2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
canm biz turla cktk gezye, amasya tokat ordu trabzon sumela manastrı ayder batum uzungol ve ordaki yjylalar samsun gezdk az az smdi yoldayz tarihi sinop cezaevne gdiyoruz insallah. cok guzel yerler kesnlkle canm

bu sırada baya sitres atmışsınızdır dönüşte hemen dene derim bebiş olayını :)

oturdum ağladım annem olsada sarılsamda ağlasam diye ah ahh aile bilmiyor nasıl yapacaktım sonra ALLAHTAN burda değil dedim hangi sağa sola dönsem baksam anneyi arıyor ah ahh

oturdum ağladım annem olsada sarılsamda ağlasam diye ah ahh aile bilmiyor nasıl yapacaktım sonra ALLAHTAN burda değil dedim hangi sağa sola dönsem baksam anneyi arıyor ah ahh
canm sana buyuk gorev dusuyo sen sakin ve guclu olcksn ve esine guc olcksn canm zor bi surec onun icn hem organı gdyo hem azo oldgnu ogreniyo sen bu knuyu olabldgnce acma bska seyler knusun evde gul bol bol mutlu gozuk ki o da daha cabk toparlasın.ne zaman ckcak canm patalji

bugün yarın ama gitmedi daha dr dediğin gibi yapıyorum cnm dün akşam tartışstık moral sıfır

kaç senelik evlisin ayrıca bu durumlardan ne kadar süre sürdü eşin nasıl karşıladı

bugün yarın ama gitmedi daha dr dediğin gibi yapıyorum cnm dün akşam tartışstık moral sıfır
tmm canm haber ediyosun bna mtlaka snucu insallah iyi huylu cıkcak sıkntı olmycak. tartsma nrmal canm gergnsinz ikinzde her yasadgnı hssettgni anlayablyorum hep paylasablrsin benmle

canim merhaba.
bende subatta ilk tedavimde hamile kalmistim.
ama nisanda 9.haftamda kaybettik bebegi.kurtaj oldum.
Doktorum kesinlikle kromozonal bir bozukluk var dedi.
kan pih.testlerinde heterozigot bide homozigot mutasyonda cikti bende ama doktor yok kromozanal dedi.
kromozon analizi yaptirdik esimdede bendede bisey cikmadi.
ama dollenme sirasindada olabiliyomus gen hatalari.
pgt yapalim bu denemede dedi iyi dedik.
Bu ay 2.tedavim basladi.
3.gun 6 embriyom pgt girdi.5.gune 6 si da geldi.ama 4 tanesi hastalikli cikti.adini bile duymadigin gen hastaliklari var.2 saglikli embriyom transfer edildi pazartesi.
meger bizim spermle yumurta dollenirken genetik hata veriyomus.
Baska pgt den korkmustum ama iyiki yaptirmisiz.gecen sefer coraspin kullanmistim simdi kan pih.dan dolayi igne kullaniyorum.6 eylul test gunum.heyecanla bekliyoruz.
bu pgt iyi biseymis.aklinda olsun diye yaziyorum sana cnm.
Rabbim hepimize yardim etsin.

Bi arkadaşımda pgt yaptırdı o da bana yaptır diyor ama çok masraflı bi tedavi kafam o kadar karışık ki ilk tedavim kimyasal ikinci tedavim düşükle sonuçlandı belliki bi sorun var ama niye doktorum tavsiye etmiyor şimdi ben ona pgt den bahsetsem kim bilir ne diyecek
Buarada sağol bilgilendirdiğin için cnm dikkate alıcam
6 eylülde çoooooook güzel haberler alırsın inşallahhhhhhhhh

Valla canim.bende once kromozon analizi normal dedim kendi kendime.bu tedaviyi riske atmayalim dedi doktorum.gerekli dedi.iyikide demis.
6 embriyo girince pgt ye herhalde 1-2 tanesi sorunlu cikar dedim.bi baktik sonuc geldi sasirdim cnm yaa.
Oyle detayliki biri 47 kromozonlu olmus biri 45te kalmis.garip hastalik adlari ve birininde genleri tamamen karismis.ben bunlari duyunca agladim once.

Sukur 2 tanesi saglikli cikti.
Senin ilki kimyasalmis bide bence sart gibi ama doktorunla bi gorus istersen.
Biz tedavi disi pgt ye 1500 tl odedik.embriyo basina ucret odeyenlerde var ama bizde kac embriyon girerse girsin 1500 tl dediler.
Insallah sonuda guzel olur.
6 eylulde guzel haberler alirim cnm.

Canim,kimseye soylememekle en iyisini yapiyorun bence,bu surecte kimseye bisey aciklamak zorunda kalmiyorsun.benim de ilk tedavide 8.hafta kurtajim olmustu.o yuzden bu sefer herkese 11.hafta olunca acikladik.rahat oldu...

canımm haberler güzell :)) 2 tane yumoş döllenmişş.. inşallah kaliteleri iyi gider...

kaç senelik evlisin ayrıca bu durumlardan ne kadar süre sürdü eşin nasıl karşıladı
canm biz dugun hazrlgı yapan gelnlk damatlk bakp gun sayan nisanlı bi cifttik ogrendgmzde hastalgı dugunu ertelyp nikahlarmzı yapp evlendk tedavi oncesi kolay olmadı canm

kızlaaar bugün 11.günüm kan testi yaptırdım. malesef negatif çıktı.ama salı günü yeniden yaptıracağım.Çünkü doktor 2 eylülü vermişti.. ama bişey olsa bugün de çıkardı.İnşallah sizin güzel haberlerinizi okur da sevinirim.

canım benim geçmiş olsun; sana belki de bir şey çıkar demek isterdim ancak 11.gün herhangi bir değer çıkmadıysa bence doktorunu arayıp bilgi ver... bana doktorum 15. güne test tarihi vermişti ben 10. gün yaptırdım 0,100 idi değerim yani negatif; aradım haber verdim çünkü hormon almaya devam etmek istemedim 5 gün daha... zaten yeterince dengemizi bozuyoruz... aradım hemen bırak ilaçları dedi doktor. az da olsa mutlaka bir değer olması gerektiğini söyledi ki bence de öyle......

canm biz dugun hazrlgı yapan gelnlk damatlk bakp gun sayan nisanlı bi cifttik ogrendgmzde hastalgı dugunu ertelyp nikahlarmzı yapp evlendk tedavi oncesi kolay olmadı canm

anllıyorum canım sonuçta o kötü günler geri kaldı sonuçta :) iyiki varsın ALLAHIM seni karşıma çıkardı benim durumumda kimse yokmu diye düşünürken sen çıktın nasıl oluyor nasıl gidiyor diye ALLAHIM YARDIMCIMIZ OLSUN

GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ VE İNŞ. GÜZEL HABERLER GELECEK KALBİNİ FERAH TUT

tabi bişey çıkmaz eminim hiç umudum yok zaten. ama geçen gün doktorumla telefonda konuştuk kan pıhtılaşması sonucumla ilgili,erken test yapayımmı dedim.yapma dedi.ben de fazla hormon almak istemiyorum.Peki senin adetin ne zaman olacaktı gününde oldumu ılaçları bırakıncamı oldu.ben 26 en geç 27 sinde olmam lazımdı.hala olmadı.olsa da doğal yolla başlasak napalım :))) tüp bebek tedavisi sonrası aylarda tutabiliyormuş..aman işte hep umut ediyoruz.umut fakirin ekmeği :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…