ay canm cok sık gorulen bi rahatszlk olmadıgndan dedgn gbi insan bi yoldas arıyo kendne gercekten Allahımın muczesi burda bu rahatszlıgı yasayp denk gelmemz kafana takılan merak ettgn bse olursa sor her zamananllıyorum canım sonuçta o kötü günler geri kaldı sonuçta :) iyiki varsın ALLAHIM seni karşıma çıkardı benim durumumda kimse yokmu diye düşünürken sen çıktın nasıl oluyor nasıl gidiyor diye ALLAHIM YARDIMCIMIZ OLSUN
Canim gecmis olsun,uzuldumkızlaaar bugün 11.günüm kan testi yaptırdım. malesef negatif çıktı.ama salı günü yeniden yaptıracağım.Çünkü doktor 2 eylülü vermişti.. ama bişey olsa bugün de çıkardı.İnşallah sizin güzel haberlerinizi okur da sevinirim.
Amin canim insallah.
4.gunum daha bugun.6 eylul gelse bi artik.
Insallah guzel haber alabilirim.hayirlisiyla tabi.
Canim insallah bu iki mustakbel bebik yasamlarina devam edecekler..once lab.sonra annesinin gobisindecanımm haberler güzell :)) 2 tane yumoş döllenmişş.. inşallah kaliteleri iyi gider...
ay canm cok sık gorulen bi rahatszlk olmadıgndan dedgn gbi insan bi yoldas arıyo kendne gercekten Allahımın muczesi burda bu rahatszlıgı yasayp denk gelmemz kafana takılan merak ettgn bse olursa sor her zaman
Canim gecmis olsun,uzuldummalesef kendini cabuk toparla diyebiliyorum..progestan kullaninca regl olmuyorsun,o yuzden ilaci kes diyorlar.ilaci kestikten birkac gune regl olunuyor..
Arkadaslar gecen ay negatif aldim adetim gunumde oldu ve sali gunu adet olmamlazimdi sadece leke var ve ben cok siddetli karin ve bas agrisi olurdum oda yok sadece leke ilaclar hala atilmamismidir vucuttan ya sistimde piskolojim bozuldu inanin
İns diyelim cnm sanada cok gecmis olsun ben ilk tedavimden sonra kendimi zor toparladim ikincisinde okadar uzulmedim bizde spermlerde sorun var dogal yolla cok zor ama Allahtan.umut kesilmez ins rabbim.bizede hayirli evlat verir tum isteyenlerebelki birşey vardır inşallah tedavi sonrası çabuk gebe kalınıyor diyorlar inşallah o sana denk gelir canım.
İns diyelim cnm sanada cok gecmis olsun ben ilk tedavimden sonra kendimi zor toparladim ikincisinde okadar uzulmedim bizde spermlerde sorun var dogal yolla cok zor ama Allahtan.umut kesilmez ins rabbim.bizede hayirli evlat verir tum isteyenlere
Yok cnm umidimi kaybetmiyorum verdigindede vardir bir hayir vermedigindede ondan gelene gonlumuz razi kardesimin bana tavsiyesi umut bitmeden omur bitmeli diye bende oyle yapiyorumbiz hayırlısı diye dilediysek hayırlı olan bebeğin gelmesine daha var demektir ümidimizi kaybetmeyelim
benim reglim tedavi olduğum ay 16sında olmuştum, sonucumu 15 inde öğrendim ilaçları o akşam içmedim 16 sında regl oldum, normalde 14 ünde regl olmam gerekirdi... 28 günde bir oluyorum da ben.... senin ilk denemen mi tatlım? sorun ne? yani açıkcası ben Allahın bir mucizesi olmadığı sürece doğal yolla olacağını düşünmüyorum kendim için çünkü fsh yüksek amh düşük, yumurtalarım iğne ve ilaçlarla bile zar zor büyüyo... hatta raporum çıkarıldı tedavi başında iğneleri aldım sonrasında iğnem yeterli gelmedi ve menogon bi tane cepten aldım, büyümediler çünkü dozunu yüksek kullandık..... ama bu durum benim için geçerli ki benimde hep aklımda Rabbim bi mucize, "ol" der ve olur... bu kadar basit aslında!!!!tabi bişey çıkmaz eminim hiç umudum yok zaten. ama geçen gün doktorumla telefonda konuştuk kan pıhtılaşması sonucumla ilgili,erken test yapayımmı dedim.yapma dedi.ben de fazla hormon almak istemiyorum.Peki senin adetin ne zaman olacaktı gününde oldumu ılaçları bırakıncamı oldu.ben 26 en geç 27 sinde olmam lazımdı.hala olmadı.olsa da doğal yolla başlasak napalım :))) tüp bebek tedavisi sonrası aylarda tutabiliyormuş..aman işte hep umut ediyoruz.umut fakirin ekmeği :))))))
Gecen bi arkadas aradi tup bebek yaptilar tutmadi sonraki ay dogal yolla gebe kalmis sperm sayisi az morfolaji %1varikosel var ve dogal gebelik umut kesmiyoruz canim umut ettikce varizbenim reglim tedavi olduğum ay 16sında olmuştum, sonucumu 15 inde öğrendim ilaçları o akşam içmedim 16 sında regl oldum, normalde 14 ünde regl olmam gerekirdi... 28 günde bir oluyorum da ben.... senin ilk denemen mi tatlım? sorun ne? yani açıkcası ben Allahın bir mucizesi olmadığı sürece doğal yolla olacağını düşünmüyorum kendim için çünkü fsh yüksek amh düşük, yumurtalarım iğne ve ilaçlarla bile zar zor büyüyo... hatta raporum çıkarıldı tedavi başında iğneleri aldım sonrasında iğnem yeterli gelmedi ve menogon bi tane cepten aldım, büyümediler çünkü dozunu yüksek kullandık..... ama bu durum benim için geçerli ki benimde hep aklımda Rabbim bi mucize, "ol" der ve olur... bu kadar basit aslında!!!!
