Benim durum karışık aslında eşim testis tümörü + azosperm testis ameliyatımızı olduk patoloji bekliyoruz belkide hiç çocuğum olmayacak konuştuğum çok kişi tıp ilerledi diyorlar belli olmaz bebğin olabilirler diyorlar. ALLAHIM nasip etmedikçe hayırlısı değilse zaten olmaz ALLAHIM aslında bizim sınavımız ayrıca kaldıramayacak kimseye yük vermez ALLAHIM bakalım kulum bana mı yanaşıyor yoksa isyan mı ediyor diye yapıyor ( yılmayın ablacım kesinlikle ümidinizi kesmeyin bol bol dua okuyun namaz kılalım burda olmazsa ahirette cennette olursak bebiş istediğimiz anda olcakmış)
Aminnnnnn cnm aminnnnnnnnnnnamin canım menim Allahım doğru zamanda doğru merkeze yönlendirsin hepimizi yada doğal yoldan göndersin bebeğimizi
eylul ortası gbi olurum adet canm insallah o zaman baslcamOhhhhh gez cnm gez
Ne zaman tedaviye başlıyorsun canımcım
Çoooook dooğru diyorsun şuan sana hayran kaldım yaşın kaç cnm çok merak ettim
Kurban olduğum allahım ne zaman ol derse o zamam olur onun bilincindeyimde işte bazen şeytana uyuyorum dediğin gibi bol bol dua ve namaz kılmak lazım bizim en iyi ilacımız onlar
canm cok gecms olsun esim de testis ca idi amelyat olduk amelyt sonrası sperm dondurma yaptk ve bizim yaylm oldugu içn kemo erapi gordukBenim durum karışık aslında eşim testis tümörü + azosperm testis ameliyatımızı olduk patoloji bekliyoruz belkide hiç çocuğum olmayacak konuştuğum çok kişi tıp ilerledi diyorlar belli olmaz bebğin olabilirler diyorlar. ALLAHIM nasip etmedikçe hayırlısı değilse zaten olmaz ALLAHIM aslında bizim sınavımız ayrıca kaldıramayacak kimseye yük vermez ALLAHIM bakalım kulum bana mı yanaşıyor yoksa isyan mı ediyor diye yapıyor ( yılmayın ablacım kesinlikle ümidinizi kesmeyin bol bol dua okuyun namaz kılalım burda olmazsa ahirette cennette olursak bebiş istediğimiz anda olcakmış)
eylul ortası gbi olurum adet canm insallah o zaman baslcam
27 yaşındayım 1 senelikte evliyim bende isyan ediyorumdur mutlaka ALLAHIM AFFETSİN bu sırada duaları ayetleri araştırmaya başladım çok güzel anlamlarıydı. dün kafam o kadar bulanıktı ki anlatamam sadece sustum konuşmak istemedim
canm telden girdgm içn sıkntı oluyo yazmak asagıdan basladm snra oraya yazamadm bi daha burdan devam edyorum. tedavi gordk snrasnda iyilestk insallah guzel snuclar cıkar patalojiden canm su an ki durumunu cok iyi anlyorum Allahm guc versin sze. biz tedavimzi btireli bi yıl oldu cok iyiyz smdi cok sukur. tup bebek içn rapor islemlrni yaparken esimn azosperm oldugnu ogrendk uzuldk ama simdi donmus spermler ile baslayacgz tedavye hic sıkma tatlı canını Allahm herseyn hayrlsnı nasip etsn bizlere. eger esinin durumuyla alakalı biseyler sormak istersen sor her zaman canm
canm cok gecms olsun esim de testis ca idi amelyat olduk amelyt sonrası sperm dondurma yaptk ve bizim yaylm oldugu içn kemo erapi gorduk
ay cok heyecanlym canm tatl donusunde gorusuruz insallahBende ekimin başında başlıcam allah kısmet ederse :)
Bunaldığında buraya yaz cnm içine atma bizler hep yanındayız
ay cok heyecanlym canm tatl donusunde gorusuruz insallah
ALLAH RAZI OLSUN öyle yaptım zaten azospermdeydim dün gece 12.ye kadar takıldım sonra yatim bare dedim yattım eşimlede takıştık salla sümük hem yazım hem ağladım 1 saat sonra kahkaha atmaya başladım vallabu kadar ben bunun üstesinden gelemiyeceğimi düşünüyorum o yüzden psikoloğa gideceğim hemde beyaz masanın hemde ücretsiz
