ben yurtdışında yaşıyorum, burada iğne miğne vermiyorlar sadece progesteron fitil kullandırtıyorlar. O yüzden çok bilgim yokArkadaslar siz purogestan igne kullaniyomusunuz beni fena etmisti yuruyemedim bile
Yani??? Adı üstünde hamilesin kuzum, deli misin ne üzülüyosunüstelik de hepi topu 2 kilo.. ben bu son üç haftada 3 kilo aldım ki daha hamile bile olup olmadığım beli değil
ben yurtdışında yaşıyorum, burada iğne miğne vermiyorlar sadece progesteron fitil kullandırtıyorlar. O yüzden çok bilgim yok
İyi de kilo almak için daha çok erken değil mi?
Progestan fitil de iyi canım Bak Hatibulut da fitil kullanıyodu.
Türkiyede çok ilaç veriyorlar okuyunca kötü hissediyorum kendimi, sanki böyle kendi halime bırakılmışım gibi, sanki eksik yapılıyormuş burda gibi.. ama işte dediğin gibi tutacaksa tutuyor.. İnşallah ben de hatibulut gibi güzel haber verebilirim bu sefer..
Doğru tatlım.. İnşallah vardır kısmetimizde hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ..Canım kendin söyledin bak tutacaksa tutuyor yani nasipte varsa gelir çinden, yemenden; nasipte yoksa ne gelir elden
Cnm bana bir igne bir aspirin birde folik vitamin verdicok bisey degil yaniTürkiyede çok ilaç veriyorlar okuyunca kötü hissediyorum kendimi, sanki böyle kendi halime bırakılmışım gibi, sanki eksik yapılıyormuş burda gibi.. ama işte dediğin gibi tutacaksa tutuyor.. İnşallah ben de hatibulut gibi güzel haber verebilirim bu sefer..
Cnm bana bir igne bir aspirin birde folik vitamin verdicok bisey degil yani
Senin normalmiş gerçekten, genelde tonla ilaç ismi yazıyor kızlar
Bende 30da evlendim,is guc diye erteledim,esim de istemedi.35de calismaya basladik ama ha deyince olmadi malesef.simdi 38oldum,sukur bebegim yolda..yasli anne olcam napalimah kızlar ahh aynı dertten muzdaripiz deseneniz...ben de 30 yaşından önce evlenmem 35 den önce de çocuk yapmam dedim. 30 da evlendim.3,5 yıl bekledim.şimdi 35 teyim.inşallah olur.geç kalmışız(
Bana da çok bişey vermedi.crinone jel progestron içinverdi.ecopirin (kan sulandırıcı) folik asit bir de estrofem verdi.
benimde 3gunluktu embriyom.12.gun deger iyi oluyor.istiyorsan yarin kan verebilirsin,cesaretin varsa..idrardan sonra benim yoktu,esim istedi kani:) insallah guzel sonuc cikar arkadasim.ayy canım ya bana umut oldun açıkcası umudum azalmıştı.yarın transfer gününü saymassak 11.gnüm oluyor.kan testi yaptırmaya niyetim var.sence ne yapim.asiında salı günü test günü verdiler
Bende 30da evlendim,is guc diye erteledim,esim de istemedi.35de calismaya basladik ama ha deyince olmadi malesef.simdi 38oldum,sukur bebegim yolda..yasli anne olcam napalim
İnsallah seninde olacak bu sefer,benim de 2.denemede oldu:) ben nufustan gidip 15yas filan kuculteyim diyorum yasiaynı yaştayız nazan.. Geç meç anne olacaksın ya en önemlisi bu..İnşallah ben de tuttururum bu sefer, 38 yaşında anne olmanın avantaj ve dezavantajlarını konuşuruz seninle :)
Sisko olmussuuuunKızlarrrr 54 kiloydum az önce tartıldım 56 olmuşum ühüüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?