inş canım ya bende senin gibiyim şu an en kötüsüne hazırlıyorum kendimi ya tutmazsa diye çevremdeki herkez kızıyor öyle düşünme tutar diye bi yandan da hatamı ediyorum diye düşünüyorum moralimi bozuyorum etkilemek istemiyorum kendimiBenim ilk tüp bebek denememde çok stresliydim hep olmayacak gözüyle bakmıştım ve korktuğum başıma geldi olmadı sen lütfen olumlu olmaya çalış canım biliyorum zor ama herşey senin elinde inşallahhhh ilk ve son denemen olur meleğin sıkı sıkı tutunur
Hanimlar gunaydin
Dondurulmus transferimin 3.gunundeyim
Ama aklima bisi takildi
Ben dun biraz yoruldumfarkinda olmadan egildim falan
Biliorum ikinci denemen artik tecrube edinmissindir diye dusunceksiniz ama bazi seyler ôle olmuo
Ben bisiyi merak ediorum rahime transfer edilen embrionun yorulunca dûsme ihtimali varmi yani egilince bisiye uzaninca falan
Tutunamayan embrio adetle atilior dimi?
Yada tutunmayinca bole akinti gibi akip dusuomu
inş canım ya bende senin gibiyim şu an en kötüsüne hazırlıyorum kendimi ya tutmazsa diye çevremdeki herkez kızıyor öyle düşünme tutar diye bi yandan da hatamı ediyorum diye düşünüyorum moralimi bozuyorum etkilemek istemiyorum kendimi
anladım canım dedigini yapcam inş bu kez tutunurlar bırakmazlar bizeBen şunu öğrendim moralin ne kadar yüksek olursa tutunma oranı o kadar yüksek oluyor
Dediğim gibi ilk denememde hep negatiftim sonucumda negatifti
Ikinci denememde ise hep pozitiftim sonucum pozitif çıkmıştı herşey çok güzel gidiyordu kan sonucum hep yüksekti bebeğimin kesesini bile erken gördüm sonra birden negatif oldum Eltimin hamile olduğunu öğrendiğim gün ağladım ve bi kaç gün sonra bebeğimi düşürdüm
Demek istediğim elinden geldiğince pozitif ol bebişler negatif olmayı sevmiyor ben bunu anladım
İnşallah sen hiç sıkıntı çekmeden hamile kalırsın cnm benim
anladım canım dedigini yapcam inş bu kez tutunurlar bırakmazlar bize
cnm opu yarin olacak bu tedavi cok uzadi bende bunaldim biraz aslinda:)) sen ne yaptin cnm inan cok koptum ben cepten giriyorumya genel yazismalarin cogunu kaciriyorum..
Canim benim de 8.gun idrarda cikmadi,icten ice de uzuldum,olmicak dedim.10gun kanda 52 ile basladi,allahtan..
Benim de ayni..bu pismanligi yasiyorum bende,beklememek gerekiyormus..karar verince hemen olacak sandim,olmadi..
Bazen kaderin onune gecilmiyo cnm bende 29evlendim bes yildir ugrasiyorum yas oldu 34kader ksmetah kızlar ahh aynı dertten muzdaripiz deseneniz...ben de 30 yaşından önce evlenmem 35 den önce de çocuk yapmam dedim. 30 da evlendim.3,5 yıl bekledim.şimdi 35 teyim.inşallah olur.geç kalmışız(
ben de daha 8.günü idrar testi yaptım gördüm tek çizgiyi.arkadaşlar dedi saçmalıyorsun.normal gebelikte bile çıkmıyor hemen..üstelik bana 3.gün transfer yapıldı.doktor bana 16.gün test yap dedi.kan testi 16.gün ise idrarda nasıl çıksın :))) işte bazen insan öyle hevesleniyor ama ben hiç slik çizgi bile göremedim bugüne kadar ...
Maşallah transferin olmuş ve bugün 6. günün ne güzel sonuca az kalmış
arkadaslar merhaba salı günü transferim var ve ben çok tedirginim ilk denemem nasıl oluyor tecrübelerinizi paylaşır mısınız
inş canım ya bende senin gibiyim şu an en kötüsüne hazırlıyorum kendimi ya tutmazsa diye çevremdeki herkez kızıyor öyle düşünme tutar diye bi yandan da hatamı ediyorum diye düşünüyorum moralimi bozuyorum etkilemek istemiyorum kendimi
ah kızlar ahh aynı dertten muzdaripiz deseneniz...ben de 30 yaşından önce evlenmem 35 den önce de çocuk yapmam dedim. 30 da evlendim.3,5 yıl bekledim.şimdi 35 teyim.inşallah olur.geç kalmışız(
Bazen kaderin onune gecilmiyo cnm bende 29evlendim bes yildir ugrasiyorum yas oldu 34kader ksmet
Ay ne güzel hadi inşallah...Kizlar sabah tekrr test yaptirdim 12.gun 828 cikti sanirim benim bebisler ikiz galiba☺
arkadaşlar doğru demiş :) Sakin ol kuzum.. gününü bekle.. Yalnız doktorun niye 16.gün dedi ki ? normalde 3. gün transferleri 12. günde kan testi yaptırıyor diye biliyorum ben?
selman laçin benim doktorum.genelde ileri tarihe gün veriyormuş.garantiye almak için. işte genellikle 12.gün yaptırıldığı için yarın sabah gidip yaptırmayı düşünüyorum.salı tekrar yaptırırım.bu arada ben beslenmem çok dikkat
ettim.
kahve içmedim çay az içtim.sebze meyve yedim hergün meyvemi eksik etmedim.yapay meyve suyu asitli içecekler hazır gıda tüketmedim.bir de vitamin deposu oldum ya folik asit yanında omega3 b12 içiyorum :) sen neler yaptın dikkat ediyorsun değilmi
Yani??? Adı üstünde hamilesin kuzum, deli misin ne üzülüyosunKızlarrrr 54 kiloydum az önce tartıldım 56 olmuşum ühüüüüü
Kizlar sabah tekrr test yaptirdim 12.gun 828 cikti sanirim benim bebisler ikiz galiba☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?