istanbulda mısn canm kartlda mı oldunuz szdebizdede kasıkda ağrılar falan sonra üroloğa kartala gitseymiştik
canm biz turla cktk gezye, amasya tokat ordu trabzon sumela manastrı ayder batum uzungol ve ordaki yjylalar samsun gezdk az az smdi yoldayz tarihi sinop cezaevne gdiyoruz insallah. cok guzel yerler kesnlkle canm
istanbulda mısn canm kartlda mı oldunuz szde
canm sana buyuk gorev dusuyo sen sakin ve guclu olcksn ve esine guc olcksn canm zor bi surec onun icn hem organı gdyo hem azo oldgnu ogreniyo sen bu knuyu olabldgnce acma bska seyler knusun evde gul bol bol mutlu gozuk ki o da daha cabk toparlasın.ne zaman ckcak canm pataljioturdum ağladım annem olsada sarılsamda ağlasam diye ah ahh aile bilmiyor nasıl yapacaktım sonra ALLAHTAN burda değil dedim hangi sağa sola dönsem baksam anneyi arıyor ah ahh
canm sana buyuk gorev dusuyo sen sakin ve guclu olcksn ve esine guc olcksn canm zor bi surec onun icn hem organı gdyo hem azo oldgnu ogreniyo sen bu knuyu olabldgnce acma bska seyler knusun evde gul bol bol mutlu gozuk ki o da daha cabk toparlasın.ne zaman ckcak canm patalji
canm sana buyuk gorev dusuyo sen sakin ve guclu olcksn ve esine guc olcksn canm zor bi surec onun icn hem organı gdyo hem azo oldgnu ogreniyo sen bu knuyu olabldgnce acma bska seyler knusun evde gul bol bol mutlu gozuk ki o da daha cabk toparlasın.ne zaman ckcak canm patalji
tmm canm haber ediyosun bna mtlaka snucu insallah iyi huylu cıkcak sıkntı olmycak. tartsma nrmal canm gergnsinz ikinzde her yasadgnı hssettgni anlayablyorum hep paylasablrsin benmlebugün yarın ama gitmedi daha dr dediğin gibi yapıyorum cnm dün akşam tartışstık moral sıfır
canim merhaba.Doğru diyorsun cnm aslında ben 2.tedavimde çok olumluydum bebeğim tutunmuştu ama sonra beni bıraktı o yüzden psikolojim pek iyi değil
Dua için sağol canım yazdım bi kenara okuyacağım
Canım sen ne durumdasın tedaviye başladınmı
canim merhaba.
bende subatta ilk tedavimde hamile kalmistim.
ama nisanda 9.haftamda kaybettik bebegi.kurtaj oldum.
Doktorum kesinlikle kromozonal bir bozukluk var dedi.
kan pih.testlerinde heterozigot bide homozigot mutasyonda cikti bende ama doktor yok kromozanal dedi.
kromozon analizi yaptirdik esimdede bendede bisey cikmadi.
ama dollenme sirasindada olabiliyomus gen hatalari.
pgt yapalim bu denemede dedi iyi dedik.
Bu ay 2.tedavim basladi.
3.gun 6 embriyom pgt girdi.5.gune 6 si da geldi.ama 4 tanesi hastalikli cikti.adini bile duymadigin gen hastaliklari var.2 saglikli embriyom transfer edildi pazartesi.
meger bizim spermle yumurta dollenirken genetik hata veriyomus.
Baska pgt den korkmustum ama iyiki yaptirmisiz.gecen sefer coraspin kullanmistim simdi kan pih.dan dolayi igne kullaniyorum.6 eylul test gunum.heyecanla bekliyoruz.
bu pgt iyi biseymis.aklinda olsun diye yaziyorum sana cnm.
Rabbim hepimize yardim etsin.
