2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
hala tüp bebek yaptımayı düşünüyorum..ama işlermden dolayı 1 senedir erteliyorum.tabi birde eskisi gibi umudum kalmadı.sonucun olumsuz oldugunda psikolojik olara çöküyorum.hepinize bu yolda güzel sonuçlar almanızı diliyorum

Yok artık aynı anda mesaj yazmışız Kalp kalbe karşıymış
Yok cnm daha başlamadım tedaviye allah kısmet ederse ekimde başlıcam sen ne yaptın tedaviye başlamayı düşünüyormusun

evet canım kalp kalbe karşıymış

bende henüz bir tedaviye başlamadım ama artık başlamak gerek kendimi bir hazır etsem başlayacam

İnş. hayırlısıyla olur kalbini ferah tut bozma moralini olmazsada zamanı var demektir buna da şükür en azından imkanız var yaptırabiliyorsunuz hayırlısıyla olacaktır yeterki inan güven ALLAHIM gerisi gelir ve bol bol dua et salavat çekmek duaların arasındaki engeli kadırır iye okumuştum GÖNLÜNÜZÜ VE KALBİNİZİ TEMİZ TUT

CANIM UNUTMAYILIM Kİ ALLAHIMIZ OLDUĞU SÜRECE UMUDUMUZ BİTMEMİŞTİR her zaman tatlı yemiyoruz bazen de tuzlu yiyoruz dimi bazen de ekşi tatları alıyoruz ön yargılı yanaşmıyoruz tadını biliyoruz her zamanda güzel şeyler olmaz ama bunlar bizi olgunlaştırır dualarımız var dualaşan bozma moralini tüp bebek yapacak spermimiz yok en azından sizde var tüp bebek deneyebilirsiniz tekrardan yılma kesinlikle UMUDUNUDA KESME moralini hep yüksek tut canım :):):):) hep gülücük saç

evet canım kalp kalbe karşıymış

bende henüz bir tedaviye başlamadım ama artık başlamak gerek kendimi bir hazır etsem başlayacam

Ne yalan söylim bende kendimi hazır hissetmiyorum yine kötü sonuç alacağım diye çok korkuyorum ama yapacak bişi yok
Allah yardımcımız olsun cnm benim

Ne yalan söylim bende kendimi hazır hissetmiyorum yine kötü sonuç alacağım diye çok korkuyorum ama yapacak bişi yok
Allah yardımcımız olsun cnm benim

ablalarım böyle yaparsanız sağlıklı olmaz normal sorunları olmayanların bile böyle yapınca olmuyor moralinizi yüksek tuttun illa 2. böyle olacak diye bir şey yok ALLAHIM HAYIRLISI BELKİ 2. BELKİ 3. BİLEMEYİZ nasıl korkunun eceli olmadığı gibi bundada yok kenzül arş duasını okuyun o kadar faziletleri çok şaşırdım bütün peygamberlerimizin duasıyla ilgiliymiş bol bol dualaşalım ALLAHIMIZ OLDUĞU SÜRECE HİÇ BİRŞEY İMKANSIZ DEĞİLDİR.... BİZİM ALLATAN BAŞKA KİMİMİZ VAR BİR BAKIN BAKALIM ÇEVREMİZE ALLAHIMIZ DİLERSE VEKİL KILARSA YARDIM EDEBİLİRLER..

Doğru diyorsun cnm aslında ben 2.tedavimde çok olumluydum bebeğim tutunmuştu ama sonra beni bıraktı o yüzden psikolojim pek iyi değil
Dua için sağol canım yazdım bi kenara okuyacağım
Canım sen ne durumdasın tedaviye başladınmı

Benim durum karışık aslında eşim testis tümörü + azosperm testis ameliyatımızı olduk patoloji bekliyoruz belkide hiç çocuğum olmayacak konuştuğum çok kişi tıp ilerledi diyorlar belli olmaz bebğin olabilirler diyorlar. ALLAHIM nasip etmedikçe hayırlısı değilse zaten olmaz ALLAHIM aslında bizim sınavımız ayrıca kaldıramayacak kimseye yük vermez ALLAHIM bakalım kulum bana mı yanaşıyor yoksa isyan mı ediyor diye yapıyor ( yılmayın ablacım kesinlikle ümidinizi kesmeyin bol bol dua okuyun namaz kılalım burda olmazsa ahirette cennette olursak bebiş istediğimiz anda olcakmış)

sağol canım iyi dileklerin için sizede çok geçmiş olsun inşallah eşinin sonucu temiz gelir sende bebeğine kavuşursun Allah herşeye kadir O isterse herşey olur istemezse olmaz bize samimiyetle teslimiyetten başkası düşmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…