2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Ben oğlumda 12 kilo ile tamamlamıştım ve 6 ayda eski halime dönmüştüm ama bunda şimdiye kadar toplamda 5 kilo almışım doğuma 40 gün kaldı bu kez doğurduğumda manken gibi olucam

benimde 3gunluktu embriyom.12.gun deger iyi oluyor.istiyorsan yarin kan verebilirsin,cesaretin varsa..idrardan sonra benim yoktu,esim istedi kani:) insallah guzel sonuc cikar arkadasim.

3 günlük benim de 10 hücreliydi.aslında hiç cesaretim yok.Bugüne kadar tedavinin bir çok yanı güzeldi.Şuan iğneler bile güzel geliyor :)) az önce de iş yaparken aklıma o geldi.belki vazgeçerim sabah.içimde bir korku bir de heyecean var.Tuhaf bir duyguymuş

aynı yaştayız nazan.. Geç meç anne olacaksın ya en önemlisi bu.. İnşallah ben de tuttururum bu sefer, 38 yaşında anne olmanın avantaj ve dezavantajlarını konuşuruz seninle :)

bence avantajlıyız kızlar daha olgun anne oluyoruz ama işte uğraşması da dezavantajı oluyor

Fistikimmmm cok tesekkur ederimmm insallahhh hicbisicikler olmiycak yavruma
Oda annesi gibi gezenti olucak galiba ben gezmeye aseriorummm

slm kızlarrrr kk de sorun vardı giremedim siteye keyifler nasıl bu gün

Kizlar arnizda 2.gun embryosu ile trnsferi olan ve gebe kalan arkilerimiz varmi .. bnim 5tane yumim oldu sprm sorunumuz var.. bnmde tsh suan tsh mde iyi.. dun opu oldum yarinda trnsferim var embrylog iyi kaliteli 2tane var dedi.. o 2taneyi.. riske almak istemedkleri.. icin.. dogal ortamda buyumesine doktrumla karr vermisler ilk tup denemm allh hepimize yar ve yardimcisi olsun..

İnşallah kuzum, 2. bana da uğurlu gelsin senin izinden devam edeyim ben de :)
Dediğinde haklısın, burda insanlar zaten habire ek vitaminler vs alıyorlar günlük hayatlarında ama işte yavrucum neticede ben türküm illa doktor bana ek ilaç yazacak modundayım.. Ama yok rahatım, kendim vitaminlerimi vs takviye ettim zaten doktora gerek kalmadan:)
Ben de öptüm kocaman
slm kızlarrrrrrrrrrr
elam tatlım nasılsın?

bence avantajlıyız kızlar daha olgun anne oluyoruz ama işte uğraşması da dezavantajı oluyor

Doğru tatlım, işte her yaşın iyi tarafı da var anne olmak için dezavantajları da.. Bi pozitifleri alalım, olgun anneler olarak dertleşiriz

Hayırlı uğurlu sonu bebişli olsun Henüz gebe kalmayı başaramadım ama benim de sorunum aynı, eşimde azospermi var, ilk tedavimde 4 toplandı sadece bir tane embriyo transfer edilebildi. 2. gündü ama sonuç negatif oldu. Şimdi yeniden denemedeyiz, yine 4 toplandı ama bu sefer 2 adet embriyo transfer edildi, yine 2.gün. sonucu haftaya alacağım.. Sayı az olunca riske girmiyorlar, en iyi ortam anne rahmidir diye transferi çabuk yapıyorlar.. Sen rahat ol, günlere değerlere takılı kalma, ben de çok araştırdım bu konuyu, 5.gün transferi olup tutturamayıp 2. gün transferinde tutturan bir sürü insan var. Neticede bu iş güne müne bakmıyor, o embriyonun tutacağı varsa tutuyor. Sen pozitif ol, stres yapma.. İnşallah da ilk tedavinde hamile kalırsın arkadaşım.. Bol şans şimdiden..

canımm ewett :)) güzel geçtii Allahın yardımıyla bugünüde atlattım..
güzel geçtii hayatımm

Ensuuu, geçmiş olsun tatlım.. Hadi bakalım bi transfer kaldı geriye.. Ne zaman olacak ?

sagol canım inş ne yemem gerekiyor bi bilgin var mı peki

Kızlar biz valizlerimizi hazırladık kocişimle.. yarın sabahtan yola çıkıyoruz, akşama anneciğime kavuşmuş olacağım

Yoldu şuydu buydu derken çok fazla giremiyebilirim internete ama fırsat buldukça gelip bakıcam..

Yedirenk, sen yarın test yapacaksın di mi? Bu hafta ya da önümüzdeki hafta sonuç alacak başka kim vardı?

Bi de tekrar sorayım, benim 2.gün embriyosu, en erken kaçıncı günde kan testi yaptırabilirim sizce?

sagol canım inş ne yemem gerekiyor bi bilgin var mı peki

Aslında şu aşamada sanırım çok da özel birşey yok.. Ama sağlıklı beslen. En önemlisi bu, meyve sebze tüket. Protein ağırlıklı beslen mesela. Kırmızı ettense yumurta süt, balık, tavuk gibi şeylerden al proteini de.. Günde 2-3 litre sıvı mutlaka tüket. Folik asit zaten alıyorsundur onu söylemiyorum. Ek vitamin takviyesi istersen omega 3 kullanabilirsin ben içiyorum. Bütün bunlar bebeğin tutunmasına yarar mı onu bilmiyorum ama inşallah bebeğin seninleyse onun için çok önemli asıl bu besinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…