inşallah vardır bi şey tatlım ancak bugün realistliğim üzerimde kusuruma bakmayın; ilk tedavi sonrası bir kaç ayım şaşmıştı... birinde 1 hafta kadar sonra oldum, birinde daha 18-19. günlerde lekelenmem oldu hatta bayaa da sevindim yani regl olmama daha var bu lekeler acaba mı işaret mi diye ertesi gün regl oldum.... yani demem o ki ancaaa yeni yeni atılıyordur. psikoloji konusuna gelince, zaten ilaçlar bi tuhaf hale sokuyor bide tabi ilaç kullandığın için doğal denemekten daha çok bir beklenti içinde oluyorsun ve sonuç negatif olunca bazılarımız ister istemez biraz fazla etkilenebiliyor... benim tavsiyem her daim çok çok çok daha zor durumların yaşandığını unutmaman, evet belki bunları çok duydun belki şu an bile duymak istediklerin bunlar değil fakat hayatın acımasız gerçekleri.... burdaki arkadaşlarımız da da var en azından hiç başlamadan negatif oldu, ya onu hissetseydin ya doğumunu yapıp kucağına alamasaydın ve daha neler neler.... Rabbimden hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü evlatlar istiyorsak eğer olmadığında da hayırlısı, sağlıklı, uzun ömürlüsü olmadığı için emriyomuzun bizde kalmadığını düşünmek en iyisi galiba.....Arkadaslar gecen ay negatif aldim adetim gunumde oldu ve sali gunu adet olmamlazimdi sadece leke var ve ben cok siddetli karin ve bas agrisi olurdum oda yok sadece leke ilaclar hala atilmamismidir vucuttan ya sistimde piskolojim bozuldu inanin
tabi ki canım dediğim gibi Rabbim "ol" der oluverir, bu kadar basit aslında..... vakti saati geldiyse, nasibimizde varsa ne olursa olsun tedavi ile veya tedavisiz bebeğimiz bizimle olur, ha eğer yoksa Rabbim nasip etmemişse de en iyi doktorlar, en mükemmel tedavi şekilleri, %99 tutar denilen emriyo o %1e takılır tutamaz.... herşey vesile!!!Gecen bi arkadas aradi tup bebek yaptilar tutmadi sonraki ay dogal yolla gebe kalmis sperm sayisi az morfolaji %1varikosel var ve dogal gebelik umut kesmiyoruz canim umut ettikce variz
Canim insallah bu iki mustakbel bebik yasamlarina devam edecekler..once lab.sonra annesinin gobisinde
noldu noldu noldu????? kaçı döllenmişşşşş?????sağol canımm ya inşallah güzel dileklerin gerçekleşir:)) öptümm
noldu noldu noldu????? kaçı döllenmişşşşş?????
Cnm ben negatifi bayramda aldim adetim.iyi oldu benim korkum kist olmus olabilirmi yoksa bebek degil yani ilacmi yoksa kistmi spermlwrde sayi az hareketlilik az birde intihap var dogal cok cok zor ben buna kendimi alistirdim biraz para biriktirim tekrar tedavi ;-);-)tabi ki canım dediğim gibi Rabbim "ol" der oluverir, bu kadar basit aslında..... vakti saati geldiyse, nasibimizde varsa ne olursa olsun tedavi ile veya tedavisiz bebeğimiz bizimle olur, ha eğer yoksa Rabbim nasip etmemişse de en iyi doktorlar, en mükemmel tedavi şekilleri, %99 tutar denilen emriyo o %1e takılır tutamaz.... herşey vesile!!!
clexan 4000 lik gün aşırı kullanıyorum ben, 2 doktorum var ikiside aynı şeyi söyledi, belkide benim değerlerim seninkinden daha ileridedir bilemiyorum ki ama benim için risk olduğunu söylediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?