hoşbulduk canım sanada hayırlı cumalarhoş geldin sarammm hayırlı cumalar
gunaydn kızlar ay evimi ozledm sğz neler neler yapiyosunuz bakim
ensum canm benm guzel haberler ver bize bugun insallah
cupkekim görüşmeyeli epey oldu nasılsın tedavidemisin yada başlayacakmısınHayırlı cumalar canım benim
amin canım ne güzel bir dua
eveeet özledim seniSaracım nasılsın uzun zaman oldu konuşmayalı
cupkekim görüşmeyeli epey oldu nasılsın tedavidemisin yada başlayacakmısın
Yok artık aynı anda mesaj yazmışızKalp kalbe karşıymış
Yok cnm daha başlamadım tedaviye allah kısmet ederse ekimde başlıcam sen ne yaptın tedaviye başlamayı düşünüyormusun
canım hayırlı olsun topiğin...
bu yıl bizlerin yılı olsun kucaklarımız dolsun inşallah..
şimdilik belli bi tarih aklımda yok ama belki ortalarına veya sonlarında 3. denememi yaptırabilirim..
ama inşallah gerek kalmadan kendiliğnden gelir meleklerimiz...
hala tüp bebek yaptımayı düşünüyorum..ama işlermden dolayı 1 senedir erteliyorum.tabi birde eskisi gibi umudum kalmadı.sonucun olumsuz oldugunda psikolojik olara çöküyorum.hepinize bu yolda güzel sonuçlar almanızı diliyorum
evet canım kalp kalbe karşıymış
bende henüz bir tedaviye başlamadım ama artık başlamak gerek kendimi bir hazır etsem başlayacam
Ne yalan söylim bende kendimi hazır hissetmiyorum yine kötü sonuç alacağım diye çok korkuyorum ama yapacak bişi yok
Allah yardımcımız olsun cnm benim
kuzum tatldeym karadenzdeym ozledm valla bendeKuzum günaydın nasılsın Özledim seni
ablalarım böyle yaparsanız sağlıklı olmaz normal sorunları olmayanların bile böyle yapınca olmuyor moralinizi yüksek tuttun illa 2. böyle olacak diye bir şey yok ALLAHIM HAYIRLISI BELKİ 2. BELKİ 3. BİLEMEYİZ nasıl korkunun eceli olmadığı gibi bundada yok kenzül arş duasını okuyun o kadar faziletleri çok şaşırdım bütün peygamberlerimizin duasıyla ilgiliymiş bol bol dualaşalım ALLAHIMIZ OLDUĞU SÜRECE HİÇ BİRŞEY İMKANSIZ DEĞİLDİR.... BİZİM ALLATAN BAŞKA KİMİMİZ VAR BİR BAKIN BAKALIM ÇEVREMİZE ALLAHIMIZ DİLERSE VEKİL KILARSA YARDIM EDEBİLİRLER..
kuzum tatldeym karadenzdeym ozledm valla bende
günaydın kızlar hayırlı cumalar :)
Doğru diyorsun cnm aslında ben 2.tedavimde çok olumluydum bebeğim tutunmuştu ama sonra beni bıraktı o yüzden psikolojim pek iyi değil
Dua için sağol canım yazdım bi kenara okuyacağım
Canım sen ne durumdasın tedaviye başladınmı
Ne yalan söylim bende kendimi hazır hissetmiyorum yine kötü sonuç alacağım diye çok korkuyorum ama yapacak bişi yok
Allah yardımcımız olsun cnm benim
ablalarım böyle yaparsanız sağlıklı olmaz normal sorunları olmayanların bile böyle yapınca olmuyor moralinizi yüksek tuttun illa 2. böyle olacak diye bir şey yok ALLAHIM HAYIRLISI BELKİ 2. BELKİ 3. BİLEMEYİZ nasıl korkunun eceli olmadığı gibi bundada yok kenzül arş duasını okuyun o kadar faziletleri çok şaşırdım bütün peygamberlerimizin duasıyla ilgiliymiş bol bol dualaşalım ALLAHIMIZ OLDUĞU SÜRECE HİÇ BİRŞEY İMKANSIZ DEĞİLDİR.... BİZİM ALLATAN BAŞKA KİMİMİZ VAR BİR BAKIN BAKALIM ÇEVREMİZE ALLAHIMIZ DİLERSE VEKİL KILARSA YARDIM EDEBİLİRLER..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?