2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
inş canım ya bende senin gibiyim şu an en kötüsüne hazırlıyorum kendimi ya tutmazsa diye çevremdeki herkez kızıyor öyle düşünme tutar diye bi yandan da hatamı ediyorum diye düşünüyorum moralimi bozuyorum etkilemek istemiyorum kendimi

Canımcım bizlerde bazen unutuyoruz özellikle benim birden yataktan kalktığım arada eğildiğim arada uzandığım o kadar çok oluyorki takma kafana Allah'ın izniyle bişicik olmaz normal hamile kalanlar farkında olmadan neler neler yapıyor 1 gün yorulmaylamı düşecek hiç korkma cnm benim

Ben şunu öğrendim moralin ne kadar yüksek olursa tutunma oranı o kadar yüksek oluyor
Dediğim gibi ilk denememde hep negatiftim sonucumda negatifti
Ikinci denememde ise hep pozitiftim sonucum pozitif çıkmıştı herşey çok güzel gidiyordu kan sonucum hep yüksekti bebeğimin kesesini bile erken gördüm sonra birden negatif oldum Eltimin hamile olduğunu öğrendiğim gün ağladım ve bi kaç gün sonra bebeğimi düşürdüm
Demek istediğim elinden geldiğince pozitif ol bebişler negatif olmayı sevmiyor ben bunu anladım
İnşallah sen hiç sıkıntı çekmeden hamile kalırsın cnm benim

anladım canım dedigini yapcam inş bu kez tutunurlar bırakmazlar bize

merhaba arkadaşlar aranızda ist tüp bebek merkezine giden var mı? yardımcı olursanız sevinirim

Canim benim de 8.gun idrarda cikmadi,icten ice de uzuldum,olmicak dedim.10gun kanda 52 ile basladi,allahtan..

ayy canım ya bana umut oldun açıkcası umudum azalmıştı.yarın transfer gününü saymassak 11.gnüm oluyor.kan testi yaptırmaya niyetim var.sence ne yapim.asiında salı günü test günü verdiler

Benim de ayni..bu pismanligi yasiyorum bende,beklememek gerekiyormus..karar verince hemen olacak sandim,olmadi..

ah kızlar ahh aynı dertten muzdaripiz deseneniz...ben de 30 yaşından önce evlenmem 35 den önce de çocuk yapmam dedim. 30 da evlendim.3,5 yıl bekledim.şimdi 35 teyim.inşallah olur.geç kalmışız (

ah kızlar ahh aynı dertten muzdaripiz deseneniz...ben de 30 yaşından önce evlenmem 35 den önce de çocuk yapmam dedim. 30 da evlendim.3,5 yıl bekledim.şimdi 35 teyim.inşallah olur.geç kalmışız (
Bazen kaderin onune gecilmiyo cnm bende 29evlendim bes yildir ugrasiyorum yas oldu 34kader ksmet

arkadaşlar doğru demiş :) Sakin ol kuzum.. gününü bekle.. Yalnız doktorun niye 16.gün dedi ki ? normalde 3. gün transferleri 12. günde kan testi yaptırıyor diye biliyorum ben?

Maşallah transferin olmuş ve bugün 6. günün ne güzel sonuca az kalmış

Canımm sağol evet 6. güne geldik. sonucu alacağım gün gelsin diye sabırsızlanıyorum hem de korkuyorum yine olmamışsa diye.. Tüp bebeğin en zor kısmı bu içerde ne olup bittiğini bilmeden beklediğimiz 2 hafta bence..

arkadaslar merhaba salı günü transferim var ve ben çok tedirginim ilk denemem nasıl oluyor tecrübelerinizi paylaşır mısınız

Hayırlı uğurlu olsun şimdiden transferin. Transfer basit bir işlem zaten acısız rahat.. Sonrasında da rahat ol, dedikleri gibi pozitif düşün, beslenmene dikkat et, bol bol su iç, dinlen ama çok da hareketsiz kalma ki hem kan dolaşımın düzenli olsun hem kabız olma.. İnşallah da bebeğin tutunur sana güzel haberlerini paylaşırsın bizimle..

aynen ben de öyleyim transferimin 10.günü,ama sonra çok hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.sonra toparlanmak zor olur diye düşünüyorum.sen duanı et yeter bence.

Bazen kaderin onune gecilmiyo cnm bende 29evlendim bes yildir ugrasiyorum yas oldu 34kader ksmet

Ben hepinizden beterim bu duruma göre 35 imde evlendim, hiç korunmadık, eşimde sorun olduğu ortaya çıktı sonra, şimdi 38 in ortalarını geçtim bile. Bakalım kısmetimizde varsa olacaktır.

Yedirenk,

Bence de yarın yaptır.. ay ben yolda olucam ama bakamıycam meraktan çatlarım.. İnşallah güzel haberlerin olsun yarın..

Ben de dikkat etmeye çalışıyorum be tatlım.. protein ağırlıklı besleniyorum, bol su.. Vitaminleri zaten ben son 4-5 aydır kullanıyorum aralıksız, folik asit, e vitamini, Qenzim, omega 3,6,7,9, arginini. Her gün düzenli içiyorum. Malum yaşım var, yumurtalar kaliteli olsun diye önceden başlamıştım devam hala. Bir de balla polleni karıştırdım sabahları bir tatlı kaşığı onu yiyorum.. o yüzden zaten şimdiden aldım kilouyu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…