Ya ne dert ediyosun hamişsin tabi alacaksın bebişin alacak suyu var plasentası var bunun 12-14 kilo alırsın toplamda bence sen hazır başlamışken toptan ağla bugünKızlarrrr 54 kiloydum az önce tartıldım 56 olmuşum ühüüüüü
benimde 3gunluktu embriyom.12.gun deger iyi oluyor.istiyorsan yarin kan verebilirsin,cesaretin varsa..idrardan sonra benim yoktu,esim istedi kani:) insallah guzel sonuc cikar arkadasim.
Kanamam pazar aksami oldu sadece bidaha olmadi cnm ama igne kullaniyorum suanda 16.daydi cnm transferimben demiştim dimi geliyor ikizler diye... kanaman ne durumda ? kesildimi.bak telaş yaptın boşuna yapmışsın.senin transfer hangi gündü ?
aynı yaştayız nazan.. Geç meç anne olacaksın ya en önemlisi bu..İnşallah ben de tuttururum bu sefer, 38 yaşında anne olmanın avantaj ve dezavantajlarını konuşuruz seninle :)
Ayy ayyy bizdik buyuyo annecigine kilo mu aldırıyor artik..dert ettigin seye bak tatlim yaa delimisin nesin hamilesin istee alican tabiii ne guzel:))İyi de kilo almak için daha çok erken değil mi?
Bilemedim simdi ben:)))bastonla gitmeyelim dugunlerine cocuklarinbence avantajlıyız kızlar daha olgun anne oluyoruz ama işte uğraşması da dezavantajı oluyor
Selam kızlar..
Hoşgeldin cnm ozlettin kendini.Günaydın cnm nasılsın
Bebişin cinsiyeti belli oldumu
Fistikimmmm cok tesekkur ederimmm insallahhh hicbisicikler olmiycak yavrumaCanımcım bizlerde bazen unutuyoruz özellikle benim birden yataktan kalktığım arada eğildiğim arada uzandığım o kadar çok oluyorki takma kafana Allah'ın izniyle bişicik olmaz normal hamile kalanlar farkında olmadan neler neler yapıyor 1 gün yorulmaylamı düşecek hiç korkma cnm benim
Canım opu oldumu nasıl geçti ?
Güzellik ben neler neler kaçırmışım
Güzel geçmiştir inşallahhhhhh
tamam canım yerimİnşallah cnm inşallahhhhh
Fındığını bedemini yemeyi unutma kuzuya iyi bak
Tez zamanda güzel haberler alırsın inşallah
İnsallah seninde olacak bu sefer,benim de 2.denemede oldu:) ben nufustan gidip 15yas filan kuculteyim diyorum yasicocuk okula gidince kart anasi var diye utanmasin
Sende ilaclara takilma.tr de tup bebek piyasasi var,o yuzden tonla ilac veriyorlar,kanitlanmis faydasi var mi emin degilim.orda normal beslendigini filan farzedip ek ilac vermiyorlardir.opuyorum
elam tatlım nasılsın?slm kızlarrrrrrrrrrr
bence avantajlıyız kızlar daha olgun anne oluyoruz ama işte uğraşması da dezavantajı oluyor
Kizlar arnizda 2.gun embryosu ile trnsferi olan ve gebe kalan arkilerimiz varmi .. bnim 5tane yumim oldu sprm sorunumuz var.. bnmde tsh suan tsh mde iyi.. dun opu oldum yarinda trnsferim var embrylog iyi kaliteli 2tane var dedi.. o 2taneyi.. riske almak istemedkleri.. icin.. dogal ortamda buyumesine doktrumla karr vermisler ilk tup denemm allh hepimize yar ve yardimcisi olsun..
canımm ewett :)) güzel geçtii Allahın yardımıyla bugünüde atlattım..
güzel geçtii hayatımm
sagol canım inş ne yemem gerekiyor bi bilgin var mı pekiarkadaşlar doğru demiş :) Sakin ol kuzum.. gününü bekle.. Yalnız doktorun niye 16.gün dedi ki ? normalde 3. gün transferleri 12. günde kan testi yaptırıyor diye biliyorum ben?
Canımm sağolevet 6. güne geldik. sonucu alacağım gün gelsin diye sabırsızlanıyorum hem de korkuyorum yine olmamışsa diye.. Tüp bebeğin en zor kısmı bu içerde ne olup bittiğini bilmeden beklediğimiz 2 hafta bence..
Hayırlı uğurlu olsun şimdiden transferin. Transfer basit bir işlem zaten acısız rahat.. Sonrasında da rahat ol, dedikleri gibi pozitif düşün, beslenmene dikkat et, bol bol su iç, dinlen ama çok da hareketsiz kalma ki hem kan dolaşımın düzenli olsun hem kabız olma.. İnşallah da bebeğin tutunur sana güzel haberlerini paylaşırsın bizimle..
öyle yapıyorum canım zaten sürekli hayırlısı olsun diyorum olmaz da naplm yine denerizaynen ben de öyleyim transferimin 10.günü,ama sonra çok hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.sonra toparlanmak zor olur diye düşünüyorum.sen duanı et yeter bence.
sagol canım inş ne yemem gerekiyor bi bilgin var mı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?