2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

canımm çok sağoll:)) 3 yumoş toplandı ama nezaman transfer olur bilmiyorumki.. eşim kişisinin değerleri dipte olduğu için yarını bekliyorum heyecanla ve döllenme olmayıp tedavi iptal durumuda seçeneklerin üst sıralarında yer alıyor canım..
neyse karamsarlık yapmayalım yarın 10.00 gibi belli olacak cnm döllenme olup olmadığı haberdar ederimn..
sen nasılsın iyisin dimi herşey yolunda dimi cnm..

anladım canım tamam sagol

Canım benim inşallah 3'üde döllenir hepsi de bebeiş olur göbişinde...

Ah o korkuyu iyi biliyorum, benimde sayı az olduğu için eşimde de sorun olduğu için iki opudan sonra da elim yüreğimde beklemiştim. arada bir donmuş tedavimde iptal oldu zaten biliyorsun.. Haliyle bizim durumumuzda insan her seçeneğe hazır olmalı ama içini ferah tut ensucum, inşallah güzel güzel döllenecekler ve sana da sıkı sıkı tutunacaklar..

Ben iyiyim valla 6. gün bugün. Yarın yola çıkıp izmire gidiyoruz. Onu heyacanı ve mutluluğuyla keyifliyim. Belirti falan yok, arada hafif batmalar, kasıklarda ağrı vs oluyor ama ciddiye almıyorum onlar ilkinde de olmuştu :)

Sonucu annemin yanında alıcam ya o bana moral oluyor, olmazsa da en azından anneme sarılır bol bol ağlarım, sonra o beni iyi eder geri gönderir yine denemeye başlarım :)

Off sıkılıyorum tatile ihtiyacım var... Bir de eskiden forumda konuşulanlara yetişemezdik nerdesiniz kızçeler?

Off sıkılıyorum tatile ihtiyacım var... Bir de eskiden forumda konuşulanlara yetişemezdik nerdesiniz kızçeler?

Nispet yapar gibi olacak ama valla ben yarın yolcuyum annemlerle yazlık kiralıycaz iki hafta dikilide. oteldense ev daha rahat olur dedik..

Egunal yok topikte, ondan sessizleşmidir ortalık.. annesiz ördek sürüsü gibi sağa sola dağıldık onsuz

Ohh canım sefan olsun iyi tatiller Benim tatillere daha var eylülde ve ekimde birer hafta

Güldenim çiçeem yok tabi hep bu yüzden sessiz buralar

Cnm insl 3de dollenecek insl....

Ohh canım sefan olsun iyi tatiller Benim tatillere daha var eylülde ve ekimde birer hafta

Güldenim çiçeem yok tabi hep bu yüzden sessiz buralar

sağol tatlım.. Eee eylüle bişiy kalmamış ya bacım, senin tatillerde yakındır

Gülden olmayınca harbiden böyle ıssızlaştı burası.. Eee işte en bi süper topik sahibi gelişinden de gidişinde de belli oluyor

Haftaya topikteyim dedi ama

Zaman geçmiyiiiiiii durdu sankiii benim inadıma ne doktor zamanı ne de tatil zamanı gelmiyiii çıldıriciim

Tatlis hayirlibyolculuklar oy minik simdiden yollara alissin he..insl ailenle bol bol vakit gecirisin saglikla...

Tatlis hayirlibyolculuklar oy minik simdiden yollara alissin he..insl ailenle bol bol vakit gecirisin saglikla...

cemrem sağol kuzum.. İnşallah.. güzel olacak ama mutluyum çok

Zaman geçmiyiiiiiii durdu sankiii benim inadıma ne doktor zamanı ne de tatil zamanı gelmiyiii çıldıriciim

doktor zamanı ne içindi? yani hamile kalmayı henüz beceremediğimden acemisiyim bu bebiş kontrollerinin

canımm bak hemen senide karamsarlaştırdım kendime kızdım şimdik:) sen bana bakmaa herşey güzel olacak bu sefer..
İzmire geliyorsun harika bi yer bayılırım boca gez toz ailenle hasret gider canım.. inşallah güzel haberi alırsında annenle kutlarsınız olmadı diyelim acısını çıkartır bolca son hız gezersin her durumda iyi geçer tatilin canım..
iyi yolculuklar canımm hoşgeliyorsun Türkiyeye:)) öptümm

