canım her şey yolunda gidecek merak etme bak leylek yola çıkmış bile bebişin yoldaOy insallah canm insallah :)
Canm evet 4.gun olcak 4pek yapilmiyi galiba niye 4oluyo sence iyi midir bebelerim
sağol tatlım önemli bir şey değil zatenCanım gözün aydın hayırlısıyla tek kişi git 3 kişi dön annesi bebişleri alda gel göbüşe@egunal kuzum senin tsh nedir anlamadım ama tez zamanda düşsün gelsin bebişler biz teyze olmak istiyoruz yeteeeeer kuzum geçmiş olsun sana da dra gitmişsin
sağol canım :) inşallah allahım hepimize bebeklerimizi kucaklarımızda sevmeyi nasip eder:)Doğumun sağlıkla, inga sesleriyle sonlanlansın inşallah seninde:)
canım bebiş nasıl ? sen nasılsın ? seni ve bebişi merak ediyorum :)Günaydın kızlarr.phaladan haber varmı
canım geçmiş olsun yarın drundan güzel haberleri duyar ve rahatlarız inşallah :)allahım bebişini sana bağışlasın :)Merhaba arkadaşlarım, dün gece 12 de kanamaya kalktım, doktoruma yazdım iğne vurulmamı ve ertesi günde test yapmamı istedi. O gece iğnemi oldum. Ertesi günde kan verdim. Kan değerim 7.522 çıktı. Ultrosanla bakan doktor keseye benzer birşey gördüm ama bu çok büyük 4 Cm dedi, içinde bebek göremiyorum dedi. Galiba yoğun kandan göremedi veya yanlış yeri ölçtü bilmiyorum. Kanamam bu dünkü gibi değil, işe gitmiyorum. Yarında kendi doktoruma gideceğim. Bu sayfayı bir türlü bulamadım. Sistem değiştiğinden telefonumda bulamadım bu gün tesadüf gördüm ve hemen yazdım. Şuan için başıma gelenler bunlar arkadaşlarım.
canım iyiyiz şükür :) büyüyoruz :) allahım bu sefer kucağımıda sevdiriri inşallah :) darısı hepinize dualarımdasınız :)Canim cok tesekkurler insallah o gunler gelir.senin nasil gidiyor gebelik ne alemdesin.
sağol canımmmmm :) allahım hepimizin kucağında sevdiriri inşallah :) senin de az kalmış tedaviye :) su gibi akar hersey gönlündeki gibi olur ve sonu bebişli olur inşallah :)cnm ahyırlı olsun inşlh aralık sanada bebeğini getirir...
saol cnm iim ya tedaviye aralık 17 gibi başlıcam kısmetse korku ve endişelerle tabii bakalım kaderde ne cıkacak inşlh ahyırlı günler beni bekliyordur..
sen nasılsın maşalah oğluş büyümüş sağlıkla gelsin evine kuca<ğına inşlhhh
cnm inşljhh bebeğinide göreceksin salıkla ve rahat ve sağlıklı gebelik geçirirsin dualarım hep seninle...
canım tedavi yol haritanı çizmişsiniz galiba :) hayırlı olsun tatlımmmmmmm :)TSH değerim için ilaç kullanmaya başlamıştım 11 gün önce...İlaçla olan kavgam sonunda bitiyor alıştık artık birbirimize
2.9 ile başlamıştım ilaca en düşük doz olan 25 lik dozu kullanıyordum 5 gün dayanabildim bu doza sonra onuda yarıya düşürdüm 12.5 doz almaya başladım kendimi daha iyi hissettim 5 günde bu dozla kullandım sonra dedim ki bir kan vereyim bu ilaç neden beni fena yaptı birden çok m u düştü değerim dedim..kan verdim ilacın 10.günü değerim 2.9 dan 2.7 ye düşmüşamaannnn ne de çok düşmüş yani
Bu olanları doktorumla paylaştım ve ilk dozuma yani 25 lik dozuma geri döndüm..
Adetime 14 gün var tahminen 10 gün 12 gün sonra bir daha bakiciim değerime..
2 nin altına düşüremezsek tedaviye bu ay başlayamicam..
TSH ya düşecek ya düşecek
canım ben de haftasonu okuyabilirim :) allahım yardımcın olsun :)Canım şuan 230 olduDaha haber beklediklerim var işte bakalım
Zaten senin sayende oldu ne olduysa Allah dualarını kabul etsın canım..
canım yarın sıkı sıkı tutunsun bebişlerin inşallahhhhhhh :)soooooooooonra da güzel haberlerini alırız inşallahhhh :)Oy insallah canm insallah :)
Canm evet 4.gun olcak 4pek yapilmiyi galiba niye 4oluyo sence iyi midir bebelerim
canım hayırlı olsun transferin :) bebişlerin sıkı sıkı tutunsun inşallah :)ii aksamlar kizlar bugun transferim oldu 5. gun embriyosu iki tane kaliteli yerlestirildi 3. denemem bu bant kullanan varmi yeni kullaniom ben tam olarak ne ise yario transferden sonra neler yaptinz :)
Canım ben gördüm akşam senin için kokrktum..inşallah iyisindir..Merhaba arkadaşlarım, dün gece 12 de kanamaya kalktım, doktoruma yazdım iğne vurulmamı ve ertesi günde test yapmamı istedi. O gece iğnemi oldum. Ertesi günde kan verdim. Kan değerim 7.522 çıktı. Ultrosanla bakan doktor keseye benzer birşey gördüm ama bu çok büyük 4 Cm dedi, içinde bebek göremiyorum dedi. Galiba yoğun kandan göremedi veya yanlış yeri ölçtü bilmiyorum. Kanamam bu dünkü gibi değil, işe gitmiyorum. Yarında kendi doktoruma gideceğim. Bu sayfayı bir türlü bulamadım. Sistem değiştiğinden telefonumda bulamadım bu gün tesadüf gördüm ve hemen yazdım. Şuan için başıma gelenler bunlar arkadaşlarım.