Valla canim.bende once kromozon analizi normal dedim kendi kendime.bu tedaviyi riske atmayalim dedi doktorum.gerekli dedi.iyikide demis.Bi arkadaşımda pgt yaptırdı o da bana yaptır diyor ama çok masraflı bi tedavi kafam o kadar karışık ki ilk tedavim kimyasal ikinci tedavim düşükle sonuçlandı belliki bi sorun var ama niye doktorum tavsiye etmiyor şimdi ben ona pgt den bahsetsem kim bilir ne diyecek
Buarada sağol bilgilendirdiğin için cnm dikkate alıcam
6 eylülde çoooooook güzel haberler alırsın inşallahhhhhhhhh
Canim,kimseye soylememekle en iyisini yapiyorun bence,bu surecte kimseye bisey aciklamak zorunda kalmiyorsun.benim de ilk tedavide 8.hafta kurtajim olmustu.o yuzden bu sefer herkese 11.hafta olunca acikladik.rahat oldu...Allah senden razı olsun cnm benim
Ben bu topik sayesinde kendime geldim tüp bebek tedavisine başladığımı kimse bilmiyor eşimle bi anlaşma yaptık kimseye söylemicez dedik o da sağolsun tamam dedi o yüzden derdimi sıkıntımı rahatca buraya yazabiliyorum sende hep gel olurmu
Buarada sen 87 limisin
Yok be tatlım karamsar yapmadın beni, ben zaten başından beri öyle düşünüyorum türkiyeye gidişi de o yüzden böyle ayarladım, olursa ailemle kutlarım değilse yine onlarla ağlaşırım gezerim tozarım dediğin gibi bana moral olur didimdi
ben de öptüm kuzum
hiii ne heyecanlıpaşa mı prenses mi öğrenceksin yani Ne zaman peki ? Benim eşim, tutarsa öğrenmeyelim diyor yaa deli adam
canm biz dugun hazrlgı yapan gelnlk damatlk bakp gun sayan nisanlı bi cifttik ogrendgmzde hastalgı dugunu ertelyp nikahlarmzı yapp evlendk tedavi oncesi kolay olmadı canmkaç senelik evlisin ayrıca bu durumlardan ne kadar süre sürdü eşin nasıl karşıladı
canım benim geçmiş olsun; sana belki de bir şey çıkar demek isterdim ancak 11.gün herhangi bir değer çıkmadıysa bence doktorunu arayıp bilgi ver... bana doktorum 15. güne test tarihi vermişti ben 10. gün yaptırdım 0,100 idi değerim yani negatif; aradım haber verdim çünkü hormon almaya devam etmek istemedim 5 gün daha... zaten yeterince dengemizi bozuyoruz... aradım hemen bırak ilaçları dedi doktor. az da olsa mutlaka bir değer olması gerektiğini söyledi ki bence de öyle......kızlaaar bugün 11.günüm kan testi yaptırdım. malesef negatif çıktı.ama salı günü yeniden yaptıracağım.Çünkü doktor 2 eylülü vermişti.. ama bişey olsa bugün de çıkardı.İnşallah sizin güzel haberlerinizi okur da sevinirim.
canm biz dugun hazrlgı yapan gelnlk damatlk bakp gun sayan nisanlı bi cifttik ogrendgmzde hastalgı dugunu ertelyp nikahlarmzı yapp evlendk tedavi oncesi kolay olmadı canm
canim merhaba.
bende subatta ilk tedavimde hamile kalmistim.
ama nisanda 9.haftamda kaybettik bebegi.kurtaj oldum.
Doktorum kesinlikle kromozonal bir bozukluk var dedi.
kan pih.testlerinde heterozigot bide homozigot mutasyonda cikti bende ama doktor yok kromozanal dedi.
kromozon analizi yaptirdik esimdede bendede bisey cikmadi.
ama dollenme sirasindada olabiliyomus gen hatalari.
pgt yapalim bu denemede dedi iyi dedik.
Bu ay 2.tedavim basladi.
3.gun 6 embriyom pgt girdi.5.gune 6 si da geldi.ama 4 tanesi hastalikli cikti.adini bile duymadigin gen hastaliklari var.2 saglikli embriyom transfer edildi pazartesi.
meger bizim spermle yumurta dollenirken genetik hata veriyomus.
Baska pgt den korkmustum ama iyiki yaptirmisiz.gecen sefer coraspin kullanmistim simdi kan pih.dan dolayi igne kullaniyorum.6 eylul test gunum.heyecanla bekliyoruz.
bu pgt iyi biseymis.aklinda olsun diye yaziyorum sana cnm.
Rabbim hepimize yardim etsin.
Amin canim insallah.GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ VE İNŞ. GÜZEL HABERLER GELECEK KALBİNİ FERAH TUT
canım benim geçmiş olsun; sana belki de bir şey çıkar demek isterdim ancak 11.gün herhangi bir değer çıkmadıysa bence doktorunu arayıp bilgi ver... bana doktorum 15. güne test tarihi vermişti ben 10. gün yaptırdım 0,100 idi değerim yani negatif; aradım haber verdim çünkü hormon almaya devam etmek istemedim 5 gün daha... zaten yeterince dengemizi bozuyoruz... aradım hemen bırak ilaçları dedi doktor. az da olsa mutlaka bir değer olması gerektiğini söyledi ki bence de öyle......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?