Amin canım Allah sana da nasip etsin inşallah

cemrem sağol kuzum.. İnşallah.. güzel olacak ama mutluyum çok

doktor zamanı ne içindi? yani hamile kalmayı henüz beceremediğimden acemisiyim bu bebiş kontrollerinin

Canım cinsiyet için çağırdı

Tesekkur ederim cnm.. kndimi biran ynliz hissettim ewet hklisin.. olursada allhtn olmazsada allhtan.. insallh sonucun guzeldir cnm.. banada umut olursun hyrlisiyla :)

Hayırlı uğurlu sonu bebişli olsun Henüz gebe kalmayı başaramadım ama benim de sorunum aynı, eşimde azospermi var, ilk tedavimde 4 toplandı sadece bir tane embriyo transfer edilebildi. 2. gündü ama sonuç negatif oldu. Şimdi yeniden denemedeyiz, yine 4 toplandı ama bu sefer 2 adet embriyo transfer edildi, yine 2.gün. sonucu haftaya alacağım.. Sayı az olunca riske girmiyorlar, en iyi ortam anne rahmidir diye transferi çabuk yapıyorlar.. Sen rahat ol, günlere değerlere takılı kalma, ben de çok araştırdım bu konuyu, 5.gün transferi olup tutturamayıp 2. gün transferinde tutturan bir sürü insan var. Neticede bu iş güne müne bakmıyor, o embriyonun tutacağı varsa tutuyor. Sen pozitif ol, stres yapma.. İnşallah da ilk tedavinde hamile kalırsın arkadaşım.. Bol şans şimdiden..

Yok be tatlım karamsar yapmadın beni, ben zaten başından beri öyle düşünüyorum türkiyeye gidişi de o yüzden böyle ayarladım, olursa ailemle kutlarım değilse yine onlarla ağlaşırım gezerim tozarım dediğin gibi bana moral olur didimdi

ben de öptüm kuzum
Amin canım Allah sana da nasip etsin inşallah

Canım cinsiyet için çağırdı

hiii ne heyecanlı paşa mı prenses mi öğrenceksin yani Ne zaman peki ? Benim eşim, tutarsa öğrenmeyelim diyor yaa deli adam

Tesekkur ederim cnm.. kndimi biran ynliz hissettim ewet hklisin.. olursada allhtn olmazsada allhtan.. insallh sonucun guzeldir cnm.. banada umut olursun hyrlisiyla :)
İnşallah kuzum.. Bu KK nın altını üstüne getirdim sayılır, tüp bebekle ilgili, insanların deneyimleriyle iligli okumadığım topik kalmadı neredeyse.. Sonuç olarak bu işin bi formülü bir matematiği olmadığını gördüm, ne olacağını kimse kestiremiyor, en umutsuzlar hamiş kalabiliyor, doktorların kesin tutar dedikleri negatif sonuç alıyor, bir sürü şey okudum böyle.. O yüzden dediğin gibi biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi allahtan.. Sen yine ara ara gelişmeleri yaz bize ama, öyle kendi kendine kuracağına kafanda anlat paylaş, benzer deneyimleri yaşayan kızlarla konuşmak bana hep çok iyi geliyor

Canım benimki de marjinal olma derdinde ama ben olamiciim öğrenicem inşallah 6'sında öğrenicez canım 5'i de evlilik yıldönümümüz 2. yılımız

Sagolsin cnmmmmm haklisinnn artik bn ekimden geleni yptim olucaksa olcak olmuycaksa da allhtan.. allhim hepimizin yar ve yrdimcisi olsun.. insaallh.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…