Canimm 28 agustostu test gunum ama kanama olunca doktor yaptir dedi cok korktum ama sonucum 137 cikti rabbime binlerce sukur cok agladim cok uzuldum ama sonucum iyi cikti dusuk riskim var sanirim dinlenicemsen kendini strese sokma bak hala testte çift çizgi görüyorsun.bir de idrar testi git hemen kan testi yaptır test gününü bekleme.ve dikkat et gerekirse saatlerce yat kalkma bence de tutunma kanamasıdır o kesildiğine göre... sevin bak bebişin haber veriyor ben geliyorum diye :)
Tesekkur ederim gulden hnimcim 137 cikti sonucum cok sukur 8.gun icin cok iyi dedi doktor dinlen dedi igne verdi :)Bu şekilde gebe kalıp doğum yapan çok arkadaşımız oldu.
Kanamayı görünce ilk akla gelen bebeğimi kaybediyorum düşüncesi oluyor ama bu her zaman doğru olmuyor çok şükür ki..Kendi kız kardeşimden örnek veririm hep..O da ilk 3 ay kanama yaşadı zamanla yok oldu...Sebebi kesenin yanında oluşan kanama alanı imiş..Buna benzer örnekleri tüp bebeklerimizde de çok gördüm..Yapılması gereken iğneyi olmuşsun zaten gerisi Rabbimin takdiri..Kendini yorma ayaklarının altına yastık koy uzan...Gebesin Allahın izniyle ve kuzun seni bırakmayacak merak etme..
Cikiyor canim benimde 7. Gun ogrenmistim hafuf pembe cizgi seklindebenimde 7.günüm canım.bana yakın bir arkadaş buldum nihayet.ne zaman test yaptıracaksın.benden henüz leke falan gelmedi. bence daha yeni tutunmuştur.düşmemiştir canım.İdrar testinde o kadar çabuk çıkıyormu yaaa.çıkıyorsa ben de yapayım.
Canimm 28 agustostu test gunum ama kanama olunca doktor yaptir dedi cok korktum ama sonucum 137 cikti rabbime binlerce sukur cok agladim cok uzuldum ama sonucum iyi cikti dusuk riskim var sanirim dinlenicem
Ci
Cikiyor canim benimde 7. Gun ogrenmistim hafuf pembe cizgi seklinde
Ben 27 yaşındayım. Çoğul gebelikten korkuyorum riskli olduğu için. Birde 1 taneyle tutmaz diye de korkuyorum. Nasıl olacak bilmiyorum. Doktora bırakcam artık. O en iyisini bilir sonuçta.ben raporla 2678 ödedim.ilaçlara da raporlu ve indirimle 550 ödedim. empriyo yerleştirme 35 yaş üstü istesende istemesen de 2 adet.altı ise 1 adet.ama bazı hastaneler bu kurala uymuyor 2 tane koyabiliyor.isteğini belirtirsin.ona göre hastane seçersin canım.
Ben 27 yaşındayım. Çoğul gebelikten korkuyorum riskli olduğu için. Birde 1 taneyle tutmaz diye de korkuyorum. Nasıl olacak bilmiyorum. Doktora bırakcam artık. O en iyisini bilir sonuçta.