İnsallah canm insallah :)canım her şey yolunda gidecek merak etme bak leylek yola çıkmış bile bebişin yolda
sağol tatlım önemli bir şey değil zaten
Ayy insalah annis insallah :)sağol canım :) inşallah allahım hepimize bebeklerimizi kucaklarımızda sevmeyi nasip eder:)
canım bebiş nasıl ? sen nasılsın ? seni ve bebişi merak ediyorum :)
canım geçmiş olsun yarın drundan güzel haberleri duyar ve rahatlarız inşallah :)allahım bebişini sana bağışlasın :)
canım iyiyiz şükür :) büyüyoruz :) allahım bu sefer kucağımıda sevdiriri inşallah :) darısı hepinize dualarımdasınız :)
sağol canımmmmm :) allahım hepimizin kucağında sevdiriri inşallah :) senin de az kalmış tedaviye :) su gibi akar hersey gönlündeki gibi olur ve sonu bebişli olur inşallah :)
canım tedavi yol haritanı çizmişsiniz galiba :) hayırlı olsun tatlımmmmmmm :)
canım ben de haftasonu okuyabilirim :) allahım yardımcın olsun :)
canım yarın sıkı sıkı tutunsun bebişlerin inşallahhhhhhh :)soooooooooonra da güzel haberlerini alırız inşallahhhh :)
canım hayırlı olsun transferin :) bebişlerin sıkı sıkı tutunsun inşallah :)
ii aksamlar kizlar bugun transferim oldu 5. gun embriyosu iki tane kaliteli yerlestirildi 3. denemem bu bant kullanan varmi yeni kullaniom ben tam olarak ne ise yario transferden sonra neler yaptinz :)
Allah razı olsun burası arkadaşlığımız olmasa ne yaparım bilmem iyi ki varsınız..benim pek hatta hiç arkadaşım yok hoş olanlarada derdimi anlatsam az cok bilirsiniz acır gözle bakmalar her yerde allah sanada verir demeler falan...
evet canım planımız belli...canım tedavi yol haritanı çizmişsiniz galiba :) hayırlı olsun tatlımmmmmmm :)
Ben de tek kat çorap giyerek izliyorum
Çorabın üzerine de sitiletto giyeyim dedim de tarz olmam diye vazgeçtim
Tülum giyseydim evde sitilettomla olurdu bak
ayşegülün hakkından özlem geliyor bu ara..hahaha tek kat üşüttü beni ondan 2 kat giydim alla
bana 2 kat çorapla stilleto olmaz o yüzden panduf tercih ettim ben
şık mıyım tarzmıyım özleme sormam lazım
tülum mulüm diyip nikaa( hikaye demek istiyor ivo ) anlatma bana
ayşegülün hakkından özlem geliyor bu ara..
bir gün özlem sever olabileceğimi hiç düşünmezdim vay beeeeee
ben inanıyorum 1015 te anne olacaksın ve annelik sana çok yakışacakevet canım planımız belli...
tsh değerim istenilen seviyeye gelince 4.tüp start
sen nasılsın?
hahaha tek kat üşüttü beni ondan 2 kat giydim alla
bana 2 kat çorapla stilleto olmaz o yüzden panduf tercih ettim ben
şık mıyım tarzmıyım özleme sormam lazım
tülum mulüm diyip nikaa( hikaye demek istiyor ivo ) anlatma bana
bil diye dürtüm seniayyy o da özlem onu begenmiyo diye kahroluyorrr
özlem bgn dedi ya beni neden bu kdr önemsiyosun ben seni begensem nolur begenmesem ne olur
cevap verecek bişey bulamayınca diyor ki aynı platformda yarışıyoruzhadi canım ....
özlem bide diyor ki illa söyleteceksin yani ben senin beni begenip begenmemeni umursamıyorum
ayyy orda özlemin boynuna atlayasım geldi yeminleeeee
bide dürtme butonu mu çıktı nasıl oldu o ben bilemedim
cok.tesekkurederim cnm saol amin ins :) oylemi yapim dion adim atmaya korkuyorumsıkı sıkı tutunsunlar anneciğine..progestanın bant halini vermişler sana tutunmaya yardımcı olsun diye...
transferden sonraki ilk 3 gün daha çok uzanır halde ol otur yemek vs..yap ...daha sonraki günlerde abartmadan normal hayatına dönebilirsin...
dürtünce geri dürtme kısmını anladım ama ilk dürtmeyi hala göremedimbil diye dürtüm seni
bildirimlerinden görebilirisindürtünce geri dürtme kısmını anladım ama ilk dürtmeyi hala göremedim
önemli olan kendini zorlamaman mesela PERDE ASMA ÇAMAIR ASARKEN AĞIR BİR ŞEY KALDIRMA YADA KOLARINI UZATIRKEN KENDİNİ Kasacak şeklide davranma işte buna benzer şeyler yapma onun dışında evinde (ilk 3 gün)her işini yapa bilirisn yorulmadan sinemaya tiyatroya gidebilirisn markete bakkal gidebilirisn kendini yormadan her şeyden faydanalabilirisncok.tesekkurederim cnm saol amin ins :) oylemi yapim dion adim atmaya korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?