de umudun ve mutlulukların hiç bitmeyeceğini hatırla.. bizler bu yolda çocuk sahibi olacak mıyız olmayacak mıyız bilmiyoruz henüz.. inşallah istediğimize kavuşuruz.. ama olmazsa da olmayacaktır, hayat sadece bundan ibaret de değil.. en azından ben öyle düşünüyorum.. yaşamın bize hazırladığı şeyleri yaşayıp göreceğiz.. mutlu olduklarımızda olacak dibe vurduğumuz zamanlarda.. ama dediğim gibi hayat devam ediyor.. en geçmez sandığın acılar da geçiyor gün geliyor.. İnşallah herşey hepimizin gönlüne göre olsun arkadaşım
Ozel hastanemi cnm senden bu parayi isteyen birde embriyo devlette 35yas altina tek mecburiyeti var ama ozeller iji transfer yapiyoMerhaba Arkadaşlar! Aranıza yeni katıldım. Ekim de inşallah Tüp Bebeğe başlayacağım bende. Bilgi topluyorum buradan. Doktor benden raporlu 2000 TL istedi. Bu normal bi fiyat mı? Sizler ne kadar ödediniz? Birde rahime kaç tane embriyo yerleştirileceği kararı aileye mi bırakılıyor?
Tesekkurler cnm bilmiyorum ki neden boyle oldu rahimde pr olabiilir blki bilmiyorum. Sen ne yaptin nasil gidiyor konusmustuk bir ara senle insallah iidir hersey sevgilercnm cokk gecmiss olsunn.. igne icin kesin cozum diyordu herkez neden boyle oldu acaba( bendede homozigot var ne yazikki..
insallah bu son uzuntun olur bebisine tez zamanda kavusursun..
Evet Özel istedi Denizlide yaptırcam inşallah. Benim de aklım karıştı bi yerde yazıyo 35 yaş altı tek embriyo başka bi yerde aileye soruyoruz diyor. Teşekkür ederim cevap için.Ozel hastanemi cnm senden bu parayi isteyen birde embriyo devlette 35yas altina tek mecburiyeti var ama ozeller iji transfer yapiyo
Kizlar proluton ignemi yaptim kanimi verdim bir saate cikicak sonuc gittim idrar testi aldim yine ikinci cizgi cikti ama bu kirmizi kanda neyin nesi ozaman az geldi kesildi smdi daha gelmedi insallahta gelmez dua edin bana bide bilgisi olan varmi yardimci olurmusunuz??
Yakın zamanda tüp yaptırmadım ama raporlu fiyat olarak makul bir fiyat vermişler aklında soru işareti kalmasın..Embriyo sayısı devlet hastanelerinde yaptırırsan 35 yaş altı 1 tane , özelde tedavi olursan 1 den fazla embriyo koydurabilirsin..Merhaba Arkadaşlar! Aranıza yeni katıldım. Ekim de inşallah Tüp Bebeğe başlayacağım bende. Bilgi topluyorum buradan. Doktor benden raporlu 2000 TL istedi. Bu normal bi fiyat mı? Sizler ne kadar ödediniz? Birde rahime kaç tane embriyo yerleştirileceği kararı aileye mi bırakılıyor?