Fiyat konusunda herkes aynı ödüyor anlaşılan. Uçurum yok arada. İyi, kandırılmamışım demek ki :)
Bunu bilmiyordum bak iyi oldu dediğin. Hücre sayısı önemli demek ki. 10 hücre iyi mi yani?transferde kaç hücreli olduğunu öğren.sonuçta sağlıklı olanı emin ol doktor bziden daha iyi bilir.Mesela kendimden örnek vereyim iki tanecik yumurtam toplandı.2 si döllendi biri gelişmemiş 3 hücreliymiş.diğeri 10 hücreliydi.10 hücreli olanı transfer ettiler. eğer gelişmemiş olanı da etselerdi.belki o tutunur diğerinin tutunmasını engellerdi sonra da gelişmez düşük olurdu.Güveneceğin bir doktora git.Kendini ona bırak onalrın bizden daha çok bilgisi var
Canimm 28 agustostu test gunum ama kanama olunca doktor yaptir dedi cok korktum ama sonucum 137 cikti rabbime binlerce sukur cok agladim cok uzuldum ama sonucum iyi cikti dusuk riskim var sanirim dinlenicem
Canım bizim 7 ay önce 15 gün aralıkla 2 tane sperm testi yapıldı. Ve ikisi de 0 çıktı. Tahliller elimizde.cevabın için teşekkür ederimmmm :)benim 2 ayda çıktı o da sperm testiydi falan filan bir de ben acele davranmadım ondan gecikti..hastaneye göre değişiyor canım.sperm testi 3 kere yapılmalı 1 ay aralıklarla.ve de bir tanesi o hastanede yapılmış olmalı.sperm testi sonucu varsa sıkıntı olmaz
Amin insallahHepinizin duygularina tercuman olmussun Allahim bu ne buyuk bi imtihan yarrabim sen bize yardim et rahmetini esirgeme amin
Dr bana hic bisi demedi kiii rahimde polip vardi alindi bi sorun yok dediler pihtilasma icinde oogne verdiler anlamadim bendeüzülme canım olsun herşeyin hayırlısı,sonucta sorun sende diye kafanda büyütme bak nice insan var sorun kocasında olmasına rağmen bütün yükü çeken arkadaşlar var.takma kafana.neydiki senin sorunun neden tutmuyor ya da tutup sonr düşüyor.doktorlar ne diyor
benimde bugun catlatma ignemi vuracagim bakalim carsamba toplama olur cnm hayirlisi artik cokda umutlu degilim...Tesekkurler cnm bilmiyorum ki neden boyle oldu rahimde pr olabiilir blki bilmiyorum. Sen ne yaptin nasil gidiyor konusmustuk bir ara senle insallah iidir hersey sevgiler
Hayirlisi olsun cnm. Umutsuz olma daha isin basindasin ki insallah hersey iyi olur sevgilerbenimde bugun catlatma ignemi vuracagim bakalim carsamba toplama olur cnm hayirlisi artik cokda umutlu degilim...
tatlım okudum, çok üzüldüm... söylenecek pek de fazla bir şey yok...Dr bana hic bisi demedi kiii rahimde polip vardi alindi bi sorun yok dediler pihtilasma icinde oogne verdiler anlamadim bende
kuzum hayırlı uğurlu olsun inşallah sonu bebişli olur da umutsuzluğunun umuda dönüşmesini heyecanla takip ederiz burda; her birimize ayrı ayrı umut olursun inşallahhhbenimde bugun catlatma ignemi vuracagim bakalim carsamba toplama olur cnm hayirlisi artik cokda umutlu degilim...
tatlım okudum, çok üzüldüm... söylenecek pek de fazla bir şey yok...Rabbim tez zamanda göndersin meleğini inşallahhhh....
kuzum hayırlı uğurlu olsun inşallah sonu bebişli olur da umutsuzluğunun umuda dönüşmesini heyecanla takip ederiz burda; her birimize ayrı ayrı umut olursun inşallahhh
aydın günlerimiz mutlu haberler alacağımız bir hafta olsun inşallahhh kızlarrr
Hayirli olsun canim dualarim seninlebenimde bugun catlatma ignemi vuracagim bakalim carsamba toplama olur cnm hayirlisi artik cokda umutlu degilim...
Canım çok üzüldüm Rabbim sabır versin ne desek boş biliyorum inşallah çabuk atlatırsın sabah sabah şok oldum ya ne diyeceğimi bilemiyorumKizlar ben bebegimi kaybettimm...dun kurtajla aldilar benden..mutlulugum hayallaerim bi ay surdu..bebegimin kalbi durdu..dort gun karnimda ölü durmus..dusmesin die hergun igne olurken bebegim beni coktan birakmis..iki yilda uc bebek kaybettim.rabbim dusmanima vermesin bu aciyi tarifi yok..Allaha yalvariom sabir ver bana hayirli evlat saglikli evlat ver bana die ama icim yanioo..gozlerim de yas kalmadi..melegimin son ultrasin goruntusu gozumun onunden gitmio..ama kalbi yoktu..bebegim genetige gitti..ilk defa tup bebegim tutmustu..ve ben ilk defa kalp atisi gormustum..ama hic duymadim..hasretim hala o sese..rabbim kismet etmedi..iki yilda bir bos bir dis bir de kalbi duran gebelik yasadim..dayanamiyom kizlar acimin tarifi yok..ama diom Rabbim saglikli olsaydi hayirli olsaydi onu benden almazdi..uzun bi sure kendiem gelemem gbi gelio..nasi unutucam onlu gunleri..sabah karnim bombos uyandim...dilerim hepimiz bi gun saglikli evlatlari kucaklariz..kendinize ii bakin dostlarim..beni de dualarinzda unutmayin....
benimde bugun catlatma ignemi vuracagim bakalim carsamba toplama olur cnm hayirlisi artik cokda umutlu degilim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?