canm hç kolay bi surec degl yasadgı cok ustune gtme dedgin gbi. esimde azosperm cıknca iyi bi urolojye gtmistk bunlar ornek alınarak yapılan testler tek teste gore kesin azo diyemeyz baska yerde yine tekrarla demsti canm esin braz toparlannca yenileyn testi. bi de esinn amelytta parca alarak mı yaptlar yoksa organ alarak mı? esime amelyt annda bi pataloji yaplmstı orda kotu tumor oldgu anlaslnca testisi almslardı snra tamamı patalojye gtmsti, pataljide tumorn turu ortaya cıkıyo eger tamamen iyi huyluysa tomgrafi de temz cıktgna gore buyuk ihtmal kemo vermzler yada sizn istegnze baglı koruycu amçlı verelm diyeblrler, esim tomgrfi ceklmsti amelyt snrası ve yayılım ckmıstı tumorun turu de patalojde yuzde60 kotu yuzde 40ıyı ckmıstı o yuzden 3kur kemoterapi gordk ve atlattk canm cok sukurçook çok teşekkür ederim biz hastalıklarımızı tesadüfen öğrendik YA BÜYÜK ALLAHIM nasip ettide öğrendik şikayetimiz yoktu aslında şimdi canım patoloji sonucunu bekliyoruz tomoğrafi çekildi mi eşin canım kemoterapi görürsek dondurulacak spermiz yok ki tomografi hamd olsun iyi çıktı patolojiye dua ediyorum kemoterapi görmesin diye azosperm olduğunu aynı anda öğrendik napcaz ne etcez bilmiyorum pek yanaşmıyor bi daha yaptıralım sperm testini dedim galiba testis sonucunu bekliyor yada kabullenemiyor üstüne gitmek istemiyorum
tamam canm haberlesrz donup kendme gelinceÇooook mutlu olurum cnm senden haber bekliyorum
canm hç kolay bi surec degl yasadgı cok ustune gtme dedgin gbi. esimde azosperm cıknca iyi bi urolojye gtmistk bunlar ornek alınarak yapılan testler tek teste gore kesin azo diyemeyz baska yerde yine tekrarla demsti canm esin braz toparlannca yenileyn testi. bi de esinn amelytta parca alarak mı yaptlar yoksa organ alarak mı? esime amelyt annda bi pataloji yaplmstı orda kotu tumor oldgu anlaslnca testisi almslardı snra tamamı patalojye gtmsti, pataljide tumorn turu ortaya cıkıyo eger tamamen iyi huyluysa tomgrafi de temz cıktgna gore buyuk ihtmal kemo vermzler yada sizn istegnze baglı koruycu amçlı verelm diyeblrler, esim tomgrfi ceklmsti amelyt snrası ve yayılım ckmıstı tumorun turu de patalojde yuzde60 kotu yuzde 40ıyı ckmıstı o yuzden 3kur kemoterapi gordk ve atlattk canm cok sukur
kuzum tatldeym karadenzdeym ozledm valla bende
bzdd amelyt tedavi hepsni kartal egtm arastrma hast olduk canm. esimn karın bolgesnde batın a yayılm vardı ve akcgerde supheli ktle vardı. evet canm pek belrti vermyo esmn agrı olmustu snra muayende ktle fark etti ve oyle gtmstk doktoraÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN YOLDAŞIM devlet ama araştırma hastanesinde ameliyat olduk direk muayne edildi 3 dr prf. ultrasyon muayne 2 3 defa( hemde eşim yumurtalığı dönünce damarlar tıkanmış 1 sene önce bundan da ameliyat oldu) kendi dr göster ona göre ameliyat edeceğiz %90 tümör dediler direk organı aldılar patoloji yapmadılar (eşime tomograisini tekrardan tekrarladılar bende korkuyorm) lenf benzlerine ciğerine sıçramışmıy dı peki eşinin (testis tümörünün belirtisi acıma falan yokmuş büyüyormuş akadaşlar.)
bzdd amelyt tedavi hepsni kartal egtm arastrma hast olduk canm. esimn karın bolgesnde batın a yayılm vardı ve akcgerde supheli ktle vardı. evet canm pek belrti vermyo esmn agrı olmustu snra muayende ktle fark etti ve oyle gtmstk doktora
canm biz turla cktk gezye, amasya tokat ordu trabzon sumela manastrı ayder batum uzungol ve ordaki yjylalar samsun gezdk az az smdi yoldayz tarihi sinop cezaevne gdiyoruz insallah. cok guzel yerler kesnlkle canmkaradenizin neresindesin merak ettim oralar çok güzel çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?