Cnm tesekkurler ne guzel yazmissin dogru soyluyorsun biliyorum eline saglik . Iste karisik duygular icindeyim her insanin yaradilisi farkli tabi aslinda cok guclu biriyimdir ama artik gucum kalmadi. 2 ameliyat bir dogal gebelik 3 aya yakinken kayip. Ustune bir ameliyat daha olcakmi diye bekleme ve ilk microda dusuk ve korkunc kanamam oldu haaaa bide tup bebegimle bereber ohss oldum cok eziyet cektim bunlar fiziki ve maddi kismi birde is yerimde herkesin aciyan bakislari utanc duygusu her dusukte kurtajda dr hastane personelinden genemi sen muamelesi sulaledeki bebegi olmayan gelin olayi veee yasim 35 oldu 7 yillik evliyim 6 yildir bunlari yasiyorum ailem uzule uzule yaslandi gitti annem babam yiprandi her ameliyatimda omurlerinden omur gitti her kurtasimda kanamam durcakmi diye annem gozu kirpmadi bumlarin yuku ve esimin 40 yasina gelip benim yuzumden hala baba olmamasi omuzlarimdaki yuklerin sadece birazi . Biliyorum hepimiz yasiyoruz bunu ama benim gucum azaldi artik her insanin gucu farkli tabi. Insallah tekrar toparlanirim. Ameliyat ve kurtaj ve suni sanciyla dusuk yasamadan tutmayan tup bebek tedavisi gorsem en azindan manevi maddi kisa sureli fiziki surec yasardim diyorum bazen tutup dusmeside kotu. Cok yazdim neyse cnmmm tesekkurler destegin icin sevgiler
Fiyat konusunda içim rahat etti şimdi. Ne bilim biraz pahalı gelmişti bana. 10000 tl dese gene yaptırcam zaten başka çarem yok.Yakın zamanda tüp yaptırmadım ama raporlu fiyat olarak makul bir fiyat vermişler aklında soru işareti kalmasın..Embriyo sayısı devlet hastanelerinde yaptırırsan 35 yaş altı 1 tane , özelde tedavi olursan 1 den fazla embriyo koydurabilirsin..
Mrb kızlar,bişi daha sorcam sizee.bizim sorun erkek
Mrb kızlar,bişi daha sorcam sizee.bizim sorun erkek infertilitesi ya,rapor çıkarttırcaz.Raporun çıkması 3 ay falan mı sürüyooo,biyerden duydum da
Kizlar bugun transferimin 8.gunu cok koyu kahve kanamam olmus ilk defa geldi kan cok korktum bisey olmusmudur dunde idrar testi yapmistim belirgin sekilde ikinci cizgiyi gordum acaba dusmusmudur??
Kanamam kirmiziya dondu puroluton igne verdi smdi yaptirmaya gidiyorum idrar testinde ikinci cizgide cikmisti ama adet oluyorum sanirim
Merhaba Arkadaşlar! Aranıza yeni katıldım. Ekim de inşallah Tüp Bebeğe başlayacağım bende. Bilgi topluyorum buradan. Doktor benden raporlu 2000 TL istedi. Bu normal bi fiyat mı? Sizler ne kadar ödediniz? Birde rahime kaç tane embriyo yerleştirileceği kararı aileye mi bırakılıyor?
Cnm tesekkurler ne guzel yazmissin dogru soyluyorsun biliyorum eline saglik . Iste karisik duygular icindeyim her insanin yaradilisi farkli tabi aslinda cok guclu biriyimdir ama artik gucum kalmadi. 2 ameliyat bir dogal gebelik 3 aya yakinken kayip. Ustune bir ameliyat daha olcakmi diye bekleme ve ilk microda dusuk ve korkunc kanamam oldu haaaa bide tup bebegimle bereber ohss oldum cok eziyet cektim bunlar fiziki ve maddi kismi birde is yerimde herkesin aciyan bakislari utanc duygusu her dusukte kurtajda dr hastane personelinden genemi sen muamelesi sulaledeki bebegi olmayan gelin olayi veee yasim 35 oldu 7 yillik evliyim 6 yildir bunlari yasiyorum ailem uzule uzule yaslandi gitti annem babam yiprandi her ameliyatimda omurlerinden omur gitti her kurtasimda kanamam durcakmi diye annem gozu kirpmadi bumlarin yuku ve esimin 40 yasina gelip benim yuzumden hala baba olmamasi omuzlarimdaki yuklerin sadece birazi . Biliyorum hepimiz yasiyoruz bunu ama benim gucum azaldi artik her insanin gucu farkli tabi. Insallah tekrar toparlanirim. Ameliyat ve kurtaj ve suni sanciyla dusuk yasamadan tutmayan tup bebek tedavisi gorsem en azindan manevi maddi kisa sureli fiziki surec yasardim diyorum bazen tutup dusmeside kotu. Cok yazdim neyse cnmmm tesekkurler destegin icin sevgiler
Kizlar proluton ignemi yaptim kanimi verdim bir saate cikicak sonuc gittim idrar testi aldim yine ikinci cizgi cikti ama bu kirmizi kanda neyin nesi ozaman az geldi kesildi smdi daha gelmedi insallahta gelmez dua edin bana bide bilgisi olan varmi yardimci olurmusunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?