2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Progestan fitil de iyi canım Bak Hatibulut da fitil kullanıyodu.

Türkiyede çok ilaç veriyorlar okuyunca kötü hissediyorum kendimi, sanki böyle kendi halime bırakılmışım gibi, sanki eksik yapılıyormuş burda gibi.. ama işte dediğin gibi tutacaksa tutuyor.. İnşallah ben de hatibulut gibi güzel haber verebilirim bu sefer..

Canım kendin söyledin bak tutacaksa tutuyor yani nasipte varsa gelir çinden, yemenden; nasipte yoksa ne gelir elden

Kızlar bir şey sorucam. 2.gün embriyosuna kaçıncı günde kan testi yapsam çıkar?

Cnm bana bir igne bir aspirin birde folik vitamin verdicok bisey degil yani

ah kızlar ahh aynı dertten muzdaripiz deseneniz...ben de 30 yaşından önce evlenmem 35 den önce de çocuk yapmam dedim. 30 da evlendim.3,5 yıl bekledim.şimdi 35 teyim.inşallah olur.geç kalmışız (
Bende 30da evlendim,is guc diye erteledim,esim de istemedi.35de calismaya basladik ama ha deyince olmadi malesef.simdi 38oldum,sukur bebegim yolda..yasli anne olcam napalim

Bana da çok bişey vermedi.crinone jel progestron içinverdi.ecopirin (kan sulandırıcı) folik asit bir de estrofem verdi.

:) İşte buraya göre çok..:) burda o saydıklarından sadece progesteron var.. diğerlerini vermiyorlar. Bi garip burdaki doktorlar

ayy canım ya bana umut oldun açıkcası umudum azalmıştı.yarın transfer gününü saymassak 11.gnüm oluyor.kan testi yaptırmaya niyetim var.sence ne yapim.asiında salı günü test günü verdiler
benimde 3gunluktu embriyom.12.gun deger iyi oluyor.istiyorsan yarin kan verebilirsin,cesaretin varsa..idrardan sonra benim yoktu,esim istedi kani:) insallah guzel sonuc cikar arkadasim.

Bende 30da evlendim,is guc diye erteledim,esim de istemedi.35de calismaya basladik ama ha deyince olmadi malesef.simdi 38oldum,sukur bebegim yolda..yasli anne olcam napalim

aynı yaştayız nazan.. Geç meç anne olacaksın ya en önemlisi bu.. İnşallah ben de tuttururum bu sefer, 38 yaşında anne olmanın avantaj ve dezavantajlarını konuşuruz seninle :)

aynı yaştayız nazan.. Geç meç anne olacaksın ya en önemlisi bu.. İnşallah ben de tuttururum bu sefer, 38 yaşında anne olmanın avantaj ve dezavantajlarını konuşuruz seninle :)
İnsallah seninde olacak bu sefer,benim de 2.denemede oldu:) ben nufustan gidip 15yas filan kuculteyim diyorum yasi cocuk okula gidince kart anasi var diye utanmasin
Sende ilaclara takilma.tr de tup bebek piyasasi var,o yuzden tonla ilac veriyorlar,kanitlanmis faydasi var mi emin degilim.orda normal beslendigini filan farzedip ek ilac vermiyorlardir.opuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…