2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Oy insallah canm insallah :)

Canm evet 4.gun olcak 4pek yapilmiyi galiba niye 4oluyo sence iyi midir bebelerim
canım her şey yolunda gidecek merak etme bak leylek yola çıkmış bile bebişin yolda
sağol tatlım önemli bir şey değil zaten

Doğumun sağlıkla, inga sesleriyle sonlanlansın inşallah seninde:)
sağol canım :) inşallah allahım hepimize bebeklerimizi kucaklarımızda sevmeyi nasip eder:)

Günaydın kızlarr.phaladan haber varmı
canım bebiş nasıl ? sen nasılsın ? seni ve bebişi merak ediyorum :)

canım geçmiş olsun yarın drundan güzel haberleri duyar ve rahatlarız inşallah :)allahım bebişini sana bağışlasın :)

Canim cok tesekkurler insallah o gunler gelir.senin nasil gidiyor gebelik ne alemdesin.
canım iyiyiz şükür :) büyüyoruz :) allahım bu sefer kucağımıda sevdiriri inşallah :) darısı hepinize dualarımdasınız :)

sağol canımmmmm :) allahım hepimizin kucağında sevdiriri inşallah :) senin de az kalmış tedaviye :) su gibi akar hersey gönlündeki gibi olur ve sonu bebişli olur inşallah :)

canım tedavi yol haritanı çizmişsiniz galiba :) hayırlı olsun tatlımmmmmmm :)

Canım şuan 230 oldu Daha haber beklediklerim var işte bakalım
Zaten senin sayende oldu ne olduysa Allah dualarını kabul etsın canım..
canım ben de haftasonu okuyabilirim :) allahım yardımcın olsun :)

Oy insallah canm insallah :)

Canm evet 4.gun olcak 4pek yapilmiyi galiba niye 4oluyo sence iyi midir bebelerim
canım yarın sıkı sıkı tutunsun bebişlerin inşallahhhhhhh :)soooooooooonra da güzel haberlerini alırız inşallahhhh :)

ii aksamlar kizlar bugun transferim oldu 5. gun embriyosu iki tane kaliteli yerlestirildi 3. denemem bu bant kullanan varmi yeni kullaniom ben tam olarak ne ise yario transferden sonra neler yaptinz :)
canım hayırlı olsun transferin :) bebişlerin sıkı sıkı tutunsun inşallah :)

Canım ben gördüm akşam senin için kokrktum..inşallah iyisindir..

canım her şey yolunda gidecek merak etme bak leylek yola çıkmış bile bebişin yolda

sağol tatlım önemli bir şey değil zaten
İnsallah canm insallah :)

Ayy insalah annis insallah :)

ii aksamlar kizlar bugun transferim oldu 5. gun embriyosu iki tane kaliteli yerlestirildi 3. denemem bu bant kullanan varmi yeni kullaniom ben tam olarak ne ise yario transferden sonra neler yaptinz :)

sıkı sıkı tutunsunlar anneciğine..progestanın bant halini vermişler sana tutunmaya yardımcı olsun diye...
transferden sonraki ilk 3 gün daha çok uzanır halde ol otur yemek vs..yap ...daha sonraki günlerde abartmadan normal hayatına dönebilirsin...

Leyla calisan iscilere yemek dagitirken Mecnuna sira gelince kepceyi sadece dokundururmuş. Bigun demisler ki ya Mecnun hepimize yemek verirken hep seni es geciyor sen nasil hala asiksin. Banada size davrandigi gibi mi davransaydi demis.
Yani canim rabbim sana da digerlerinden farkli davraniyorsa bil ki sen bunun ustesinden gelebilecegin icindir bil ki seni cok sevdigindendir. O yuzden sakın kimsenin sana acidigini dusunme cunku bizim derdimiz yok misafirimiz cok. Onu kabul et ve guzel agirla. Tevekkülle sabırla..
Kalbini ferah tut her sey guzel olur insallah..

Ben de tek kat çorap giyerek izliyorum
Çorabın üzerine de sitiletto giyeyim dedim de tarz olmam diye vazgeçtim
Tülum giyseydim evde sitilettomla olurdu bak

hahaha tek kat üşüttü beni ondan 2 kat giydim alla
bana 2 kat çorapla stilleto olmaz o yüzden panduf tercih ettim ben
şık mıyım tarzmıyım özleme sormam lazım
tülum mulüm diyip nikaa( hikaye demek istiyor ivo ) anlatma bana

ayşegülün hakkından özlem geliyor bu ara..
bir gün özlem sever olabileceğimi hiç düşünmezdim vay beeeeee

Yüreğini vermeli insan..
Sıktığı ele,kucakladığı dosta..
Dokunduğu omuza,gülümsediği yüze..
Baktığı göze, dinlediği söze..
Çünkü verdiğimiz kadar alacağız bu dünyadan...
Yani, ektiğimiz kadar biçebileceğimiz...
Sonra ''hepsi benim'' diyebileceğimiz...
Ama sadece yürekten verebileceğimiz kadar...
Bir umut ışığı kadar..
Bir gönül dolusu insanlık paylaştığımız kadar...
Ne eksik, ne fazla; sadece hakettiğimiz kadar!

ayşegülün hakkından özlem geliyor bu ara..
bir gün özlem sever olabileceğimi hiç düşünmezdim vay beeeeee

ayyy o da özlem onu begenmiyo diye kahroluyorrr
özlem bgn dedi ya beni neden bu kdr önemsiyosun ben seni begensem nolur begenmesem ne olur
cevap verecek bişey bulamayınca diyor ki aynı platformda yarışıyoruz hadi canım ....
özlem bide diyor ki illa söyleteceksin yani ben senin beni begenip begenmemeni umursamıyorum
ayyy orda özlemin boynuna atlayasım geldi yeminleeeee
bide dürtme butonu mu çıktı nasıl oldu o ben bilemedim

tülummm

bil diye dürtüm seni

cok.tesekkurederim cnm saol amin ins :) oylemi yapim dion adim atmaya korkuyorum

cok.tesekkurederim cnm saol amin ins :) oylemi yapim dion adim atmaya korkuyorum
önemli olan kendini zorlamaman mesela PERDE ASMA ÇAMAIR ASARKEN AĞIR BİR ŞEY KALDIRMA YADA KOLARINI UZATIRKEN KENDİNİ Kasacak şeklide davranma işte buna benzer şeyler yapma onun dışında evinde (ilk 3 gün)her işini yapa bilirisn yorulmadan sinemaya tiyatroya gidebilirisn markete bakkal gidebilirisn kendini yormadan her şeyden faydanalabilirisn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…