2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canimm 28 agustostu test gunum ama kanama olunca doktor yaptir dedi cok korktum ama sonucum 137 cikti rabbime binlerce sukur cok agladim cok uzuldum ama sonucum iyi cikti dusuk riskim var sanirim dinlenicem

Tesekkur ederim gulden hnimcim 137 cikti sonucum cok sukur 8.gun icin cok iyi dedi doktor dinlen dedi igne verdi :)

Ci
Cikiyor canim benimde 7. Gun ogrenmistim hafuf pembe cizgi seklinde

Canimm 28 agustostu test gunum ama kanama olunca doktor yaptir dedi cok korktum ama sonucum 137 cikti rabbime binlerce sukur cok agladim cok uzuldum ama sonucum iyi cikti dusuk riskim var sanirim dinlenicem

aman dikkat et dinlen boşver gerekirse hiç kalkma yat.yaa anlamadığım aramızda 1 gün fark var bana 2 eylül de test yaptır dedi. herkese 12.gün demişler bana 16.gün ne tuhaf yaaa

Ci

Cikiyor canim benimde 7. Gun ogrenmistim hafuf pembe cizgi seklinde

valla şimdi heveslendim yarın hemen test alıp yapsammı dedim..ama ikiz olanlarda çıkabiliyormuş senin ikizmiydi.benim tek transfer oldu.umutsuzluğa kapılmak da istemiyorum

Ben 27 yaşındayım. Çoğul gebelikten korkuyorum riskli olduğu için. Birde 1 taneyle tutmaz diye de korkuyorum. Nasıl olacak bilmiyorum. Doktora bırakcam artık. O en iyisini bilir sonuçta.
Fiyat konusunda herkes aynı ödüyor anlaşılan. Uçurum yok arada. İyi, kandırılmamışım demek ki :)

transferde kaç hücreli olduğunu öğren.sonuçta sağlıklı olanı emin ol doktor bziden daha iyi bilir.Mesela kendimden örnek vereyim iki tanecik yumurtam toplandı.2 si döllendi biri gelişmemiş 3 hücreliymiş.diğeri 10 hücreliydi.10 hücreli olanı transfer ettiler. eğer gelişmemiş olanı da etselerdi.belki o tutunur diğerinin tutunmasını engellerdi sonra da gelişmez düşük olurdu.Güveneceğin bir doktora git.Kendini ona bırak onalrın bizden daha çok bilgisi var

[QUOTE="yedirenk79, post: 36621738, member: 455ban heveslendim yarın hemen test alıp yapsammı dedim..ama ikiz olanlarda çıkabiliyormuş senin ikizmiydi.benim tek transfer oldu.umutsuzluğa kapılmak da istemiyorum[/QUOTE]
Evet canim ikizdi kuzucuklarim rabbim insallah bana da nasip eder tekrar hayirlisi ise

Bunu bilmiyordum bak iyi oldu dediğin. Hücre sayısı önemli demek ki. 10 hücre iyi mi yani?

maşaallah değerin çok güzel, sen şimdi bol bol dinlen, inşaallah sorunsuz bir gebelik geçirir ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsınn

Canım bizim 7 ay önce 15 gün aralıkla 2 tane sperm testi yapıldı. Ve ikisi de 0 çıktı. Tahliller elimizde.cevabın için teşekkür ederimmmm :)

Dr bana hic bisi demedi kiii rahimde polip vardi alindi bi sorun yok dediler pihtilasma icinde oogne verdiler anlamadim bende

Tesekkurler cnm bilmiyorum ki neden boyle oldu rahimde pr olabiilir blki bilmiyorum. Sen ne yaptin nasil gidiyor konusmustuk bir ara senle insallah iidir hersey sevgiler
benimde bugun catlatma ignemi vuracagim bakalim carsamba toplama olur cnm hayirlisi artik cokda umutlu degilim...

Dr bana hic bisi demedi kiii rahimde polip vardi alindi bi sorun yok dediler pihtilasma icinde oogne verdiler anlamadim bende
tatlım okudum, çok üzüldüm... söylenecek pek de fazla bir şey yok... Rabbim tez zamanda göndersin meleğini inşallahhhh....

benimde bugun catlatma ignemi vuracagim bakalim carsamba toplama olur cnm hayirlisi artik cokda umutlu degilim...
kuzum hayırlı uğurlu olsun inşallah sonu bebişli olur da umutsuzluğunun umuda dönüşmesini heyecanla takip ederiz burda; her birimize ayrı ayrı umut olursun inşallahhh

aydın günlerimiz mutlu haberler alacağımız bir hafta olsun inşallahhh kızlarrr

canım benim çok sağoll inşallah gönlümüzden geçen olur:)) çokk öptümm tatlımm

Canım çok üzüldüm Rabbim sabır versin ne desek boş biliyorum inşallah çabuk atlatırsın sabah sabah şok oldum ya ne diyeceğimi bilemiyorum

kızdırma beni ne demek umudum yok rabbimin lütfundan umut kesme lütfen verecek olan rabbim bi şekilde olmazı oldurur sadece dua edelim inşallah hayırlı sağlıklı evladını bu sefer kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…